2012 nyarán azért indítottuk el a Magro.hu mezőgazdasági piacteret, hogy az internet üzleti célú használata elterjedjen a hazai mezőgazdasági szereplők körében is. Azóta sok további szereplő kapaszkodott fel erre a trendre. Ma már minden harmadik gazda zsebében ott lapul az okostelefon, a precíziós gazdálkodás révén pedig megjelentek a szenzorok, drónok és a GPS-ek.

A világháló észrevétlenül a mindennapok részévé vált. Terményt és haszonállatokat adunk el a segítségével, árakról tájékozódunk, webkonferenciákon előadásokat hallgatunk. Mindez azzal járt, hogy a 4. születésnapunk környékén az egy milliomodik látogató is felkereste a piacterünket.

Bóné Tímea, a Magro.hu alapító tulajdonosa

Mi is hozzájárultunk a felfutáshoz

„Az elmúlt 4 évben sokat hozzátettünk ahhoz, hogy az internet használata napi rutinná válhasson a hazai agráriumban. A piactér kifejlesztése és folyamatos továbbfejlesztése mellett létrehoztuk a Magro Gabonaindexet (MGX), aminek segítségével a gazdák figyelemmel kísérhetik a kukorica és búza napi prompt árát, és így jobban tudják időzíteni az adásvételeiket. Ilyen jellegű információ ez előtt nem volt elérhető Magyarországon.” – mondta Bóné Tímea, cégünk egyik alapító tulajdonosa.

Megyünk tovább

Új kezdeményezésünk a Agrár Akadémia Webkonferencia-sorozat számos sikeres előadáson van túl. Eddig már több száz gazdálkodó vett részt rajta és kapott hasznos ismereteket az ország sok pontján a számítógépe előtt ülve. De rengeteg további új ötletünk van még a jövőre.

Németh István, a Magro.hu ügyvezetője

„Felhasználóink egy része velünk tanult meg internetezni. Piacterünk látogatottsága évente 35 %-kal növekszik. Eddig már valamivel több, mint egy millió gazdaság és viszonteladó vagy gyártó kereste fel az oldalt. Rendszerünkben az elmúlt három évben 4,2 millió tonna gabona fordult meg, több mint 1 millió tonna zöldséget-gyümölcsöt és 105 ezer darab haszonállatot kínáltak eladásra és megvételre. Szeretnénk, ha ez a trend folytatódna a piactér életében, és minél több gazdálkodó használná megelégedéssel portálunkat.” – fejtette ki Németh István, a Magro.hu ügyvezetője, gabonapiaci szakértő.

Köszönjük mindenkinek, aki velünk tartott az elmúlt 4 év során és része lett a Magro-közösségnek. A gazdáknak, akik nap, mint nap az oldalra jönnek kereskedni, az árakat figyelni, vagy Agrárhírek oldalunkat olvasni, és a hirdető partnereknek, akik médiaajánlatunk ismeretében hirdetéseiket elhelyezik a Magro-n.

Aki, még esetleg nem regisztrált az oldalon, ide kattintva>> gyorsan becsatlakozhat a mezőgazdasági piactér nyüzsgő életébe.

Annál is inkább, mert most születésnapunk alkalmából ajándékkal készültünk, aminek a megszerzéséhez a következőt kell tennie:

  1. Linkre kattintva válassza ki bármelyik Prémium előfizetésünket itt>>
  2. Átutalással vagy bankkártyával egyenlítse ki az összeget.

Ezután a kiválasztott előfizetés hosszának megfelelő időt megduplázzuk Önnek. Azaz, ha kiválasztott egy negyedéves Prémium csomagot, most 6 hónapig tudja élvezni a piactér nyújtotta előnyök szinte mindegyikét.

Születésnapunk alkalmából ajándékkal készültünk Önöknek! A képre kattintva nézze meg akciónkat!
 

Éljen az ajándékunkkal, hiszen hamarosan indul a nagy gabona- és zöldség-gyümölcs kereskedelmi körforgás. Előnybe kerül a többi termelővel szemben, ha már most bebiztosítja magát. Egy ilyen előfizetés birtokában biztosan jó üzleti partnereket talál majd magának. Az ajándék érvényesítéséhez kattintson ide: http://www.magro.hu/azenmagrom/elofizetes/

Megosztás

Kapcsolódó cikkek

További híreink

Nagy változást hozhat a magyar vízgazdálkodásban az RRF-támogatás

2024.06.13.

Kiemelten fontos, hogy a mezőgazdasági vízhasználók tudatában legyenek a fenntartható vízgazdálkodás jelentőségének és ismerjék a megvalósításhoz szükséges korszerű megoldásokat.

A friss, hétnapos időjárás előrejelzésen már látszik, mikor kezdődik az igazi nyár

2024.06.13.

Hétfőn napos időre számíthatunk gomoly-, illetve fátyolfelhőkkel. Általában nem lesz csapadék, de néhol előfordulhat zápor, zivatar. A változó irányú szél mérsékelt marad. Hajnalban 12, 19, délután 28, 33 fokot mérhetnek.

Az Agrobee drón nagyobb változata akár 900 liter permetlevet is a levegőbe visz

2024.06.13.

Hamarosan létrejön egy drón, amelyiknek egy átlagos szántóföldi permetezőnél is jobb a területteljesítménye. A 900 liter permetlevet levegőbe emelni képes Agrobee a tervek szerint hatékonyabb lesz, mint a földi növényvédelmi eszközök.

Két kísérleti telep és két kutatóintézet is megújul Kelet-Magyarországon

2024.06.13.

A Debreceni Egyetem két pályázat révén 1,6 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Vidékfejlesztési Programból.

Nagyértékű Football Fanshop nyeremények várnak Önre az Agrofeed Foci EB tippjátékán

2024.06.12.

Nagyértékű Football Fanshop nyeremények várnak Önre az Agrofeed Foci EB tippjátékán. Tippeljen a meccsekre, legyen az első tízben és válogasson a Football Fanshop fantasztikus ajándékai közül!

A homoktövis káros hatásai - a jótékonyakon túl

2024.06.12.

A homoktövis (Hippophae rhamnoides) egy régóta ismert növény, amelyet számos kultúra használt gyógyító célokra. A homoktövis bogyói rendkívül gazdagok vitaminokban, antioxidánsokban és egyéb bioaktív vegyületekben, amelyek hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez és a különböző betegségek kezeléséhez. Azonban, mint sok más természetes gyógymód, a homoktövis fogyasztása is járhat bizonyos mellékhatásokkal és kockázatokkal. Ez a cikk részletesen bemutatja a homoktövis előnyeit és potenciális káros hatásait.

Partnerhírek
Partner

Az AGRO.bio termékei támogatják a talajkímélő agrotechnikát

2024.06.10.

Kukucska Péter agronómust, az Algafix®-szel, az AlgaTerrel, az Amino-KÉN-el és az AminoBórral kapcsolatos tapasztalatairól kérdeztük.

Partner

Önjáró hígtrágya-kijuttató gépek a speciális betakarítógépek vezéralakjától

2024.06.07.

Az Oxbo „AT” önjáró kijuttató gépcsalád 2024-től a KITE-nél is elérhető, kiváló megoldást nyújtva azon állattartók számára, akiknek fontos a gyors és pontos hígtrágya-kijuttatás kiemelkedő komfort és teljesítmény mellett.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren
Kiemelt
Graecus BF Talajmaró
Bács-Kiskun, Kecskemét

Graecus BF Talajmaró

Hitelesített telefonszám
Keressenek az ár miatt!
Kiemelt
Solis 50 RX kabinos 12fokozat
Bács-Kiskun, Kecskemét

Solis 50 RX kabinos 12fokozat

Hitelesített telefonszám
Keressenek az ár miatt!
Hirdetésfeladás