A fermentált takarmány, mint lehetőség a haszonállatok stresszmegelőzésére

A fermentálás, mint folyamat, több ezer éve ismert ez emberiség előtt, napjainkban is körülvesznek bennünket a fermentálással készült élelmiszerek, termékek. A takarmányozásban betöltött szerepe is sokrétű, a fermentálás típusai, az alkalmazott mikróbák meghatározzák a végtermék tulajdonságait, felhasználhatóságát. A létesített üzemben végzett irányított tejsavas fermentáció egyik előnye, hogy állandó, jó minőségű alapanyag állhat az Agrofeed partnereinek rendelkezésére. […]

Tovább…

Az Agrofeed Vivaferm takarmánycsaládja igazi újdonság a hazai takarmányozásban

Kelet- és Közép Európa legnagyobb takarmányozási szimpóziumát rendezte meg november közepén az Agrofeed Kft., ahol 40 országból több mint 600 résztvevő vett részt. Az eseményen a szakemberek a modern állattenyésztés és takarmányozás kihívásaira, a várható trendekre és hatékony megoldásokra keresték a válaszokat. A résztvevők Alpár Botondnak, az Agrofeed Kft. K+F vezetőjének prezentációját is meghallgathatták, aki a tápérték fontosságáról beszélt. […]

Tovább…

Befejeződött az AIMS/AIRS – Kelet-Közép Európa legnagyobb agrárkonferenciája

Befejeződött Kelet-Közép Európa legnagyobb takarmányozási szimpóziuma az AIMS/AIRS. A kétnapos rendezvényen 40 országból több mint 600 résztvevő hallgatta meg az előadásokat. Az Agrofeed Kft. idei rendezvénye – kibővített tematikával – a monogasztrikus állatok (baromfi, sertés) mellett immár a kérődzők takarmányozásával is foglalkozott, lehetőséget teremtve a vállalat teljes szakmai portfóliójának bemutatására. […]

Tovább…