Rólunk

A Magro.hu a mezőgazdasági szektor, a növénytermesztéssel és állattartással foglalkozó gazdálkodások és gazdálkodók számára létrehozott online piactér, valamint információs- és hírportál.

Mi a Magro.hu célja?

A Magro.hu Magyarország egyik leglátogatottabb agrárportálja. Célunk, hogy segítsünk megerősíteni azt az új, rugalmasan gondolkodó és a változó kihívásokra reagáló magyar gazdálkodói kört, akik a legmodernebb technológiák ismeretében és a friss tudás birtokában hatékonyan akarnak termelni.

Ehhez mi az innovációink révén a piaci igények még hatékonyabb kiszolgálásával járulunk hozzá, miközben a tartalomszolgáltatásunkkal a szükséges szaktudást is elérhetővé tesszük.

Hiszünk abban, hogy itthon is lehet sikeresen gazdálkodni!

Tovább a történetünkre

Emberek a Magro.hu mögött

Mi egy hatékony és innovatív csapat vagyunk, állandó kommunikációban állunk az ügyfeleinkkel, valamint egymással is, hogy az információk áramlása folyamatos legyen. Rendszeresen részt veszünk az agrárkiállításokon és -rendezvényeken, ahol lehetőségünk nyílik a személyes kapcsolatok építésére és az új üzleti lehetőségek felkutatására, a legújabb technológiák megismerésére.

Ezeket saját események keretében meg is osztjuk a gazdálkodókkal. A legjelentősebb közülük az éves debreceni konferenciánk. A legutolsó eseményünk a Stresszkezelés a mezőgazdaságban, Növény – Állat – Gazda című szakmai rendezvény volt, ahol több száz gazdálkodó és cég vett részt. A nagyobb projektjeink után mi is élvezzük azokat a napokat, amikor láthatjuk, hogy munkánk hozzájárul a mezőgazdaság fejlődéséhez.

Legfontosabb értékeink

Összekapcsolunk

Összekapcsoljuk a termelőket, kereskedőket, felvásárlókat és feldolgozókat az átlátható és hatékonyan működő online platformunkon keresztül. Támogatjuk a gabonafélék, szántóföldi- és takarmánynövények, valamint haszonállatok kereskedelmét, de a zöldség-gyümölcs értékesítését, a mezőgazdasági gépek adásvételét is.

Árinformációt adunk

A gabonaárak hektikusan, akár napról-napra változnak. Viszont a gabonakereskedelemben érdekeltek csak akkor járnak jól, akkor tudnak jó döntést hozni, ha tisztában vannak az aktuális árakkal. Nézze meg, mennyibe kerül a kukorica és a búza aktuálisan és kövesse a változásokat minden nap!

Tájékoztatunk

Ne maradjon le a legfrissebb pályázatokról, a határidőkről, de a legújabb technológiákról, piaci megoldásokról sem! Naponta hozunk hasznos olvasnivalót, tartalmakat, hogy Önnek csak a hatékony termeléssel kelljen foglalkoznia.

Iratkozzon fel hírlevelünkre, amihez kattintson ide!

Csapatszellem

A Magro.hu-ban olyan csapatot hozunk létre, ahol tiszteljük egymást és meghallgatjuk egymás véleményét. Mindig a megoldásra törekszünk, bármilyen kihívással is szembesülünk. Mindezt azért, hogy végső soron az ügyfeleinknek a legjobb minőségű szolgáltatást nyújtsuk.

Egyszerűség és hatékonyság

Egyszerűen és gyorsan, ez az egyik jelszavunk. Eladás vagy vásárlás előtt néhány kattintással megtalálhatja az aktuálisan legjobb ajánlatokat vagy felteheti sajátját, és tesztelheti vele a piacot. És ne feledje, hogy mi mindig itt vagyunk Önnek, hogy segítsünk az első lépésektől kezdve egészen a sikeres üzletkötésig.

Együttműködés

Tagja vagyunk a Kukorica Kör szakmai egyesületnek, amelyen keresztül információt és lehetőséget adunk a gazdáknak a fejlődésre és a megmérettetésre. Ezáltal mi is sokat nyerünk, hiszen közvetlenül tudunk reagálni a felmerülő igényekre, piaci változásokra.

Szenvedély

Szeretjük, amit csinálunk, és ez nem közhely. A gyártói cikkek megjelenéséről ugyanolyan lelkesen tudunk beszélgetni, mint a konferenciánk programjáról. Szeretünk újdonságokat kitalálni, és motivált partnereket találni hozzá, akikkel együtt építhetünk, megvalósíthatunk. Szerencsére Magyarországon sok ilyen partnerre találunk.

Felelősség

Arra törekszünk, hogy felelősségteljesen és hitelesen nyújtsuk a szolgáltatásokat, ez mindennek az alapja. Akkor vagyunk teljesen nyugodtak, ha a visszajelzésekből azt látjuk, hogy ügyfeleink és üzleti partnereink elégedettek a munkánkkal.

Érjen el Ön is magasabb profitot!

Mi segítünk kitűnni a tömegből, és kölcsönösen előnyös üzletet kötni!

Munkamenetek

Kiemelkedő látogatószám a hazai médiapiacon. A látogatók kifejezetten az agrárium iránt érdeklődnek.

Havi 1,7 millió oldalesemény

A Magro.hu felhasználóinak összes tevékenysége egy 30 napos időszakban.

Látogatószámok

Munkamenetek: átlag havi 350 000,
megtekintések: átlag havi 650 000
(Analytics, 2024.04.30-ai adat)

Aktív
felhasználók

150 000

Akár 65 000 olvasó/cikk

Érje el közvetlenül a célcsoportját PR-cikkekkel és szakmai tartalmakkal!

27 600 regisztrált felhasználó

Ismerjen meg partnereket, és kereskedjen a Magro.hu-n, kedvező árakon!

Legfrissebb cikkek

Partner

Az egyik fény vonzza, a másik hidegen hagyja őket, a poloskák válogatósak

2023. 10. 01.

Drámaian növekszik az idegenhonos fajok száma az egész világon, így Közép-Európában is. A rendkívül fokozott globalizáció következtében számos állatfaj került hozzánk messzi tájakról.

állatvilág
kártevő rovarok
poloska kártétele

Sikeres hazai fejlesztés: magyar űrpaprika teremhet a Földön kívül

2023. 09. 29.

Innovatív űrkertészeti fejlesztést és tudományos kísérletet végeznek a Debreceni Egyetem (DE) szakemberei HUNOR-Magyar Űrhajós Program keretében futó VEGBOX TS elnevezésű kutatás során.

Debreceni Egyetem
HUNOR-Magyar Űrhajós Program
kísérlet
paprika
űrkertészet
űrpaprika
ts
VEGBOX TS
zárt rendszerű növénytermesztés

Közel tizedével nőtt a hazai görögdinnye termőterülete tavalyhoz képest

2023. 09. 17.

Jól alakul a magyar dinnye értékesítése, a nyári időszakban mintegy 125-130 ezer tonna görögdinnyét és a becslések szerint 10-12 ezer tonna sárgadinnyét takarítottak be a hazai termelők a földekről.

dinnye
görögdinnye
sárgadinnye

Apáti Ferenc: nincs olyan, hogy egy gyümölcs olcsó és jó minőségű legyen egyszerre

2023. 09. 17.

Apáti Ferenc volt a Hír FM debreceni magazinműsorának vendége. A FruitVeB Magyar Zöldség-Gyümölcs Szakmaközi Szervezet elnökét a Haon podcaststúdiójában arról kérdezték, hogy a tavalyi fagykárok miként befolyásolták az idei zöldség- és gyümölcstermést.

Apáti Ferenc
aszály
fagykár
Fruitweb
gyümölcs

Egyetlen hónap alatt 87(!) százalékkal lett drágább – a sárgarépa

2023. 09. 17.

Egyetlen hónap alatt majdnem duplájára drágult a sárgarépa – a KSH hivatalos adatai alapján. Kevés termett belőle a terméktanács szerint – derült ki az RTL Híradójából.

élelmiszerdrágulás
sárgarépa ára
zöldségtermesztés

Jelentősen visszaesett a magyar őszibaracktermesztés és a termés is gyenge

2023. 09. 17.

A tavaszi fagyok jelentős károkat okoztak a hazai őszibarack ültetvényeken, az átlagosnál jóval gyengébb termés várható ebben az évben.

barack
Fruitweb
gyümölcs
nektarin
őszibarack
Hirdetésfeladás