Már úton vannak az indiai gyártó új, korszerű motorral szerelt 50 és 60 LE-s modelljei Magyarország felé.

A Solis termékskála igazán strapabíró és megbízható tagja volt eddig a 3-hengeres motorral szerelt Solis 50 RX traktor. Köszönhetően az egyre szigorodó Európai Uniós környezetvédelmi előírásoknak, a korábbi megbízható 3-hengeres motor sajnos már nem felet meg ezeknek a szabványoknak. Az ITL – a Solis traktorok gyártója – korábbi gyakorlatának megfelelően lépést tart az EU új szabványaival, ezért kívül-belül korszerűsítették a Solis 50 traktort.

A Solis 50 azoknak a gazdáknak készült, akik a napi munkavégzése közben változatosabbnál változatosabb feladatokkal találkoznak. Kiemelkedő teljesítményének köszönhetően a munkavégzés közben elérhető hatékonysága mindenki figyelmét felkelti.

Fontos, hogy a Solis 50 StageV erőforrása úgy képes teljesíteni az kibocsájtási normákat, hogy a traktor működtetéséhez nincs szükség AD BLUE-ra! A Solis 50 korszerűsítése közben egy régi-új modell is visszatalál Magyarországra, hiszen a 50 LE verzió mellett újra elérhetővé válik – az Solis 50-nel szinte minden paraméterben megegyező, de nagyobb teljesítményű – Solis 60 is.

Az új motor

Az új StageV kibocsátású motor ugyanúgy 3-hengeres alapokon nyugszik, mint a korábbi Solis 50 modellek esetében. Ugyanakkor az új 50 és 60 lóerős Stage V modellek esetén katalizátorral, részecskeszűrővel és turbóval is felszerelték a motort. A munkakezdést hivatott megkönnyíteni az új, nagyobb teljesítményű indítómotor, a -15°C-ig működő blokk előmelegítés és a megnövelt kapacitású akkumulátor is.  Így az alacsony károsanyag kibocsátás mellett a szükséges nyomatékot és teljesítmény is szállítja az erőforrás.

A tökéletes teljesítményt a korábban már jól bevált 12+12 fokozatú szinkronizált váltóval érhetjük el, melyet opcióként kérhetünk mászófokozattal is.

Részletes technikai adatokért kattintson ide!

https://www.youtube.com/watch?v=GEt9UybMT4o

Továbbra is kabinnal vagy kabin nélkül

Az új Solis 50 széria továbbra is elérhető – igény szerint – kabinnal vagy épp kabin nélkül, bukókerettel.

Nem csak a motor változott

A Solis 50 az erőforrás frissítése mellett kapott egy alapos optikai és kényelmi fejlesztési csomagot.

A legjelentősebb változások az ülést és a kezelőszerveket érintették. A több szögben állítható, kartámlás, kényelmes ülés körül ízléses és a kornak megfelelő kezelőfelületet alakítottak ki. Az integrált karok és a gombok kézre állnak, könnyen elérhetőek. A “pilótafülkéből” természetesen nem hiányozhat a már a pohártartó, a szivargyújtó és a beépített 12 V USB töltő sem.

A platform felfüggesztését is átalakították, ezért annak rugózása összehasonlíthatatlanul jobb a korábbi megoldásnál.

"S-Comfort" csomag. A különbség szemmel látható

Az új kabinban minden helyet jól kihasználtak!

Az új Solis 50, munka közben

Solis traktor pontok már az ország 16 pontján

A Solis traktorokat az ODISYS Bt. kínálata mellett a további 14 partner termékportfóliójában érheti el. Keresse fel az Önhöz legközelebbi partnert és nézze meg élőben az új Solis modelleket.

(x)

További híreink

Hasznos hulladékeltakarító munkát végeznek a verőköltő bodobácsok

2024.06.24.

A verőköltő bodobácsok nem kártékonyak, sőt, hasznosak azzal, hogy eltakarítják a hulladékokat.

Meleg lesz a héten, záporokkal és riasztásokkal - mutatjuk hol várhatók

2024.06.24.

Hétfőn a felhős tájakon szakadozik, csökken a felhőzet, kisüt a nap, és napközben általában kevés - a délnyugati tájakon kissé több - felhő lehet az égen. Csapadék nem várható. Az északi, északkeleti szél többfelé ismét megélénkül, a Nyugat-Dunántúlon, valamint a Tiszántúlon helyenként meg is erősödik. A legmagasabb nappali hőmérséklet 26, 31 fok között valószínű, a délkeleti határnál lesz a legmelegebb. Késő estére 17 és 24 fok közé hűl le a levegő.

Közel 4 hektár gabonát égettek el a lángok Egyházashollós határában - videóval és fotókkal

2024.06.24.

Betakarítási munkálatok közben keletkezett tűz Vas vármegyében, az Egyházashollós község melletti mezőgazdasági területen.

Szárazság van, öntözni kell – de nem mindegy, mikor és hogyan!

2024.06.23.

Néhány évtizeddel ezelőtt még volt esély öntözés nélkül is termeszteni bizonyos zöldségeket, ma vízpótlás nélkül megfelelő termést elérni lehetetlen. Hazánkban nemcsak a csapadék mennyisége kevés, de eloszlása sem ideális. Az öntözés megfelelő tervezésével és kivitelezésével annak hatékonysága növelhető.

Lakhatatlanná vált házak maradtak a tegnapi ítéletidő nyomán

2024.06.23.

Pontos volt az előrejelzés a várható ítéletidővel kapcsolatban, ennek megfelelően több ház is lakhatatlanná vált az éjszaka folyamán a Dunától keletre átvonult viharzóna okozta károk miatt – közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság (OKF) szóvivője vasárnap az MTI-vel.

Terjed a madárinfluenza a tehenekben

2024.06.23.

A madárinfluenza terjedése az Egyesült Államok tejelőtehén-állományában az emberi fertőzések további veszélyeit rejti magában – közölték szövetségi tisztviselők, miközben fokozott biológiai biztonsági intézkedések megtételére szólították fel a gazdaságokat a vírus megfékezése érdekében.

Partnerhírek
Partner

A lombtrágyázás alapjai

2024.06.21.

A lombtrágyázás valamennyi növénykultúrában elterjedt tápelem-utánpótlási technika. Bár minden termelő hallott már róla, sőt sokan alkalmazzák is, érdemes közelebbről megnézni, hogy valójában mit is jelent, miért van rá szükség, hogyan célszerű kivitelezni.

Partner

InVigor® repcehibridek, a BASF-től

2024.06.19.

A repcetermesztésben tapasztalt folyamatos kihívások ellenére a folyamatok optimalizálásával továbbra is lehet jövedelmezően termeszteni a növényt. Az időjárás extremitásai és a növényvédelem során felhasználható hatóanyagok szűkülő köre révén egyre nagyobb fokú odafigyelésre, precizitásra és elmélyült szakmai ismeretekre van szükség a sikeres repcetermesztéshez. Jó hír, hogy a mögöttünk álló háromhónapos időszakban (2024. június) a repcemag felvásárlási ára 17,5%-ot erősödött a tőzsdepiacokon. Ha a trend kitart, új lendületet kaphat az olajosok között a repce.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren
Kiemelt
Graecus CBK szárzúzó
Bács-Kiskun, Kecskemét

Graecus CBK szárzúzó

Hitelesített telefonszám
Keressenek az ár miatt!
Kiemelt
Graecus BLD6 Rakodógép
Bács-Kiskun, Kecskemét

Graecus BLD6 Rakodógép

Hitelesített telefonszám
Keressenek az ár miatt!
Hirdetésfeladás