A kis- és közepes méretű gazdaságok meghatározó beszállítója már több, mint 10 éve az albertirsai székhelyű Lakkos Kft. 2020 tavaszán a vetési időszakra koncentrálva kínáljuk a gazdák számára az Arbos csoport kíváló olasz gyártású Matermacc márkájú vetőgépeit!

A Lakkos Kft. a török Hattat traktorok hivatalos importőre

A tavaszi gabonavetésekhez javasoljuk a Grano típusú vetőgépet, ami 12 cm-es sortávolságra is tud vetni, de elzárásos rendszerrel ennek a duplájára is van lehetőség, mivel a gép minimális vetésmennyisége 1,5kg/ha! Aprómag vetésre is alkalmas, így azon állattartó gazdaságok számára is megfelelő beruházás lehet, akik lucernát is maguknak kell, hogy vessenek. Természetesen, azoknak sem kell lemondani erről a márkáról, akik kukorica- vagy napraforgóvetésben gondolkodnak. Az MS8130 típusú szemenkénti vetőgép is a kínálatunk része.

Felszereltsége verhetetlen, MSC8000-es vetésellenőrző monitorral és mikrogranulátum szóróval kerül átadásra. Természetesen, mindkét eszköz raktárkészletről elérhető és az albertirsai telephelyen megtekinthető. Nálunk a gépek utógondozása nem probléma: a garancia és az alkatrész utánrendelés, valamint további Matermacc eszközök a jövőben is elérhetőek maradnak!

MaterMacc
MaterMacc

Természetesen, azokat a gazdákat sem akarjuk az út szélén hagyni, akik kisebb gazdaságokat üzemeltetnek és az innovatív vetés irányába kacsintgatnak. A török Özdöken vetőgép - az alacsony ára mellett - kiemelkedő felszereltségével és tudásával hívja fel az érdeklődők figyelmét.

Az Özdöken vetőgép előnye, hogy gyári kiépítésében 16 cm-es tőtávolságra is tud vetni

A gyártó két szett vetőtárcsát biztosít a gépekhez (kukorica, napraforgó). Mivel a kukorica vetése változik és jönnek az újabbnál-újabb fejlesztések, azaz például a 78.000 mag/ha vetésnormájú vetőmagok, így ezekkel is meg kell küzdeni. Az Özdöken vetőgép gyári kiépítésében tud 16 cm-es tőtávolságra vetni, ami azt jelenti, hogy 1 hektárra 78.000-nél több magot ki tudunk vetni szakszerűen mikrogranulátummal és normál műtrágyával együtt. 

A spanyol Niubo cég erdészeti és kertészeti szárzúzó gépeiből is nagy raktárkészlettel rendelkezik a Lakkos Kft.

Lakkos Kft. és az erdészet? Igen!

A magasabb vételár nem szabad, hogy eltántorítsa a vevőket, mert a minőség és megbízhatóság kárpótolni fogja a gép használóját, hogy nem kell állni és alkatrészre várni, hanem dolgozhat a gépével nagy biztonsággal.  

A spanyol Niubo cég erdészeti és kertészeti szárzúzó gépeiből is nagy raktárkészlettel rendelkezik a Lakkos Kft. A kis teljesítményű késes kaszáktól a karos rézsűkaszákon át, a Tanker típusú kalapácsos erdészeti szárzúzóig, típusban és méretben is ki tudjuk szolgálni, akár raktárkészletről is a gazdákat/erdészeket.

A Hattat a kiváló minőségű angol Perkins motorokkal van szerelve a megbízhatóság jegyében
A Lakkos Kft. a török Hattat traktorok hivatalos importőre

A Lakkos Kft. erőgép kínálata továbbra is a Perkins motoros Hattat traktorokból és az örök klasszikus MTZ-ből áll. Mindkét géptípusból nagy raktárkészlettel várjuk a kedves érdeklődöket!

Elérhetőség:
Lakkos Kft.
2730 Albertirsa, Szentmártoni út 60.

Árki István – Kereskedelmi menedzser
tel.: +36-30-88-99-342
e-mail: istvan@trakik.hu

Vagy tekintse meg a cég weboldalát: https://trakik.hu/

(x)

További híreink

Segítséget kapnak a magyar burgonyatermesztők

2024.06.19.

Kiemelt feladat, hogy versenyképes legyen a hazai burgonyatermesztés és a gazdálkodók megfelelő árualappal rendelkezzenek.

Egész héten hőségriasztás van érvényben, de néhány megye fellélegezhet

2024.06.19.

Szerdán napos időre számíthatunk kevés fátyol- és gomolyfelhővel, illetve kisebb koncentrációban szaharai por is lesz felettünk. Csapadék nem várható. A délnyugati szél nagy területen megélénkül, helyenként meg is erősödik. A csúcshőmérséklet 32 és 37 fok között alakul. Késő estére 21 és 28 fok közé hűl le a levegő. Főként a déli megyékre másodfokú hőségriasztás van érvényben.

Tudjon róla és védekezzen: támad a peronoszpóra a szőlőben

2024.06.19.

A folyamatos csapadék és magas páratartalom a rendkívül gyors vegetatív- és generatív fejlődés mellett a gombák, így a peronoszpóra számára is kedvező helyzetet teremt.

Tilos a séta: erdőlátogatási tilalmat rendelt el a Gemenc Zrt.

2024.06.19.

A Gemenc Zrt. a 2024. június 14. és 30. közötti időszakban minden nap erdőlátogatási tilalmat rendelt el a vagyonkezelésében lévő területeken a rendeletet kiegészítő térkép megjelölt részein.

Debrecenben gyűltek össze a halas szakemberek

2024.06.19.

A XX. Magyar Haltani Konferencián a Tisza-tó, a Holt-Tisza, a Hortobágy-Berettyó és a Közép-Tisza-vidéki holtmedrek halfaunájának helyzetéről is szó volt.

Rajt! Július 1-jétől indul a várva várt otthonfelújítási program

2024.06.18.

Július 1-jétől nyújtható be kölcsönkérelem az otthonfelújítási programra az MFB Pont Plusz lakossági hálózat fiókjaiban. A végleges felhívás június 17-én délután jelenik meg a palyazat.gov.hu oldalon. Az 1990 vége előtt használatbavételi engedélyt kapott családi házak energetikai korszerűsítésére a kormány döntése alapján még kedvezőbb feltételekkel igényelhető vissza nem térítendő támogatás és kamatmentes kölcsön. A társadalmi egyeztetésen beérkezett rekordszámú észrevételen alapuló módosítások szélesebb kör számára teszik elérhetővé a programot, amely így még jobban illeszkedik az otthonuk felújítását tervező családok igényeihez.

Partnerhírek
Partner

Szendvicspanel, egy okos építőanyag

2024.06.18.

A szendvicspanel nem más, mint egy könnyen szerelhető, táblás, többrétegű építőelem, amelynek hozzáadott értéke a hőszigetelés. A termék két felületkezelt acéllemezből és a közöttük elhelyezkedő szigetelő magból áll. Számos területen felhasználható, nemcsak gyárakat, raktárakat és csarnoképületeket építhetünk belőlük, hanem garázsunkat, melléképületünket vagy akár házunkat is. Kizárólag a képzeletünk szabhat határt a szendvicspanelek felhasználásának, hiszen az ilyen könnyűszerkezetes épületekbe egyszerűen beépíthetők a nyílászárók, a riasztórendszer és megoldható a vízelvezetés is. A burkolat pedig bármely élelmiszeripari követelménynek megfeleltethető.

Partner

Ha nem felejtünk el vetni, már nem elég a boldoguláshoz

2024.06.11.

Izgalmas kerekasztal-beszélgetésre került sor 2024. június 5-én a NAK Szántóföldi Napok és AgrárgépShow nevű rendezvényén, Mezőfalván, ahol Németh István, a Magro.hu portálvezetője, a gabonapiac 2024. évi kilátásairól kérdezte Fórián Zoltánt az Erste Bank, Zábrák Gergelyt, a Hungrana és Zsarnóci Csabát az OTP Agrár képviselőjét. Szóba került Ukrajna, Oroszország és az EU jövőbeni szerepe, a spekuláció hatása az árakra, de a Magyarország számára javasolt út is.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren
Kiemelt
Graecus BF Talajmaró
Bács-Kiskun, Kecskemét

Graecus BF Talajmaró

Hitelesített telefonszám
Keressenek az ár miatt!
Kiemelt
Solis 50 RX kabinos 12fokozat
Bács-Kiskun, Kecskemét

Solis 50 RX kabinos 12fokozat

Hitelesített telefonszám
Keressenek az ár miatt!
Hirdetésfeladás