A Pápai Hús ügyvezetője szerint az irreális sertésárakat magunknak köszönhetjük

Számos kérdést vet fel, hogy a jelenlegi húsfogyasztásunk fenntarthatatlan, ezért egyre több vegetáriánus és vegán húshelyettesítő termékkel találkozni a bolti polcokon. Ezeket tipikusan nem a húselőállító cégek gyártják, így szinte egyedülálló, hogy a Pápai Hús Kft. mégis úttörőnek számít ezen a területen Magyarországon. […]

Tovább…

Megnyílt a legnagyobb Pápai húsbolt Pápán, a konkurensek is befértek

Új, 400 négyzetméteres húsáruházat nyitott a Pápai Hús Kft. A vállalat a hazai boltok egyik legnagyobb tőkehús-beszállítójaként ezzel példát is kíván mutatni arra, hogyan lehet modernizálva és újragondolva ismét vonzóvá tenni egy hagyományos kereskedelmi formát. A megújulásban a Pápai fontos szerepet szán a helyben fogyasztásnak. A cég a karácsonyi szezonban a járvány ellenére is kiemelkedő forgalomra számít. A húsbolt több fejlesztést is véghez vitt. […]

Tovább…

Vegán termékeket is készít a kínai-magyar húsos cég

Új gyártási korszakot kezdett a Pápai Hús Kft. A Veszprém megyei cég kizárólag növényi alapanyagokból álló vegán terméket fejlesztett ki. Az évszázados élelmiszergyártási hagyományokat gyakorló, ma már kínai tulajdonú társaságnak az a célja, hogy mindenki számára elérhetővé váljanak a Pápai ízei, amelyekkel a húsevők sokszínűbbé tudják tenni az étrendjüket, és amelyeket akár a vegánok és vegetáriánusok is fogyaszthatnak. […]

Tovább…

2 milliárd forintból fejlesztenek a pápai húsüzemben

Összesen 2 milliárd forintból korszerűsödik a húsfeldolgozás és a csomagolás a Pápai Hús Kft. telepén. A 2019-ben megkezdett fejlesztés 2021 tavaszán fejeződik be, melynek révén a termelés idén átlagosan mintegy 25 százalékkal nő. A cég ügyvezetője, Szappanos Péter elmondta, hogy 55 új gépet és berendezést vásároltak. Ezzel automatizálták és gyorsították a csomagolást, a termékek töltését, a hőkezelést, a szeletelést és a pépesítést. […]

Tovább…