A One Smart Spray bejelentette, hogy a Stara Latin-Amerikában piacra dobta az első olyan permetezőt, amely precíziós gyomirtó rendszerrel rendelkezik. A rendszert a közelmúltban, a brazíliai Ribeirao Pretóban rendezett Agrishow-n mutatták be a Stara Imperador 4000 Eco Spray növényvédő permetezőgépén.

A Stara Imperador 4000 Eco Spray a hét minden napján, 24 órában üzemelhet a One Smart Spray technológiájával, amely LED világítási rendszert is tartalmaz. (Forrás Stara)

Integrált One Smart Spray

Az új Stara permetezőgép teljes mértékben integrálja a One Smart Spray technológiát. Ez a Bosch által kifejlesztett kameraalapú rendszert és mesterséges intelligenciát alkalmazva teszi lehetővé a gyomok valós idejű észlelését és permetezését. Ugyanazon áthaladás során, szelektíven permetezve gyomirtó szereket csak ott, ahol a gyomok jelen vannak, valamennyi gyomra kiterjedően.A One Smart Spray precíziós gyomirtó rendszere lehetővé teszi a Stara Imperador 4000 Eco Spray számára, hogy preemergens és posztemergens körülmények között is alkalmazzon gyomirtó szert.

Digitális és agronómiai

A rendszer tartalmazza a xarvio® Digital Farming Solutions digitális és agronómiai intelligenciáját. Beleértve a gyomok elterjedését és az alkalmazott területtérképeket, a gyomirtó-programokra vonatkozó ajánlásokat és az alkalmazási ablakokat, az automatizált dokumentációt, az intelligens érzékenységi szinteket. Az Imperador 4000 Eco Spray lehetővé teszi a gazdálkodók számára, hogy éjjel-nappal permetezzenek a LED-es világítási rendszernek köszönhetően, és kiváló teljesítményt nyújt kikelés előtti (zöld-barnán) és posztemergens (zöld-zölden) alkalmazásban egyaránt. .

A One Smart Spray – a Bosch és a BASF vegyes vállalata – 2021-ben jött létre, egyesítve a Bosch hardver-, szoftver- és csatlakozási képességeit, valamint a BASF digitális és agronómiai szakértelmét. Az Imperador 4000 Eco Spray kereskedelmi forgalomba hozatala a Bosch, a BASF Digital Farming és a Stara 2019-ig tartó együttműködésének csúcspontja. Az együttműködés a One Smart Spray gyomirtó technológia fejlesztésére és integrálására összpontosított.

A Stara betakarításhoz, szóráshoz, permetezéshez a mezőgazdasági eszközök széles választékát kínálja. Jelenleg a Stara Brazília minden régiójában és mind az öt kontinensen jelen van, és több mint 35 országba exportál.

(Forrás: futurefarming.com

Megosztás

További híreink

Nincs más út: július elsejétől csak online lehet jelenteni a fásításban tervezett fakitermeléseket

2024.07.17.

Változtattak a szabályon, 2024. július elsejétől a Nébih elektronikus felületén kell jelenteni a fásításban tervezett fakitermeléseket.

Elérhető a mobilGAZDA alkalmazás új változata 

2024.07.17.

A mobilGAZDA alkalmazás új verziójában több újdonság is megkönnyíti a felhasználók dolgát.

A zöldsor gépeit fejlesztette a CLAAS, sok újdonságot mutattak be a németek

2024.07.17.

Az eseményen a CLAAS 4 új VOLTO modellt mutatott be, amelyekkel a rendterítők munkaszélessége 4,5 métertől egészen 15,1 méterig terjed - Fotó: CLAAS

Kötelező lesz egészségügyi szűrővizsgálatokon részt venni és változnak a méltányossági támogatás szabályai

2024.07.16.

Az egészségügyi és az egészségbiztosítási törvényeket is módosítja a Magyar Közlöny 66. számában kihirdetett 2024. évi XXIX. törvény.

200 milliárdos támogatási programmal pörgetik fel az állattartó telepek fejlesztését magyarországon

2024.07.16.

Összesen 200 milliárd forint keretösszeggel, két új pályázati felhívás jelent meg az állattartó gazdaságok fejlesztéseinek támogatására a 2027-ig tartó KAP Stratégiai Terv keretei között, mert a kormány stratégiai kérdésnek tekinti az állattartó gazdaságok versenyképességének javítását.

Néhány napig még a levegőből is legálisan megvédhető a magyar napraforgó és a szója

2024.07.16.

A Pictor® Active gombaölő szer az idei szezonban szükséghelyzeti engedélyt kapott légi kijuttatásra napraforgó és szója kultúrákban 2024. június 21-től 2024. július 21-ig.

Partnerhírek
Partner

Kramer teleszkópos rakodók az állattenyésztésben

2024.07.16.

Az állattenyésztő telepek elengedhetetlen és meghatározó eszközei a rakodók. Legyen szó a bálák rakodásáról vagy akár almozásról, ezek gépek a munkafolyamatok elengedhetetlen eszközei. A KITE Zrt. a Kramer rakodók széles portfóliójával áll a felhasználók rendelkezésére. A széles méret- és teljesítménykínálatból bárki megtalálhatja az üzemméretének megfelelő rakodót.

Partner

Újra érték a minőség a búzatermesztésben

2024.07.14.

Újra érték a minőség, ezt vallja és nyomós érvekkel alá is tudja támasztani a Karintia Kft., amely a megalapítása óta, közel 30 éve abban hisz, hogy Magyarországon a kalászosoknál a minőségi búzatermesztés az egyik leginkább járható út. Az ukrán-orosz háború pedig csak felerősítette ezt az irányt és rávilágított, hogy kizárólag a bő termés hajszolása nem vezet sikerre. Bene Zoltánnal, a Karintia Kft. cégvezetőjével a Magro.hu beszélgetett.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren
Kiemelt
30 db Solis eladó
Bács-Kiskun, Kecskemét

30 db Solis eladó

Hitelesített telefonszám

3 650 000 HUF

+ áfa
Kiemelt
10 db Talajmaró eladó
Bács-Kiskun, Kecskemét

10 db Talajmaró eladó

Hitelesített telefonszám

550 000 HUF

+ áfa

Magro.hu Piactér

Több mint 3.300 hirdetés 93 kategóriában!

Megnézem a hirdetéseket
Hirdetésfeladás