Mi az a Magro.hu

A Magro.hu egy speciálisan a mezőgazdaságra tervezett online piactér. Főként gabonafélék, szántóföldi- és takarmánynövények, haszonállatok kereskedelmét segíti, de egyéb mezőgazdasági termékek, pl. zöldségek és gyümölcsök eladását is támogatja, valamint mezőgazdasági gépeket is adhat-vehet a piactéren. A piactér lényege, hogy összehozza a termelőket, a kereskedőket, a felvásárlókat, a feldolgozókat egy átlátható piaci felületen, így azok jobb áron tudnak egymással kereskedni.

A Magro.hu továbbá azzal a trenddel megy szembe, hogy a mezőgazdasági kereskedés egysíkúan, sokszor átláthatatlanul működik, az emberek nem jutnak elég információhoz, és ezért gyakran rossz döntéseket hoznak.

Ha Ön is változtatna a szokásain, nyitott az új megoldásokra, akkor itt lehetőséget kap, hogy kibővítse a partnerkörét, új piaci szereplőkkel, és jobb áron kereskedjen.

Mikor érdemes a Magro.hu-t választani?

Ha Önnek eladó búza, eladó kukorica, eladó repce van a raktárában, vagy bármilyen mezőgazdasági terményt adna ill. vásárolna, akkor olvassa el a listánkat. Ha az alábbiak közül legalább három pont felkelti a figyelmét, akkor jó helyen jár, megelégedéssel fogja használni a piacteret. 

A Magro.hu-n Ön:

Mikor nem érdemes a Magro.hu-t választania:

  • Ha Ön nem függ a felvásárlóktól.
  • Ha Ön biztos benne, hogy a legjobb áron kelt el a terménye, vagy a legjobb áron vette a termékeket.
  • Ha Ön úgy érzi, hogy mindig elég információval rendelkezik az optimális eladási vagy vételi ár kialkudásához.
  • Ha Ön mindig a legjobb eladóval köt szerződést, és biztosan nem bonyolítana ügyleteket másokkal.
  • Ha Ön mindig a legjobb minőségű terményt kapja.

Miért hasznos az Ön számára, ha itt kereskedik?

A Magro.hu online megközelítésben szemléli a mezőgazdasági értékesítést, és hozzáférést ad a magyar mezőgazdasági termelőknek és felvásárlóknak egy non-stop működő piachoz. A termelők így akkor érhetik el a vevőket, amikor nekik leginkább megfelel és folyamatosan értesülhetnek terményükre és állataikra érkező ajánlatokról e-mailen, szöveges rendszerüzeneten és sms-en keresztül. Tehát, függetlenül attól, hogy közvetlenül a termőföldről vagy raktáron keresztül értékesít az adott időszakban, számíthat a Magro.hu-ra, mert általunk sokkal több vevőt tud majd elérni, és megtalálja a lehető legjobb árat terményéért.

A Magro.hu - online biztonság

A Magro.hu egy online találkozóhely eladók és vevők számára, a website-on keresztül közvetít a lehetséges partnerek között. A termény átvétele és kifizetése a partnerek között zajlik, az Önök saját feltételei mellett. Így biztosított a Magro.hu egyszerű és 100%-ig biztonságos használata. Ennek egyik előfeltétele, hogy mindig adjon visszajelzést az üzlet kimeneteléről, és értékelje a másik felet (bizalmi index). Ezzel is a saját és mások biztonságát, a tiszta kereskedelmet segíti a hosszú távú üzletmenetben.

A piactéren lehetőség van egyedülálló fizetés garanciát is igénybe venni. Ezt főként azoknak ajánljuk, akik nagy értékű tranzakciót bonyolítanak le. Szeretne 100%-os garanciával élni a másik fél fizetési hajlandóságát tekintve? Az adás-vétel a Magro Fizetési Garancia szolgáltatás keretében egy országosan elismert ügyvédi iroda közreműködésével valósul meg. Így nem csak teljesen biztonságos, hanem kényelmes is: ügyvédeink házhoz mennek az ügylet lebonyolítása miatt.

Hogyan működik a Magro.hu?

Csak 5 egyszerű lépés…
 
  1. A keresőben a vevő kiválasztja a kívánt terményt (pl. kukorica) és megadja a keresési feltételeket, például a kívánt menyiséget, a vételárat, valamint hogy melyik településen és annak mekkora vonzáskörzetében keresi az adott terményt.
  2. Ezt követően megjelennek azok az ajánlatok, amelyek megfelelnek ennek.
  3. A vevő így választhat: amennyiben az ajánlat minden paraméterével elégedett, úgy a "Megveszem" gombra kattintva már nyélbe is ütheti az üzletet.
  4. Ha viszont nem elégedett az ajánlat részleteivel, úgy az "Alkut indítok" szövegre klikkelve ajánlatot tehet a másik félnek. Az ajánlat a főoldalon is megjelenik, így elindul a piactéren az árverseny.
  5. Fontos, hogy ajánlatot leütni, üzletet kötni csak előfizetés birtokában lehetséges!
 

Még ma tegye meg az első lépést a sikeresebb jövőért, és töltsön fel eladási vagy vételi ajánlatokat!

Jó kereskedést és nagyobb árbevételt kívánunk:

A Magro.hu csapata 

 

Ő is minket ajánl:

???

Horváth Dávid
TDM Agrolohn Kft.

„Szinte minden nap nézem a Magrot. Segített tájékozódni a piaci árakról, új partnerek felkutatásában és az értékesítésben is. Több vevővel is sikeres üzletet kötöttünk, van, akivel azóta is több adás-vételt bonyolítottunk. Az egy éves Prémium előfizetés díja abszolút megtérült.”