1 db GUIDETTI CAESAR 2 kőzetaprító, kőtörő eladó

Ajánlatfigyelőt kérek >>

Magro Fizetési GaranciaCégünk egyedülálló módon, 100%-os fizetési garanciával biztosítja az eladót arról, hogy a termék eladását követően megkapja annak árát. A vevőt pedig arról, hogy nem szerződésszerű teljesítés esetén visszakapja a pénzét.Szolgáltatásunkat Prémium + előfizetőink vehetik igénybe.


Gyártó/Típus:
GUIDETTI CAESAR 2 kőzetaprító, kőtörő
Egyéb:
Állapot: új, Teljesítmény: 57 LE, Gyártási év: 2016
Nettó ár:
37 400 000 Ft/db (Bruttó ár: 47 498 000)
Mennyiség:
db
Hely:
Bács-Kiskun megye
Ajánlattevő:
Az ajánlat minden adata regisztrált felhasználóink számára érhető el. Kérjük regisztráljon ide kattintva >>.
Bizalmi index:
nincs adat

A felhasználók egymást több szempontból értékelik: kapcsolatfelvétel, fizikai teljesítés, pénzügyi teljesítés.

Leütni kívánt mennyiség:
db
Kívánt fizetési mód:
átutalással utólag
Ajánlat kezdete:
2016.10.12.
Ajánlat lejárta:
2018.07.11.
Gyártó:
Egyéb
Típus:
GUIDETTI CAESAR 2 kőzetaprító, kőtörő
Állapot:
új
Teljesítmény:
57 LE (43 kW)
Üzemóra
0
Gyártási év:
2016

A Guidetti törőcsaládot kifejezetten bontási hulladék, kő, tégla, beton. Vasbeton, stb. anyagtörésre fejlesztették: Kis városi épületek udvarán is üzemeltethető, ahol kevés hely áll rendelkezésre. Egy gépkezelő elég a működtetéshez. Rádió távirányítással és lánctalpakkal felszerelt. A zúzalék helyben újrahasznosítható, így elkerülhető a szállítási költség Az alacsony üzemeltetési költségek miatt, a működési költség jelentősen csökken A hulladéklerakás költségei teljesen elkerülhető. Súlyánál fogva könnyen szállítható.

Általános működési elv A törő egy álló és egy mozgatható részből áll, amit álló pofának (2) és mozgatható pofának (1) neveznek. A mozgatható pofát (1), - melynek a forgáspontja a belső szélen van – egy excentrikus tengely indítja el, melyre két lendkereket szereltek. Ez a tengely adja a mozgatható pofa körkörös mozgását. Egy oleo dugattyús motor továbbítja a körkörös mozgást a lendkerekekhez szalagokon keresztül. Ez a mozgás hozza létre a lökést az álló pofa(2) irányába. Az anyag a betöltő garat belsejében ráesik az adagoló rácsra. A kis anyag darabok a fő szállító szalagra kerülnek - így elkerülve a törőt -, a nagy méretű anyag darabok tovább haladnak a zúzó garat felé. A törő belsejében a nagy méretű anyag a mozgatható pofa ismétlődő mozgásának köszönhetően összetörik. A törés után az anyag a szállító szalagra kerül és a hátsó részen távozik.


Egyéb szállítási, fizetési, garanciális információk:

Raktárunkból

Az ajánlattevő adatainak megtekintéséhez, kérjük, jelentkezzen be!

Ha még nem rendelkezik Magro-s regisztrációval, végezze el gyors regisztrációnkat ide kattintva >>