Hardi újdonságok is voltak az Agritechnica kiállításon

Véget ért az Agritechnica, a mezőgazdasági gépek kiállítása. A rendezvényen Hardi újdonságok is voltak, ezekről számolunk be cikkünkben. Önjáró permetező, szórókeret, és megújult gépcsalád mutatkozott be a hannoveri eseményen.

Milyen Hardi újdonságok voltak láthatóak?

Több újdonsággal várta a gazdálkodókat Hannoverben az Agritechnica kiállításon a Hardi. Egy új kategóriát képvisel az önjáró permetezőgépek között a Rubicon. Ezt a típust a nagyobb gazdaságok termelési igényeinek kiszolgálására fejlesztették ki. A mindennapi munkát megkönnyítő megoldásokat és a növényvédelmi munkát meggyorsító méreteket egy permetezőgépben valósították meg.

Hardi újdonságok az Agritechnica 2017-es rendezvényén - Fotó: Agritechnica sajtóanyag
Hardi újdonságok is voltak az Agritechnica 2017-es rendezvényén – Fotó: Agritechnica sajtóanyag

Itt nézhet meg egy látványos videót az új Rubicon fejlesztésről: Hardi Rubicon videó

A hosszabb permetezéssel töltött napok és a nagyobb munkasebesség egyre szigorúbb követelményeket támaszt a kényelem és a könnyű kezelhetőség szempontjából. Erre is figyeltek az újdonságoknál.

A megújult ALPHA gépcsalád 3500 és 4500 literes tartálytérfogatú gépei gazdag felszereltséget mutatnak mind a teljesítmény, mind a megbízhatóság és a vezetési komfort tekintetében is. Rajtuk kívül bemutatkozott az új 5100 liter térfogatú változat is.

Összefoglaló cikkünk a Hardi International oldal írása alapján készült.

A HELIOS III típusú permetezőgép kompakt és sokoldalú. Az új gépcsalád fő jellemzői a könnyű kezelhetőség és az ergonomikus kialakítás.

Az új önjáró gépen egy 3000 literes permetlétartályt és alumínium szórókeretet helyeztek el. A hatótávja egészen 38 m munkaszélességig terjed. Ezzel ez egy hatékony, jó ár-érték arányú permetezőgép a kisebb és a közepes méretű gazdaságok számára.

A szórókeretek is megújultak

Az új Delta Force szórókeretek központi függesztési rendszere is remek újítás. A szórókeret-vezérlés új dimenzióját nyújtja az AutoTerrain, AntiYaw és Auto Height rendszerek segítségével.

A Delta Force sorozat megfelel a jövő gazdálkodási követelményeinek. A változtatható szélesség, a gyorsaság, és a robusztus felépítés mind ezt szolgálja.

Az AutoSelect funkció segítségével a gépkezelő fúvókát tud váltani egyenesen a traktorfülkéből. Sőt, egyszerre akár 2 sor fúvókát is használhat.

Az újdonságokat ebben a videóban nézheti meg. A felvétel a most véget ért Agritechnica kiállításon készült.

Hardi Rubicon, Hellios III, Alpha Evo

Share Button

Iratkozzon fel hírlevelünkre!

Hogy elsőként értesüljön fontos agrárhírekről, támogatásokról, rendeletekről!

Kapcsolódó cikkek

Agritechnica 2017 – négy hét múlva kezdődik ... Az Agritechnica a világ legnagyobb mezőgazdasági gépkiállítása. Az előzetes számítások szerint a szervezők 2900 kiállítóra számítanak. Az idén az esem...
Kezdődik az Agritechnica 2017, a világ legnagyobb ... Vasárnap kezdődik az Agritechnica 2017, a világ legnagyobb mezőgazdasági gépkiállítása. Kétévente rendezik meg a németországi Hannoverben. Az idei kiá...
Agritechnica: Nézze meg Az Év Gépe 2018 cím nyerte... Kiosztották a hannoveri Agritechnica mezőgazdasági gépkiállításon a „Machine of the Year 2018”, vagyis Az Év Gépe 2018 díjakat. Tizennégy kategóriában...
Finn lett az Év Traktora az Agritechnica kiállítás... Az idei Agritechnica kiállításon számos új terméket mutattak be a mezőgazdasági vállalkozóknak. Az év traktora pedig Finnországból érkezett. Nagyon me...
A McHale idei újdonsága a rendkezelő Bővítette a kínálatát a szálastakarmány-betakarítás specialistájának számító McHale vállalat. A hannoveri Agritechnica mezőgazdasági kiállításon a gép...
A kőkemény, a finn és az informatikus traktoros Sokunk kedvencei a mezőgazdasági gépek. Az év nagy részében dolgozunk velük, télen pedig azt keressük, hol és melyik kiállításon lehet a legújabb típu...