Vetőmag vásárláskor a legfontosabb szempontok közé tartozik, hogy az adott fajta megfelelő termő-és alkalmazkodóképességgel, magas termésbiztonsággal, valamint kiszámítható értékesítési lehetőséggel rendelkezzen. A Limagrain káposztarepce vetőmagja ilyen, amit most a Magro olvasói meg is nyerhetnek 450.000 Ft értékben, ha feliratkoznak a piactér hírlevelére.

A Limagrain olyan repce hibrideket nemesít, amelyek megfelelnek a modern technológiai és gazdasági követelményeknek, ellenállóak a betegségekkel, kártevőkkel és a kedvezőtlen környezeti hatásokkal szemben. A nemesítések sikeressége abban rejlik, hogy egy-egy újabb generáció mindig az elődökre építve tartalmaz új tulajdonságokat, melyek még inkább biztosítják a termésnövekedést és a termésbiztonságot.

Az Arsenal terméseredményei bemutató fajtakísérletekben (2013-2015.)
 

A Limagrain jelenleg legnépszerűbb repce hibridje, az Arsenal már a fajtaminősítő kísérletek alatt megmutatta kiemelkedő termőképességét. Két év egybehangzó abszolút első helyezése után, 2012-ben állami elismeréssel is díjazták kiválóságát. Termése 20,5%-al haladta meg az összehasonlító fajták átlagát.

Az Arsenal kontinentális típusú, korai hibrid. Télállósága kiváló, a Kárpát-medence klimatikus szélsőségeit nagyon jól viseli.  Elődeitől hozza kipergés ellenállóságát, a hibridbe épített nemesítési innováció a kettős (kvantitatív és specifikus Rlm7) fóma rezisztencia. Kezdeti fejlődési erélye nagyon jó, a szükséges tápanyagellátást biztosítva, száraz körülmények között is eléri az átteleléshez szükséges elterülő, tőlevélrózsás állapotot. Olajtartalma magas: 46-49%. Évről-évre kiváló terméseredményeket produkál, vetésterülete dinamikusan növekszik, egész Európában sikereket arat. Magyarországon 2016-ban a harmadik legnagyobb területen termesztett hibrid!

Iratkozzon fel hírlevelünkre, hogy megnyerje az államilag is elismert, egész Európában népszerű terméket. Katt a fotóra vagy a cikk alá a feliratkozáshoz.
 

Válassz ki Ön is termőföldjének megfelelően, hogy milyen terméseredményt érhet el, ha a Limagrain vetőmagot alkalmazza. A Magro.hu –val közösen szervezett nyereményjátékban most meg is nyerheti az Önnek szükséges 1,5 millió magos vetőmag zsákot. Próbálja ki, ismerje meg és használja a jövőben is a Limagrain termékeket. Kattintson a nyereményjáték oldalra, és a feliratkozás után nyerje meg a termékeket.

Megosztás

További híreink

Nagy változást hozhat a magyar vízgazdálkodásban az RRF-támogatás

2024.06.13.

Kiemelten fontos, hogy a mezőgazdasági vízhasználók tudatában legyenek a fenntartható vízgazdálkodás jelentőségének és ismerjék a megvalósításhoz szükséges korszerű megoldásokat.

A friss, hétnapos időjárás előrejelzésen már látszik, mikor kezdődik az igazi nyár

2024.06.13.

Hétfőn napos időre számíthatunk gomoly-, illetve fátyolfelhőkkel. Általában nem lesz csapadék, de néhol előfordulhat zápor, zivatar. A változó irányú szél mérsékelt marad. Hajnalban 12, 19, délután 28, 33 fokot mérhetnek.

Az Agrobee drón nagyobb változata akár 900 liter permetlevet is a levegőbe visz

2024.06.13.

Hamarosan létrejön egy drón, amelyiknek egy átlagos szántóföldi permetezőnél is jobb a területteljesítménye. A 900 liter permetlevet levegőbe emelni képes Agrobee a tervek szerint hatékonyabb lesz, mint a földi növényvédelmi eszközök.

Két kísérleti telep és két kutatóintézet is megújul Kelet-Magyarországon

2024.06.13.

A Debreceni Egyetem két pályázat révén 1,6 milliárd forint vissza nem térítendő támogatást nyert a Vidékfejlesztési Programból.

Nagyértékű Football Fanshop nyeremények várnak Önre az Agrofeed Foci EB tippjátékán

2024.06.12.

Nagyértékű Football Fanshop nyeremények várnak Önre az Agrofeed Foci EB tippjátékán. Tippeljen a meccsekre, legyen az első tízben és válogasson a Football Fanshop fantasztikus ajándékai közül!

A homoktövis káros hatásai - a jótékonyakon túl

2024.06.12.

A homoktövis (Hippophae rhamnoides) egy régóta ismert növény, amelyet számos kultúra használt gyógyító célokra. A homoktövis bogyói rendkívül gazdagok vitaminokban, antioxidánsokban és egyéb bioaktív vegyületekben, amelyek hozzájárulnak az egészség megőrzéséhez és a különböző betegségek kezeléséhez. Azonban, mint sok más természetes gyógymód, a homoktövis fogyasztása is járhat bizonyos mellékhatásokkal és kockázatokkal. Ez a cikk részletesen bemutatja a homoktövis előnyeit és potenciális káros hatásait.

Partnerhírek
Partner

Az AGRO.bio termékei támogatják a talajkímélő agrotechnikát

2024.06.10.

Kukucska Péter agronómust, az Algafix®-szel, az AlgaTerrel, az Amino-KÉN-el és az AminoBórral kapcsolatos tapasztalatairól kérdeztük.

Partner

Önjáró hígtrágya-kijuttató gépek a speciális betakarítógépek vezéralakjától

2024.06.07.

Az Oxbo „AT” önjáró kijuttató gépcsalád 2024-től a KITE-nél is elérhető, kiváló megoldást nyújtva azon állattartók számára, akiknek fontos a gyors és pontos hígtrágya-kijuttatás kiemelkedő komfort és teljesítmény mellett.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren
Kiemelt
Graecus BF Talajmaró
Bács-Kiskun, Kecskemét

Graecus BF Talajmaró

Hitelesített telefonszám
Keressenek az ár miatt!
Kiemelt
Solis 50 RX kabinos 12fokozat
Bács-Kiskun, Kecskemét

Solis 50 RX kabinos 12fokozat

Hitelesített telefonszám
Keressenek az ár miatt!
Hirdetésfeladás