Februári lovas programajánló

Végre túl vagyunk a szürke és unalmas januáron. Hosszabbak a nappalok, talán többet süt majd a nap, és egyre több program közül tudunk választani. Ha Ön szereti a lovakat, és lovas programokat, vagy szeretne egy remek hétvégi családi programot, válasszon az alábbi februári események közül bátran!

Február 7-e

Farsangi lovaglással, tombolával, bállal és tánccal várják az érdeklődőket a Szentmihálypusztai Lovastanyán, Zalaszentlászlón. Lesz forralt bor, farsangi fánk, hideg és meleg ételekkel tarkított svédasztal, aminek a középpontjában a marhahús lesz.

Részletek: http://www.zalailovarda.hu

Nyílt nappal fogadják a western lovaglás és klasszikus idomítás szerelmeseit a Kajászó-Szentpéterpusztai Lovardában február 7-én 15 órai kezdettel. A belépési díj 1500 Ft.

További információ!>>

Február 14-e

Győrtől 20 km-re, a balatoni út mellett található Ravazd községben szervezik meg a Téli gyermek lovas ügyességi verseny 3. fordulóját. A fedeles lovarda mérete 30×60 m. A büfében egész nap étel, ital kapható. A lovasok részére melegedő helyiség biztosított.

Online nevezés itt FEBRUÁR 13-ig!>>

13. alkalommal rendezik meg a Hagyományőrző Lovas és Huszárbált Keszthelyen. Idén a keszthelyi Halászcsárdában (Csárda u. 9.). A látogatók 14 órától kezdődően megismerkedhetnek Keszthely történetével, lesz borkóstoló, séta a Balaton partján. 19 órától pedig lehet asztalt foglalni a csárdába, a bál hajnalig tart majd ahol a Kvarc Együttes fog zenélni.

Bővebb információ, helyfoglalás: Major Albert 06/30/637-3158

Február 15-e

10 órától az Etei Lovasudvarban farsangi versennyel várják az érdeklődőket a szervezők (a jelentkezés már lezárult). Az idei tematika a mese.

Az esemény oldala: https://www.facebook.com/events/1768385900053552/

Február 21-e

A Korona Étteremben tartják meg 18. alkalommal a Hatvani Lovasbált. Érdeklődni a Hatvani Lovas Egyesületnél lehet (06-20/942-3818, hatvanilovasegyesulet@gmail.com)

Ha rajong a lovakért, ott a helye a budapesti Nemzeti Lovardában 2015. február 21-22-én. A szombat az eladó lovaké 8 órától, vasárnap pedig ménszemle és -bemutató lesz 10 órától.

Február 28-a

Akrobatikus lovas számok, csodálatos musicalek és operettrészletek kápráztatják el a Budapesten, a Monte Vigo Szabadidőközpontban 15 és 18 órai kezdettel. A belépő: 2.500 Forint, előrendelhető a www.montevigo.hu-n vagy személyesen is megvásárolható a helyszínen. Fellépnek Pintér Tibor, Békefi Viktória, Mohácsi Márk, Szabó Dorottya. Az előadás fedett, fűtetlen helyen lesz, ezért érdemes az időjárásnak és a lovarda homokos talajának megfelelően öltözni.

Facebook oldal: www.facebook.com/montevigo.szabadidokozpont
Honlap: www.nemzetilovasszinhaz.hu, www.montevigo.hu

Lovasbállal várja Önt is az Abdai Lovas Egyesület az abdai Gulyás Csárdában. A belépő: 1000 Ft, Vezelszki Gábor zenél. A helyszínen 3-féle menüből lehet választani, melyet a belépő ára nem tartalmaz. A részvételi szándékot a következő elérhetőségek valamelyikén kell jelezni mielőbb:

E-mail: abdaile@freemail.hu
Tel.: +36 20/327-5498

Készült a lovasok.hu cikkei alapján.

Share Button

Kapcsolódó cikkek

Lovak és lovasok hétvégéje a Hortobágyon Most hétvégén kerül megrendezésre a Nyeregszemle Kárpát-medencei Lovas Hagyományőrző Találkozó és Ismeretszerző Fesztivál és a Nyeregszemle Kupasoroza...
Augusztus a lovakat szeretőké (is) A Farmer-Expon és a Szentlőrinci Gazdanapokon túl is van élet augusztusban, kifejezetten azoknak, akik a lovakat kedvelik. Bár Szentlőrincen a Nemzeti...
Bábolnai Gazdanapok Idén már 29. alkalommal rendezik meg a Bábolnai Gazdanapokat Bábolnán. Lássuk, hogyan alakult eddig, és még mi várható a 4 napos rendezvényen. Szepte...
Októberi lovas programok Két hétvége maradt hátra októberben, a ló kedvelők mindkettőn találhatnak maguknak elfoglaltságot. Versenyzőként és nézőként is részt lehet venni a kö...
2 év után újra nyit a világ legnagyobb lovas vásár... Március 14-től 9 napon keresztül újra ellátogathatunk az EQUITANA-ra, a világ legnagyobb lovas vásárára. 90.000 négyzetméret, 900 kiállító, 17 csarnok...