natúr birses alma lekvár eladó / keres | Magro.hu

Jelenleg nincs élő ajánlat erre a termékre (natúr birses alma lekvár).

Töltse fel saját ajánlatát, a saját igényeivel, jelezze mások felé eladási vagy vételi szándékát! Eladna vagy venne? Ha még nem regisztrált, itt most megteheti gyorsan és ingyenesen!

Ezek is érdekelhetik

Már a neve is ínycsiklandó: mézbogyó. Hát még az íze…

A kék mézbogyó itthon is jól termeszthető lenne, de egyelőre alig ismerik. Minden fejlődési állapotában megbízhatóan télálló, minden része használható gyógynövényként is, a termése pedig sokféleképpen feldolgozható. Külön érdekessége, hogy a beporzó fajtáktól függően egy tövön akár háromféle ízű gyümölcs is teremhet […]

Milyen szőlőt érdemes ültetnünk a konyhakertbe?

Világszerte körülbelül 16 ezer szőlőfajta létezik, tehát választék van bőven. Kiskerti felhasználásnál azonban mások az elvárások, mint egy ültetvénynél. Érje be kevés növényvédelemmel, legyen jó ízű, vékony héjú, jól eltartható, és az sem baj, ha kettős hasznosítású, azaz csemegeszőlőnek és borszőlőnek is alkalmas. […]

Tarolnak a lengyelek a fekete ribizli piacán: övék az uniós termelés több mint háromnegyede

Lengyelország a világ második legnagyobb feketeribizli-termelője Oroszország után. A lengyelországi szegmens adja a globális termés 25 százalékát. A ribizli rendszeres fogyasztása csökkenti a koleszterinszintet, és a vércukorszintre is jó hatással van. Magas antioxidáns-tartalmának köszönhetően kitűnő egészségmegőrző hatása van. […]

Dunaharasztin készül az aranyérmes Paraszt Sajt

A Pest megyei Dunaharaszti településen található kézműves sajtműhelyben, Ficsor Árpád kezei között készült az idei országos Sajtmustra egyik legkiválóbb sajtja. A családi gazdaság magyartarka állománya adja a hagyományos eljárással készült, 2-12 hónapos érlelésű probiotikus sajtok alapanyagát. A folyamatos fejlesztéseknek, és a francia illetve a svájci tanulmányok hatására a minőségi mércét is egyre magasabbra helyezik. A sajtfőzéshez magyar, svájci és francia kultúrákat használnak, majd sajtpincében érlelik. […]

Bárhol megterem és alig kell gondozni a homoktövis növényt

A homoktövis kevés gondozást igénylő növény, mégis számos betegségre javallott a fogyasztása. A bogyós termései omega-3 zsírsavakban, aminosavakban, és antioxidánsokban gazdagok, a csipkebogyó után a homoktövis gyümölcseiben a legmagasabb a C-vitamin tartalom. Kellemes, savanykás ízű, ezért gyakran használják fel őket lekvár, vagy gyümölcslé készítéséhez. Anyagunkból kiderül, milyen a homoktövistermesztés helyzete Magyarországon. […]

Agrárhírek

Különös jelentőségű debreceni halkutatás: fontos dolgot derítettek ki a magyar pontyokról

A Debreceni Egyetem Agrár Genomikai és Biotechnológiai Központ (AGBK) kutatói a Tiszántúli régió pontyfajtáinak genetikai sokféleségét tanulmányozták. A kutatási eredményeik... Tovább...

Kiderült, hogy a termőföldből nem gyártanak újat

Mivel a termőtalajból nem gyártanak újat, ezért azt folyamatosan fel kell újítani, karban kell tartani mindenkinek, ahogy a gondos és precíz gazda szokta. Az idén nyáron el kell kezdeni... Tovább...

Júliusi változás az extraprofitadó miatt: megduplázódik az idénymunka adóterhe

Élesednek a változások 2022. július elsejétől az adózási szabályok vonatkozó részeinél, amelyek a Magyar Közlönyben jelentek meg az extraprofitadóhoz kapcsolódóan. Lényeges... Tovább...


Tisztában van a gabonafélék áraival? Nézze meg a Magro.hu-n, hogyan alakul a gabona ára, ezen belül a kukorica ára, a búza ára, a napraforgó ára. Nézzen szét online piacterünkön, hogy van-e eladó alma, eladó burgonya, eladó zab, eladó széna vagy szalma az ajánlati listánkban. Haszonállatot szeretne venni? Tekintse meg szarvasmarha kínálatunkat, és kattintson a linkekre, hogy van-e eladó sertés, eladó kecske, vagy eladó juh az oldalainkon.