Alig léptünk az igazi nyárba, mégis merészek vagyunk, és ki merjük jelenteni, hogy már meg is találtuk a nyár fagylaltslágerét. A magyar emberek rendkívül találékonyak, aminek a mezőgazdaság is sokat köszönhet, most pedig a nyári kánikulában kapunk meglepő forrásból felfrissülést.
Fagyi 40%-os pálinkából
Vajda Zsolt cukrászmester lábnyomát áldhatják a pálinkát kedvelők, ugyanis ő kísérletezte ki az idei nyár talán legkelendőbb édességét. A fagylaltot nem mással, mint 40%-os pálinkával ízesíti, amit a megfontolt és érett vásárlóknak ajánlja. Elmondása szerint annyira ütős az egyveleg, hogy aki 3 gombócnál többet kívánna enni belőle, komolyan megárthat neki.
Még tavasszal nekifogott az új fagylaltnak, hogy a nyári melegre biztosan elkészüljön a tuti recepttel. Célja az volt, hogy még több vásárlót csaljon cukrászdájába. Ön szerint sikerül neki?
Forrás: ferfibarlang.hu