1 db GRUNDOMAT földfúró rakéta eladó

Ajánlatfigyelőt kérek >>

Magro Fizetési GaranciaCégünk egyedülálló módon, 100%-os fizetési garanciával biztosítja az eladót arról, hogy a termék eladását követően megkapja annak árát. A vevőt pedig arról, hogy nem szerződésszerű teljesítés esetén visszakapja a pénzét.Szolgáltatásunkat Prémium + előfizetőink vehetik igénybe.


Gyártó/Típus:
GRUNDOMAT földfúró rakéta
Egyéb:
Állapot: új, Teljesítmény: 0 LE, Gyártási év: 2018
Nettó ár:
1 200 000 Ft/db (Bruttó ár: 1 524 000)
Mennyiség:
db
Hely:
Bács-Kiskun megye
Ajánlattevő:
Az ajánlat minden adata regisztrált felhasználóink számára érhető el. Kérjük regisztráljon ide kattintva >>.
Bizalmi index:
nincs adat

A felhasználók egymást több szempontból értékelik: kapcsolatfelvétel, fizikai teljesítés, pénzügyi teljesítés.

Leütni kívánt mennyiség:
db
Kívánt fizetési mód:
szállítás előtti kifizetés
Ajánlat kezdete:
2018.07.28.
Ajánlat lejárta:
2021.07.11.
Gyártó:
Egyéb
Típus:
GRUNDOMAT földfúró rakéta
Állapot:
új
Teljesítmény:
0 LE (0 kW)
Üzemóra
0
Gyártási év:
2018

A GRUNDOMAT P földrakéta egy dugattyús, sűrített levegővel működtetett eszköz, mely önállóan áthalad a talajon, ezzel a talajban üreg keletkezik, amelybe a vezetékeket, PE-, PVC- vagy acélcsöveket egyidejűleg behúzza.
A földrakéta rugó-előfeszítésű vésőfejjel és a rajta lévő lépcsős fejjel két ütemben működik: a fej talajtömörítéses eljárással eltávolítja maga elől a talajt, miközben ütőkalapácsként széthasítja az útjába kerülő kőzárványokat is, miközben a ház és ezzel maga az egész gép előrehalad a talajban. Ez a technológia a GRUNDOMAT-ok sikerének titka, melyben a pontos célzás melletti nagy ütőerőt a GRUNDOMAT szabadalom biztosítja. Víz, gáz, csatorna és elektromos ipar mind részesül a feltárás nélküli technológia előnyeiből. Minimális működési helyre van szükség, és az eszköz szolgál, hogy kiegészítse, és sok esetben gazdaságos alternatívája, a nagyobb, drágább irányított fúróberendezéseknek.
Videó: https://www.youtube.com/watch?time_continue=104&v=C9yjKmHUe18

GRUNDOMAT földfúró rakétaalkalmazási lehetőségei: Ezzel egy világszerte szabadalmazott, sok évtizedes kutató-fejlesztő munka termékének megismerésére kínálunk lehetőséget.
A környezetvédelem, mint a gazdaságot meghatározó egyre fontosabb szempont, minden területen új, környezetkímélő technológiák, és gépek alkalmazását teszi szükségessé. Ez az egyik legmeghatározóbb szempont a közműépítésben is, ami az építési területek különösen érzékeny pontja, ugyanis a gazdaságot érzékenyen érintő közlekedést korlátozhatja, esetleg kieséseket is okozhat. Egyre nagyobb jelentőségű a munkálatok lehetséges legrövidebb időtartam alatti befejezése és a kivitelezésben közvetlenül vagy közvetetten érintett lakosság környezeti terhelésének minimálisra csökkentése.
A föld kitermelés nélküli közműépítés gépei elsősorban az ún. fúrórakétákra korlátozódnak, amiket más néven útátfúróknak vagy vakondoknak is neveznek.
Grundomat piercing pneumatikus eszköz vízszintes furatokat az utak, vasutak, és egyéb tereprendezési munkák elvégzésére az egész világon közel 50 éve. Víz, gáz, csatorna és elektromos ipar mind részesül a feltárás nélküli technológia előnyeiből. Minimális működési helyre van szükség, és az eszköz szolgál, hogy kiegészítse, és sok esetben gazdaságos alternatívája, a nagyobb, drágább irányított fúróberendezés.
Mit csinál?
Grundomat készíthet pontos vízszintes furatokat 50-150 méter hosszúságban. A Grundomatot lehet használni az összes eltolható talajban: homokos, agyagos és még kavicsos, és könnyű beállítani, hogy behúzza a legkülönbözőbb új csöveket és kábeleket.
Masszív konstrukció és hosszú élettartam a bizonyítékai a GRUNDOMAT földrakéta gyártás magas minőségi követelményeinek. A legjobb minőségű acél és ötvözött nemesacél megmunkálása a legkorszerűbb CNC gépeken történik. A fődarabok és alkatrészek a különösen nehéz követelményeknek megfelelően speciálisan megerősítettek és korrózió védettek.
Szigorú minőség ellenőrzési rendszer és - a gyártás során is -különböző működési tesztek garantálják azt, hogy Ön üzemzavar nélkül üzemeltethesse a gépet.
Minden kész gép hosszú, akár többnapos, a munkakörülményeket szimuláló teszten és biztonsági ellenőrzésen megy keresztül, mire elnyeri a CE minősítést.
A gépkezelőjének kiképzése a TRACTO-TECHNIK GmbH vagy hivatalos értékesítő partnere feladata. Az ily módon kiképzett személyek irányíthatják a csapat többi tagját.
A GRUNDOMAT földrakétákat kizárólag maximum 200 mm átmérőjű furatok talajtömörítéses képzésére tervezték, a következő talajfajtákban végzendő munkára: homok, termőtalaj, agyag, márga, valamint egyéb tömöríthető talajok, melyek kőzárványt is tartalmazhatnak.
A TRACTO-TECHNIK nem vállal felelősséget a fentiektől eltérő talajfajtákban, valamint nem a fenti célra történő munkavégzésből eredőkárokért.
A munkavégzés előtt közműtérképen ellenőrizni kell a meglevő föld alatti vezetékekés csövek helyét, a földrakéta mozgását kellő oldaltávolság tartásával kell megtervezni. A nem ismert helyen levő közművezetékekbe, valamint a helytelen indítás miatt megsérült létesítményekben keletkezett károkért a TRACTO-TECHNIK nem vállal felelősséget.


Egyéb szállítási, fizetési, garanciális információk:

Raktárunkból

Ossza meg ismerőseivel ezt az ajánlatot:

További szántóföldi simító talajelőkészítő-gép ajánlatok

Eladó szántóföldi simító Eladó 1 db szántóföldi simító523 640 Ft/db áronHajdú-Bihar megye2021-01-05
Eladó H-99 Eladó 1 db H-9915 000 000 Ft/db áronBács-Kiskun megye2018-07-28
Az ajánlattevő adatainak megtekintéséhez, kérjük, jelentkezzen be!

Ha még nem rendelkezik Magro-s regisztrációval, végezze el gyors regisztrációnkat ide kattintva >>