Eladó telephely Hajdú-Bihar megye (nettó ár: 199 000 000 Ft/db) | Magro.hu

1 db telephely eladó

Ajánlatfigyelőt kérek >>

Magro Fizetési GaranciaCégünk egyedülálló módon, 100%-os fizetési garanciával biztosítja az eladót arról, hogy a termék eladását követően megkapja annak árát. A vevőt pedig arról, hogy nem szerződésszerű teljesítés esetén visszakapja a pénzét.Szolgáltatásunkat Prémium + előfizetőink vehetik igénybe.


Nettó ár:
199 000 000 Ft/db (Bruttó ár: 252 730 000) Alkut indítok
Mennyiség:
db
Hely:
Hajdú-Bihar megye
Kívánt fizetési mód:
egyéb
Ajánlattevő:
Az ajánlat minden adata regisztrált felhasználóink számára érhető el. Kérjük regisztráljon ide kattintva >>.
Bizalmi index:
nincs adat

A felhasználók egymást több szempontból értékelik: kapcsolatfelvétel, fizikai teljesítés, pénzügyi teljesítés.

Az Ön adókategóriája:
Leütni kívánt mennyiség:
db (minimum: 1 db)
Ajánlat kezdete:
2024.01.28.
Ajánlat lejárta:
2025.01.31

Az eladó raktár az M3 autópálya felhajtótól 5 percre található. Egy órán belül elérhető Miskolc, Debrecen, Nyíregyháza, és Eger környéke. Kassa és Nagyvárad mindössze 1,5 óra távolság. A 760 m2 épület kiválóan alkalmas kereskedelmi, logisztikai vagy gyártási tevékenység végzésére, akár műhelynek is. A 6000 m2 telken a felépítmények száma bővíthető. A telephely bizonyos élelmiszerek biztonságos és higiénikus előállítására és csomagolására vonatkozó európai uniós és nemzeti jogszabályi követelményeknek megfelel. 2022-ben IFS tanúsítványt szerzett. Az ingatlan vezetékes villany /3 fázis/ ás vezetékes vezetékes vízellátással rendelkezik. . a gázellátás tartályos gázzal biztosított a szennyvíz zárt tárolóba kivezetett. A telephely 25 ,3-es tűzi víz tárolóval rendelkezik. Az ingatlan kamera rendszerrel megfigyelt, a csarnokok nagy méretű elektromos Hörmann kapuval szereltek, kamionnal a telken belül beton úton meg lehet fordulni, ill. a teljes üzem teherautóval körbe járható. Az ingatlan telke közbenső telek, mely körben határolt, parkolás a telken belül lehetséges. Besorolás: Gksz-2_ kereskedelmi, szolgáltató, gazdasági zóna. Szabadon álló általános beépítési mód 3000 m2 legkisebb alakítható telekméret, 40 % beépíthetőség, 12,0 m építménymagasság megengedett.


Ossza meg ismerőseivel ezt az ajánlatot:

Az ajánlattevő adatainak megtekintéséhez, kérjük, jelentkezzen be!

Ha még nem rendelkezik Magro-s regisztrációval, végezze el gyors regisztrációnkat ide kattintva >>

Szállítási díj kalkulátor az ajánlat leütéséhez

Kérjük, írja be a termék adatlapján található fehér mezőbe a Leütni kívánt mennyiséget, majd a térkép fölé azt a települést, ahova vagy ahonnan a szállítás történne. Rendszerünk ezután szállítási költséget számot, a térkép mellett megjelenítve. Az ajánlatokat ezt követően a szállítókkal közvetlenül egyeztetheti, pontosíthatja.