Vegán termékeket is készít a kínai-magyar húsos cég

Új gyártási korszakot kezdett a Pápai Hús Kft. A Veszprém megyei cég kizárólag növényi alapanyagokból álló vegán terméket fejlesztett ki. Az évszázados élelmiszergyártási hagyományokat gyakorló, ma már kínai tulajdonú társaságnak az a célja, hogy mindenki számára elérhetővé váljanak a Pápai ízei, amelyekkel a húsevők sokszínűbbé tudják tenni az étrendjüket, és amelyeket akár a vegánok és vegetáriánusok is fogyaszthatnak. […]

Tovább…

2 milliárd forintból fejlesztenek a pápai húsüzemben

Összesen 2 milliárd forintból korszerűsödik a húsfeldolgozás és a csomagolás a Pápai Hús Kft. telepén. A 2019-ben megkezdett fejlesztés 2021 tavaszán fejeződik be, melynek révén a termelés idén átlagosan mintegy 25 százalékkal nő. A cég ügyvezetője, Szappanos Péter elmondta, hogy 55 új gépet és berendezést vásároltak. Ezzel automatizálták és gyorsították a csomagolást, a termékek töltését, a hőkezelést, a szeletelést és a pépesítést. […]

Tovább…