Videón a legújabb John Deere R700-as vontatott permetező!

Nagy teljesítmény, maximális hasznos üzemidő és a lehető legalacsonyabb üzemeltetési költség. Ezek azok a tényezők, amire Önnek igazán szüksége van új permetezőgép esetén. Tekintse meg videón az új John Deere R700-as vontatott permetezőt, amely a precíziós növényvédelem zászlóshajója a kategóriájában!

A 2021-es évre az egyik legfontosabb újdonság a John Deere permetezőgépek világából a John Deere R700-as permetezők megjelenése, amely a vontatott permetezőgép kategóriájában a legmagasabb szintet képviselik a precíziós növényvédelem tekintetében.

Az alacsony súlypontnak, az egyenletes súlyelosztásnak és a modern felfüggesztésnek köszönhetően az R700i sorozatú permetezőgépek legalább olyan hatékonyak a közúton, mint a szántóföldön.

A szórókeret 18-30 méterig specifikálható, ami a Z-karos paralelogramma keretmozgató rendszernek köszönhetően minden magasságban a lehető legközelebb helyezkedik a géphez, így minimalizálva a menet közbeni magasságingadozást.

Az R700i sorozatú permetezőgépek sziklaszilárd keretstabilitását a TerrainControl Pro, automatikus keretszintező rendszer garantálja. Kihagyásoktól és elsodródásoktól mentes lefedettség köszönhetően annak, hogy a szórókeret mindig ott van, ahol arra éppen szükség van. A hibrid üzemmódú érzékelők egyidejűleg követik nyomon a talajt és a növényt, így a szórókeret „betanulja” a növény magasságát, és nem süllyed le azokon a területeken, ahol a növény megdőlt. Az aktív központi keretvezérlés kompenzálja a nem rendszeres elmozdulásokat, és megakadályozza a szórókeret elbillenését a táblavégi fordulókban.

Fúvókánkénti szakaszolással szerelték a gépet, minden szórófejben egy elektromosan vezérelt mágnesszelep nyitja/zárja a fúvókákat, automatikusan, a lefedettségi térkép függvényében, így még precízebb a vegyszer kijuttatása, továbbá inputanyag-megtakarításokkal is számolhatunk.

A feltöltés/kijuttatás terén is fejlesztés történt, ugyanis a nagyobb modellekben már bemutatott PowrSpray™ rendszerrel specifikálták az R700-at. Ez egy 2 körös folyadéktovábbító rendszer, ahol a feltöltést egy 600 l/min teljesítményű centrifugál szivattyú-, a permetezést pedig egy 750 l/min teljesítményű ugyancsak centrifugál szivattyú végzi.

A feltöltés egyszerű, gyors és kényelmes. Csak írja be a betölteni kívánt folyadék mennyiségét az új Solution Command vezérlő panelen keresztül és nyomja meg a Start gombot és a feltöltő szivattyú megkezdi a feltöltést.

A precíziós gazdálkodáshoz hozzá tartozik, hogy a lehető legtöbb adatot dokumentáljuk a munkánkról. Ebben kiváló társunk lesz az új R700, mivel minden szükséges információt dokumentál a John Deere kijelzői segítségével, amire a későbbiek folyamán szükségünk lehet. Ezen adatokat pedig a MyJohnDeere weboldalon keresztül rendszerezheti és elemezheti.

Hazánk egyetlen hivatalos új John Deere gépforgalmazójánál, a KITE Zrt.-nél 2020.október 1 és 2020. december 15. között most előrendelési akcióban rendelheti meg legújabb John Deere permetezőgépét, így érdemes felkeresnie KITE gépértékesítőjét!

Az alábbi videóban pedig tekintse meg a legújabb John Deere R700-as sorozatú permetezőgépet szántóföldi munkában!

(x)

Share Button

Kapcsolódó cikkek

Nagy traktor márkák évfordulói 2014-ben Kedvencek a világ körül és itthon. Több ezer mezőgazdasági munkában bizonyítottak sokak kedvenc traktorai, és évtizedek óta töretlenül építik és erősí...
Ismét a világ első száz legjobb márkája között a J... Idén is nyilvánosságra hozták a Best Global Brands nevű listát, amely minden évben a világ legjobb márkáit teszi rangsorba. A John Deere a tavalyihoz ...
John Deere 6125 M – egyértelműen előnyös A 6M sorozatú traktorokat úgy tervezte a John Deere, hogy előnyök sokaságát nyújtsa a gazdák számára a szántóföldeken és az addig vezető úton is. A me...
John Deere csodák a 40-es és 50-es évekből A John Deere már 1837 óta a világ traktorpiacának meghatározó gyártójának számít. Következzen egy képes összeállítás, melyben az 1940-es és az 1950-es...
Lábbelik az igazi John Deere rajongóknak A mezőgazdasági gépek szerelmeseinek is kedveskednek már a ruhagyártók. Pólók, sapkák, kabátok... mindegyikből gyártanak már adott márkajelzéssel ellá...
Melyek voltak az év traktorai az elmúlt 18 évben?... 18 éve hirdetik ki minden évben az Év traktora díj győztesét. Az elmúlt években vegyesen alakult a díjat megnyerő gyártók névsora, a John Deer-től a F...