Örömmel jelentjük be, hogy elindult a vadonatúj Magro.hu portál! Hosszú hónapok munkája után végre bemutathatjuk modernizált felületünket, amely számos fejlesztést és előnyt kínál a mezőgazdasági közösség számára. Célunk egy olyan professzionális platform létrehozása volt, amely egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a mezőgazdasági termékek online kereskedelmét.

Mottónk: Aki nem látszik, az nem játszik!  

Nehéz gazdasági helyzetben az agráriumban működő cégek visszafogják a költéseiket, és keresik a megfelelő platformokat, hogy elérjék a gazdákat a termékeikkel. A gazdák pedig ugyancsak keresik a lehetőségét annak, hogy jó áron tudják beszerezni a gazdáságuk működéséhez fontos gépeket, eszközöket és inputanyagokat. 

Magro.hu nyitóképernyő

Magro.hu erre a helyzetre reagált, amikor megújította portálját, hogy mindkét fél számára megfelelő modern és ár-érték arányban kedvező platformot hozzon létre, hogy látszanak az igények és találkozzanak egymással. Új platformunk egy egyszerűen kezelhető, felhasználóbarát felülettel támogatja a termények és gépek meghirdetését. A cégek megmutathatják a termékeiket, saját oldalt hozhatnak létre, a hirdetéseiket számos formában kiemelhetik, akár egyszeri kiemelések, akár előfizetési csomagok segítségével. Akik kevesebb hirdetést adnak fel, azoknak előnyös kiemelni egy-egy hirdetést a kategóriákban, előkelő helyet biztosítva számukra a listákon és a keresési találatokban. Rendszeres és nagyobb mennyiségű hirdetéseket feladóknak előfizetési konstrukciókat kínálunk három különböző kategóriában. A különböző előfizetések kiegészítő előnyöket és funkciókat kínálnak - például hírlevélben, Facebook-posztban történő megjelenés, az ár pedig a hirdetések havi darabszámától függ. 

Magro.hu Piacér nyitókép

Emellett Agrárhírek oldalunk aktualitásait és szakmai tartalmait böngészve naprakész információt szerezhet. Az MGX (Magro Gabonaindex) segítségével nyomon követheti a napi aktuális gabonaárakat, míg időjárás bokszunk a mezőgazdasági munkák tervezhetőségében nyújt segítséget. 

Fontos: Változtassa meg jelszavát a piactér használatához 

Az új Magro.hu oldal használatának megkezdéséhez jelenlegi regisztrált Partnereinknek meg kell változtatniuk a jelszavukat, amivel kapcsolatban emailben kapnak pontos tájékoztatást. Kérjük, hogy figyeljék a postaládájukat a részletekért, vagy jelszavukat megváltoztathatják a felső sávban a "Beépés" gombra kattintva is, a képen látható módon. 

jelszó változtatás a magro.hu-n

Az új Magro.hu előnyei 

Javult a felhasználói élmény: Modern és átlátható felületünk megkönnyíti a navigációt, így gyorsabban és egyszerűbben hirdetheti meg termékeit és érheti el célközönségét vagy üzleti partnerét. 

Növekszik a látogatottság: Az új design és felhasználóbarát funkciók révén oldalunk látogatottsága növekszik, ami több potenciális ügyfelet jelent az Ön számára. 

Kiterjesztett funkcionalitás: Új funkciókkal, részletes statisztikákkal és célzott reklámlehetőségekkel várjuk. Ezek segítségével hatékonyabban tudja majd hirdetéseit elhelyezni és kezelni a piactéren és az Agrárhírek oldalunkon. 

Célcsoport specifikus lehetőségek: Az új Magro.hu lehetőséget biztosít arra, hogy célzottan juttassa el üzenetét a megfelelő célcsoportokhoz, ezáltal hatékonyabbá téve hirdetéseit. 

Bővül az ingyenes és fizetős szolgáltatások köre: Az új Magro.hu oldalon kibővült az ingyenes és fizetős szolgáltatások köre. A regisztrált felhasználóink mostantól 4 hirdetést futtathatnak egy időben ingyenesen. Az üzleti partnerek gyorsabb megtalálásáért, az eredményesebb üzletkötésért ki is emelhetik azokat egyedileg vagy kedvezményes előfizetéseink segítségével.  

Óriási bevezetési kedvezmény 

Az új portál elindulásának alkalmából 2024. szeptember 30-ig, 50% kedvezményt biztosítunk az éves előfizetések árából! Ne hagyja ki ezt a lehetőséget, hogy kedvezményesen használja ki a Magro.hu által nyújtott újdonságokat és előnyöket. 

Nagyobb üzleti haszon 

Nincs vesztenivalója ebben a nehéz gazdasági helyzetben, ha kipróbálja az új Magro.hu-t, és megjeleníti terményeit, termékeit egy látogatott online platformon. Mi azért dolgozunk, hogy Ön minél nagyobb üzleti hasznot realizáljon az online kereskedésből. Iratkozzon fel hírlevelünkre is, hogy elsőként értesüljön kiemelt ajánlatokról, a legújabb technológiákról, az agrárágazati hírekről és pályázati lehetőségekről.   

A portál főoldalát ide kattintva tudja elérni, a Piacteret pedig itt.   

Megosztás

További híreink

Felfrissülő zöld mezőkön – a regeneratív legeltetésről Szarvasfarmon

2024.06.22.

Legelők állapotfelmérése címmel hirdettek műhelymunkát a bőszénfai Szarvasfarmon, hogy az érdeklődők mélyrehatóbban megismerjék a holisztikus menedzsmentre épülő regeneratív legeltetést és legelőhasználatot. Hogy a regeneratív szó jelentése – újraképződő; felfrissítő – valódi értelmet nyerjen.

Újabb kombájnokat mutat be a John Deere

2024.06.22.

A John Deere két új kombájnsorozatot mutatott be: a T5-öt és a T6-ot. A számok a kombájnban lévő szalmajárók számát jelzik, mégpedig 5-öt és 6-ot. Ezen a két sorozaton belül összesen nyolc új modell közül lehet választani, amelyek számos teljesítménylehetőséget kínálnak. A T5 sorozat legkisebb modellje, a T5 400 305 LE-t ad le a JD PowerTech PSS 6,8 literes hathengeres motorjával. A T6 sorozat legnagyobb modelljét, a T6 800-at 9 literes JD9X motor hajtja, 466 lóerővel.

Csökken a forróság, záporok jönnek

2024.06.22.

Az elmúlt napok nagyrészt száraz időjárása kedvez az aratásnak, bár a jelenlegi forróság az érésben lévő búzának sem tesz jót. A kukorica és napraforgó állományok viszont mostantól igényelnék a legtöbb csapadékot, az Alföldön azonban kezd ismét nagyon kiszáradni a talaj. A hétvégén csak szórványosan lehetnek záporok, zivatarok, nagyobb területen öntöző csapadékra a jövő hét közepén van esély.

Szakmai előadásokkal egybekötött búza fajtabemutató volt Vasszilvágyon - fotókkal

2024.06.22.

Magyarországon 4,3 millió hektáron folyik szántóföldi növénytermesztés, ahol a hozamelvárások mellett a gazdálkodóknak a magasabb beltartalmi értékek és minőség szempontjait érdemes beemelniük a kalászosok esetében a fajtaválasztásnál.

Mit legyen az építési-bontási törmelékkel? – ingyenes tájékoztató kiadvány jött ki

2024.06.22.

Lakásfelújítás során elkerülhetetlen, hogy építési-bontási hulladék (sitt) keletkezzen. Ezt nem lehet egyszerűen háztartási hulladékként gyűjteni, és az ilyen típusú hulladékot a rendszeres lomtalanítás során sem szállítják el.

Reped a paradicsom! De mitől? Mit lehet tenni? Még ehető?

2024.06.21.

A paradicsom kedvelt alapanyag a kertekben szerte a világon, élénk íze és sokoldalúsága miatt szinte állandó helye van a konyhában. Gyakori probléma azonban, amellyel sok kertész szembesül, a paradicsom repedése. Ez a jelenség elkeserítő lehet, különösen akkor, ha időt és energiát fektetünk az egészséges növények termesztésébe. A garden-guide.com cikke azt vizsgálta meg, hogyan néz ki a paradicsomrepedés, milyen okok állnak mögötte, mikor fordul elő általában, milyen hatással van az ehetőségre, és hogyan lehet megelőzni.

Partnerhírek
Partner

A lombtrágyázás alapjai

2024.06.21.

A lombtrágyázás valamennyi növénykultúrában elterjedt tápelem-utánpótlási technika. Bár minden termelő hallott már róla, sőt sokan alkalmazzák is, érdemes közelebbről megnézni, hogy valójában mit is jelent, miért van rá szükség, hogyan célszerű kivitelezni.

Partner

InVigor® repcehibridek, a BASF-től

2024.06.19.

A repcetermesztésben tapasztalt folyamatos kihívások ellenére a folyamatok optimalizálásával továbbra is lehet jövedelmezően termeszteni a növényt. Az időjárás extremitásai és a növényvédelem során felhasználható hatóanyagok szűkülő köre révén egyre nagyobb fokú odafigyelésre, precizitásra és elmélyült szakmai ismeretekre van szükség a sikeres repcetermesztéshez. Jó hír, hogy a mögöttünk álló háromhónapos időszakban (2024. június) a repcemag felvásárlási ára 17,5%-ot erősödött a tőzsdepiacokon. Ha a trend kitart, új lendületet kaphat az olajosok között a repce.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren
Hirdetésfeladás