spin

Agrár Akadémia webkonferencia

Mindent az őstermelésről: adószabályok, jogviszonyok, pályázatok és még sok minden más!

2016. június 15., 9.30-12.00 óráig

Regisztráció

HELYSZÍN

Az Ön irodája vagy otthona, hiszen a részvételhez mindössze internetre és számítógépre van szüksége. Az élő előadásokat rögzítjük is, így utólag azok is megnézhetik, akiknek nem volt megfelelő a webkonferencia időpontja.

PROGRAM

Tudjon meg mindent az őstermelői létről: hogyan kezdjen hozzá, milyen jogokkal és kötelezettségekkel jár, milyen (adózási) buktatói vannak és milyen változások várhatók. Legyen őstermelő és csinálja jól!

ELŐADÓK

Az őstermeléssel kapcsolatban minden fontos tudnivalót, információt megkap a szakértő előadóktól az adózásról és a kötelezettségekről, lehetőségekről. Agrárpályázati szakértőnk pedig ismerteti az őstermelők számára is elérhető összes támogatást és a pályázati módokat.

KÉRDEZZ-FELELEK

Az előadások után kérdéseket tehetnek fel az előadóknak, akik segítenek eligazodni a hallott információkkal kapcsolatban. Minden felmerülő kérdést megválaszolunk, és a konferencia után összefoglaljuk írásban is a kérdéseket-válaszokat.

Miről is szól a webkonferencia? 2016. június 15-én, délelőtt fél 10-től 2-2,5 órában csupán internet segítségével, a számítógépe előtt ülve kaphat első kézből információkat a következő témakörökben:

Minden, amit tudni kell az őstermelésben rejlő lehetőségekről azért, hogy zökkenőmentesen tudjunk gazdálkodni és ne érjenek kellemetlen meglepetések a mindennapokban.

Rengeteg a bizonytalanság az ősterelők körében, de nem tudják, kitől kaphatnának válaszokat. Sokan vannak azok is, akik belevágnának, csak nem tudják, hogyan kell. A közösségi média tele van az igazolványokkal, a jogszabályokkal kapcsolatos kérdésekkel. Egymásnak próbálunk segíteni, pedig szakemberrel lenne jó tisztázni mindent. Ezért szerveztük ezt a rendezvényt, hogy végre mindenki feltehesse a kérdéseit, azokra válaszokat is kapjon és kezelni tudja a mindennapokban felmerülő problémákat. Előadóink segítségével webkonferenciánkon végig vesszük a hasznos tudnivalókat, hogy teljes képet kaphassanak. Ráadásként pedig a résztvevők megismerhetik az őstermelők számára fontos támogatási lehetőségeket, kitörési pontokat.

Itt a helye, ha:

Szeretné megtudni, hogyan kezdjen bele.

Nem tud eligazodni az adózás kérdéseiben.

Bizonytalan ki váltsa ki az igazolványt.

Tisztában szeretne lenni a jogaival és kötelezettségeivel kapcsolatban.

Ütközött már olyan problémába, ami Öntől független volt, de mégis maga húzta a rövidebbet.

Napra kész szeretne lenni a változásokkal, módosításokkal kapcsolatban.

Többet szeretne tudni az aktuális és a közeljövőben megjelenő támogatásokról, lehetőségekről!

Különböző tippeket, ötleteket szeretne kapni a mindennapok megkönnyítésére.

Tudni szeretné, hogy mit, mikor és hol értékesíthet, árulhat.

Kérdések, válaszok, konzultáció az előadókkal a videó-szobában.
Előadók: Czirják Erzsébet (adószakértő, könyvelő) Magyar Tibor (agrárpályázati szakértő, Gordius Solutions Kft.)

Moderátor: Bóné Tímea (ügyvezető, Magro.hu mezőgazdasági piactér)

Előadók

Az előadások után közvetlenül kérdéseket tehet fel az előadóknak, akik élőben válaszolnak Önnek!

Adószakértő, könyvelő

könyvelő, adószakértő (felkérés alatt)

Bóné Tímea

tulajdonos, Magro.hu

A Magro.hu alapító-tulajdonosa. 12 év szakmai tapasztalattal rendelkezik élelmiszeripari és agrár cégek marketing kommunikációjában. Gazdálkodással is foglalkozó családja révén erősen kötődik az agráriumhoz. Célja, hogy a gazdák minél több hasznos információhoz jussanak az internet segítségével.

Magyar Tibor

agrárpályázati szakértő, Gordius Solutions Tender Kft.

Mit mondtak a résztvevők az előző webkonferenciákon?

 

JELENTKEZÉS

A webkonferencián való részvétel díja 2500 Ft áfával.

Mit kap, ha regisztrál?


 • A hallottak alapján tisztában lesz az őstermelés minden fontos információval kapcsolatban. Igazolvány intézése, adókérdések, pályázatokon való részvétel.
 • Kérdéseket tehet fel, amelyre a szakértők válaszolnak.
 • Az előadás anyagait, valamint a felvételt a webkonferencia utána e-mailben megküldjük.
 • AJÁNDÉK: Minden résztvevőnek egy 30 napos előfizetés a Magro.hu mezőgazdasági piactéren, melynek értéke: 2900 Ft. (Az előfizetéssel járó előnyökről és jogosultságokról itt tud tájékozódni.)
 • AJÁNDÉK: Minden konferencia díjat befizető résztvevőnek ingyenes előminősítés a Gordius Solutions Tender Kft. felajánlásából amely a pályázatokon való részvételben segíti a gazdákat.

Ne maradjon le, vásárolja meg a jegyét most! Jelentkezési határidő: 2016. június 14., kedd éjfél

2500 Ft2016. június 15. áfával
Biztosítsa helyét!
2016. június 15. 09:30 - 12:00

Az Agrár Akadémia webkonferencia online esemény lesz, amihez számítógépre és internet elérésre lesz szüksége. Minden további információt és hozzáférést a megrendelés után, az esemény előtt emailben fog megkapni. Természetesen, mindenben segítünk, ha szüksége van rá.

Az esemény szervezője a Magro.hu a mezőgazdaság piactere, az online kereskedelem és innovatív agrár megoldások elkötelezett híve.Mi az a webkonferencia?

A webkonferencia online összejövetelt jelent, amikor az internet segítségével különböző helyszíneken lévő emberek egy közös előadáson vesznek részt, aktívan hozzászólhatnak, kérdezhetnek egy program segítségével. Ilyenkor az előadó és a hallgatók kapnak egy linket, és egy jelszót, amivel bejelentkezhetnek a webkonferencia időpontjában. Az előadó feltölti az előadásanyagot, és egy webkamera előtt beszél, így az érdeklődők végig látják és hallják, chaten hozzászólhatnak. Az elhangzott előadás ppt anyagát és a kérdéseket-válaszokat a részvevők utólag megkapják, tehát jegyzetelni sem szükséges az előadások alatt.


Miért webkonferencia?


 • Nem kell elutazni, otthonról, irodájából vehet részt a képzésen, csak internetkapcsolatra van szüksége.
 • Nemcsak látja, hallja az előadót, hanem kérdezhet, sőt a többiek kérdéseit is látja.
 • A leglényegesebb információkat kapja meg az adott témából, ráadásul első kézből.
 • Sokkal kedvezőbb az ára, mint a hagyományos, tantermi képzéseknek.Jelentkezési feltételek
A webkonferencia előzetes jelentkezéshez és regisztrációs díjhoz kötött, melynek menete a következő:
1. Regisztrációs gomb megnyomása után megjelenő Jelentkezési lap kitöltése.
2. A befogadott regisztrációt követően, a regisztrációs űrlapon megadott adatok alapján díjbekérőt küldünk.
3. A díjbekérőn szereplő összeg banki jóváírását követően érvényesül végleges regisztrációnak. A banki jóváírás tényéről e-mail-ben vagy telefonon értesítjük.
A részvételi díj a következőket foglalja magában: a webkonferencia programjain való részvételt, az előadásanyagot, a szervező által felajánlott ingyenes szolgáltatást, és a nyertesek számára az előadók által felajánlott ajándékokat. A szolgáltatásokkal kapcsolatban a résztvevők vállalják, hogy az esemény után írásban jelzik a szervezőnek, mikor kívánják igénybe venni az ingyenes előfizetést a mezőgazdasági piactéren valamint az előadó cég által felajánlott ingyenes előminősítést.
A rendezvényre való regisztráció és a részvételi díj elfogadása a szolgáltatás megrendelésének minősül, ezért fizetési kötelezettséget von maga után. Kérjük, a regisztráció visszaigazolásától számított 48 órán belül utalja el a részvételi díjat. Lemondásra nincs lehetőség.
A rendezvényt megelőző 1-2 munkanapon történő regisztrációnál elképzelhető, hogy a részvételi díj átutalása nem érkezik meg számlánkra, ekkor elfogadjuk az átutalás megtörténtéről szóló banki igazolást is.

Fontos!   1. Amennyiben a webkonferencián való részvétel a jelentkezőnél tapasztalható technikai probléma miatt hiúsul meg, úgy a webkonferencia szervezője, a Magro.hu nem vállal felelősséget. Ezért kérjük, hogy a webkonferencia indulása előtt legalább fél órával kapcsolja be számítógépét/laptopját, hogy mindent le tudjon ellenőrizni.

   2. A webkonferenciával kapcsolatos kommunikáció (emlékeztető, technikai tudnivalók, fizetési információk, számla, belépési kód) elektronikus úton, e-mailben történik. Hogy ne maradjon le semmi fontosról, kérjük, hogy levelezőjében figyelje Levélszemét/Spam és Promóciók mappáit is!
Csoportos regisztrációs igényüket, egyéni kedvezmények igénybe vétele miatt kérjük, e-mailben jelezzék:

Adatvédelmi nyilatkozat

A MagroPontHu Kft., a konferencia szervezője tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban cégünk általános tevékenységének fejlesztéséhez használja fel, tájékoztatás, reklám, információnyújtás céljából írásbeli és szóbeli kapcsolatfelvétel formájában. Amennyiben felhasználó ezen felhatalmazását meg kívánja tagadni, vagy vissza kívánja vonni, abban az esetben ezt az üzemeltető elérhetőségeinek igénybevétele útján tudja kifejezett, írásbeli formában megtenni.

Kapcsolat
MagroPontHu Kft.
1074 Budapest,
Dohány u. 58-62.
Tel: 06-20-446-1940 vagy 06-20-237-3805
E-mail:


@ 2015 Magro.hu
A szervező a programváltozás jogát fenntartja magának.