2012 nyarán azért indítottuk el a Magro.hu mezőgazdasági piacteret, hogy az internet üzleti célú használata elterjedjen a hazai mezőgazdasági szereplők körében is. Azóta sok további szereplő kapaszkodott fel erre a trendre. Ma már minden harmadik gazda zsebében ott lapul az okostelefon, a precíziós gazdálkodás révén pedig megjelentek a szenzorok, drónok és a GPS-ek.

A világháló észrevétlenül a mindennapok részévé vált. Terményt és haszonállatokat adunk el a segítségével, árakról tájékozódunk, webkonferenciákon előadásokat hallgatunk. Mindez azzal járt, hogy a 4. születésnapunk környékén az egy milliomodik látogató is felkereste a piacterünket.

Bóné Tímea, a Magro.hu alapító tulajdonosa

Mi is hozzájárultunk a felfutáshoz

„Az elmúlt 4 évben sokat hozzátettünk ahhoz, hogy az internet használata napi rutinná válhasson a hazai agráriumban. A piactér kifejlesztése és folyamatos továbbfejlesztése mellett létrehoztuk a Magro Gabonaindexet (MGX), aminek segítségével a gazdák figyelemmel kísérhetik a kukorica és búza napi prompt árát, és így jobban tudják időzíteni az adásvételeiket. Ilyen jellegű információ ez előtt nem volt elérhető Magyarországon.” – mondta Bóné Tímea, cégünk egyik alapító tulajdonosa.

Megyünk tovább

Új kezdeményezésünk a Agrár Akadémia Webkonferencia-sorozat számos sikeres előadáson van túl. Eddig már több száz gazdálkodó vett részt rajta és kapott hasznos ismereteket az ország sok pontján a számítógépe előtt ülve. De rengeteg további új ötletünk van még a jövőre.

Németh István, a Magro.hu ügyvezetője

„Felhasználóink egy része velünk tanult meg internetezni. Piacterünk látogatottsága évente 35 %-kal növekszik. Eddig már valamivel több, mint egy millió gazdaság és viszonteladó vagy gyártó kereste fel az oldalt. Rendszerünkben az elmúlt három évben 4,2 millió tonna gabona fordult meg, több mint 1 millió tonna zöldséget-gyümölcsöt és 105 ezer darab haszonállatot kínáltak eladásra és megvételre. Szeretnénk, ha ez a trend folytatódna a piactér életében, és minél több gazdálkodó használná megelégedéssel portálunkat.” – fejtette ki Németh István, a Magro.hu ügyvezetője, gabonapiaci szakértő.

Köszönjük mindenkinek, aki velünk tartott az elmúlt 4 év során és része lett a Magro-közösségnek. A gazdáknak, akik nap, mint nap az oldalra jönnek kereskedni, az árakat figyelni, vagy Agrárhírek oldalunkat olvasni, és a hirdető partnereknek, akik médiaajánlatunk ismeretében hirdetéseiket elhelyezik a Magro-n.

Aki, még esetleg nem regisztrált az oldalon, ide kattintva>> gyorsan becsatlakozhat a mezőgazdasági piactér nyüzsgő életébe.

Annál is inkább, mert most születésnapunk alkalmából ajándékkal készültünk, aminek a megszerzéséhez a következőt kell tennie:

  1. Linkre kattintva válassza ki bármelyik Prémium előfizetésünket itt>>
  2. Átutalással vagy bankkártyával egyenlítse ki az összeget.

Ezután a kiválasztott előfizetés hosszának megfelelő időt megduplázzuk Önnek. Azaz, ha kiválasztott egy negyedéves Prémium csomagot, most 6 hónapig tudja élvezni a piactér nyújtotta előnyök szinte mindegyikét.

Születésnapunk alkalmából ajándékkal készültünk Önöknek! A képre kattintva nézze meg akciónkat!
 

Éljen az ajándékunkkal, hiszen hamarosan indul a nagy gabona- és zöldség-gyümölcs kereskedelmi körforgás. Előnybe kerül a többi termelővel szemben, ha már most bebiztosítja magát. Egy ilyen előfizetés birtokában biztosan jó üzleti partnereket talál majd magának. Az ajándék érvényesítéséhez kattintson ide: http://www.magro.hu/azenmagrom/elofizetes/

Megosztás

Kapcsolódó cikkek

További híreink

Hormonális hulladék a sertéstakarmányban - mindenért a műanyag a hibás

2024.07.21.

A sertések takarmányában hatalmas mennyiségű mikroműanyag található. Ezek olyan vegyületeket szabadítanak fel, amelyek a sertések szervezetében hormonként viselkednek, komolyan befolyásolva ezzel egészségüket és termékenységüket. Ezek a vegyületek az emberekre is veszélyt jelentenek.

Országos lehűlés a láthatáron

2024.07.21.

Szerdán markáns hidegfront érkezik, várhatóan több fokos lehűléssel. Lehűlésből nem volt hiány egyébként már szombaton sem, ugyanis egy peremhullám, egy magassági teknő vonult nyugatról kelet felé, és ez kedvezett a felhő és csapadékképződésnek, emiatt a hőmérséklet többfelé 25 fok alatt maradt a Dunántúlon, illetve a dél-alföldi területeken is, azonban keleten, északkeleten még tartotta magát a kánikula 30 fok körüli csúcsértékkel.

Baktériumok több ezer sertést öltek meg - a forrás egy alkalmazott volt

2024.07.21.

Az emberek olyan baktériumokat hordoznak, amelyek halálosak a disznók számára. Az USA-ban és Kanadában titokzatos járványokat figyeltek meg, amelyek tizedelték a sertésállományokat és milliós károkat okoztak. Kiderült, hogy a járványokat egy farmon dolgozó ember által behurcolt baktériumok okozták. Nemrég ezt a kórokozót németországi farmokon is kimutatták.

Mark Zuckerberg, a Facebook alapítója, marhahízlalásba fogott - makadámdióval és sörrel eteti az állatokat

2024.07.21.

Zuckerberg érdeklődni kezdett a mezőgazdaság iránt, és bejelentette, hogy felvásárolt egy marhaharmincöt, amelyet makadamia dióval és sörrel táplálnak. Ezzel a legmagasabb minőségű marhahús előállítását tűzte ki célul. Sokan kritizálják ötletét irreálisnak és környezetszennyezőnek tartva.

Életképességi labor, átmeneti tároló, több magszárító kamra, és két hűtőtároló is megépült Tápiószelén

2024.07.20.

Az új NBGK épületben helyet kapott 1 darab átmeneti tároló, 3 darab magszárító kamra, és két hűtőtároló is, amelyek mínusz 20 Celsius fokon biztosítják a magok hosszú távú megőrzését.

A magyar szőlőkért és a gyümölcsösökért kellett a legtöbbet fizetni tavaly az MBH Termőföldindex szerint

2024.07.20.

Hektáronként 2,2 millió forint feletti átlagárat kellett fizetni a gyümölcsösökért és a szőlőkért, amelyektől nem sokkal maradt el a szántók 2,13 millió forintos átlagára. 

Partnerhírek
Partner

Új iroda és rugalmas munkakörnyezet: így teszi vonzóvá magát a TIMAC AGRO a munkavállalók számára

2024.07.18.

Varjú Szabolccsal, a TIMAC AGRO Hungária Kft. HR vezetőjével annak apropóján beszélgettünk, hogy a cég központja a közelmúltban új, minden igényt kielégítő, nyugat-európai színvonalú irodaépületbe költözött, amely immár teljességgel megfelel a TIMAC AGRO brandjének. Mindemellett, mint azt beszélgetőtársamtól megtudom, a cég a tárgyi feltételek maximális biztosítása mellett számos, más területen is tesz azért, hogy vonzó, majd később megtartó munkahely legyen a munkavállalók számára.

Partner

Kramer teleszkópos rakodók az állattenyésztésben

2024.07.16.

Az állattenyésztő telepek elengedhetetlen és meghatározó eszközei a rakodók. Legyen szó a bálák rakodásáról vagy akár almozásról, ezek gépek a munkafolyamatok elengedhetetlen eszközei. A KITE Zrt. a Kramer rakodók széles portfóliójával áll a felhasználók rendelkezésére. A széles méret- és teljesítménykínálatból bárki megtalálhatja az üzemméretének megfelelő rakodót.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren
Kiemelt
30 db Solis eladó
Bács-Kiskun, Kecskemét

30 db Solis eladó

Hitelesített telefonszám

3 650 000 HUF

+ áfa
Kiemelt
10 db Talajmaró eladó
Bács-Kiskun, Kecskemét

10 db Talajmaró eladó

Hitelesített telefonszám

550 000 HUF

+ áfa

Magro.hu Piactér

Több mint 3.300 hirdetés 91 kategóriában!

Megnézem a hirdetéseket
Hirdetésfeladás