5 darab Növényi eredetű termék ajánlat található

MEGTALÁLTA AMIT KERESETT?
Böngésszen ajánlataink között, de ha nem találja a megfelelőt (például ár, megye vagy mennyiség tekintetében), töltse fel saját ajánlatát, a saját igényeivel!
Eladna vagy venne? Ha még nem regisztrált, itt most megteheti gyorsan és ingyenesen!

Termék Típus down upMennyiség: down upÁr down upHely down upDátum down up
dióbéleladó6 000 kg2 200 Ft/kgPest2019.10.17.
tüzifakeres6 t32 000 Ft/tPest2019.09.04.
boreladó4 000 l450 Ft/lTolna2019.08.01.
hársmézeladó5 000 kg850 Ft/kgBaranya2019.01.07.
akácmézeladó10 000 kg1 200 Ft/kgBaranya2019.01.07.

 

Ezek is érdekelhetik

Nem tartják tovább elzárva a baktériumokat: 1800 hasznos törzset tett elérhetővé a Danone

Az első joghurtja elkészítésének 100. évfordulóját ünneplő Danone májusban jelentette be, hogy kutatási célokra megnyitja 1800 hasznos törzsből álló baktériumgyűjteményét. Ez a Pasteur Intézetben őrzött 193 tejsav- és bifidobaktérium fermentációs törzset és a Danone részéről a Párizs-Saclay Kutatási és Innovációs Központjában tartott több, mint 1600 törzset jelenti. A törzsek szabadon elérhetőek lesznek a kutatók számára. […]

Megjelent a génszerkesztett műhús a Burger King éttermeiben

Annyira megtetszett a Burger King amerikai közönségének a műhús alapanyagú Whopper szendvics, hogy alig néhány hétnyi tesztüzem után a gyorsétteremlánc eldöntötte, év végéig az egész Egyesült Államokban, mind a 7300 éttermében bevezeti a termékek közé a génszerkesztett műhús alapú fogását. Az étteremlánc legismertebb szendvicsének műhúsos változatát idén április elejétől lehetett a gyorséttermek pultjainál rendelni, de mindeddig kizárólag St. Louis közel 60 burgerezőjében. […]

Szokatlan újítások az élelmiszeriparban: vega steak, rózsaízű vodka és szén-dioxiddal elrakott zöldség

Nem pihennek az élelmiszeripari mérnökök és a kutatók: olyan új ötleteket és termékeket fejlesztettek ki, amik eléggé meglepőek. Többet már a gyakorlatban is bevezettek, ezekből sorolunk fel néhányat. Ivott már például uborkaízű vodkát? Tudja, hogy milyen a vega steak? Vagy rakott már el zöldséget és gyümölcsöt szén-dioxiddal? […]

Ezzel a takarmánnyal nem lesz iszapízű és zsíros a pontyhús, sőt, még spórolhat is vele

Bár viszonylag sokat fogyasztunk belőle, Magyarországon a tógazdasági ponty fogyasztói megítélése rossz. A szálkák mellett a fő kifogás, hogy a pontyhús zsíros és kellemetlen iszapíze van. Ezek a rossz tulajdonságok összefüggésben vannak az életmódjával és a tartástechnológiával, leginkább a takarmányozással. A haltermelőknek ezért oda kell figyelniük a tenyésztett halak minőségére is. Érdemes más haltápra váltani: az új irányok követésével több pénz és jobb minőségű termék érhető el a tavi pontytakarmányozás megváltozásával. […]

Enyhült az ASP miatti szigor Ukrajna irányában

Újra szállíthatóak állateledelek és növényi eredetű takarmányok Ukrajnába hazánk ASP-vel nem érintett területeiről. A magyar vállalkozások számára rendkívül kedvező döntés dr. Bognár Lajos országos főállatorvos személyes tárgyalásai, valamint a szakértői egyeztetések eredménye. […]

Agrárhírek

Olasz recept alapján készül a sajt az új magyar tejfeldolgozó üzemben

Átadták a Szarvasi Agrár Zrt. tejfeldolgozó-üzemét, az új üzem megépítésére összesen 1,1 milliárd forintot költöttek és részben támogatásból valósult meg. Az olasz... Tovább...

Bődületesen nagy pénzbírságot kaptak a versenykorlátozó zöldségkonzerv-gyártók

Megállapította az Európai Bizottság vizsgálata, hogy a Bonduelle, a Coroos és a Groupe CECAB egyes zöldségkonzervek esetében – melyeket az Európai Gazdasági Térség kiskereskedelmi... Tovább...

Ezért fontos a friss torma fogyasztása

Bebizonyították, hogy fél napon át tart a frissen reszelt torma baktérium- és vírusölő hatása. Ezért a megfelelő hatás érdekében érdemes azonnal felhasználni, mert gyorsan megbarnul,... Tovább...


TermékLegolcsóbbÁtlagUtolsó
kukorica41 000 Ft/t44 621 Ft/t41 000 Ft/t
malmi I. búza50 000 Ft/t54 032 Ft/t51 000 Ft/t