1 db Napenergia-berendezések telepítéséhez cölöpverő gép HD 800 eladó

Ajánlatfigyelőt kérek >>

Magro Fizetési GaranciaCégünk egyedülálló módon, 100%-os fizetési garanciával biztosítja az eladót arról, hogy a termék eladását követően megkapja annak árát. A vevőt pedig arról, hogy nem szerződésszerű teljesítés esetén visszakapja a pénzét.Szolgáltatásunkat Prémium + előfizetőink vehetik igénybe.


Gyártó/Típus:
Napenergia-berendezések telepítéséhez cölöpverő gép HD 800
Egyéb:
Állapot: új, Teljesítmény: 44,2 LE, Gyártási év: 2019
Nettó ár:
28 000 000 Ft/db (Bruttó ár: 35 560 000)
Mennyiség:
db
Hely:
Bács-Kiskun megye
Ajánlattevő:
Az ajánlat minden adata regisztrált felhasználóink számára érhető el. Kérjük regisztráljon ide kattintva >>.
Bizalmi index:
nincs adat

A felhasználók egymást több szempontból értékelik: kapcsolatfelvétel, fizikai teljesítés, pénzügyi teljesítés.

Leütni kívánt mennyiség:
db
Kívánt fizetési mód:
átutalással utólag
Ajánlat kezdete:
2019.06.05.
Ajánlat lejárta:
2022.07.11.
Gyártó:
Egyéb
Típus:
Napenergia-berendezések telepítéséhez cölöpverő gép HD 800
Állapot:
új
Teljesítmény:
44,2 LE (33 kW)
Üzemóra
0
Gyártási év:
2019

Napenergia-berendezések telepítéséhez cölöpverő gép HD 800

A HD 800 önjáró lánctalpas cölöpmeghajtó a napelemek oszlopainak telepítésére szolgál a "nehéz" és folyamatos munkahelyek kezelésére, ahol a termelékenység és a megbízhatóság alapvető tényezők.
A legerősebb acélszerkezetek, a nagy és az ennek következtében jelentkező súlynövekedés a "HEAVY DUTY" sorozatnak a hosszabb, jobb és a legmagasabb szintű professzionalitás, a környezet és a munkahelyi biztonsági előírások tiszteletben tartásához szükséges hasznos követelményeket biztosítja.
Ez a berendezés nagy pontossággal vezeti a cölöpöket stabilitásának és könnyű kezelhetőségének köszönhetően.
Egyetlen kezelő vezeti a cölöpöket és mozgatja a gépet.
Tervezésünk lehetővé teszi, hogy a cölöpverő eltávolítható legyen a lánctalpasról, és egy teherautó hátoldalára szerelhető legyen, hogy ügyfeleink minden munkához használhassák a legmegfelelőbb gépet.
Műszaki adatok:
Verőfej teljesítménye: 950 Joules
Az oszlopok maximális átmérője: 180 mm
A fúró maximális hossza: 2800 (std) / 4500 (opt) mm
Motor teljesítmény: LE 44,2 / kW 32,5
Teljes súlya: 3,900 kg

Kiegészítők:
Nézze meg a kiegészítők listáját: zölden kiemelve a termékhez kapcsolódó opciókat.
Mágnes
Nagyon hosszú és nehéz pólusok esetén (jellemzően 5 és 6 méter hosszú) lehetőség van a piledriver villamos működtetésű mágnessel felszerelésére, amely lehetővé teszi a pólusok felemelését, miközben a kezelőt biztonságban tartja.
Az Orteco Machine Control System a piacon ténylegesen jelen lévő piledriverek legfejlettebb GPS-rendszere. Lehetővé teszi a gép teljes automatikus vezérlését mind a halmozódás, mind a fordítási fázisok során.Ennek a rendszernek köszönhetően a termelékenység naponta növekszik, és a hibahatárok is alacsonyak lesznek a 0 szinthez.
Lézer
A lézerrendszer telepítése egy ORTECO piledriverre, a gép leállítja a kalapácsütést, ha a rendszer által beállított szint eléri. A szintet egy állványra szerelt lézeres emitter adja, amely kommunikál a kalapácsra szerelt vevővel.
Kapcsolódó termékek: Hidraulikus fúró
Jellemzők:
A hidraulikus fúró egy segédeszköz, amelyet vegyes terepen ásnak ki a vasalatok és beton alapok speciális alkalmazásokhoz való beszúrásához.
A bejárókra szerelt fúrógépet úgy tervezték, hogy lyukakat fúrjon szikla-, beton- vagy kompakt konglomerátumokban. A gép hidraulikus rotorral és leeresztett lyukkal van ellátva.
A lyukak átmérője 90-254 mm-ig terjedhet, a különböző furatokkal 3-tól 6-ig. A mélyfúrás 1,20 m-re korlátozódik, ami a védőburkolat rögzítéséhez szükséges mélység. A gép hidraulikus szívószűrővel van ellátva.
A hidraulikus rotor és a szívóventilátor használatának lehetősége lehetővé teszi, hogy kisebb légkompresszort használjon, sőt csak a lyukfúrót kell betöltenie.
Szükség esetén a gépet "ökológiai" változatban tudjuk biztosítani a kipufogógáz "dízel részecskeszűrő (DPF)" szűrővel és ökológiai olajjal.
Lehetőség van arra, hogy az Orteco gépeket olyan vonó horoggal szerelje fel, amelyek különböző funkciókkal rendelkezhetnek, mint például egy légkompresszor vontatása, ha a gépet egy lyukkal ellátott kalapáccsal felszerelték.
A lyukfúrót a hidraulikus rotorral a halomfúró kalapács és a függőleges tolóoszlop között el lehet helyezni kőzetbe, betonba (erősítés nélkül) vagy rendkívül kompakt konglomerátumok fúrásához könnyen és hatékonyan.
A „rotor / lefelé a lyukkalapács” rendszert szükség szerint szabadon lehet használni, és a helyükön maradva, készen áll a használatra, ha nem szükséges.
Ez a rendszer lehetővé teszi a fúrást és a vezetést alternatív módon a lyukakkal és a halomfúrókalapácskal anélkül, hogy bármilyen nehéz alkatrészt bontanának, és ezáltal a lehető legnagyobb hatékonyságot, biztonságot és könnyedséget biztosítaná. Az alsó kalapáccsal ellátott pályákon halomvezetőt lehet készíteni egy szűrő hozzáadásával a maradék anyag gyűjtéséhez.
FŐBB SPECIFIKÁCIÓK

3" 90 - 100 mm Szikla, beton (megerősítés nélkül) nagyon kompakt
konglomerátumok.
4" 105 - 120 mm
5" 140 - 146 mm
6" 159 - 254 mm

Makró dőlés
A makro-hajlás egy olyan tartozék, amely megfelel azoknak, akiknek szükségük van egy Piliedriver lánctalpas állványra szerelt állásra, a normálnál nagyobb lejtőn.
Automatikus függőség
Az automatikus vertikális rendszer lehetővé teszi, hogy mindig az oszlop merőleges legyen a talajjal. Csak nyomjon meg egy gombot, és az oszlop tökéletesen függőlegesen kerül elhelyezésre a talajhoz képest.
Távirányító
A távirányító lehetővé teszi a piledriver működtetését anélkül, hogy lezárná a gépet, mind a rakodási, mind a fordítási mozgásoknál. Ez a Danfoss elektro-arányos távirányítót használatának, amelyek egyedül vagy a teljes piledirever számára elérhetők.
Hidraulikus tápegység
Az Orteco egy teherautóra szerelt Piledriver és a hidraulikus tápegység kombinációja ideális azok számára, akik a teherautón változtatni kívánnak a járművön, vagy azok számára, akik korlátozni kívánják a járművet egy teherautóról a másikra.
A Hydraulic power pack-et tanulmányozzuk, hogy a legjobban teljesítsék feladataikat, órákig folyamatosan dolgozhassanak, alkalmasak legyenek minden klímára, és a lehető legnagyobb mértékben kihasználhassák a bejárók azonos összetevőit annak érdekében, hogy a tartalék alkatrészeket csökkenteni tudják azoknak az ügyfeleknek, akik rendelkeznek több mint egy piledriver gép / modell.
Hidraulikus magfúró
A hidraulikus magfurat kombinálható halom meghajtóval kombinálva a betont, beleértve a vasbetonot és a bitumenes konglomerátumot. A legelterjedtebb felhasználási területe az, hogy eltávolítsuk a magot a halom köré, amelyet előzetesen vágunk, hogy eltávolítsuk, és egy új halat helyezzünk ugyanabban a lyukban. Egy többmagú fúró (2 vagy 4 fejű) használható kis méretű, 19/24 mm-es lyukak létrehozására az alapító rögzítőcsavarok számára, amelyek a cölöpök rögzítéséhez szükségesek egy vasbeton szegélyre csavarozott lemezzel.
Hidraulikus forgóasztal
A targoncára szerelt piledriver felszerelhető egy hidraulikus fordulópulttal, amely lehetővé teszi, hogy az egyik oldalról a másikra elforduljon.
Késemelő
A Blade-emelő készülékkel végzett munka elvégzéséhez előzőleg előzőleg be kell csavarozni és a földre támaszkodni. A Blade Raiser-rel szerelt halom-meghajtó felemeli a zárószalagot, és a megfelelő rögzítési magassághoz hozza, és az információt a meghajtott pólus pontos pontjához igazítja.
Extractor Kit
Cölöpkiemelő készlet / ütős extraktorhoz a régi cölöpök eltávolításához.
Munkalámpák
Hasznos kiegészítő az éjszakai munkavégzéshez.
Hidraulikus véső
Az előfúrás a talajban történik a határértékek bemutatásához.
Kalapács frekvencia beállítás
A Kalapács Fekvencia Reduktor System, amely szorosan együttműködik az automatikus függőleges rendszerrel, lehetővé teszi a kalapácsütés sebességének csökkentését, a pólusoknál és a munkahelyeknél, ahol ez szükséges (például a fa kerítések bizonyos pólusaihoz).
Külső levegő szűrő
Rendkívül homokos és poros munkaterületek esetén olyan külső külső légszűrőt biztosítunk, amely segít a motor szívórendszerének homoktól vagy portól mentes megtartásában, a teljesítmény romlása nélkül.


Egyéb szállítási, fizetési, garanciális információk:

Raktárunkból

Ossza meg ismerőseivel ezt az ajánlatot:

További kommunális gép ajánlatok

Eladó lombszívó és fúvógép Eladó 1 db lombszívó és fúvógép580 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó Jeremy vontatott gyepszellőztető Eladó 1 db Jeremy vontatott gyepszellőztető595 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2019-04-13
Eladó Önjáró lombszívó és fúvógépek OSVALD Eladó 1 db Önjáró lombszívó és fúvógépek OSVALD611 100 Ft/db áronBács-Kiskun megye2019-04-13
Eladó JOSEF önjáró gyepszellőztető Eladó 1 db JOSEF önjáró gyepszellőztető779 625 Ft/db áronBács-Kiskun megye2019-04-13
Eladó SaMasz hóekék és hómarók Eladó 1 db SaMasz hóekék és hómarók800 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó OLYSE platóra szerelhető Lombszívó Eladó 1 db OLYSE platóra szerelhető Lombszívó2 083 100 Ft/db áronBács-Kiskun megye2019-04-13
Eladó Arotec Hidrovető gépek 500-tól 5000 literig Eladó 1 db Arotec Hidrovető gépek 500-tól 5000 literig 2 205 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó Tűzoltó berendezés vállalkozások számára Eladó 1 db Tűzoltó berendezés vállalkozások számára2 222 200 Ft/db áronBács-Kiskun megye2019-06-02
Eladó EcoBeach Eladó 1 db EcoBeach2 500 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2019-03-09
Eladó DOG COMFORT SH 125 Eladó 1 db DOG COMFORT SH 1252 890 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó  A tartályok gáztalanítása STEAM SKID V-025 Eladó 1 db A tartályok gáztalanítása STEAM SKID V-025 3 000 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-08-22
Eladó Közúti vákuumos por és darabos szemétgyűjtő Eladó 1 db Közúti vákuumos por és darabos szemétgyűjtő3 171 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-12-22
Eladó EcoBeach Homok- és talajtisztító gépek Eladó 1 db EcoBeach Homok- és talajtisztító gépek3 200 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2019-03-09
Eladó Citadin, megoldás a kutyák ürülékének gyűjtésére. Eladó 1 db Citadin, megoldás a kutyák ürülékének gyűjtésére.3 670 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-12-22
Eladó SCOOTER SCOOBIBLU kutya ürilék felszedő motor Eladó 1 db SCOOTER SCOOBIBLU kutya ürilék felszedő motor4 750 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2020-10-23
Eladó VORAX 240 az iparosított városi hulladékszívó Eladó 1 db VORAX 240 az iparosított városi hulladékszívó4 860 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2020-10-23
Eladó VORAX 340 - 100%-ban elektromos, önjáró, közterület karbantartógép Eladó 1 db VORAX 340 - 100%-ban elektromos, önjáró, közterület karbantartógép4 882 500 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-06-25
Eladó PT-TTX Önjáró személyemlő platform és elevátor Eladó 1 db PT-TTX Önjáró személyemlő platform és elevátor5 500 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Eladó Betonkeverő + betonpumpa önálló meghajtással Eladó 1 db Betonkeverő + betonpumpa önálló meghajtással8 800 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-12-28
Eladó Grenn-Technik RV-S 2500-3000 saját motoros komposztforgatók Eladó 1 db Grenn-Technik RV-S 2500-3000 saját motoros komposztforgatók14 888 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-13
Eladó MINI SANIMATIC STEAM hulladékgyűjtő konténerek, helyszíni, zártrendszerű, mosó és fertőtlenítő autó Eladó 1 db MINI SANIMATIC STEAM hulladékgyűjtő konténerek, helyszíni, zártrendszerű, mosó és fertőtlenítő autó30 000 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-08-19
Eladó járda- és utcaseprő gép Eladó 1 db járda- és utcaseprő gép31 045 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-12-22
Eladó GUIDETTI CAESAR 2 kőzetaprító, kőtörő Eladó 1 db GUIDETTI CAESAR 2 kőzetaprító, kőtörő37 400 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-13
Eladó Napenergia-berendezések telepítéséhez cölöpverő gép HD 800 Eladó 1 db Napenergia-berendezések telepítéséhez cölöpverő gép HD 80078 000 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2019-06-05
Az ajánlattevő adatainak megtekintéséhez, kérjük, jelentkezzen be!

Ha még nem rendelkezik Magro-s regisztrációval, végezze el gyors regisztrációnkat ide kattintva >>