Gépbemutató: október 17-én irány Kecskemét

A traktorokról és a hozzájuk kapcsolódó munkaeszközökről rengeteg szép dolgot lehet elmondani, de az az igazi amikor élőben láthatja az ember, munka közben.

A korábbi éveknek megfelelően, idén is egy gyakorlati szántóföldi és kertészeti gépbemutatóval zárjuk a 2019-es kiállítási szezont. Mert valljuk, hogy egy ilyen nyílt napon az ember jelentősen közelebb kerülhet és jobban megismerheti a traktorokat, munkagépeket.

Éppen ezért szeretettel meghívjuk nyílt napunkra, ahol szántóföldi és kertészeti traktorok, valamint munkagépek bemutatóját tartjuk:

Időpont: 2019. október 17. csütörtök 9:00
Helyszín: ODISYS Bt telephelye (Kecskemét, Könyves Kálmán krt. 109.
)

A bemutató keretein belül bemutatjuk a teljes Solis traktorcsaládot, ahol az új ültetvényekre szánt gép magyarországi premierjére is sor kerül. Az új, keskeny Solis N 75 ültetvény traktor 75 lóerejével, és CRDi motorjával először találkozhatnak a magyar gazdák.

A 90 éves gyártási tapasztalattal rendelkező Goldoni traktorai immáron több mint 20 éve teljesítenek szolgálatot a hazai gazdaságokban és a kommunális érában is. A nemrégiben tulajdonosváltáson áteső olasz vállalat hosszútávú tervei jól körvonalazódnak az újgenerációs modelleken. A nyílt napon a régi és az új típusú modellek is részt vesznek a demó feladatokban.

A traktorokhoz kapcsolható munkaeszközök közül igyekszünk a teljesség igénye nélkül bemutatni néhányat. A kiváló minőségű Nobili permetezők mellett a gyártó szárzúzóit is megnézhetik terhelés alatt, melyek nem csak a mezőgazdaságban, hanem a kommunális feladatok elvégzésében is alkalmazhatók.

Továbbá Sicma ágdarálót, talajmarót és szárzúzót, Bagodi és Leták gyártmányú eszközöket is láthatnak majd munka közben!

Egy olyan bemutatón is részt vehetnek a kedves érdeklődők, mellyel régóta tartozunk a nagyérdeműnek. Magyarországon majdnem egyedülállóként akár 30 cm törzsátmérőjű idős fák átültetésére alkalmas gépünket is megtekinthetik élőben, egy idős fa átültetése közben!

A rendezvényen való részvétel ingyenes, de regisztrációhoz kötött, melyet ezen a linken pár kattintással egyszerűen elvégezhet!

A bemutatásra kerülő gépek listája és további részeletes információ ide kattintva érhető el:

(x)

Share Button

Kapcsolódó cikkek

Egy traktor, ami a gazdáknak szerelem első próbára... Több száz indiai traktort adott el 5 év alatt a Hernek-testvérpár Magyarországon, John Deere-ből pedig évente 50-80 darabot értékesítenek a hazai gaz...
Fendt nagytraktorok, Fliegl-felvásárlás, CLAAS-bőv... Több hírünkben is szó volt augusztusban a mezőgazdasági gépekről. Ezekben leírtuk, hogy visszaesett a John Deere-t gyártó vállalat bevétele, egyre né...