Eladó agrárvállalkozás Hajdú-Bihar megye | Magro.hu

Az Ön által keresett ajánlat lejárt, vagy a termék időközben elkelt.

Kérjük, töltse fel hirdetését, vagy keressen hasonló ajánlatot a piactéren.

1000000000 db agrárvállalkozás eladó

Ajánlatfigyelőt kérek >>

Magro Fizetési GaranciaCégünk egyedülálló módon, 100%-os fizetési garanciával biztosítja az eladót arról, hogy a termék eladását követően megkapja annak árát. A vevőt pedig arról, hogy nem szerződésszerű teljesítés esetén visszakapja a pénzét.Szolgáltatásunkat Prémium + előfizetőink vehetik igénybe.


Nettó ár:
0 Ft/db (Bruttó ár: 0) Alkut indítok
Mennyiség:
1 000 000 000 db
Hely:
Hajdú-Bihar megye
Kívánt fizetési mód:
átutalással utólag
Ajánlattevő:
Az ajánlat minden adata regisztrált felhasználóink számára érhető el. Kérjük regisztráljon ide kattintva >>.
Bizalmi index:
nincs adat

A felhasználók egymást több szempontból értékelik: kapcsolatfelvétel, fizikai teljesítés, pénzügyi teljesítés.

Az Ön adókategóriája:
Leütni kívánt mennyiség:
db (minimum: 1 db)
Ajánlat kezdete:
2022.12.30.
Ajánlat lejárta:
2023.12.31

​Tisztelettel köszöntelek!

Toók László Flórián vagyok az Agroarenda és az Agrárarenda ügyvezetője, agrártanácsadója és agrárfejlesztője. Több mint 10 éve dolgozok az üzleti szektorban vállalkozásfejlesztés területen, az agrárium gyermekkorom óta nagy szívügyem és egyben hivatásom. A Digitális Agrárakadémia tagja és hallgatója vagyok agrár- és vidékfejlesztés területen.

Országunk és gazdaságunk egyik legkiemeltebb mozgatórugója az agrárszektor. Szolgáltatásainkkal szeretnénk hozzájárulni ezen cégek és vállalkozások fejlesztéséhez.

Ehhez mérten közösségünk és kollégáink folyamatosan rendelkezésére áll minden agráriumban dolgozó őstermelőnek, vállalkozónak és cégnek. Szolgáltatásaink által maximálisan támogatunk fejlődésedben.

Az Agrárarenda és az Agroarenda célja nem csupán egy agrártanácsadói hálózat működtetése. Közösséget építünk, akik hisznek a partnerségen alapuló közös munkában, az őszinte kommunikáció erejében, a kitartásban és közös céljaink megvalósításában.

Oldalunkon megtalálod az agráriumot érintő legfrissebb híreket, fórumozz, tanulj és mondd el véleményed. Csatlakozz csapatunkhoz!

Várunk szeretettel weboldalunkon!


Ossza meg ismerőseivel ezt az ajánlatot:





Az ajánlattevő adatainak megtekintéséhez, kérjük, jelentkezzen be!

Ha még nem rendelkezik Magro-s regisztrációval, végezze el gyors regisztrációnkat ide kattintva >>

Szállítási díj kalkulátor az ajánlat leütéséhez

Kérjük, írja be a termék adatlapján található fehér mezőbe a Leütni kívánt mennyiséget, majd a térkép fölé azt a települést, ahova vagy ahonnan a szállítás történne. Rendszerünk ezután szállítási költséget számot, a térkép mellett megjelenítve. Az ajánlatokat ezt követően a szállítókkal közvetlenül egyeztetheti, pontosíthatja.