Eladó gyümölcstermesztési gép Bács-Kiskun megye (nettó ár: 8 400 000 Ft/db) | Magro.hu

1 db T 65 eladó

Ajánlatfigyelőt kérek >>

Magro Fizetési GaranciaCégünk egyedülálló módon, 100%-os fizetési garanciával biztosítja az eladót arról, hogy a termék eladását követően megkapja annak árát. A vevőt pedig arról, hogy nem szerződésszerű teljesítés esetén visszakapja a pénzét.Szolgáltatásunkat Prémium + előfizetőink vehetik igénybe.


Gyártó/Típus:
T 65
Egyéb:
Állapot: új, Teljesítmény: 90-150 LE, Gyártási év: 2018
Nettó ár:
8 400 000 Ft/db (Bruttó ár: 10 668 000)
Mennyiség:
db
Hely:
Bács-Kiskun megye
Ajánlattevő:
Az ajánlat minden adata regisztrált felhasználóink számára érhető el. Kérjük regisztráljon ide kattintva >>.
Bizalmi index:
nincs adat

A felhasználók egymást több szempontból értékelik: kapcsolatfelvétel, fizikai teljesítés, pénzügyi teljesítés.

Leütni kívánt mennyiség:
db
Kívánt fizetési mód:
átutalással utólag
Ajánlat kezdete:
2018.07.28.
Ajánlat lejárta:
2021.07.11.
Gyártó:
Egyéb
Típus:
T 65
Állapot:
új
Teljesítmény:
90-150 LE (67 kW)
Üzemóra
0
Gyártási év:
2018

Jó hírünk van a főként mandula és dió termelőknek. Egy menetben megoldást kínálunk a mandula rázására, gyűjtésére és a zöld héj eltávolítására (nem minden típus) és a szállító járműre történő rakodásra. Az adapter felszerelhető minden olyan hordozógépre, amelynek motorteljesítmény 70-90 LE között van.

Két homlokrakodóra szerelhető típus van:
Eltérés a D 65 és D 65 WR rázógép között, hogy a D 65-ös a begyűjtött manduláról nem tisztítja le a zöld burkot és a tárolótérből egy hidraulikus ajtón keresztül üríthető a szállító járműre.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=-T1rQnBz7FA

A D 65 WR a begyűjtött manduláról letisztítja a zöld burkot. Két hidraulikusan hajtott szállítócsiga segítségével a buroktalanítóba kerül a héjas mag, ott a buroktalanító leválasztja a zöld héjat és ürítése a tároló térből csiga pár segítségével kerül a szállító eszközre.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=MGqBly6klgU

Függeszthető a traktor homlokrakodóra, vagy olyan rakodógépre amelynek hátsó kardántengely meghajtása van. Ebben az esetben a gyűjtőernyő a homlokrakodóra vagy a rakodógémre kapcsolható a hátsó hárompontra függeszthető egységben van a hidraulika olajtartály a változtatható olajmennyiségű dugattyús szivattyúkkal. Itt kap helyet a hidraulika olaj visszatérő ágába épített olajhűtő (35-50ºC) és olaj szűrő. Az olaj hőmérsékletét termosztát szabályozza, így minden esetben az előírt olajhőmérséklettel működik a rendszer, ez segít meg őrizni az olaj minőségét és növeli felhasználhatóságának üzemidejét amely költségkímélő. A vezérlő konzol a vezetőtérbe helyezhető a műveleti parancsok végrehajtó egységek a rázógép gyűjtőernyő vázába vannak integrálva. Ezen belül két típus létezik. Az első, amely a lerázott gyümölcsöt zöld héj leválasztása nélkül és tisztítatlanul, akár 4 m magasra emelve egy hidraulikusan működtetett csapóajtón keresztül juttatja szállító járműre. A másik típus a begyűjtött gyümölcsöt tisztítja a zöld héjat leválasztja és így juttatja a szállító egységre. Ez a típus a legelőnyösebb mert elhárul a mag kopácsban maradás veszélye (a maghéj elszíneződés) és csökkenti a rakomány térfogatát és súlyát, komoly költségmegtakarítás keletkezik a szállításnál. Nem igényel a további feldolgozás során külön gépet és munkást és munkaidőt, valamint energiát. A nem azonnali tovább feldolgozás esetén a magokat szárítani kell. Gyűjtőernyők átmérője 6,5-8 méterig.

A T 65 és T 65 RT traktor hátsó hárompontjára csatolható gyűjtőernyős Mandula, dió, gyümölcs gyűjtőernyős betakarító adapter.
A traktor hátsó hárompontjára csatolható adapter, abban különbözik a frontra szerelhető változattól, hogy minden részegység a gyűjtőernyő vázszerkezetébe van integrálva. Itt kap helyet a hidraulika olaj tartály a visszatérő ágába épített olajhűtő (35-50ºC) és olaj szűrő. Az olaj hőmérsékletét termosztát szabályozza, így minden esetben az előírt olajhőmérséklettel működik a rendszer, ez segít meg őrizni az olaj minőségét és növeli felhasználhatóságának üzemidejét amely költségkímélő. A vezérlő konzol a vezetőtérbe helyezhető a műveleti parancsok végrehajtó egységek a rázógép gyűjtőernyő vázába vannak integrálva. Ez a típus a begyűjtött gyümölcsöt tisztítja a zöld héjat leválasztja és így juttatja 2,7 méter magasságban a szállító egységre. Ez a típus a legelőnyösebb mert elhárul a mag kopácsban maradás veszélye (a maghéj elszíneződés) és csökkenti a rakomány térfogatát és súlyát, komoly költségmegtakarítás keletkezik a szállításnál. Nem igényel a további feldolgozás során külön gépet és munkást és munkaidőt, valamint energiát. A nem azonnali tovább feldolgozás esetén a magokat szárítani kell. Gyűjtőernyő ármérő 7-8 m.

Videó: https://www.youtube.com/watch?v=gTY9zxWBr_w

Szivattyúk
A hidraulikus rendszer három független áramkörből áll. Ez a konfiguráció lehetővé teszi a rázó főáramkör rendelkezzen saját szivattyúval és vezérlőelemeivel. A kiegészítő funkciók is független szivattyú- és elosztó áramkörrel vannak felszerelve. Ennek az autonómiának köszönhetően kettőt műveletet lehet végrehajtani egyszerre, valamint két differenciált nyomáson dolgozhatnak.
A dugattyús szivattyúk kardántengely és multiplikátoron keresztül kapják a traktor meghajtó energiáját.

MŰKÖDTETÉS
Az (A) szivattyú a legnagyobb, és felelős a rázófej vibrálásáért fordításáért, (teleszkópos rázófej mozgatásáért +/- 400 mm) és fordításáért +/- 35 fokban történő mozgatásáért.
A másodlagos szivattyúnak (B) a feladata a szorítóbilincs záró-nyitóhengerének működtetése (csak a hengerek). Látogasson el honlapunkra a gepkereskedelem.eu
Szivattyúk
A hidraulikus rendszer három független áramkörből áll. Ez a konfiguráció lehetővé teszi a rázó főáramkör rendelkezzen saját szivattyúval és vezérlőelemeivel. A kiegészítő funkciók is független szivattyú- és elosztó áramkörrel vannak felszerelve. Ennek az autonómiának köszönhetően kettőt műveletet lehet végrehajtani egyszerre, valamint két differenciált nyomáson dolgozhatnak.
A dugattyús szivattyúk kardántengely és multiplikátoron keresztül kapják a traktor meghajtó energiáját.

MŰKÖDTETÉS
Az (A) szivattyú a legnagyobb, és felelős a rázófej vibrálásáért fordításáért, (teleszkópos rázófej mozgatásáért +/- 400 mm) és fordításáért +/- 35 fokban történő mozgatásáért.
A másodlagos szivattyúnak (B) a feladata a szorítóbilincs záró-nyitóhengerének működtetése (csak a hengerek).
A (C) szivattyú a következőket biztosítja: ernyő záróhengerek, emelő és forgató hengerek olajellátása a rázófejen. Minden egység a gyűjtőernyő alvázába, védet helyre van beépítve. A vezérlés a traktor kabinból végezhető el

Rázófej (bilincs)
Ez kétségtelenül a gép fő eleme, állapotáról és jó működéséről nem csak a teljesítmény a legfontosabb, hanem a munka során ne károsítja a fatörzseket.
Köztudott, hogy a gyümölcsfa rázásteljesítmény igénye változik attól függően, hogy: fajta, metszés típusa, öntözött vagy szárazföld a talaj, csapadék mennyisége, hőmérséklet, érettségi állapot, gyümölcstömeg stb. ezért a vibráció jelenik meg nehéz felmérni a nehézségeket, hiszen az ültetvényeken látszólag hasonló, nagyon különböző előadások figyelhetők meg.
A vibrációs rendszerek nagyon hatékonyak, mivel differenciált rendszereik vannak a hatékony és károsodás mentes betakarításhoz. A monomasa vibrátor változó frekvenciájú és a ellipszis rezgésű, amely megkönnyíti a kocsány elválását. A hatékonyságot növeljük a legkisebb súlyokkal, másrészt a hidraulikus áramkör kialakítása biztosítja a vibráció során és a vibrátor által kifejtett erőnek köszönhetően a fa átmérőjével kapcsolatban extra nyomást továbbítanak a záróhengerek, amely növeli a szorítóerőt a szükséges rázás eléréséhez, így két dolog érhető el: egy rész a nagyobb hatékonyságot és másrészt megakadályozza, hogy a bilincs lazuljon és a rázó művelet károsítja a fakérgét. Ez létfontosságú, hogy a csipesz mozgó alkatrészei nyomon kövessék a fatörzset, ezért fontos a fogógumik sűrű ellenőrzése, karbantartása és a csavarok meghúzását.
A (C) szivattyú a következőket biztosítja: ernyő záróhengerek, emelő és forgató hengerek olajellátása a rázófejen. Minden egység a gyűjtőernyő alvázába, védet helyre van beépítve. A vezérlés a traktor kabinból végezhető el

Rázófej (bilincs)
Ez kétségtelenül a gép fő eleme, állapotáról és jó működéséről nem csak a teljesítmény a legfontosabb, hanem a munka során ne károsítja a fatörzseket. Köztudott, hogy a gyümölcsfa rázásteljesítmény igénye változik attól függően, hogy: fajta, metszés típusa, öntözött vagy szárazföld a talaj, csapadék mennyisége, hőmérséklet, érettségi állapot, gyümölcstömeg stb. ezért a vibráció jelenik meg nehéz felmérni a nehézségeket, hiszen az ültetvényeken látszólag hasonló, nagyon különböző előadások figyelhetők meg. A vibrációs rendszerek nagyon hatékonyak, mivel differenciált rendszereik vannak a hatékony és károsodás mentes betakarításhoz.
A monomasa vibrátor változó frekvenciájú és a ellipszis rezgésű, amely megkönnyíti a kocsány elválását. A hatékonyságot növeljük a legkisebb súlyokkal, másrészt a hidraulikus áramkör kialakítása biztosítja a vibráció során és a vibrátor által kifejtett erőnek köszönhetően a fa átmérőjével kapcsolatban extra nyomást továbbítanak a záróhengerek, amely növeli a szorítóerőt a szükséges rázás eléréséhez, így két dolog érhető el: egy rész a nagyobb hatékonyságot és másrészt megakadályozza, hogy a bilincs lazuljon és a rázó művelet károsítja a fakérgét. Ez létfontosságú, hogy a csipesz mozgó alkatrészei nyomon kövessék a fatörzset, ezért fontos a fogógumik sűrű ellenőrzése, karbantartása és a csavarok meghúzását.


Egyéb szállítási, fizetési, garanciális információk:

Raktárunkból

Ossza meg ismerőseivel ezt az ajánlatot:

További gyümölcstermesztési gép ajánlatok

Eladó OlivSpeed Plus Kézimozgatású gyümölcs gyűjtőernyő Eladó 1 db OlivSpeed Plus Kézimozgatású gyümölcs gyűjtőernyő680 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó OlivSpeed BASE kézi mozgatású gyümölcs gyűjtőernyő Eladó 1 db OlivSpeed BASE kézi mozgatású gyümölcs gyűjtőernyő690 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó KLE 1, KLB 1, KLD1 mandula zöld héj leválasztó Eladó 1 db KLE 1, KLB 1, KLD1 mandula zöld héj leválasztó846 720 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó OlivSpee GO Plus önjáró, ernyős gyümölcs gyűjtőernyőt Eladó 1 db OlivSpee GO Plus önjáró, ernyős gyümölcs gyűjtőernyőt1 000 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó ELR-151 150 l-es indirekt, elektromos fűtésű főzőüst Eladó 1 db ELR-151 150 l-es indirekt, elektromos fűtésű főzőüst1 041 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó F-357 tisztított mandulamag kalibráló Eladó 1 db F-357 tisztított mandulamag kalibráló1 211 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó Mandula és pisztácia hártya leválasztó Eladó 1 db Mandula és pisztácia hártya leválasztó1 584 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó  Dió, mogyoró, mandula, stb. gyűjtőernyő OlivSpee GO Plus önjáró Eladó 1 db Dió, mogyoró, mandula, stb. gyűjtőernyő OlivSpee GO Plus önjáró1 684 800 Ft/db áronBács-Kiskun megye2019-02-08
Eladó F 359 magtörő Eladó 1 db F 359 magtörő1 954 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó SPL 1100 szerves trágya és komposzt kiszóró Eladó 1 db SPL 1100 szerves trágya és komposzt kiszóró1 980 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-13
Eladó MEGA 1 Elektromos tisztító mogyoró, gesztenye, mandula, dióra Eladó 1 db MEGA 1 Elektromos tisztító mogyoró, gesztenye, mandula, dióra2 079 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-13
Eladó R/15 és PR/15 magasan ürítő pótkocsi Eladó 1 db R/15 és PR/15 magasan ürítő pótkocsi2 079 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó mandulatörő gép Eladó 1 db mandulatörő gép2 134 080 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó ROCH oldalhajtás vágó sor kiigazító Eladó 1 db ROCH oldalhajtás vágó sor kiigazító2 200 002 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó Hálós gyümölcs begyűjtő traktor homlokrakodóra, vagy teleszkópos rakodóra Eladó 1 db Hálós gyümölcs begyűjtő traktor homlokrakodóra, vagy teleszkópos rakodóra2 224 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó OlivSpeed 4x4 önjáró, teleszkópos, gyümölcs gyűjtőernyő Eladó 1 db OlivSpeed 4x4 önjáró, teleszkópos, gyümölcs gyűjtőernyő2 240 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó AMB Dió-Mandula mosó-buroktalanító Eladó 1 db AMB Dió-Mandula mosó-buroktalanító 2 324 800 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó Weremczuk KS-220R Függőleges tengelyes fűnyíró tő közi vágófejjel Eladó 1 db Weremczuk KS-220R Függőleges tengelyes fűnyíró tő közi vágófejjel2 450 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó Climb önjáró, emelőkaros, gyümölcs gyűjtőernyő Eladó 1 db Climb önjáró, emelőkaros, gyümölcs gyűjtőernyő2 600 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó indirekt fűtésű szárító Eladó 1 db indirekt fűtésű szárító2 960 320 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó H-210 fagymentesítő gép Eladó 1 db H-210 fagymentesítő gép3 100 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó MEGA 3 Elektromos tisztító mogyoró, gesztenye, mandula, dióra Eladó 1 db MEGA 3 Elektromos tisztító mogyoró, gesztenye, mandula, dióra3 400 002 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó Weremczuk SAVA multifunkciós gép Eladó 1 db Weremczuk SAVA multifunkciós gép 3 480 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó PT-TTX Személyemlő platformok és elevátorok Eladó 1 db PT-TTX Személyemlő platformok és elevátorok3 500 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó Weremczuk SAVA multifunkciós gép Eladó 1 db Weremczuk SAVA multifunkciós gép3 600 700 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó Gyümölcs gyűjtőernyő OlivSpeed Climb önjáró, emelőkaros Eladó 1 db Gyümölcs gyűjtőernyő OlivSpeed Climb önjáró, emelőkaros3 862 080 Ft/db áronBács-Kiskun megye2019-02-08
Eladó FELIX Z vontatott kombájn cseresznyére és egyéb csonthéjasokra Eladó 1 db FELIX Z vontatott kombájn cseresznyére és egyéb csonthéjasokra4 000 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó STAR 211 vákumos rendszerű gyűjtő -tisztító mogyoró, gesztenye, mandula, dió, stb. Eladó 1 db STAR 211 vákumos rendszerű gyűjtő -tisztító mogyoró, gesztenye, mandula, dió, stb.4 032 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó VEGA 15 indirekt fűtésű szárító Eladó 1 db VEGA 15 indirekt fűtésű szárító4 095 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó Weremczuk Eladó 1 db Weremczuk "BERTA" cserjedöntő fűrész4 200 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó STAR 1400-1600-1800-2000 gyűjtő adapter mogyoróra, gesztenyére, mandulára, dióra, stb. Eladó 1 db STAR 1400-1600-1800-2000 gyűjtő adapter mogyoróra, gesztenyére, mandulára, dióra, stb.4 800 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-13
Eladó mandula, sárgabarackmag héjleválasztó Eladó 1 db mandula, sárgabarackmag héjleválasztó4 954 880 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó VI-BO Elektromos (ECO típus) és saját motoros ( S és Mini) személyemelő liftek 5-7 m munkamagasságig Eladó 1 db VI-BO Elektromos (ECO típus) és saját motoros ( S és Mini) személyemelő liftek 5-7 m munkamagasságig5 005 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó MEGA 3 Plusz elektromos tisztító Eladó 1 db MEGA 3 Plusz elektromos tisztító5 418 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó TP-180 Személyemlő platform, elevátor Eladó 1 db TP-180 Személyemlő platform, elevátor5 800 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó Weremczuk Eladó 1 db Weremczuk "Joanna-4" gyümölcskombájn6 400 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó Weremczuk UNIT rázógép Eladó 1 db Weremczuk UNIT rázógép7 633 920 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó Dell”rolo mandula hártyaleválasztó Eladó 1 db Dell”rolo mandula hártyaleválasztó8 739 200 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó Weremczuk FÉLIX Önjáró kombájn cseresznyére, meggyre Eladó 1 db Weremczuk FÉLIX Önjáró kombájn cseresznyére, meggyre10 000 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó FELIX Z vontatott kombájn cseresznyére és egyéb csonthéjasokra Eladó 1 db FELIX Z vontatott kombájn cseresznyére és egyéb csonthéjasokra10 000 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó Weremczuk UNIT OTRZĄSAJĄCO ponyvás rázógép Eladó 1 db Weremczuk UNIT OTRZĄSAJĄCO ponyvás rázógép14 527 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-08-16
Eladó FUTURA 100 önjáró gyümölcs gyűjtő Eladó 1 db FUTURA 100 önjáró gyümölcs gyűjtő27 000 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-13
Az ajánlattevő adatainak megtekintéséhez, kérjük, jelentkezzen be!

Ha még nem rendelkezik Magro-s regisztrációval, végezze el gyors regisztrációnkat ide kattintva >>