1 db pótkocsi (CynkoMet T-117, 3,5 t-ás, egytengelyes, 3 oldalra billentő, galvanizált védelemmel) eladó

Ajánlatfigyelőt kérek >>

Magro Fizetési GaranciaCégünk egyedülálló módon, 100%-os fizetési garanciával biztosítja az eladót arról, hogy a termék eladását követően megkapja annak árát. A vevőt pedig arról, hogy nem szerződésszerű teljesítés esetén visszakapja a pénzét.Szolgáltatásunkat Prémium + előfizetőink vehetik igénybe.


Gyártó/Típus:
pótkocsi (CynkoMet T-117, 3,5 t-ás, egytengelyes, 3 oldalra billentő, galvanizált védelemmel)
Egyéb:
Állapot: új, Teljesítmény: 30 LE, Gyártási év: 2018
Nettó ár:
1 450 000 Ft/db (Bruttó ár: 1 841 500)
Mennyiség:
db
Hely:
Bács-Kiskun megye
Ajánlattevő:
Az ajánlat minden adata regisztrált felhasználóink számára érhető el. Kérjük regisztráljon ide kattintva >>.
Bizalmi index:
nincs adat

A felhasználók egymást több szempontból értékelik: kapcsolatfelvétel, fizikai teljesítés, pénzügyi teljesítés.

Leütni kívánt mennyiség:
db
Kívánt fizetési mód:
átutalással utólag
Ajánlat kezdete:
2020.11.27.
Ajánlat lejárta:
2022.07.11.
Gyártó:
Egyéb
Típus:
pótkocsi (CynkoMet T-117, 3,5 t-ás, egytengelyes, 3 oldalra billentő, galvanizált védelemmel)
Állapot:
új
Teljesítmény:
30 LE (22 kW)
Üzemóra
0
Gyártási év:
2018

CynkoMet T-117, 3,5 t-ás, egytengelyes, 3 oldalra billentő pótkocsi, galvanizált védelemmel eladó!

A T-117 egytengelyű pótkocsit általában kiegészítő gazdaságként választják a hivatásos gazdaságokban és az önkormányzati üzemekben. A horganyzott falak, a támasztó keret és a hátgerenda, egy lemez vastagsága 3 mm, alapozott és festett, garantálja a megbízhatóságot és hosszú élettartamot. A pótkocsi nagy kapacitással és kiváló manőverezhetőséggel jellemezhető. Egy kis súly, egy egyszerű rendszer, amely önállóan vagy egységként felfelé vagy lefelé nyitja az oszlopot, lehetővé teszi három irányba történő hegyezést. Az alacsony alváz a többi ilyen pótkocsihoz képest megkönnyíti a berakodást és a kirakodást. A doboz nagy szakítószilárdsága lehetővé teszi minden típusú gabona és egyéb laza anyag szállítását. A terhelés trapéz alakja lehetővé teszi a szállított anyagok gyors kiürítését ellenállás és ékezés nélkül. A hátsó falon van egy kimeneti nyílás, amely lehetővé teszi a laza anyagok lerakását. Kiváló minőségű acél, kohászati profilok, tömör hengerlésű profilokból álló falak, márkás alkatrészek, új gumiabroncsok és további bővítések beszerelésének lehetősége garantálja a biztonságos felhasználást. A homologizálás lehetővé teszi a pótkocsi nyilvántartását és a közutakon való közlekedést.
Felszereltsége:
• központi fali zárolás
• létrák és oldalsó lépcsők a terheléshez való hozzáférés megkönnyítése érdekében
• két kerék ékek horganyzott zsebekbe helyezve
• háromutas teleszkópos működtető csuklós felfüggesztéssel
• kioldó rendszer elzáró szeleppel;
• terhelésplatform szolgáltatási támogatás;
• 12 V-os világítás hátsó elektromos csatlakozóval,
• a világítási berendezés összekötő kábelének;
• egykörös pneumatikus fékberendezés;
• Állítófék forgattyúval,
• kétkomponensű kémiai kikeményedő festékanyagok nagy tartóssággal és UV ellenállással
• szemcseszórás blokkolással a hátsó falban
• négyszögletes keret zárt profilokkal
• megerősített padlólemez
• merev vontatórúd a traktornak az alsó vagy felső vontatóhoz való csatlakoztatásához cserélhető 50 mm-es szemmel
• egyenes vonórúdtartó, összecsukható acél kerékkel

Opciók:
• pótkerék
• a pótkerék rögzítése
• hosszabbítók 500mm
• csúszda a csúszda számára
• 40 mm-es vonórúdszem
• ponyva keretezett


Galvanizáló technológia
A forró tüzelési eljárás technológiája az acél részletek körültekintő és alapos kémiai előkészítésén alapul. Az acél kémiai kezelése többlépcsős és célja, hogy teljesen eltávolítsa az összes szennyeződést az oxidált és szennyezett elem felületéről. Alapos felszíni előkészítés után az acél állandóan az olvadt cinkhez van kötve, hogy védő bevonatot képezzen.
A külső tényezők ellen helytelenül védett acéltermékeket a használat időtartamának csökkentése jellemzi. Minden ismert korrózió-megelőzési módszer esetében a horganyozás (úgynevezett merülés) a legjobb. Ez különösen hatékony, tartós és gazdaságos megoldás a korrózióvédelemre. Az acél korróziója vagy vas oxidációja az anyag véletlenszerű megsemmisítésének a környező környezetre gyakorolt hatása. A horganyozás az olvadt cinkben egy megfelelően előkészített acélelem beakasztását jelenti. A horganyozás folyamatának hőmérséklete 450-460 °C. Ezen a hőmérsékleten a cinkszemcsék a külső acélrétegbe diffundálódnak, ami erősen intermolekuláris Fe-Zn kötést eredményez. A folyamat során több réteg képződik, amelyek nagyon jó tapadást mutatnak az acél hordozóhoz. Az ötvözet külső felülete tiszta cink bevonata. A teljes réteg vastagsága az acélszerkezet anyagvastagságától függ és 45 és 280 μm közötti tartományban van. Függ a cink bevonat tartóssági idejétől a csapadék savasodása, mechanikai erózió, környezeti agresszivitás, amelyben a horganyzott szerkezet és a cinkbevonat vastagsága található. Normál városi körülmények esetén a cink vesztesége évente körülbelül 3 μm. A korrózió elleni védelem hatékonysága nem agresszív körülmények között 30-50 év. A horganyozás előnyei: a cink bevonatának lehetősége zárt térben (pl. Belső csövek, tartályok); a felszín alatti korrózió megelőzése; az acélszerkezet igen nagy esztétikumának garanciája; pontos és egyenletes fedés egy réteg cinkkel, amely képes elérni minden nehezen elérhető helyet; a felszíni előkészítés pontossága a korrózióvédelemmel szemben komplex vegyi folyamatok miatt; lényegesen nagyobb vastagságú cinkbevonat, mint más horganyozási módszerek esetében, aminek köszönhetően a korrózió elleni acélvédelem időtartama sokszor meghosszabbodott; az acélra gyakorolt erős hatások negatív hatása, mivel az ötvözetrétegek
többszörösen keményebbek az acélnál; elnyeli a nemkívánatos hatások energiáját (a cink puha fém).


Egyéb szállítási, fizetési, garanciális információk:

Raktárunkból

Az ajánlattevő adatainak megtekintéséhez, kérjük, jelentkezzen be!

Ha még nem rendelkezik Magro-s regisztrációval, végezze el gyors regisztrációnkat ide kattintva >>