Eladó eke talajelőkészítő-gép Bács-Kiskun megye (nettó ár: 2 800 000 Ft/db) | Magro.hu

1 db ER.MO FS 1 eladó

Ajánlatfigyelőt kérek >>

Magro Fizetési GaranciaCégünk egyedülálló módon, 100%-os fizetési garanciával biztosítja az eladót arról, hogy a termék eladását követően megkapja annak árát. A vevőt pedig arról, hogy nem szerződésszerű teljesítés esetén visszakapja a pénzét.Szolgáltatásunkat Prémium + előfizetőink vehetik igénybe.


Gyártó/Típus:
ER.MO FS 1
Egyéb:
Állapot: új, Teljesítmény: 100-350 LE, Gyártási év: 2016
Nettó ár:
2 800 000 Ft/db (Bruttó ár: 3 556 000)
Mennyiség:
db
Hely:
Bács-Kiskun megye
Ajánlattevő:
Az ajánlat minden adata regisztrált felhasználóink számára érhető el. Kérjük regisztráljon ide kattintva >>.
Bizalmi index:
nincs adat

A felhasználók egymást több szempontból értékelik: kapcsolatfelvétel, fizikai teljesítés, pénzügyi teljesítés.

Leütni kívánt mennyiség:
db
Kívánt fizetési mód:
átutalással utólag
Ajánlat kezdete:
2018.07.28.
Ajánlat lejárta:
2021.07.11.
Gyártó:
Egyéb
Típus:
ER.MO FS 1
Állapot:
új
Teljesítmény:
100-350 LE (75 kW)
Üzemóra
0
Gyártási év:
2016

ER.MO Tarlón, vagy barázdában járó váltva forgató mély szántó egy fejes váltva forgat ekék 50-100 cm
Az ER.MO váltva forgató mély szántó egy fejes ekék a nemzetközi szinten is megkapták a „magas színvonalú gépek” elismerését, amelyet egyik fő erényének köszönhet, nem más, mint a megbízhatóság.
Az új ER.MO ekék nagy szilárdságú és kopásálló acélszerkezetből készülnek egy új eljárással, mely következtében az ekék erősebbek, viszont a tömegük 20-30%-kal kisebb, mint a hagyományos eljárással készült ekék többsége.
A váz teljes egészében furatok nélkül speciális, rendkívül nagy szilárdságú anyagból hegesztéssel készül. Az első ekefej új beállítási rendszere könnyebbé teszi a traktor utáni húzást és az ellenőrzést.
A traktor csatlakozásakor nem egy tengelyvégre kell csatlakozni, hanem egy kengyelben, mely így a golyót rögzítő tengelyt mindkét végén megtámasztja. A rövid, robusztus, fordítótengellyel szerelt fordítómű biztosítja az eke pontos és megbízható átfordítását.
Az ER.MO ekék dőlésének állítása egy csavarorsóval végezhető el; a beállítás oldalanként külön történik. Könnyen kezelhető zárt anyák védik a menetet a szennyeződéstől, biztosítva azt, hogy a dőlés beállítása mindenkor akadálytalan legyen.
A fő váz gerendely sehol nincs átfúrva, hanem az erősítés a gerendelyt két oldalról borító erősítésre van minden felfogatva, így mivel a gerenda nincs hegesztve és nincs fúrva, semmi nem gyengíti a szilárdságát; nincsenek feszültséggyűjtő helyek, ahonnan repedés vagy törés megindulhatna. Az ekeszárakat tartó táskák erősítettek, továbbá ki is vannak támasztva. A gerendely alul és felül egy plusz tartólemezzel van borítva, mely a szilárdságot tovább erősíti.
Az ER.MO váltva forgató ekéket a magas minőség az átlagosnál erősebb vázszerkezet, hosszú élettartam és kifejezetten jó ár-érték arány jellemzi.
A kormánylemez a munka eleme, ez közvetlenül felelős a minőségi talajborításért és a növénymaradványok feltöltődés nélküli működéséért. A szokásos változat edzett acél. Követelmény a rugalmasság és a rezisztencia viselése.
A lap három rétegből áll, két külső kemény, kopásálló acélból és egy belső lágyacélból, így nagyon ellenálló a hajlításra, amely nagyobb rugalmasságot biztosít. A kormánylemezek folyamatos vizsgálata és fejlesztésének célja, hogy javuljon a súrlódási ellenállása, kopásállósága, és kiváló legyen a talaj borítása.
Cégünk számos kormánylemezt fejlesztett ki a különböző talajviszonyokra és üzemeltetési mélységégre 20-100 cm közötti típusokat kínálunk. Figyelembe véve a minimális üzemanyag felhasználást és a hosszú működési élettartamot.
Az általános ekevasakat az alacsony vontatási igényű, könnyű munkákat végző (45LE) ekékhez használjuk.
A nagy teljesítményű (400 LE) traktor igényű a mély szántás (80-100 cm), speciális anyagú és formájú ekevasakat szerelünk.
Ez az összeállítás alkalmas gyümölcsösök, szőlőültetvények és erdészeti területek kialakítására.
A traktor viszonyított helyzetére 3 különböző változatot ajánlunk:


Egyéb szállítási, fizetési, garanciális információk:

Raktárunkból

Ossza meg ismerőseivel ezt az ajánlatot:

További eke talajelőkészítő-gép ajánlatok

Eladó PP3-30 M Eladó 1 db PP3-30 M160 000 Ft/db áronJász-Nagykun-Szolnok megye2020-08-22
Eladó függesztett ágyeke (LKS FALCON 3) Eladó 1 db függesztett ágyeke (LKS FALCON 3)500 000 Ft/db áronPest megye2021-05-03
Eladó eke (LKS Euro 8 3+1) Eladó 1 db eke (LKS Euro 8 3+1)2 490 000 Ft/db áronPest megye2021-05-03
Az ajánlattevő adatainak megtekintéséhez, kérjük, jelentkezzen be!

Ha még nem rendelkezik Magro-s regisztrációval, végezze el gyors regisztrációnkat ide kattintva >>