spin

Agrár Akadémia webkonferencia

1. Hogyan állítsa be gépeit az őszi munkákra úgy, hogy azok teljesítménye nőjön.

2. Hogyan tárolja és kezelje terményét, tárolási veszteség nélkül.

Időpont: 2016.szeptember 15., 10.00-12.30 óráig

Regisztráció

HELYSZÍN

Az Ön irodája vagy otthona, hiszen a részvételhez mindössze internetre és számítógépre van szüksége. Az élő előadásokat rögzítjük is, így utólag azok is megnézhetik, akiknek nem volt megfelelő a webkonferencia időpontja.

PROGRAM

Tudjon meg minden az őszi munkálatokhoz szükséges traktorok és kombájnok megfelelő üzemeltetéséről, beállítási lehetőségeikről, optimalizálásukról, valamint a gabonatárolás különböző módjairól.

ELŐADÓK

Szakértő előadóink szakmai titkokat, gyakorlati tudnivalókat mutatnak be a betakarító gépek optimalizálásáról, valamint ismertetik a gabonák kezelését, tárolási lehetőségeit, és problémáit.

KÉRDEZZ-FELELEK

Az előadások után kérdéseket tehet fel a szakértő előadóinknak, akik segítenek eligazodni a hallott információkkal kapcsolatban. Minden felmerülő kérdést megválaszolunk, és a konferencia után összefoglaljuk írásban is a kérdéseket-válaszokat.

Miről is szól a webkonferencia? 2016. szeptember 15-én, délelőtt 10.00-től 2,5 órában csupán az internet segítségével, a számítógépe előtt ülve kaphat első kézből információkat a következő témakörökben:

Hogyan állítsa be gépeit az őszi munkálatokhoz, hogy azok teljesítménye nőjön üzemanyag-megtakarítással.

A kombájnok ideális üzemeltetése kiemelten fontos szerepet játszik az aratás utáni teendők elvégzésében, illetve fontos a napraforgó, szója és kukorica betakarítására való felkészülés során. Megismerheti a kombájn adapterek működési elveit, beállítási lehetőségeit, mely követelményeknek kell megfelelniük, valamint kiegészítő egységeikről és karbantartásukról is szó lesz. Érintve lesznek a kombájnok cséplő és tisztító rendszeri, azok beállítási lehetőségei, a szemtisztasággal és veszteséggel szemben támasztott követelmények, s ezek fejlesztési irányai. Annak érdekében, hogy kedvezőbb fogyasztás mellett, nagyobb termelékenységet tudjon elérni, megismertetjük Önnel a motor finomhangolását, optimalizálását. A traktorok őszi üzemeltetése kapcsán szóba kerülnek a talajmunkák és szállítás során felmerülő teljesítménybeli problémák, a szériák felépítése, tévhitek az „azonos” traktorokról, valamint az erőátviteli részegységeket is megismerheti. Ezeken kívül a traktorok optimalizálása témakört is érintik szakértő előadóink, melyben kitérnek a teljesítménymérési jegyzőkönyvekre, a tuningbox működésére és hatására a gépre, megtudhatja, miben segít a + 10-15 LE, valamint a szoftveres optimalizálás is terítékre kerül az MTZ-től egészen a mai legmodernebb gépekig.

Hogyan tárolja és kezelje gabonáját, tárolási veszteség nélkül.

A magyar mezőgazdaság megfelelő kapacitással rendelkezik a szemes termények tárolására. A tárolók egy részének műszaki színvonala és az ott alkalmazott tárolástechnológiák azonban nem megfelelőek. Ez az optimálisnál magasabb tárolási költségeket és/vagy tárolási veszteséget okoz. Ez egy olyan terület tehát, ahol költséget is lehet csökkenteni és árbevételt is lehet növelni, ha megfelelő tudással rendelkezünk a témában. Ezt a tudást adjuk át előadásunkon, amelyen szó lesz a legmodernebb állagmegóvó technológiákról, a biztonságos gabonatárolás feltételeiről, a szemestermény-tároló berendezések fajtáiról és a gabonafélék kezeléséről. De az állattartó épületek területén is van min javítani. Kitérünk ezen épületek legfontosabb jellemzőire, amelyek megvalósításával a termelékenység jelentősen nőhet.

Előadók: Tóth Richárd (ügyvezető, Agrooptima Szerviz Kft.)

Simon Péter (kereskedelmi vezető, Agrooptima Szerviz Kft.)

Kotormán István (műszaki és fejlesztési vezető, Swedsteel-Metecno Kft.)

Moderátor: Bóné Tímea (ügyvezető, Magro.hu mezőgazdasági piactér)

Előadók

Az előadások után közvetlenül kérdéseket tehet fel a szakértő előadóinknak, akik élőben válaszolnak Önnek!

Kotormán István

Műszaki és fejlesztési vezető, Swedsteel-Metecno Kft.

Okleveles építőmérnök, tartószerkezeti tervező, a könnyűszerkezetes acél termékek és épületrendszerek területén 20 év szakmai tapasztalattal rendelkezik. A gyártással és teljeskörű szolgáltatással foglalkozó Swedsteel-Metecno cég képviseletében a tárgyi mezőgazdasági funkciójú tároló épületekhez kapcsolódó lehetőségeket, speciális megoldásokat mutat be az előadás.

Tóth Richárd

ügyvezető, Agrooptima Szerviz Kft

20 év járműmérnöki és elektronikai tapasztalattal rendelkező gyakorlati szakember, fejlesztő. Szakterülete a mezőgazdasági gépek hatékonyságának és teljesítményének növelése. Előadásában olyan szakmai titkokat és a gyártók által is használt fogásokat mutat be, amelyek ismeretében a gazdálkodó biztonsággal és magabiztosan választhat módszert és céget a saját gépparkja tökéletesítéséhez.

Simon Péter

kereskedelmi vezető, Agrooptima Szerviz Kft

12 év mezőgazdasági gép alkatrész és szerviz területen eltöltött idővel rendelkező szakember. Szakterülete a mezőgazdasági gépek erőátvitelének felépítése. Előadásában "alkatrészeire" szedi a traktorokat és kombájnokat, ismerteti a fejlesztési irányokat, beállítási lehetőségeket.

Bóné Tímea

tulajdonos, Magro.hu

A Magro.hu alapító-tulajdonosa. 12 év szakmai tapasztalattal rendelkezik élelmiszeripari és agrár cégek marketing kommunikációjában. Gazdálkodással is foglalkozó családja révén erősen kötődik az agráriumhoz. Célja, hogy a gazdák minél több hasznos információhoz jussanak az internet segítségével.

Mit mondtak a résztvevők az előző webkonferenciákon?

 

JELENTKEZÉS

A webkonferencián való részvétel díja 2500 Ft áfával.

Mit kap, ha regisztrál?


 • A hallottak alapján tisztában lesz a betakarítással kapcsolatban minden fontos tudnivalóval, információval!
 • Kérdéseket tehet fel, amelyre a szakértők élőben válaszolnak Önnek.
 • Az előadás anyagait, valamint a felvételt a webkonferencia utána e-mailben megküldjük, még jegyzetelnie sem kell, mert újra megnézheti a felvételt.
 • Agrooptima Kft. ajándékai:
  • Minden résztvevő 100.000 Ft+áfa kedvezményt kap a 450.000 Ft+áfa listaárból és egy szerencsés kisorsolt további 50%-os, tehát 175.000 Ft+áfa engedményt kap a kombájn optimalizálásra, így 450.000 Ft+áfa helyett 175.000 Ft+áfa összegért végeztetheti el azt.
  • Minden résztvevő 30.000 Ft+áfa kedvezményt kap: a 330.000Ft+áfa vagy 300.000 Ft+áfa listaárból
  • Egy szerencsés kisorsolt további 50%-os, tehát 165.000 Ft+áfa vagy 150.000 Ft+áfa engedményt kap a traktor optimalizálásra, így 330.000 Ft+áfa vagy 300.000 Ft+áfa 165.000 Ft+áfa vagy 150.000 Ft+áfa összegért végeztetheti el azt. Az ár attól függ, hogy egy- vagy kétféle beállítást tud a partner javasolni.
 • A Swedsteel-Metechno ajándékai:
  • Minden regisztráló csarnok építés/felújítás esetén ingyenes, helyszíni műszaki segítséget, támogatást, pályázathoz ajánlat-összeállítási segítséget, valamint látványterv készítését kapja.
  • Minden résztvevő 1 db baseball sapkát.
  • Egy résztvevő számára pedig egy meglepetés ajándékcsomagot sorsolunk ki.


Ne maradjon le az Agrár Akadémiáról, vásárolja meg a jegyét most! Jelentkezési határidő: 2016. szeptember 14., szerda éjfél

2500 Ft2016. szeptember 15. áfával
Biztosítsa helyét!
2016. szeptember 15. 10:00 - 12:30

Az Agrár Akadémia webkonferencia online esemény lesz, amihez számítógépre és internet elérésre lesz szüksége. Minden további információt és hozzáférést a megrendelés után, az esemény előtt emailben fog megkapni. Természetesen, mindenben segítünk, ha szüksége van rá.

Az esemény szervezője a Magro.hu a mezőgazdaság piactere, az online kereskedelem és innovatív agrár megoldások elkötelezett híve.

MédiapartnerünkMi az a webkonferencia?

A webkonferencia online összejövetelt jelent, amikor az internet segítségével különböző helyszíneken lévő emberek egy közös előadáson vesznek részt, aktívan hozzászólhatnak, kérdezhetnek egy program segítségével. Ilyenkor az előadó és a hallgatók kapnak egy linket, és egy jelszót, amivel bejelentkezhetnek a webkonferencia időpontjában. Az előadó feltölti az előadásanyagot, és egy webkamera előtt beszél, így az érdeklődők végig látják és hallják, chaten hozzászólhatnak. Az elhangzott előadás ppt anyagát és a kérdéseket-válaszokat a részvevők utólag megkapják, tehát jegyzetelni sem szükséges az előadások alatt.


Miért webkonferencia?


 • Nem kell elutazni, otthonról, irodájából vehet részt a képzésen, csak internetkapcsolatra van szüksége.
 • Nemcsak látja, hallja az előadót, hanem kérdezhet, sőt a többiek kérdéseit is látja.
 • A leglényegesebb információkat kapja meg az adott témából, ráadásul első kézből.
 • Sokkal kedvezőbb az ára, mint a hagyományos, tantermi képzéseknek.Jelentkezési feltételek
A webkonferencia előzetes jelentkezéshez és regisztrációs díjhoz kötött, melynek menete a következő:
1. Regisztrációs gomb megnyomása után megjelenő Jelentkezési lap kitöltése.
2. A befogadott regisztrációt követően, a regisztrációs űrlapon megadott adatok alapján díjbekérőt küldünk.
3. A díjbekérőn szereplő összeg banki jóváírását követően érvényesül végleges regisztrációnak. A banki jóváírás tényéről e-mail-ben vagy telefonon értesítjük.
A rendezvényre való regisztráció és a részvételi díj elfogadása a szolgáltatás megrendelésének minősül, ezért fizetési kötelezettséget von maga után. Kérjük, a regisztráció visszaigazolásától számított 48 órán belül utalja el a részvételi díjat. Lemondásra nincs lehetőség.
A rendezvényt megelőző 1-2 munkanapon történő regisztrációnál elképzelhető, hogy a részvételi díj átutalása nem érkezik meg számlánkra, ekkor elfogadjuk az átutalás megtörténtéről szóló banki igazolást is.

Fontos!

 1. Amennyiben a webkonferencián való részvétel a jelentkezőnél tapasztalható technikai probléma miatt hiúsul meg, úgy a webkonferencia szervezője, a Magro.hu nem vállal felelősséget. Ezért kérjük, hogy a webkonferencia indulása előtt legalább fél órával kapcsolja be számítógépét/laptopját, hogy mindent le tudjon ellenőrizni.

 2. A webkonferenciával kapcsolatos kommunikáció (emlékeztető, technikai tudnivalók, fizetési információk, számla, belépési kód) elektronikus úton, e-mailben történik. Hogy ne maradjon le semmi fontosról, kérjük, hogy levelezőjében figyelje Levélszemét/Spam és Promóciók mappáit is!


Csoportos regisztrációs igényüket, egyéni kedvezmények igénybe vétele miatt kérjük, e-mailben jelezzék:

Adatvédelmi nyilatkozat

A MagroPontHu Kft., a konferencia szervezője tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban cégünk általános tevékenységének fejlesztéséhez használja fel, tájékoztatás, reklám, információnyújtás céljából írásbeli és szóbeli kapcsolatfelvétel formájában. Amennyiben felhasználó ezen felhatalmazását meg kívánja tagadni, vagy vissza kívánja vonni, abban az esetben ezt az üzemeltető elérhetőségeinek igénybevétele útján tudja kifejezett, írásbeli formában megtenni.

Kapcsolat
MagroPontHu Kft.
1074 Budapest,
Dohány u. 58-62.
Tel: 06-20-291-65-81
E-mail:


@ 2016 Magro.hu
A szervező a programváltozás jogát fenntartja magának.