1 db Jeremy vontatott gyepszellőztető eladó

Ajánlatfigyelőt kérek >>

Magro Fizetési GaranciaCégünk egyedülálló módon, 100%-os fizetési garanciával biztosítja az eladót arról, hogy a termék eladását követően megkapja annak árát. A vevőt pedig arról, hogy nem szerződésszerű teljesítés esetén visszakapja a pénzét.Szolgáltatásunkat Prémium + előfizetőink vehetik igénybe.


Gyártó/Típus:
Jeremy vontatott gyepszellőztető
Egyéb:
Állapot: új, Teljesítmény: 6,5 LE, Gyártási év: 2019
Nettó ár:
595 000 Ft/db (Bruttó ár: 755 650)
Mennyiség:
db
Hely:
Bács-Kiskun megye
Ajánlattevő:
Az ajánlat minden adata regisztrált felhasználóink számára érhető el. Kérjük regisztráljon ide kattintva >>.
Bizalmi index:
nincs adat

A felhasználók egymást több szempontból értékelik: kapcsolatfelvétel, fizikai teljesítés, pénzügyi teljesítés.

Leütni kívánt mennyiség:
db
Kívánt fizetési mód:
átutalással utólag
Ajánlat kezdete:
2019.04.13.
Ajánlat lejárta:
2021.07.11.
Gyártó:
Egyéb
Típus:
Jeremy vontatott gyepszellőztető
Állapot:
új
Teljesítmény:
6,5 LE (4 kW)
Üzemóra
0
Gyártási év:
2019

A gyep szellőztetés

Személyre szabott levegőztető berendezés az Ön számára.

Csak az Agrinova kínál Önnek lehetőséget arra, hogy az Ön igényeinek megfelelő késsel válassza ki a levegőztető berendezését "Minden gyep különböző - válassza ki a megfelelő levegőztető rendszert"

Kívülről az összes gyephasogató ugyanaz, de a megjelenés megtéveszt.

A gyephasogató minőségének megértéséhez figyelembe kell venni az építési részleteket. A test fémének vastagsága, a csapágyak, az ékszíjak, a vágó kések gyártásához választott acél típusa, a hőkezelés, hogy azok ellenállóak legyenek, és a lehető leghosszabb időre élesek maradjanak; és aztán természetesen értékelnünk kell melyik típus a megfelelő a munka elvégzéséhez. Az Agrinova tudja, hogy minden gyep más, és az igényeinek megfelelően kell kezelni, ezért az általuk gyártott gyephasogató vágórendszerek széles választékát kínálja. Az évek során szerzett tapasztalatok és a kertészeti ágazat szakembereivel összevetett know-how Olaszországban és külföldön egyaránt különböző munkarendszerek kialakulásához vezetett, amelyek lehetővé teszik, hogy bármilyen típusú gyepet maximális hatékonysággal kezeljünk.

Mozgatható (úszó) késtengely
A fő és leggyakrabban használt munkarendszert "mozgó (úszó) pengéknek" nevezzük: Ez egy sokoldalú vágórendszer, amely alkalmazkodik a legtöbb talajhoz, és amely tiszta és pontos vágást hoz létre a fűben.
A "mozgó / lebegő pengék" munkarendszer nagyon sokoldalú, mert lehetővé teszi mind a filc eltávolítását, vagyis a filc egyedüli eltávolítását a talaj megérintése nélkül, és a felszínre történő elmozdítás megőrzését, valamint a vágások végrehajtását: a talajra egy fél centiméteres ajánlott mélységig vágjon.

.. MIÉRT?...: A gyepben gyakran találunk különböző fajtájú "akadályokat": a fa felszíni gyökerei, locsolófejek, járdák, kutyák elhagyott csontjai és más tárgyak, amelyek általában elveszhetnek vagy elhagyhatók egy élő réten.
Mindezekben az esetekben az akadályba ütköző úszó pengék a középen elfordulva újra belépnek, és miután véget érnek, a forgásból eredő centrifugális erőnek köszönhetően majdnem 3000 f/min. sebességgel visszatérnek. Továbbá, ha szükséges, az oldalirányú mozgás szabadsága miatt a lapátok oldalirányban is mozoghatnak, de a rugó nyomásának köszönhetően közvetlenül az akadály elhaladása után függőleges helyzetbe térhetnek vissza.

HASZNÁLHATÓ, HOGYAN TUDJA .. ALSO ...
Ezek a két szabad mozgási lehetőség (a forgó és az axiális mozgás), ha nincsenek szabályozva, szintén károsak lehetnek. A levegőztetés valójában a kis és pontos barázdák kialakulását jelenti a gyepen. Ha ezek a barázdák túlságosan nem folytonosak, szabálytalanok és nem állandóak, a fű megsérülhetne, nem erősítve a gyep életét. Lehet, hogy betegségek és gombák megtelepedésének segíti elő.

Ezzel a vágórendszerrel az Agrinova megtalálta a kompromisszumot mindezen igények között, garantálva a felhasználó biztonságát, sokoldalúságát és hatékonyságát a levegőztetés során.
Az Agrinova gyephasogatók legtöbbje ezzel a vágórendszerrel van kialakítva, különösképpen a gépbérléshez, ami természeténél fogva a gépet minden felhasználó számára elérhetővé teszi.

Rögzített penge tengely
A hagyományos vágórendszer a rögzített penge rendszer. A függőleges vágás szó szerint a függőleges vágás, a tökéletesen pontos és merev barázdák kialakítása a füvön. A gyökereket tisztán vágják, szakadás vagy sérülés nélkül. A horony állandó mélységgel rendelkezik, és ha a kezelő megfelelően rögzíti, akkor ez 0,5 - 1 cm, ideális a talaj oxigénezésére.

Fűrészlap tengely + rugók
Egy harmadik vágási rendszer biztosítja rugók jelenlétét.
Valójában a mohákon gyakran képződnek a filcek, mivel a víz stagnálása (még ha mérsékelt) a kaszálórendszerrel történő kaszálás folyamatos jelenlétéhez vezet. Ebben az esetben a fűgyökér levegőztetése és az első talajréteg elvégzése előtt meg kell tisztítani a filcrétegtől. A füves réteget fel kell fésülni puha hegyekkel, mint például a rugós késrendszer.
Mivel azonban ez egy olyan művelet, amelyet nagy fordulatszámmal hajtunk végre, a belső égésű motor által rendelkezésre bocsátott jelentős erővel, meg kell szilárdítani a vágórendszert a rugók mozgatható késekkel való távolságával. Ily módon megakadályozható, hogy a rendszer túl sokat nyomjon a rugókra, és ennek következtében megszakadjon, vagy a füves réteg mélységében ne legyen túl mély.
Ez a fajta vágórendszer nem igényel nagymotor teljesítményt, és a lehető legkisebb fordulatszámmal kell elvégezni, ezért a motort alapjáraton vagy félsebességgel kell működtetni.

Egyéb vágó rendszerek
A közvetlen közelről (mind a rendszer mozgatható penge a fix penge) - ajánlott, ahol a fű nagyon száraz, hol van annyi kiszáradt fű és szeretnénk, hogy egy újbóli vetés nélkül a semmiből egy teljesen új gyep ébredjen.

A vékony penge (gyakran párosul egy közeli pályán rendszerben egyaránt elérhető a fix pengével és mobil) - a kések vastagsága 1,2 mm helyett a szabványos vastagsága (2,5 mm) - lehetővé teszi, hogy pontos barázdák, kis vastagsága, amelyen keresztül a több levegő és víz, valamint a műtrágya, tőzeg vagy homok kerüljön a gyökérzónába. Különösen a golfpálya fűkezelésére használják.

A központi csap
Végül fontos mérlegelni, hogy a vágórendszer központi csapja hogyan alakul ki. Ahhoz, hogy merev rotor legyen, laza vagy súrlódás nélkül, Agrinova húzott acél csapokat használ hatszögletű metszettel. A rögzített késeknek vagy a mozgó kések csapjait tartó lemezeknek van egy hatszögletű lyukuk, amelyek a csapban vannak egymásra rakva. A rendszer által a talaj által kiváltott ellenállás, a belső égésű motorok számára rendelkezésre álló erővel, soha nem lesz olyan, hogy lehetővé tegye a forgást a központi tengelyen. Mindegyik penge mindig rögzített helyzetben van a többi pengéhez képest. Minden egyes fokozatban mindig lesz egy penge. Soha nem lesz kiegyensúlyozatlanság. A testen nem lesz rezgés, és a gép élettartama hosszabb.

Mindezek a megoldások lehetségesek a gyephasogatón.
Fedezze fel őket.
Videó: https://www.youtube.com/watch?v=4d8QckpnPdU

A Jeremy vontatott gyepszellőztető 70 cm, amely alkalmas a fűnyírók és a quadokkal való együtt működésre.

Tulajdonságok:
• Kényelmes magasságállító rendszer
• A traktor üléséhez érkező kar (könnyen kezelhető)
• Motor a gép központi részén
• A kormányállás 2 pozícióban csuklósan van kialakítva, hogy garantálja a csatlakozást bármilyen traktorhoz
• 4 kerék fém peremmel (2 első elfordítás 360 ° + 2 hátsó)
• Ékszíjas hajtású vágó rendszer
• Mozgatható oszcilláló kés tengely
• Kések a tengelyhez, mozgó késekkel edzett acélból: 2,5 mm szabványos / 1,2 mm opcionális.

Az építési részleteket határozzák meg az Agrinova gyepszellőztetők minőségét
• A vastag és erős fémtest
• A csapágyak típusa
• Az ékszíjak típusa
• A választott acél típusa vágó kések
• A hőkezelés tartós és éles lehetséges és a géptípusok széles választéka, hogy megfeleljenek a. \ t
• gyep gondoskodni.
Agrinova tudja, hogy minden gyep más és az ő szerint kell kezelni ehhez a scarifiert melyeket termelnek, széles választékot kínál vágó rendszerek. Az évek során felhalmozott know-how tapasztalatok és a szakértőkkel való összehasonlítás a kertészeti ágazat vezetett a különböző munkarendszerek fejlesztése lehetővé teszi a maximális gyógyulást bármilyen típusú gyep.

Videó: https://www.youtube.com/watch?time_continue=8&v=jhVpkgN6tXI

Videó: https://www.youtube.com/watch?time_continue=2&v=8LKwXXC4Dg4


Típus: JU70B2-T, JU949, JU950-H
Motor: B&S Series 950-6.5 LE, B&S Series 1450-9 LE
Honda GX390-13
Mozgatás: Vontatott
Erőátvitel: Ékszíj 2 db
Munkaszélesség: 70, 95,
Standard rotor típus:
Kések száma: (standard változat) 48, 69,
Csapágyak: Öntöttvas házban
Kés anyaga: Edzet acél
Kés vastagsága: (standard változat) 2,5 mm
Munkamélység beállítása: Igen
Súlya: , 8, 127, 132
Standard kerekek: 2 db, 4 db
Keret anyaga: Kerekek tömör gumi fém peremmel

1. A traktoron, vagy bármely más vontató járművön ülve Jeremy felemelhető vagy leengedhető, hogy felemelje a pengéket, és ne engedje, hogy megérintsék a talajt.
2. A vonóhorog helyzete könnyen módosítható, hogy alkalmazkodjon az egyes vontató járművekhez.
3. Az erőátvitel egy ékszíjpáron keresztül történik
4. A rendelkezésre álló motorok Briggs & Stratton, vagy Honda, GX270 vagy GX390.
5. Gomb a munkamagasság beállításához
6. Csavar, hogy rögzítse a gépet emelő és leengedő kart
8. Gép körül van egy robusztus védelem, amely a talajhoz viszonyítva mindig helyes helyzetben marad, biztosítva az
üzemeltető és a környező személyek biztonságát.


Egyéb szállítási, fizetési, garanciális információk:

Raktárunkból

Ossza meg ismerőseivel ezt az ajánlatot:

További kommunális gép ajánlatok

Eladó lombszívó és fúvógép Eladó 1 db lombszívó és fúvógép580 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó Önjáró lombszívó és fúvógépek OSVALD Eladó 1 db Önjáró lombszívó és fúvógépek OSVALD611 100 Ft/db áronBács-Kiskun megye2019-04-13
Eladó JOSEF önjáró gyepszellőztető Eladó 1 db JOSEF önjáró gyepszellőztető779 625 Ft/db áronBács-Kiskun megye2019-04-13
Eladó SaMasz hóekék és hómarók Eladó 1 db SaMasz hóekék és hómarók800 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó OLYSE platóra szerelhető Lombszívó Eladó 1 db OLYSE platóra szerelhető Lombszívó2 083 100 Ft/db áronBács-Kiskun megye2019-04-13
Eladó Arotec Hidrovető gépek 500-tól 5000 literig Eladó 1 db Arotec Hidrovető gépek 500-tól 5000 literig 2 205 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó Tűzoltó berendezés vállalkozások számára Eladó 1 db Tűzoltó berendezés vállalkozások számára2 222 200 Ft/db áronBács-Kiskun megye2019-06-02
Eladó EcoBeach Eladó 1 db EcoBeach2 500 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2019-03-09
Eladó DOG COMFORT SH 125 Eladó 1 db DOG COMFORT SH 1252 890 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó  A tartályok gáztalanítása STEAM SKID V-025 Eladó 1 db A tartályok gáztalanítása STEAM SKID V-025 3 000 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-08-22
Eladó Közúti vákuumos por és darabos szemétgyűjtő Eladó 1 db Közúti vákuumos por és darabos szemétgyűjtő3 171 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-12-22
Eladó EcoBeach Homok- és talajtisztító gépek Eladó 1 db EcoBeach Homok- és talajtisztító gépek3 200 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2019-03-09
Eladó Citadin, megoldás a kutyák ürülékének gyűjtésére. Eladó 1 db Citadin, megoldás a kutyák ürülékének gyűjtésére.3 670 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-12-22
Eladó SCOOTER SCOOBIBLU kutya ürilék felszedő motor Eladó 1 db SCOOTER SCOOBIBLU kutya ürilék felszedő motor4 750 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2020-10-23
Eladó VORAX 240 az iparosított városi hulladékszívó Eladó 1 db VORAX 240 az iparosított városi hulladékszívó4 860 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2020-10-23
Eladó VORAX 340 - 100%-ban elektromos, önjáró, közterület karbantartógép Eladó 1 db VORAX 340 - 100%-ban elektromos, önjáró, közterület karbantartógép4 882 500 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-06-25
Eladó PT-TTX Önjáró személyemlő platform és elevátor Eladó 1 db PT-TTX Önjáró személyemlő platform és elevátor5 500 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó Betonkeverő + betonpumpa önálló meghajtással Eladó 1 db Betonkeverő + betonpumpa önálló meghajtással8 800 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-12-28
Eladó Grenn-Technik RV-S 2500-3000 saját motoros komposztforgatók Eladó 1 db Grenn-Technik RV-S 2500-3000 saját motoros komposztforgatók14 888 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-13
Eladó Napenergia-berendezések telepítéséhez cölöpverő gép HD 800 Eladó 1 db Napenergia-berendezések telepítéséhez cölöpverő gép HD 80028 000 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2019-06-05
Eladó MINI SANIMATIC STEAM hulladékgyűjtő konténerek, helyszíni, zártrendszerű, mosó és fertőtlenítő autó Eladó 1 db MINI SANIMATIC STEAM hulladékgyűjtő konténerek, helyszíni, zártrendszerű, mosó és fertőtlenítő autó30 000 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-08-19
Eladó járda- és utcaseprő gép Eladó 1 db járda- és utcaseprő gép31 045 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-12-22
Eladó GUIDETTI CAESAR 2 kőzetaprító, kőtörő Eladó 1 db GUIDETTI CAESAR 2 kőzetaprító, kőtörő37 400 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-13
Eladó Napenergia-berendezések telepítéséhez cölöpverő gép HD 800 Eladó 1 db Napenergia-berendezések telepítéséhez cölöpverő gép HD 80078 000 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2019-06-05
Az ajánlattevő adatainak megtekintéséhez, kérjük, jelentkezzen be!

Ha még nem rendelkezik Magro-s regisztrációval, végezze el gyors regisztrációnkat ide kattintva >>