1 db FAE Hidraulikus hajtású erdészeti szárzúzó eladó

Ajánlatfigyelőt kérek >>

Magro Fizetési GaranciaCégünk egyedülálló módon, 100%-os fizetési garanciával biztosítja az eladót arról, hogy a termék eladását követően megkapja annak árát. A vevőt pedig arról, hogy nem szerződésszerű teljesítés esetén visszakapja a pénzét.Szolgáltatásunkat Prémium + előfizetőink vehetik igénybe.


Gyártó/Típus:
FAE Hidraulikus hajtású erdészeti szárzúzó
Egyéb:
Állapot: új, Teljesítmény: 50-350 LE, Gyártási év: 2017
Nettó ár:
3 800 000 Ft/db (Bruttó ár: 4 826 000)
Mennyiség:
db
Hely:
Bács-Kiskun megye
Ajánlattevő:
Az ajánlat minden adata regisztrált felhasználóink számára érhető el. Kérjük regisztráljon ide kattintva >>.
Bizalmi index:
nincs adat

A felhasználók egymást több szempontból értékelik: kapcsolatfelvétel, fizikai teljesítés, pénzügyi teljesítés.

Leütni kívánt mennyiség:
db
Kívánt fizetési mód:
átutalással utólag
Ajánlat kezdete:
2017.06.11.
Ajánlat lejárta:
2019.07.11.
Gyártó:
Egyéb
Típus:
FAE Hidraulikus hajtású erdészeti szárzúzó
Állapot:
új
Teljesítmény:
50-350 LE (37 kW)
Üzemóra
0
Gyártási év:
2017

FAE hidraulikus meghajtású szárzúzók eladók, 20 és 180 LE és 1,5 - 30 t-ás, kompaktrakodókhoz. Olajteljesítmény igényük 16-300 liter/min. áramlási sebességük 150-350 bar nyomás között van.
FAE Group a világ egyik vezető tervező és építő vállalata a szakmai gépek az útépítés, mezőgazdasági és erdészeti alkalmazások területén.
FAE minőséget, megbízhatóságot és innovációt jelent.
Több mint 25 év óta kínál élvonalbeli, innovatív megoldásokat, tervezése és technológiája egyedülálló, minősége és a felhasznált minőségi alapanyagok biztosítják a magas teljesítményt és a minimális üzemanyag felhasználást. A széles bozótirtó, talajművelők, kő és tuskózúzók és őröl stabilizátorok biztosítják három különböző alkalmazáshoz a legoptimálisabb eszközt. Mindegyikre sokoldalúság jellemző, és gyakran több funkciósak: Land Clearing - tisztítás és karbantartás a zöld területeken a mezőgazdasági és erdészeti területeken való alkalmazás az erdőirtás és regenerálás kiváló eszköze. Építőipari - az utak, autópályák és egyéb infrastrukturális és azok kezelésére és karbantartása, Prime Tech - a sor speciális FAE gépe a lánctalpas rakodógépek, kiváló eredményeket érnek el a legnehezebb körülmények között.
Amikor a különleges járművek, mint a kotrógépek, rakodógép vagy lánctalpas járműveket használnak közúti munka, a megoldások bozótirtó, aprító, tuskómarók és kőzúzókban használó a hidraulikus rendszerű a gépek. Markoló bozótirtó és a többi cserélhető fejű kínálatából különböző modell közül lehet választani a jármű teljesítménye a talaj típusa, és a kívánt eredményt elérése, szerint. A munka minősége garantált, még a különösen nehéz környezeti és talajviszonyok esetén is.
High Flow kompaktrakodók mulcsozója több fog típussal szerelhető, így lehetőség van a különböző alkalmazások, maradéktalan elvégzésére. A rock ellenálló fogak a kemény területeken mutatnak kiváló eredményeket.
Az automatikus változó teljesítményű hidraulikus motor a "VT verzió" biztosítja a legjobb teljesítményt, növeli a termelékenységet akár 50%, miközben csökkenti az üzemanyag-fogyasztást.
HATÉKONYSÁG: Minőségi eredmények bármilyen talajban, miközben ugyanazzal a sebességgel és pontossággal működik.
MINŐSÉGMEGŐRZÉS: Robusztus és stabil, a szívósság a Land Clearing gépek biztosítják a hosszú távú garantálja megbízhatóságot.


Egyéb szállítási, fizetési, garanciális információk:

Raktárunkból

Az ajánlattevő adatainak megtekintéséhez, kérjük, jelentkezzen be!

Ha még nem rendelkezik Magro-s regisztrációval, végezze el gyors regisztrációnkat ide kattintva >>