natúr fahéjas alma lekvár eladó / keres | Magro.hu

Jelenleg nincs élő ajánlat erre a termékre (natúr fahéjas alma lekvár).

Töltse fel saját ajánlatát, a saját igényeivel, jelezze mások felé eladási vagy vételi szándékát! Eladna vagy venne? Ha még nem regisztrált, itt most megteheti gyorsan és ingyenesen!

Ezek is érdekelhetik

Már a neve is ínycsiklandó: mézbogyó. Hát még az íze…

A kék mézbogyó itthon is jól termeszthető lenne, de egyelőre alig ismerik. Minden fejlődési állapotában megbízhatóan télálló, minden része használható gyógynövényként is, a termése pedig sokféleképpen feldolgozható. Külön érdekessége, hogy a beporzó fajtáktól függően egy tövön akár háromféle ízű gyümölcs is teremhet […]

Milyen szőlőt érdemes ültetnünk a konyhakertbe?

Világszerte körülbelül 16 ezer szőlőfajta létezik, tehát választék van bőven. Kiskerti felhasználásnál azonban mások az elvárások, mint egy ültetvénynél. Érje be kevés növényvédelemmel, legyen jó ízű, vékony héjú, jól eltartható, és az sem baj, ha kettős hasznosítású, azaz csemegeszőlőnek és borszőlőnek is alkalmas. […]

Tarolnak a lengyelek a fekete ribizli piacán: övék az uniós termelés több mint háromnegyede

Lengyelország a világ második legnagyobb feketeribizli-termelője Oroszország után. A lengyelországi szegmens adja a globális termés 25 százalékát. A ribizli rendszeres fogyasztása csökkenti a koleszterinszintet, és a vércukorszintre is jó hatással van. Magas antioxidáns-tartalmának köszönhetően kitűnő egészségmegőrző hatása van. […]

Dunaharasztin készül az aranyérmes Paraszt Sajt

A Pest megyei Dunaharaszti településen található kézműves sajtműhelyben, Ficsor Árpád kezei között készült az idei országos Sajtmustra egyik legkiválóbb sajtja. A családi gazdaság magyartarka állománya adja a hagyományos eljárással készült, 2-12 hónapos érlelésű probiotikus sajtok alapanyagát. A folyamatos fejlesztéseknek, és a francia illetve a svájci tanulmányok hatására a minőségi mércét is egyre magasabbra helyezik. A sajtfőzéshez magyar, svájci és francia kultúrákat használnak, majd sajtpincében érlelik. […]

Bárhol megterem és alig kell gondozni a homoktövis növényt

A homoktövis kevés gondozást igénylő növény, mégis számos betegségre javallott a fogyasztása. A bogyós termései omega-3 zsírsavakban, aminosavakban, és antioxidánsokban gazdagok, a csipkebogyó után a homoktövis gyümölcseiben a legmagasabb a C-vitamin tartalom. Kellemes, savanykás ízű, ezért gyakran használják fel őket lekvár, vagy gyümölcslé készítéséhez. Anyagunkból kiderül, milyen a homoktövistermesztés helyzete Magyarországon. […]

Agrárhírek

Fenntartható: a Harmony programban termelt búzából készülhet a kedvenc kekszünk

Az amerikai Mondelez élelmiszergyártó nemzetközi nagyvállalat bővíti a fenntartható búzatermesztési programját Magyarországon is, a székesfehérvári gyárukban készülő kekszek egyre... Tovább...

Cápák között is megél Homoky Dorka: organikusan alakuló borásztörténet Tállyán

A Homoky család generációk óta szőlőműveléssel és borkészítéssel foglalkozik, Dorka már a 4. generációt képviseli, igaz, az út a borászat felé nem volt zökkenőmentes. ... Tovább...

Vajon meddig jut az ökológiai állattartás 5-10 év alatt?

Az elmúlt években világszerte dinamikusan nőtt a biotermékek fogyasztása, és további növekedés jósolható a hazai ökológiai gazdálkodást illetően is. Ugyanakkor az ökológiai... Tovább...


Tisztában van a gabonafélék áraival? Nézze meg a Magro.hu-n, hogyan alakul a gabona ára, ezen belül a kukorica ára, a búza ára, a napraforgó ára. Nézzen szét online piacterünkön, hogy van-e eladó alma, eladó burgonya, eladó zab, eladó széna vagy szalma az ajánlati listánkban. Haszonállatot szeretne venni? Tekintse meg szarvasmarha kínálatunkat, és kattintson a linkekre, hogy van-e eladó sertés, eladó kecske, vagy eladó juh az oldalainkon.