Az ausztrál SwarmFarm Robotics cég elsőként hozta kereskedelmi forgalomba az autonóm SwarmBot nevű eszközt az Egyesült Államokban. A megrendelő a Beck's Hybrids (Atlanta) volt – jelentette be a a LinkedInen a SwarmFarm Robotics.

Az ausztrál cég tavaly jelentette be, hogy új forrásból elindítja technológiáját Észak-Amerikában, és új alkalmazásokkal bővíti SwarmBot platformját. A SwarmFarm Robotics tavaly 12 millió AUD-t (8,3 millió USD) gyűjtött össze az A sorozattal.

A SwarmBot révén keresi a a SwarmFarm a megfelelő lehetőséget az európai piacra való terjeszkedésre is. (Forrás: SwarmFarm)

A SwarmFarm korábban azt is megemlíti, hogy célja a SwarmConnect fejlesztői hálózata növekedésének elősegítése. „Folytatjuk vállalati hálózatunk bővítését a SwarmConnectben, integrációs és terméktervünk tele van innovációkkal mezőgazdasági ügyfeleink számára” – mutatott rá egy évvel ezelőtt Andrew Bate, a SwarmFarm vezérigazgatója. „A legfontosabb dolgok közül néhány a nem vegyszeres gyomirtási technológia és az időjárási adatok cselekvés alapú lekérdezése, amely a növényvédelmi alkalmazásokat az aktuális és előrejelzett időjárási viszonyokhoz igazítja.”

A bejelentés alkalmával elhangzott, hogy a SwarmFarm a SwarmBot révén keresi a megfelelő lehetőséget az európai piacra való terjeszkedésre is.

A vállalat jelenleg Ausztrália-szerte szolgálja ki az ügyfeleket, és együttműködik néhány mezőgazdasági berendezésfejlesztővel, köztük a WEED-IT-vel, a Bilberryvel, a Weedseekerrel, a Hayes Sprayinggel, a Rasmussen Brothers Engineeringgel, a Goldacresszel és a Croplandsszel.

(Forrás: futurefarming.com)

Megosztás

További híreink

A klímaváltozás letaglózó hatása: 9 nap alatt 22 melegrekord dőlt meg Magyarországon

2024.07.23.

Az elmúlt kilenc napban összesen 22 melegrekord dőlt meg Magyarországon, ami azt mutatja, hogy a nyári hőség egyre intenzívebben érezteti hatását. A hőmérséklet emelkedésének köszönhetően több helyszínen is új csúcsértékeket regisztráltak, ami különösen az ország déli és középső részén volt szembetűnő.

Óriási bajokat okoz a magyar vizekben a busa - videóval

2024.07.23.

A fehér és a pettyes busa a vizek planktontartalmát olyan szegényesre csökkent, hogy az őshonos halak ivadékai kiéheznek miattuk.

Növényvédelmi teendők az őszibarack-ültetvényekben a nyári hónapokban

2024.07.23.

A nyári hónapok, különösen a július és az augusztus, kritikus időszakot jelentenek a magyarországi őszibarack-ültetvények számára. Az időjárási viszonyok, a kártevők és a betegségek egyaránt komoly kihívást tartogathatnak, ezért a gazdáknak számos feladatot kell elvégezniük a növényvédelem és termésbiztonság elősegítése érdekében. Ebben a cikkben áttekintjük a legfontosabb teendőket.

Érkezik a vihar: hatalmas zivatarok és felhőszakadások várhatók

2024.07.23.

A HungaroMet figyelmeztető előrejelzést adott ki Magyarország területére, amely július 23-a kedd éjfélig érvényes.

Kukoricakrízis: súlyos aszály és kánikula fenyegeti a termést - beszámoló a földekről

2024.07.23.

Az egyesület a múlt héten összesen 10 gazdát látogatott meg, amely találkozók során azt tapasztalták, hogy a kukorica rendkívül változatos képet mutat az országban, a talajadottságoknak és a területen tapasztalt időjárási viszonyoknak megfelelően. Ezzel együtt a többhetes kánikula sehol sem tett jót a kultúrának, amelynek hatását az idei termésre vetítve Csepregi Attilával, a Lajoskomáromi Agrár Cégcsoport ügyvezetője boncolgatta.

A cirok lesz a főszereplő Magyarországon: nálunk lesz a következő európai cirokkongresszus

2024.07.23.

Magyarország ad otthont a negyedik európai cirokkongresszusnak 2025 októberében.

Partnerhírek
Partner

Új iroda és rugalmas munkakörnyezet: így teszi vonzóvá magát a TIMAC AGRO a munkavállalók számára

2024.07.18.

Varjú Szabolccsal, a TIMAC AGRO Hungária Kft. HR vezetőjével annak apropóján beszélgettünk, hogy a cég központja a közelmúltban új, minden igényt kielégítő, nyugat-európai színvonalú irodaépületbe költözött, amely immár teljességgel megfelel a TIMAC AGRO brandjének. Mindemellett, mint azt beszélgetőtársamtól megtudom, a cég a tárgyi feltételek maximális biztosítása mellett számos, más területen is tesz azért, hogy vonzó, majd később megtartó munkahely legyen a munkavállalók számára.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren
Kiemelt
30 db Solis eladó
Bács-Kiskun, Kecskemét

30 db Solis eladó

Hitelesített telefonszám

3 650 000 HUF

+ áfa

Magro.hu Piactér

Több mint 3.300 hirdetés 91 kategóriában!

Megnézem a hirdetéseket
Hirdetésfeladás