Leírás

FAE UMH MEGA ÚJ! Erdészeti szárzúzó, fix kalapácsos rotor 350 - 500 LE traktorokhoz.

FAE Group a világ egyik vezető tervező és kivitelező cége a mezőgazdasági és erdészeti szakmai gépek útépítés, alkalmazások területén. FAE minőséget, megbízhatóság és innováció jelent. Több mint 25 év óta kínál élvonalbeli, innovatív megoldásokat tervezés és a gyártás technológia során. Egyedülálló csúcs minősége a beépített kiválóminőségű anyagok miatt a megbízhatóság és a nagy teljesítmény szimbóluma szakmai kőrökben. A széleskörű alkalmazhatósága, multifunkcionalitása a komoly és nehéz körülmények közötti munkák szinte egyedül álló gépe. Termék leosztása: bozótirtók, gyepszellőztetők, kőzúzók, és a földi stabilizátorok. A talaj - tisztítás és zöld karbantartás, mezőgazdasági és erdészeti területek az erdőirtására és annak regenerálására, Építőipari - az utak, autópályák és egyéb infrastruktúrák és azok kezelése és karbantartására a Prime Tech sor speciális (hidrohajtású) FAE gépek, berendezések lánctalpas rakodógépekre, kiváló eredményeket produkál a legnehezebb körülmények között is.
FAE talajba járó erdészeti szárzúzók: UML/DT, UMM, UMM/S, UMH, és az SSL típusok.
Ezeket a gépeket olyan területek karbantartására ajánljuk, ahol szükséges a talajfelszín sekélyebb 2-10 cm mélységű pl. távvezetékek, nyomvonalak átdolgozása, vagy nagyobb típusai tuskómarásra és talajművelésre.
https://www.youtube.com/watch?v=L0Mf3-QDUTI
Ez a modell a legjobb technológia a figyelemmel a minőségre és a piaci igényekre FAE; UMH MEGA maximális termelékenységű és megbízhatóságú, amelynek célja a legerősebb traktorok igénybevétele a piacon.
A szakemberek igényeinek kielégítésére épített produktív szárzúzó az erdészeti ágazat számára, amelyek keresek egy rendkívül hatékony és ugyanakkor megbízható, tartós erdészeti szárzúzót. Az UMH MEGA-val lehet aprítani akár 50 cm átmérőjű fákat és akár 25 cm mélységig lehet a talajban levő gyökereket és tuskókat zúzni, mindez egyetlen gépel. Ezeket a funkcionális jellemzőit kombinálva a konstruktív UMH MEGA az EGYETLEN MULCHER-TILLER gép a piacon, amely képes gyorsan végrehajtani és kifogástalanul működni nagy terüleken. A dupla keret az integráció a védett henger, hidraulikus csövek a harmadik sori ellenkések / csavarozva és az egyszerű karbantartás és a csere, központi zsírzó az állítható hárompont, hidraulikus kuplungos erőátvitel, állítható és hidraulikus csúszótalpak és a méltó rotor dimenzió jellemzi, hogy az UMH MEGA egyedülálló gép.
FAE UMH MEGA Erdészeti szárzúzó
Típus: FAE: UMH/MEGA225, UMH/MEGA250
Teljesítmény igénye (LE): 350-500
TLT fordulat (f/min.): 1 000
Munkaszélesség (mm): 2 320, 2 560
Teljes szélesség (mm): 2 560, 3 0 60
Súlya (kg)Súlya (kg): 5 670, 6 020
Munkamélysége: (mm): 250
Zúzható ágátmérő (mm): 500
Kalapács típusa/db.: A/3+MH/96+2, A/3+MH/106+2,
Az alapfelszereltség tartalmazza:
• TLT féltengely bütykös kuplunggal,
• sebességváltó olaj hűtési rendszer,
• hidraulikus felső linket önálló körű rendszer közötti sebességváltó
és TLT tengely között,
• hidraulikus hátsó rotorháztető,
• központi zsírzó,
• Állítható hárompont,
• Belső kopásgátló ellen kés, külsőleg csavarozott, könnyű
karbantartás és csere,
• hidraulikus kuplung,
• csúszótalppal hidraulikusan állítható és kopásálló acél talp,
• a harmadik sorban ellen kés,
• fogak típusa "A/3".

Igény szerint: mechanikus vagy hidraulikus döntőkeret gereblyéző fogak, "W" stílusban önbeálló rendszer közötti sebességváltó és TLT féltengely, lehetőség van a rotorra felszerelt kalapácsok választására A / 3 / HD.

Paraméterek

Speciális szállítási információk
Raktárunkból

Hirdetés azonosító: 32083

Frissítve: 2021. július 10., 08:16

Lépjen kapcsolatba a hirdetővel!

+36 20 558

Hitelesített telefonszám

Hirdető adatai

Név
Sámuel Kovács József

Érdekes lehet Önnek a hirdető?

Szeretné több érdeklődőhöz eljuttatni termékeit, vagy szolgáltatását?

Ismerje meg ajánlatainkat!

Csomagajánlatok

További ajánlatok

Hirdetésfeladás