Furcsa videók időről időre előkerülnek a mezőgazdaság világából is. Legutóbb egy texasi farmer töltött fel egy olyan kisfilmet a YouTube-ra, amit talán még soha sem láthattunk máshol.

John Wellshas texasi farmer valószínűleg csak jó mókának szánta az ötletét, de végül hatalmas sikerre és népszerűségre sikerült szert tennie jószágai segítségével. Történt ugyanis, hogy a gazdálkodó egy GoPro kamerát helyezett jószágai itatójába, a víz alá és elkészített egy mindössze 2 perces videót, melyen az látható, hogyan isznak az állatok.

Két napot áldozott a ’forgatásra’ és elmondása szerint összesen öt órányi munkája van a népszerűvé vált videóban. Azt viszont, hogy miért lett ilyen népszerű a videó, a mai napig nem érti. A National Geographic kérdésére annyit mondott, felvétele valószínűleg érdekes szemszögből mutatja be az állatok ivási szokásait.

A videóban főszereplővé váltak méhek, kakasok, egy nyúl és Ben, a négyéves bika isírja a sokszinuvidek.24.hu. Jöjjön hát a videó, amely meghódította az állatkedvelőket:

Share Button

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hogy elsőként értesüljön fontos agrárhírekről,
támogatásokról, rendeletekről!

Név:

Email cím:

A Feliratkozás gomb megnyomásával elfogadom az ÁSZF-et és az Adatkezelési Szabályzatot.