Ez a mezőgazdasági biztosítás most ingyenes a hónap végéig!

A mezőgazdaság egy olyan ágazat, ami komolyan ki van téve a kockázatoknak. Csak, hogy néhányat megemlítsünk: ott a fagykár, a vadkár, a tűz, a jégeső, az aszály vagy az árvíz és végül, de nem utolsó sorban a lopás. Utóbbi, természetesen más, mint az egyszerű természeti károk.

Nézzük először a természeti károkat! A legtöbb helyen ezekre lehet biztosítást kötni, bár van néhány kivételes eset, aminek fennállásakor a biztosító nem fizet. Ilyen például a Groupama Zrt.-nél a gazda biztosítási csomag esetében az előálló betakarítási többletköltség a fent felsorolt elemi károk következtében. Persze ez csupán egy példa, úgyhogy jól el kell olvasni minden ajánlatot, mielőtt aláírjuk és kifizetjük.

És most néhány gondolat a lopás esetére történő biztosításról. Idei piackutatásunk eredményeképp kiderült, hogy mezőgazdasági eszközöket lopás esetére egyáltalán nem lehet biztosítani, ha nem zárható épületben vannak tartva. Na de egy villanypásztor vagy vadriasztó, hogy is lehetne zárt helyen? Sehogy! Ebből az következik, hogy a magyar gazdáknak egyáltalán nincs lehetőségük a lopáskor történő anyagi veszteségre felkészülni? Szerencsére nem!

A Vadalarm megoldást kínál erre a problémára!

A Vadalarm nem csak a termékek, hanem a termékekhez kapcsolódó szolgáltatások esetében is innovatív módon gondolkodik.

Lopásbiztosított Vadalarm Pro Vadriasztó

A webshopban való vásárlás alkalmával a Vadalarm vadriasztóra, villanypásztorra, madárriasztóra vagy vakondriasztóra Lopásbiztosítást lehet kötni. Ez vásárláskor egy egyszeri összeg kifizetésével jár. Lopás esetén pedig mindösszesen egy rendőrségi jegyzőkönyv másolatával kell igazolni a történteket és ingyen küldenek egy új terméket, ami gyakran fejlettebb is a régebben megvásároltnál, mert minden félévben fejlesztenek, korszerűsítenek az eszközökön. A lopásbiztosított Vadalarm termék egy dupla biztosítást ad a gazdának, A terményt védi az állatriasztó, a biztosítás pedig a pótlás költségét takarítja meg.

Miért éri meg a Vadalarm Lopásbiztosítás?

  • Azért, mert egyszeri összegről van szó, tehát nem kell a havi vagy éves befizetési határidőket észben tartani.
  • Azért, mert ennyire gyors ügyintézéssel máshol nem lehet számolni. A terméket a bejelentéstől számított 1-2 munkanapon belül pótolják.
  • Azért, mert máshol nem tudsz biztosítást kötni kültéri eszközre, csak náluk.

A három legnépszerűbb lopásbiztosítható termék

  • Ha vakondtúrásokkal küszködsz, elcsúfítják a kerted vagy kárt tesznek növényeidben, akkor válaszd a Vadalarm Vakondriasztót.
  • Ha vadak, madarak és rágcsálók is ostromolják a növényeid, akkor válaszd a Vadalarm Hibrid állatriasztót. Egy eszköznek elég 3 hektárt megvédenie, és már az első szezonban visszahozza az árát!
  • Ha szereted a kényelmet, és a legfontosabb a minőség, akkor azt ajánljuk kattints ide és nézd meg a Vadalarm Távfelügyelt Villanypásztort. Riaszt, ha ellopják az eszközt, ha elszakad a karámvezeték vagy lemerül az akkumulátor. Ráadásul távolról kapcsolhatóvá teszi a villanypásztorod!

Lopásbiztosítás ingyen?

Minden évben óriási sikert arató kampányukat idén is folyamatban van. Azonban eddig megszokotthoz képest kibővítve, ugyanis előző évektől eltérően idén minden olyan termékükre érvényes, amelyhez lehet Lopásbiztosítást kötni. Tehát 2021 július 19-e és 31-e között ingyenes a Lopásbiztosítás minden Vadriasztóhoz, Madárriasztóhoz, Villanypásztorhoz és Vakondriasztóhoz. Ezzel az akcióval például a Vadalarm Tripla Vadriasztó esetében 10.000 Ft-ot is lehet spórolni.

Lopásbiztosítási kampány: Július 19-31.

Ahhoz, hogy érvényesíteni lehessen az akciót, csupán a termékoldalakra kell felmenni, kiválasztani a megvásárolni kívánt eszközt és bejelölni a lopásbiztosítást. A Vadalarm Lopásbiztosításról és a termékekről az info@vadalarm.hu e-mail címen lehet érdeklődni vagy a 06307807685-ös telefonszámon.

(x)

Share Button

Kapcsolódó cikkek

A magyar gazda visszafordíthatatlanul beért a digi... A Vadalarm vadriasztók gyártója a saját vevőit megkérdezve elkészített egy érdekes piackutatást. Ebben azt szerették volna kideríteni, mennyire digitá...
Épp elég nehéz feladat a gazdálkodás anélkül is, h... Mint bizonyára Ön is a bőrén érzi, hazánkban már 2015-ben is több, mint 2 milliárd forintnyi vadkár keletkezett (a NAK adatai szerint), melynek legnag...
Mit tudnak a vadriasztó készülékek és mennyibe ker... Széles a vadriasztó piac kínálat: mechanikai, fizikai és biológiai eszközök állnak a gazdálkodók rendelkezésére, de nem mindegy, melyik és mennyire ha...
Megérkezett az ideális megoldás a háztáji kiskerte... Nincs is annál rosszabb, mint amikor a gondosan termesztett zöldségeket, gyümölcsöket egy éjszaka alatt pusztítják el az őzek és a nyulak, esetleg a ...
Melyik megyében a legtöbb a vadkár 2019-ben? – Eli... A Vadalarm ismét elkészíti éves vadkár felmérését, amiből megtudhatjuk majd, hogy melyik megyéinket érinti legjobban a gazdák életét gyakran megkeser...
Villanypásztortervezés 5 perc alatt – Igen, ... Mindezidáig, ha valaki villanypásztortervezésre adta a fejét, komoly munkának állt neki. Ugyanis a villanypásztor készülékeket és kiegészítőket forga...