Mezőgazdasági épületek gyorsan fejlődő vállalkozásoknak

Egy vállalkozás munkájáról a legfontosabb visszajelzés a megrendelők, esetünkben az építtetők véleménye. A sok elégedett vevő egyértelmű jelzés: érdemes ilyen beszállítóval dolgozni. Összefoglalónkat azok figyelmébe ajánljuk, akik fejlődő mezőgazdasági vállalkozásukat új csarnokokkal, raktárakkal, géptárolókkal vagy állattartási épületekkel szeretnék bővíteni. […]

Tovább…

Hol telelnek a gépek?

A Frisomat nem kész épületeket kínál, hanem a gazdaság működéséhez igazodva, a megrendelővel együtt alakítja ki a célnak és az igényeknek megfelelő acélcsarnokot – a tervezéstől a szerkezetkész kivitelezésig szorosan együttműködve. A belga gyártósoron gyakorlatilag bármilyen méretű csarnok elemi előkészíthetők, azonban érthető módon a gyártás bizonyos méretre optimalizált. Ez azt jelenti, hogy néha pár méretbeli igazítás, a funkció sérülése nélkül – a cég szakembereinek iránymutatása alapján – a megrendelő pénztárcáját is kímélheti. […]

Tovább…

Beruházás: megbízható megoldások családi vállalkozásoknak

A Frisomat nem kész épületeket kínál, hanem az adott gazdaság működéséhez igazodva, a megrendelővel együtt alakítja ki a célnak és az igényeknek megfelelő csarnokot – a tervezéstől a szerkezetkész kivitelezésig szorosan együttműködve. A belga gyártósoron gyakorlatilag bármilyen méretű csarnok elemi előkészíthetők, azonban érthető módon a gyártás bizonyos méretekre optimalizált. […]

Tovább…

Acélcsarnokok a mezőgazdasági termelők igényeire szabva

Ha a végeredmény minősége és a gyors kivitelezés mellett a kockázatmentes építkezés egyaránt döntő tényező, akkor a megbízhatóság és a szakmai felügyelet elengedhetetlen. Ezeket a szempontokat figyelembe véve választották a mezőgazdaság megkérdezett szereplői belga Frisomat acélcsarnokait az elmúlt három évben telephelyük bővítéséhez. […]

Tovább…

Gasztrokincsek acélcsarnokai

Hazánkban nagy hagyományai vannak a kulináris élvezeteknek, s a magyar konyha szerte a világban kitűnő hírnévnek örvend. A magyarság csúcsteljesítményeit számon tartó Hungarikumok Gyűjteményében kéttucatnál is több ízes örökségünk található az agrárium vagy a gasztronómia bőségszarujából. Ám nemcsak a hagyományok és a helyi gazdasági fejlődés szempontjából különösen fontos a helyi élelmiszeripar, hanem a magyar vidék lakóinak jólléte is nagyban függ tőle. Nem mindegy tehát, milyen körülmények között készülnek a kulináris kincsek. Népegészségügyi jelentőség Hogy a helyi élelmiszeripar népegészségügyi jelentőségű, ahhoz sok kétség nem is férhet: az import élelmiszerrel nemritkán tartósítószerek és adalékanyagok garmadája jár, ellenben vitaminban nem nagyon dúskálnak ezek […]

Tovább…