Kihagyhatatlan ajánlatok a BASF Kedvezményklubban

3 kedvelt termékhez juthatnak a termelők kedvezményes áron egy gyors regisztrációt követően a BASF Kedvezményklubban.

Új, kedvezményes kuponokat kínáló oldalt hozott létre a BASF, ahol mind a kukorica- mind pedig a kalászostermesztők találhatnak nekik szóló ajánlatot. Az Agrodivízió által biztosított online kuponkedvezmények között gombaölő és gyomirtó szerek is megtalálhatók, az akcióval pedig jelentősen csökkenthető a védekezések hektárköltsége.

A 3 féle kedvezménykupon igényléséhez be kell regisztrálni a BASF Kedvezményklubba, amihez csupán pár alapadatra van szükség. Azoknak, akik a korábbi években már részt vettek a Tango® Star vagy Jumbo® Turbo/Extra kuponakciókban, ismerős lehet a promóció menete, nincs is szükségük ismételt regisztrációra. Ebben az esetben a korábbi felhasználónévvel és jelszóval be tudnak lépni az oldal bejelentkező felületén.

Idén – a korábbi évek akcióiból ismert Jumbo® Extra OD kukorica gyomirtó szer és a Tango® Star kalászos gombaölő szer mellett – már az Opera® New AgCelence® gombaölő is kedvezményesen beszerezhető a BASF akciójában. A három termékre más-más kedvezményt kínál az Agrodivízió:

  • A kalászosok legismertebb és legelismertebb gombaölő szereként számon tartott Tango® Star-hoz 1000Ft/liter kedvezményt biztosító kupon tölthető le.
  • A nagy gyomnyomás mellett is eredményes, egy- és kétszikű gyomok ellen is használható Jumbo® Extra OD árából 5000Ft/csomag kedvezményt biztosít az oldal.
  • A terméstöbbletet is biztosító Opera® New-hoz pedig 800Ft/liter kedvezményt biztosító kupon tölthető le a Kedvezményklub oldaláról.

Ráadásképpen pedig a Tango Star Klubkártyával rendelkező termelőket további extra kedvezmények várják a Tango® Star és az Opera® New gombaölő szerekre. Hogy igénybe tudja venni ezeket az extra kedvezményeket, a Klubkártyához tartozó felhasználónévvel és jelszóval kell bejelentkezni a Kedvezményklubba.

Az igényelt kedvezményeket a regisztráció és a bejelentkezés után lehet letölteni és kinyomtatni, a beváltás menete pedig szintén a lehető legkényelmesebb. A kupon igénylésekor kiválaszthatjuk a hozzánk legközelebb eső kiskereskedő partnert, ahol a voucher leadásával a kedvezményes áron juthatunk hozzá a kiválasztott termékhez.

A regisztráció és a kuponigénylés menetét az alábbi videón is megtekintheti. Ha valamelyik ajánlat Önnek is elnyerte a tetszését, keresse fel még ma a BASF Kedvezményklub weboldalát, mert a kedvezményes kuponok csak március 20-ig elérhetők!

(x)

Share Button

Kapcsolódó cikkek

Kukorica Termésverseny – 2013-ban már az ötödik!... Ha visszatekintek arra, hogyan is indult, nem mondhatom azt, hogy az ötlet kipattanásától a megvalósulásig minden magától értetődő volt. Még akkor sem...
Gabonapiaci információk a Magro.hu online mezőgazd... A kukorica átlagárának az idei év januárja óta tartó esése, bár lassuló ütemben, de tovább folytatódott: az elmúlt 4 hét alatt további 3%-ot csökkent....
Gabonapiaci információk a Magro.hu online mezőgazd... A kukorica átlagárának esése, egy kis megtorpanás után, a 23. héten tovább folytatódott: február közepe óta 9%-ot csökkent. Úgy tűnik, a gazdák eltöké...
Gabonapiaci információk a Magro.hu online mezőgazd... A piacon már nagyon érződik, hogy közeleg az aratás. Egymás után lépnek piacra azok a termelők, akik még rendelkeznek tavalyi kukoricával, hogy „kisöp...
Gabonapiaci információk a Magro.hu online mezőgazd... A piacot továbbra is a sok eladó és kevesebb vevő jellemzi. Az árak a 23. hét óta egy szűk sávban mozognak a 60 500 Ft környékén. Mintha az elmúlt het...
GMO: Áldás vagy csapás? Kb. 2 hete adtunk hírt azokról a szerencsétlen indiai eseményekről, tragédiákról melyek hátterében a GMO ( genetikailag módosított növények) ipari alk...