spin

Agrár Akadémia webkonferencia

A JELENTKEZÉSI HATÁRIDŐ LEJÁRT.

Regisztráció

HELYSZÍN

Az Ön irodája vagy otthona, hiszen a részvételhez mindössze internetre és számítógépre van szüksége. Az élő előadásokat rögzítjük is, így utólag azok is megnézhetik, akiknek nem volt megfelelő a webkonferencia időpontja.

PROGRAM

Hamarosan jelentősen változik az EKÁER-szabályozás, azok is érintettek, akik eddig nem. Tudjon meg mindent a bejelentésre kötelezettek új köréről, a tevékenységekről, arról, hogy hogyan érinti mindez az Önt.

ELŐADÓK

Az EKÁER-rendszerrel kapcsolatban minden fontos tudnivalót, információt megkap a szakértő előadónktól a regisztrációról, a kötelezettségekről, az adózásról és a lehetőségekről.

KÉRDEZZ-FELELEK

Az előadások után kérdéseket tehet fel a szakértő előadónak, aki segít eligazodni a hallott információkkal kapcsolatban. Minden felmerülő kérdést megválaszolunk, és a konferencia után összefoglaljuk írásban is a kérdéseket-válaszokat.

Miről is szól a webkonferencia? 2016. július 14-én, délelőtt 10.00-től 2 órában csupán internet segítségével, a számítógépe előtt ülve kaphat első kézből információkat a következő témakörökben:

Minden, amit tudni kell az EKÁER új szabályozásáról azért, hogy mindenki megfelelhessen az előírásoknak és senkit ne érjenek kellemetlen meglepetések ellenőrzéskor.

Nagy volt a riadalom 2015. január 1-én az EKÁER-rendszer indulásakor. Senki nem tudta pontosan, mit vár el az akkor új rendeletcsomag. Azóta másfél év telt el, de még mindig sok a homályos folt. Többen jelentős büntetéseket is kaptak. Nem is csoda, hiszen egy igen összetett szabályhalmazról van szó sok kivétellel. Ráadásul, ha még mindez nem lenne elég, változni is fog. És olyanok is a hatálya alá esnek majd, akik eddig ezt elkerülték. Nekik szól mostani webkonferenciánk. De azok is hallgassák meg, akik 18 hónapja próbálnak kiigazodni a rendszerben. Itt a lehetőség, hogy a helyére kerüljenek a dolgok és közösen tisztázzuk a felmerülő kérdéseket. Azért szerveztük ezt a rendezvényt, hogy végre mindenki feltehesse a kérdéseit, azokra válaszokat is kapjon és kezelni tudja a mindennapokban felmerülő problémákat.

Itt a helye, ha:

Jogkövető kíván lenni és be szeretne tartani minden szabályt.

El kívánja kerülni a sokszor elég jelentős büntetéseket.

Olvassa el az alábbi kérdéseket, és ha többre nem tudja a választ, akkor ez a webkonferencia Önnek szól, és abból igen sokat profitálhat!

Hol és hogy történik a regisztráció és a bejelentés? Kit terhel a bejelentési kötelezettség és kit nem?

Kinek és mikor kell bejelenteni a szállítást? Melyek a bejelentésre kötelezett termékek?

Mi a teendő, ha az adózó nagybani piacon szerez be terméket? Milyen adatokat kell bejelenteni?

Hogyan és hol lehet EKÁER-számot kapni? Mi a teendő gyűjtőfuvar esetén?

Milyen kötelezettségei vannak egy őstermelőnek? Melyek a kockázatos termékek és élelmiszerek?

Mi az a kockázati biztosíték, mikor és hogyan kell nyújtani? Ki milyen esetben kaphat mentességet?

Milyen büntetésekre lehet számítani nem jogkövető magatartás esetén?

Kérdések, válaszok, konzultáció az előadóval a videó-szobában.

Előadó: Jancsa-Pék Judit (ügyvezető, Leitner + Leitner Tax Adótanácsadó Kft.)

Moderátor: Bóné Tímea (ügyvezető, Magro.hu mezőgazdasági piactér)

Előadók

Az előadások után közvetlenül kérdéseket tehet fel a szakértő előadónak, aki élőben válaszol Önnek!

Jancsa-Pék Judit

ügyvezető, Leitner + Leitner Tax Adótanácsadó Kft

Kiemelkedő szakmai tapasztalattal rendelkezik a hazai és nemzetközi adózás terén, különös tekintettel az EKÁER-re, az általános forgalmi adóra, a társasági adózásra, valamint a transzferárazás kérdéseire. Rendszeresen publikál és tart előadásokat különféle hazai és nemzetközi adózási témákban. A LeitnerLeitner Közép-Európa egyik legjelentősebb adótanácsadó, könyvelő és könyvvizsgáló cégcsoportja.

Bóné Tímea

tulajdonos, Magro.hu

A Magro.hu alapító-tulajdonosa. 12 év szakmai tapasztalattal rendelkezik élelmiszeripari és agrár cégek marketing kommunikációjában. Gazdálkodással is foglalkozó családja révén erősen kötődik az agráriumhoz. Célja, hogy a gazdák minél több hasznos információhoz jussanak az internet segítségével.

Mit mondtak a résztvevők az előző webkonferenciákon?

 

JELENTKEZÉS

A webkonferencián való részvétel díja 2500 Ft áfával.

Mit kap, ha regisztrál?


 • A hallottak alapján tisztában lesz az EKÁER-rendszerrel kapcsolatban minden fontos tudnivalóval, információval!
 • Kérdéseket tehet fel, amelyre a szakértők válaszolnak.
 • Az előadás anyagait, valamint a felvételt a webkonferencia utána e-mailben megküldjük.
 • AJÁNDÉK: Minden résztvevőnek egy 30 napos előfizetés a Magro.hu mezőgazdasági piactéren, melynek értéke: 2900 Ft. (Az előfizetéssel járó előnyökről és jogosultságokról itt tud tájékozódni.)

Ne maradjon le, vásárolja meg a jegyét most! Jelentkezési határidő: 2016. július 13., szerda éjfél

2500 Ft2016. július 14. áfával
Biztosítsa helyét!
2016. július 14. 10:00 - 12:00

Az Agrár Akadémia webkonferencia online esemény lesz, amihez számítógépre és internet elérésre lesz szüksége. Minden további információt és hozzáférést a megrendelés után, az esemény előtt emailben fog megkapni. Természetesen, mindenben segítünk, ha szüksége van rá.

Az esemény szervezője a Magro.hu a mezőgazdaság piactere, az online kereskedelem és innovatív agrár megoldások elkötelezett híve.Mi az a webkonferencia?

A webkonferencia online összejövetelt jelent, amikor az internet segítségével különböző helyszíneken lévő emberek egy közös előadáson vesznek részt, aktívan hozzászólhatnak, kérdezhetnek egy program segítségével. Ilyenkor az előadó és a hallgatók kapnak egy linket, és egy jelszót, amivel bejelentkezhetnek a webkonferencia időpontjában. Az előadó feltölti az előadásanyagot, és egy webkamera előtt beszél, így az érdeklődők végig látják és hallják, chaten hozzászólhatnak. Az elhangzott előadás ppt anyagát és a kérdéseket-válaszokat a részvevők utólag megkapják, tehát jegyzetelni sem szükséges az előadások alatt.


Miért webkonferencia?


 • Nem kell elutazni, otthonról, irodájából vehet részt a képzésen, csak internetkapcsolatra van szüksége.
 • Nemcsak látja, hallja az előadót, hanem kérdezhet, sőt a többiek kérdéseit is látja.
 • A leglényegesebb információkat kapja meg az adott témából, ráadásul első kézből.
 • Sokkal kedvezőbb az ára, mint a hagyományos, tantermi képzéseknek.Jelentkezési feltételek
A webkonferencia előzetes jelentkezéshez és regisztrációs díjhoz kötött, melynek menete a következő:
1. Regisztrációs gomb megnyomása után megjelenő Jelentkezési lap kitöltése.
2. A befogadott regisztrációt követően, a regisztrációs űrlapon megadott adatok alapján díjbekérőt küldünk.
3. A díjbekérőn szereplő összeg banki jóváírását követően érvényesül végleges regisztrációnak. A banki jóváírás tényéről e-mail-ben vagy telefonon értesítjük.
A szolgáltatásokkal kapcsolatban a résztvevők vállalják, hogy az esemény után írásban jelzik a szervezőnek, mikor kívánják igénybe venni az ingyenes előfizetést a mezőgazdasági piactéren valamint az előadó cég által felajánlott ingyenes előminősítést.
A rendezvényre való regisztráció és a részvételi díj elfogadása a szolgáltatás megrendelésének minősül, ezért fizetési kötelezettséget von maga után. Kérjük, a regisztráció visszaigazolásától számított 48 órán belül utalja el a részvételi díjat. Lemondásra nincs lehetőség.
A rendezvényt megelőző 1-2 munkanapon történő regisztrációnál elképzelhető, hogy a részvételi díj átutalása nem érkezik meg számlánkra, ekkor elfogadjuk az átutalás megtörténtéről szóló banki igazolást is.

Fontos!   1. Amennyiben a webkonferencián való részvétel a jelentkezőnél tapasztalható technikai probléma miatt hiúsul meg, úgy a webkonferencia szervezője, a Magro.hu nem vállal felelősséget. Ezért kérjük, hogy a webkonferencia indulása előtt legalább fél órával kapcsolja be számítógépét/laptopját, hogy mindent le tudjon ellenőrizni.

   2. A webkonferenciával kapcsolatos kommunikáció (emlékeztető, technikai tudnivalók, fizetési információk, számla, belépési kód) elektronikus úton, e-mailben történik. Hogy ne maradjon le semmi fontosról, kérjük, hogy levelezőjében figyelje Levélszemét/Spam és Promóciók mappáit is!
Csoportos regisztrációs igényüket, egyéni kedvezmények igénybe vétele miatt kérjük, e-mailben jelezzék:

Adatvédelmi nyilatkozat

A MagroPontHu Kft., a konferencia szervezője tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban cégünk általános tevékenységének fejlesztéséhez használja fel, tájékoztatás, reklám, információnyújtás céljából írásbeli és szóbeli kapcsolatfelvétel formájában. Amennyiben felhasználó ezen felhatalmazását meg kívánja tagadni, vagy vissza kívánja vonni, abban az esetben ezt az üzemeltető elérhetőségeinek igénybevétele útján tudja kifejezett, írásbeli formában megtenni.

Kapcsolat
MagroPontHu Kft.
1074 Budapest,
Dohány u. 58-62.
Tel: 06-20-291-65-81
E-mail:


@ 2016 Magro.hu
A szervező a programváltozás jogát fenntartja magának.