Ismét a Szent István Egyetem adott otthont Magyarország legnagyobb élelmiszer-biztonsági szakmai találkozójának. Az előadók több újdonságot mutattak be, még rovarból készült étel is volt. […]
Címke: élelmiszer-biztonság
Bioinnovációs központot hoztak létre Keszthelyen
A magyar mezőgazdaság versenyképességének záloga a korszerű tudás, a kutatás-fejlesztés eredményeinek minél szélesebb körű alkalmazása és az innováció térhódítása – hangzott el Keszthelyen a mintegy félmilliárd forintos beruházással létrehozott bioinnovációs központ avatásán. […]
A rendszeres ellenőrzés tisztítja a zöldség-gyümölcspiacot
A feketegazdaság elleni küzdelem részeként, valamint a vásárlók és a tisztességes termelők, forgalmazók védelmében a Nemzeti Élelmiszerlánc-biztonsági Hivatal szakemberei folyamatosan ellenőrzik az élelmiszer-ágazat szereplőit. A feltárt szabálytalanságok bizonyítják, hogy indokolt a szigorú fellépés. […]