A nyári mezőgazdasági munkálatok elkezdése előtt nézze meg a Lakkos Kft. kínálatát

Országosan átlagban még mindig sok csapadék hiányzik a talajból. Több esetben terméskiesés várható. A kukorica és a napraforgó hiányosan kel, a hűvösebb idő miatt a fejlődésük elmarad a szokásostól, így ezeknél a növényeknél szintén nem egyértelmű várható-e jó termés. A gazdáknak, ezért kétszer is meg kell gondolniuk, hogy milyen gépbe fektetik a pénzüket. A Lakkos Kft. célja mindig is az volt, hogy a nehézségeket figyelembe véve megfelelő minőségű gépet nyújtsanak ügyfeleik számára korrekt áron!

A cég által forgalmazott spanyol, magyar, török, lengyel, fehérorosz, ukrán termékek minden igényt kielégítenek. Kínálatunkban megtalálhatók gépek, 2,5 méteres munkaszélességtől egészen 17 méterig, például tárcsa a legkülönbözőbb elmunkáló hengerekkel és tárcsalap-átmérőkkel, függesztett és vontatott kivitelben egyaránt. Munkamélység tekintetében alkalmasak mind a sekélyművelésre, mind pedig a mélyebb tarlóhántásra is. Mindenki megtalálhatja a legalkalmasabb eszközt pénztárcájához és munkagépparkjához igazítva.

Lakkos tárcsa
A Lakkos Kft. által forgalmazott gépek 2,5 méteres munkaszélességtől egészen 17 méterig a legkülönbözőbb elmunkáló hengerekkel és tárcsalap-átmérőkkel, függesztett és vontatott kivitelben elérhetőek

HATTAT típusú traktorainkat ügyfeleleik előszeretettel vásárolják nem csak a Belarus modellek kiváltására 50 és 113 lóerő közötti tartományban. Mindegyik modell eredeti Perkins motorral van szerelve, ami a megbízhatóság és a takarékosság megtestesítője világszerte. Hagyományos adagolós motorral szerelt modelljeik és korszerűbb, közvetlen befecskendezéses rendszerrel ellátott traktorok is megvásárolhatók.

Hattat traktor
Hattat gépek 2 személyes kabinnal, 28 tonnás vontatási kapacitással rendelkeznek

Jó felszereltséggel, kedvező árú pótkocsiaink, bálaszállítóink, tartálykocsiaink széles választéka 1, 2 és 3 tengelyes, valamint tandem változatokban elérhetőek, egészen 28 tonna teherbírásig. Magyarországon szintén csak náluk megvásárolható a Repossi világszabadalommal rendelkező rendképző az innovatív RA-Rake. A gép használatával jóval kevesebb szennyeződés kerül a talajból a takarmány közé, illetve a gép újdonságot jelent abból a szempontból is, hogy a munkasebessége elérheti a 23 km/órát, ami az átlagos rendképzők sebességének a kétszeresét jelenti, munkaszélessége pedig 7,5–9 méterig terjed.

Lakkos pókocsi
A pótkocsik egészen 28 tonna teherbírásig elérhetők
Repossi RA-Rake rendsodró
A RA-Rake rendsodró használatával jóval kevesebb szennyeződés kerül a talajból a takarmány közé

Mindent nem is felsorolva, kínálatunkban szintén szerepelnek például magas minőségű szántóföldi kultivátorok vagy más néven grúberek, lazítók illetve prémium minőségű szárzúzók – a Niubo gyárból – akár erdészeti kivitelekben is. Talajelőkészítésre, vetésre és egyéb kultúrák kezelésére, betakarításra is tud nálunk gépet választani.

Fede gépeink egy többszörös díjnyertes termékcsalád tagjai. Bátran ajánljuk permetezőink és azok modern rendszereit.

Fede axiál - ventilátoros permetezők H3O precíziós technológiával.
Fede axiál – ventilátoros permetezők H3O precíziós technológiával
H3O precíziós technológia konzola
H3O precíziós technológia konzola

A H3O technológia alkalmazása növényvédő szer megtakarítást jelent. Akár 25%-os megtakarítás is elérhető a szabályozható ventilátorral rendelkező modellel (S3.0 vagy S1.0 modell). Fontos hangsúlyozni, hogy az ajánlott koncentráció ilyenkor változatlan marad.

Kínálatunkat az ekétől kezdve, a gabonavetőkön át, az axiál-ventilátoros és szántóföldi permetezőig – a teljesség igénye nélkül lehet sorolni. Termékeink eredeti és minőségi alkatrészekkel szereltek. Gyártópartnereink sok esetben saját gyártású alkatrészeiket használják fel válogatott nyersanyagból előállítva, ami további garancia a jobb minőségre.

Prémium minőségű szárzúzók a Niubo-tól
Prémium minőségű szárzúzók a Niubo-tól
Népszerű termék a gruber gép melyeket szintén vásárolják a Lakkos Kft. kínálatából
Népszerű termék a gruber gép melyeket szintén vásárolják a Lakkos Kft. kínálatából

De akik már az őszi munkálatokra is gondolnak, azoknak is érdemes érdeklődniük. A cég által forgalmazott Matermacc és Solano Horizonte vetőgépek egyaránt megoldást nyújtanak azoknak, akik hagyományos, esetleg minimum till vagy no-till megoldásokat keresnek. A különböző típusú vetőgépek elérhetők 1 tárcsás vagy két tárcsás kivitelben egyaránt, 500 literes magtartálytól egészen akár 6000 literes magtartályig. ISOBUS rendszerrel, vagy bármilyen elektronika nélkül, műtrágya kijuttatással vagy anélkül a legmodernebb anyagminőséget felhasználva és makulátlan kivitelezéssel.

Mechanikus vetőgépek 3 méteres, 25 soros kiviteltől 4 méterig és 33 sorig érhetőek el, opcionálisan sorelzárással, hektárszámlálóval, hidraulikus nyomjelzővel és traktor nyomlazítóval. Ezen felül 6 méteres kivitelig tudunk pneumatikus vetőgépeket is kínálni, akár vontatott változatban is, hogy egy 4 méteres géppel kényelmesen dolgozhassanak akár egy MTZ 892.2-es traktorral is.

MaterMacc AS-UST Pneumatikus vetőgép minimum till & no-till
MaterMacc AS-UST Pneumatikus vetőgép minimum till & no-till

No-till technológia esetén 4,5 métertől 7 méteres kivitelig van megoldásunk. A Matermacc AS F, új, szabadalmaztatott technikáján felül a Solano SDN no-till technikája egyaránt minden igényt kielégít.

Solano Horizonte SDN 450
Solano Horizonte SDN 450

Keresse a Lakkos Kft.-t, ahol a cél a vevő elégedettsége, az- az a megfelelő minőség elérhető áron! Kedvező Ft-s hitelkonstrukciók szintén rendelkezésre állnak, ahol az önerő nem magas arányú.

Telepeink:
Albertirsa, Szentmártoni út 60.
Tel.: +36 53 386 854, +36 30 88 99 342
Kiskunhalas, Átlós u. 25./53-s főút, Aldival szemben
Tel.: +36 30 95 84 933

(x)

Share Button

Kapcsolódó cikkek

Permetezőt, ekét és traktort is talál a Lakkos Kft... Az elmúlt évek sikereinek köszönhetően a Lakkos Kft. idén is sok újdonsággal vágott neki az AGROmash-AgrárgépShow kiállításnak. Igyekeztek a kertészet...
Készüljön a tavaszi munkákra a Lakkos Kft-vel! Még nem vette meg cambridge hengerét, kukorica vetőgépét vagy permetezőjét? Ne habozzon tovább, kérjen ajánlatot tőlünk! Örömmel ajánljuk figyelmébe ...
Egészséges, száraz és pormentes takarmány a kehess... A Lakkos Kft. örömmel mutatja be legújabb termékét, az olasz Repossi fésűs rendképzőt. Ez a termék kiváló megoldást jelenthet azon lótartók számára, a...
Keresse a megfelelő vetőgépet az őszi munkákra a L... Az általunk forgalmazott Matermacc és Solano Horizonte vetőgépek egyaránt megoldást nyújtanak azoknak, akik hagyományos, esetleg minimum till vagy no-...
Keresse a megfelelő vetőgépet az őszi munkákra a L... Az általunk forgalmazott Matermacc és Solano Horizonte vetőgépek egyaránt megoldást nyújtanak azoknak, akik hagyományos, esetleg minimum till vagy no-...
Keresse a megfelelő vetőgépet, erőgépet, ekét az ő... Az általunk forgalmazott Matermacc és Solano Horizonte vetőgépek egyaránt megoldást nyújtanak azoknak, akik hagyományos, esetleg minimum till vagy no-...