Leírás

ERDÉSZETI SZÁRZÚZÓ, KOTRÓGÉPEKHEZ FAE BL4/EX/VT

A FAE a világ vezető vállalata traktorok, kotrógépek, kompaktrakodók, speciális járművek és lánctalpas járművek fejléceinek tervezésében és gyártásában az erdészeti, mezőgazdasági, közúti és aknamentesítési műveletekhez. A FAE több mint 90 termék és 400 modell teljes választékával képes kielégíteni a legkülönfélébb vevői igényeket. A FAE fejlécei közé tartoznak az erdészeti mulcsozók, marók, tuskócsiszolók, kőtörők, stabilizátorok és többfunkciós fejtetőgépek. A lánctalpas járművek kínálata magában foglalja a vezetőfülkével ellátott lánctalpas járműveket és a rádió vezérelt lánctalpas járműveket.
A FAE a technológiai innovációra és az építési minőségre összpontosít annak érdekében, hogy garantálja gépei maximális teljesítményét és megbízhatóságát.

ZÚZÓ ÉS MARÓFEJEK HIDRAULIKUS ERŐÁTVITELLEL
Ha speciális járműveket, kotrógépeket vagy kompaktrakodókat használnak közúti munkákhoz, a megoldás egy erdészeti mulcsozó, maró, csonkdaráló vagy kőtörő, amely ezen gépek hidraulikus rendszerét használja a rotor mozgatására. Garantált, különösen nehéz helyzetekben is talaj vagy környezeti feltételek. Különféle modellek közül választhat, a közeg erejétől, a talajtípustól és a kívánt eredménytől függően: válasszon talajtakaró kotrógép, mulcsoló kotrógép, mulcsoló kompaktrakodó, tuskóvágó kotrógépek és még sok más közül!


Mulcsozó nagy kotrógépekhez, Bite Limiter technológiával

Az új FAE Bite Limiter technológiájú, BL4/EX/VT erdészeti mulcsolóval túllépi a határt.
A 18-25 tonnás kotrógépekhez a BL4/EX/VT talajtakaró akár 30 cm átmérőjű rönkök zúzására és két munkaszélességben: 135 és 160 cm, készült. A BL4/EX/VT ideális az erdős területek növényzetének kezelésére és eltávolítására, különösen olyan munkáknál, amelyek nagy darabolási kapacitást és sebességet igényelnek.
A rotor Bite Limiter technológiával rendelkezik. Az acélprofilok korlátozzák a fogak elérését (harapását), csökkentik a szükséges energiát, és garantálják az állandó munkasebességet és a kiváló teljesítményt. A hőkezelt kovácsolt acél BL kalapácsok tartósak, és élezhetőek, hogy alacsonyabbak legyenek a működési költség.
A Poly Chain szíjhajtás optimális erőátvitelt és megbízhatóságot biztosít.
A BL4/EX/VT változó nyomatékú (VT) motorral rendelkezik, amely jelentősen javítja a teljesítményt, szükség esetén megnöveli a nyomatékot, és minimálisra csökkenti a rotor leállásának kockázatát. A BL4/EX/VT tartalmazhatja az opcionális Sonic rendszert, amely a kezelőgépet és a FAE mulcsozót tökéletesen összehangolja, automatikusan kalibrálva és folyamatosan szabályozva a mulcsoló hidraulikus paramétereit a termelékenység jelentős növelése érdekében.
A masszív acél keret tartós. Az opcionális Spike Pro csavarozott ellenkések nagyon finom talajtakaró anyagot termelnek, és a karbantartást pillanatok alatt teszik meg.

ALKALMAZÁSOK:
Erdészeti útkarbantartás
Természeti területek karbantartása
Növényi széltárak eltávolítása.

Videó: https://www.facebook.com/watch/?v=539676550379824

A LEGFONTOSABB JELLEMZŐK
Bite Limiter rotor. Kivételes munkasebesség és teljesítmény alacsonyabb energiaigény mellet
Többláncos ékszíjhajtás (CSAK VT), az optimális erőátvitel érdekében
VT motor, automatikus nyomatéknövelés
Váltószelep, a motorháztető hidraulikus vezérléséhez.

FŐ OPCIÓK
Az adatok a gépre szabványos beállításként vonatkoznak. A lehetőségek tükrözik a súlyokat és a méreteket.
A katalógusban szereplő műszaki adatok előzetes értesítés nélkül megváltoztathatók.

Minden gépet, minden tartozékot, minden opcionális FAE alkatrészt a legnagyobb szigorral, a legmagasabb minőségű anyagokkal és a legfejlettebb technológiákat alkalmazva terveztek.
A FAE minden egyes részletét úgy tervezte meg, hogy a feladat végrehajtását a lehető leggyorsabban és hatékonyabban végezze, pontosan az alkalmazás végrehajtásához, az adott körülmények között és azon a területen, ahol végrehajtják.
Minden FAE gépet és tartozékot azért hoztak létre, hogy különbséget tegyenek a munkában, és figyelembe véve egyes alkalmazások fontosságát a világban, amelyben élünk, a bolygón. Ez az oka annak, hogy csapatunk minden tagja, minden partnere, minden ügyfele napi szinten dolgozik. Ez a FAE szellem.

ALAPFELSZERELÉS
110/60cc változó nyomatékú hidraulikus dugattyús motor
Poli láncszíj sebességváltó
Áramlásszabályozó rendszer szelepe
Válaszfal hidraulikus csatlakozásokhoz
Váltószelep
Hidraulikus hátsó motorháztető
Biztonsági és antikavitációs szelep
Állítható csúszótalpak
Zárt / porvédő gépház
Rotorharapás korlátozó
Motor a keretbe zárva.

LEHETŐSÉGEK
160/108cc változó nyomatékú hidraulikus dugattyús motor
Hidraulikus hüvelykujj
Egyedi beállítású hidraulikus motor
Spike Pro ellenkések
Hidraulikus első motorháztető az AUX vonalú kotrógéphez
Egyedi rögzítő konzol csapokkal
Hátsó terelő
Több fog lehetőség
További megerősített oldalsó lemezek
Sonic rendszer
Elöl rögzített hüvelykujj
Tömlőket nem szállítjuk
A tok leeresztése szükséges.

Hirdetés azonosító: 36241

Frissítve: 2021. augusztus 23., 14:20

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20 558

Hitelesített telefonszám

Hirdető adatai

Név
Sámuel Kovács József

Érdekes lehet Önnek a hirdető?

Szeretné több érdeklődőhöz eljuttatni termékeit, vagy szolgáltatását?

Ismerje meg ajánlatainkat!

Csomagajánlatok

További ajánlatok

Hirdetésfeladás