spin

Az oldal töltődik, kérjük, várjon.

Termeljen okosabban!
Aki mér, az nyer, avagy megszokás helyett mérhető tudás
és a legújabb technológiák a

IV. Kukorica és Búza Konferenciákon!

Kaposvár 2019.12.12.
Debrecen 2020.01.16.
Regisztráció

Miről lesz szó?

Tényleg csak több milliós gépberuházásokkal lehet több kukoricát és búzát hatékonyabban termelni vagy van ennek jóval olcsóbb módja is? Most megmutatjuk, melyek azok az adatok és mérési lehetőségek a talajelőkészítéstől a betakarításig, amelyeket minden gazdálkodónak ismernie kell, és amelyek hozzásegítenek a nagyobb terméshez és profithoz. Aki azt gondolja, hogy neki nem lehet újat mondani a kukorica- és/vagy búzatermesztésről, annak bebizonyítjuk, hogy téved.

Kiknek szól?

Mivel az adat és információ alapú termelés nem elterjedt itthon, ez a konferenciasorozat mindenkinek szól, aki jobban szeretne megélni a gabonatermesztésből. A régi motorosoknak és az új fiúknak egyaránt, akik nem elégszenek meg azzal, ami van, hanem mindig többre, jobbra vágynak. FIGYELEM: mindkét rendezvény a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által AKKREDITÁLT, és rendezvényenként 4-4 KREDITPONTOT ér. 

Mitől különleges?

Nagyon sok gazda vesz rajta részt, így tapasztalatot cserélhet velük a meghallgatott előadások témájában, a talajelőkészítés, a tápanyagpótlás vagy a növényvédelem legmodernebb és leghatékonyabb lehetőségeiről.

Miért érdemes eljönnie?

Ha a hallott gyakorlati tanácsokat és az információt a legfrissebb technológiai újdonságokról azonnal, már tavasszal alkalmazza, akkor 2020-ban még eredményesebben fog gazdálkodni. Ráadásul minden résztvevő garantált ajándékot kap és értékes nyereményeket is kisorsolunk közel 1 millió forint értékben.

Kiknek javasoljuk

 • • kis-, közepes-, és nagygazdáknak
 • • agrár vállalatok döntéshozóinak, cégvezetőknek
 • • gépforgalmazóknak, inputgyártó vállalatok képviselőinek
 • • integrátorcégek képviselőinek
 • • agrárszervezetek képviselőinek
 • • és szaktanácsadók számára, mivel a NAK által akkreditált esemény, és mindkét rendezvény 4-4 pontot ér.

PROGRAM

Részletesen megmutatjuk a kukorica és a búza termesztési ciklusának minden egyes fázisában, hogy milyen adatokra van szükség és honnan nyerheti ki azokat ahhoz, hogy nagyobb termésátlagokat érhessen el. Hiszen először tudnia kell, hol áll, ha növekedési célokat szeretne kitűzni. Az egyetemi helyszínek pedig garantálják a szakmai hitelességet, minőséget, objektivitást és az elhangzottak megalapozottságát. Témáink:

 • Hogyan és miért tud a karcolásos talajműveléssel költséget spórolni?
 • Milyen eredményekre képesek a legjobb martonvásári kukorica hibridek és búzafajták?
 • Mire képes a Duo Sytem technológia a kukorica növényvédelmében?
 • Hogyan néz ki a talajközpontú tápanyag-ellátás a gyakorlatban?
 • Miként kell a növényi stresszkezelést profi módon végezni?
 • Milyen gabonát kell termeszteni ahhoz, hogy az állattartóknak magasabb áron lehessen azt értékesíteni?
 • Hogyan támogatja egy bank az adatalapú döntéseket?
 • Hogyan lehet egy új, digitális alkalmazás bevonásával a gazdálkodást még jobban mérhetővé, nyomon követhetővé tenni, a szakmai döntések időzítését optimalizálni.
 • Mi az a nagy hiba, amit háromból 2 gazdálkodó elkövet a gabonaértékesítéskor és azért sok pénzt dob ki az ablakon?
 • Hogyan lehet a talajvizsgálat és levélanalízis alapján a termésbiztonságra alapozva a hozamokat növelni speciális lomb és talajtrágyákkal?
 • Mire kell figyelni az öntözés megtervezésekor?
 • Hogyan teremt adatból értéket a KITE a gazdálkodó számára?
 • Milyen lehetőségek vannak a gabona beltartalmának, toxintartalmának gyors reprezentatív mérésére?
 • Hogyan segíti a gazdálkodókat a GPS alapú talajmintavétel, a tábladiagnózis és adatelemzés a hatékony termelésben.
 • Mi az a kártételi küszöbérték és milyen új, innovatív mobil eszköz segítségével lehet a kukorica termésmennyiségét megbecsülni.

Olvassa el részletes programunkat!

Köszöntő és Megnyitó

Köszöntő és MegnyitóAz eseményt megnyitja: Bóné Tímea – főszervező, a Magro.hu mezőgazdasági piactér egyik alapítója és Prof. Dr. Tossenberger János – helyszínadó partner, a Kaposvári Egyetem dékánja.

Karcolásos talajművelés és okszerű, energiatakarékos talajművelési lehetőségek

Karcolásos talajművelés és okszerű, energiatakarékos talajművelési lehetőségekVégzettsége: agrármérnök, Pannon Egyetem Georgikon Kar, Keszthely 2003., Munkahelyek: Güttler Kft. Értékesítési vezető - 2016., Güttler Kft. Értékesítési menedzser- 2008., Hódagro Mezőgazdasági Zrt. Növénytermesztési ágazatvezető - 2003., Lakhelye: Hódmezővásárhely, Hobbija: tájfutás, sportesemények szervezése, Hód-mentor SE alelnöke. Előadásában a karcolásos talajművelést és ennek a technológiának a sokrétű alkalmazhatóságát mutatja be. Kitér a modern mezőgazdasági eszközök alkalmazásával történő, okszerű, energiatakarékos talajművelés lehetőségeire.

A martonvásári kukorica hibridek és a martonvásári búzafajták értékmérő tulajdonságai: mérésük, adatok és eredmények

A martonvásári kukorica hibridek és a martonvásári búzafajták értékmérő tulajdonságai: mérésük, adatok és eredményekDr. Oross Dénes a Martonvásári Bázismag Kft. és a Martonvásári Elitmag Kft. ügyvezető igazgatója. Agrármérnök, növénygenetikai szakmérnök, Master of Business Administration (MBA-BME pénzügy és közgazdaságtan). A szántóföldi növények új fajtáinak létrehozása folyamatos kihívások elé állítja nemesítőinket. Miközben a gazdák a hektáronként elérhető profit maximalizálásában érdekeltek, az évenkénti átlagtermések a klimatikus változások következtében (és több egyéb faktornak köszönhetően is) nagy variációt mutatnak, s a gazdasági környezet a még annyira kiváló hozamokat is relativizálhatja. Egyszerűnek tūnő célok megvalósításához komplex rendszereken keresztül vezet az út: létrehozni, kísérletezni, mérni, analizálni. Így születnek napjaink új fajtái.

Duo System technológia a mérleg nyelvén! Avagy a fenyércirok elleni védelem kukoricában

Duo System technológia a mérleg nyelvén! Avagy a fenyércirok elleni védelem kukoricábanAgrármérnök (DATE 1990), növényvédelmi szakmérnök (GATE 1999). 20 éven át dolgozott a Mezőfalvai Zrt-ben, és jogelődjénél a Mezőfalvai Mezőgazdasági Kombinátban növénytermesztő agronómusként, kerületvezetőként, majd az 1997-évi átszervezés után ágazatvezetőkét, 1999-től a cég növényvédelmi, és trágyázási vezetőjeként. 2010 nyara óta dolgozik az RAGT Vetőmag Kft-nél területi értékesítőként Dél-Dunántúlon, ezzel szerves egységben 2011-től az Agro. bio Hungary Kft. Fejér megyei szaktanácsadójaként is dolgozik. Az RAGT Vetőmag Kft-ben 2016 nyara óta látja el a Szakmai Bizottság vezetői posztját. Előadásában szeretné bemutatni a fenyércirok - ezen belül is az SU rezisztens cirok - magyarországi terjedését, valamint az ez elleni védekezés lehetőségét az RAGT Vetőmag Kft. Duo System kukorica hibridjein keresztül.

Az Arylex útja a kutatástól a szántóföldig

Az Arylex útja a kutatástól a szántóföldig2018- ban csatlakozott a Corteva Agrosciences Hungary csapatához Dunántúlért felelős fejlesztőmérnökként. Feladatai közé tartozik a szántóföldi kísérletek beállítása és kivitelezése a bevezetés előtt álló és a már piacon lévő készítményekkel. Munkájában fontosnak tartja az időjárásváltozás folyamán fellépő új problémákra való fejlesztéseket. A növényvédelem több szegmensében tapasztalatot szerzett mint növényvédelmi szakmérnök: 2015-2018- Novochem Kft. területi képviselője, 2012-2015 Nagylózsi Kerért Kft. növényvédelmi szakirányítója, 2008-2012 Kite Zrt. Hegyfalu területi képviselője.

Talajközpontú tápanyag-ellátás kukoricában és búzában

Talajközpontú tápanyag-ellátás kukoricában és búzábanVégzettségét tekintve: agrármérnök, növényvédelmi szakmérnök. Diplomáját 2003-ban szerezte Gödöllőn, a Szent István Egyetemen. Tanulmányai után egyből a szakmában kezdett dolgozni. Több mint 10 éve foglalkozik tápanyag-utánpótlással. Hatodik éve erősíti a Fitohorm csapatát, ahol lombtrágyázási tanácsokkal látja el a gazdákat. Főbb területe a szántóföldi növénytermesztés és a számos gyümölcs kultúra! Előadásában a búza és a kukorica okszerű, célzott, lombon keresztüli tápanyag-utánpótlás fontosságára fogja helyezni a hangsúlyt.

Kávészünet

Kávészünet
 • A résztvevők kávéval frissülhetnek fel, és pogácsával alapozhatnak ebédig.
 • A szünetben kérdezhetnek a már elhangzott előadásokkal kapcsolatban.
 • Kiváló lehetőség arra, hogy új kapcsolatokat építsen ki.

Növényi stresszkezelés felsőfokon

Növényi stresszkezelés felsőfokonAgrármérnök, növényvédelmi mérnök, közgazdász. Több mint 20 éve a növényvédő szereket és termésnövelő anyagokat forgalmazó cégeknél töltött be különböző munkaköröket. A Cheminova Magyarország Kft létrehozója és korábbi vezetője. Az Amalgerol növénykondícionáló készítmény az általa vezetett Cheminova szárnyai alatt lett a növényi kondícionálópiac vezető terméke. Előadásának témája a növényi kondícionáló szerek a növénytermesztésben betöltött szerepe, a növényi kondícionáló szerek fajtái, használata és újfajta megközelítése a növénytermesztésben.

A gabonafajták minősítése emészthető fehérje alapon

A gabonafajták minősítése emészthető fehérje alapon

Hogyan támogatjuk az adatalapú döntéseket?

Hogyan támogatjuk az adatalapú döntéseket?Gazdasági agrármérnök diplomáját a Kaposvári Egyetemen vette át 2003-ban, majd a Budapesti Gazdasági Főiskolán mérlegképes könyvelői végzettséget szerzett. Hitvallása, hogy az ügyfél és a pénzintézet számára is előnyös, személyes kapcsolatokkal alapozhatjuk meg a hosszú távú együttműködést. Szívesen beszél somogyi származásáról és mezőgazdasági termeléshez közeli élményeiről, amely megalapozta az eredményes agrárfinanszírozáshoz szükséges látásmódját.

Kerekasztal beszélgetés és tanácsadás, avagy hogy és mit mér ma a gazda, és hogyan kellene, jó és rossz példákkal alátámasztva a nagyobb terméshozam érdekében.

Kerekasztal beszélgetés és tanácsadás, avagy hogy és mit mér ma a gazda, és hogyan kellene, jó és rossz példákkal alátámasztva a nagyobb terméshozam érdekében.Az ebéd előtti blokk zárásaként egy izgalmas beszélgetés következik, ahol az előadásokon elhangzott legfőbb üzeneteket beszéljünk át egy még gyakorlatiasabb szemszögből. A cél az, hogy minden gazda számára egyértelmű legyen, hogy mik azok az apró szemléletbeli változtatások, amikkel professzionálisabb lehet a termelés. Hogy az adatokra értékként és ne úri huncutságként tekintsenek, de tudják is melyek azok az adatok, amelyek ismeretére feltétlenül szükség van a talaj vagy a növény állapotáról, hogy a kívánt inputanyagokat kiválaszthassák és a gépeket, valamint eszközöket optimálisan beállíthassák.

Ebédszünet és kapcsolatépítés

Ebédszünet és kapcsolatépítés
 • Finom szendvicsekkel és frissítő üdítőkkel kínáljuk a résztvevőket.
 • A szünetben kérdezhetnek a már elhangzott előadásokkal kapcsolatban.
 • És lesz idő arra is, hogy új kapcsolatokat építsen ki.

Hiába a kemény munka, ha nem átgondolt az értékesítés

Hiába a kemény munka, ha nem átgondolt az értékesítésKözgazdász, a Magro.hu mezőgazdasági piactér társalapítója és -tulajdonosa, valamint ügyvezetője. Élelmiszeripari és agrárkutatásokat vezetett 20 éven át. Fő elemzési területe a gabonapiac, azon belül a kukorica és a búza árváltozása. Előadásának témája a szabadpiaci gabonaértékesítés. Azt mutatja be, hogyan lehet az éves átlagár felelti áron értékesíteni egy olyan környezetben, amikor a gabonatermesztők tonnánként 5 ezer forint elmaradt hasznot produkálnak az értékesítéseik során. A titok a piaci adatok ismeretében, a jó következtetések levonásában és a megfelelő időzítésben rejlik. Ennek módját mindenki megtanulhatja az előadás végére.

Hogyan lehet a talajvizsgálat és levélanalízis alapján a termésbiztonságra alapozva a hozamokat növelni speciális lomb és talajtrágyákkal – Green Has Italia termékek a szántóföldön

Hogyan lehet a talajvizsgálat és levélanalízis alapján a termésbiztonságra alapozva a hozamokat növelni speciális lomb és talajtrágyákkal – Green Has Italia termékek a szántóföldönKörnyezetgazdálkodási agrármérnök, a Green Has Italia termékek technológusa, termékfejlesztője és felelőse. 10 éve foglalkozik inputanyag kereskedelemmel, 6 éve speciális tápanyagokkal elsősorban. Témája a szántóföldi növények újszerű technológiával megvalósított lombtrágyázása, különleges termékek, bioaktivátorok példáján. Bemutatójában a terméseredmény növelése mellett a költségek optimalizálásával foglalkozik.

Optimális tervezés automatizált mérési adatfeldolgozással, avagy a kukorica csepegtető öntözése

Optimális tervezés automatizált mérési adatfeldolgozással, avagy a kukorica csepegtető öntözéseNagy Tamás vagyok, a Metra Kft. projektreferense. Hogy ez mit jelent? Elsősorban az új beruházások, területek felmérésével, tervezésével foglalkozom. Minden projekt más és más, ahogy a partnerek is. Célom az, hogy mindenkinek személyre és területre szabott, egyedi megoldást kínáljak az öntözéstechnika világában, ami egyben párosul terménynövekedéssel és hatékonysággal, viszont pénztárcabarát módon.

Adatból ÉRTÉK

Adatból ÉRTÉK1992-ben végzett a Debreceni Agrártudományi Egyetemen okleveles agrármérnökként. Ezzel párhuzamosan ugyanebben az évben növényvédelmi szakmérnöki diplomát szerzett. 1995-ben gyombiológusi képesítésre tett szert. 1995 óta az Újvárosi Miklós Gyombiológiai Társaság tagja, 2017 óta pedig a Precíziós Gazdálkodók Magyarországi Egyesületének elnökségi tagja. 1992-től a KITE Zrt.-nél dolgozik Kutatás + Fejlesztés területen. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a komplex szántóföldi- és kertészeti technológiai fejlesztések területén.

Kukorica és búzapiaci kilátások 2019/2020-as szezonban

Kukorica és búzapiaci kilátások 2019/2020-as szezonbanTerületi képviselőként immár 11 éve a Glencore Agriculture magyarországi cégcsoport munkavállalóit erősíti. A cég tevékenységének két fő iránya a gabonafélékkel, olajos magvakkal és állati takarmány-alapanyagokkal való kereskedés, valamint a növényolaj-gyártás. Szakmai és kereskedelmi tapasztalatuk hatékony és stabil támogatást nyújt a hazai mezőgazdasági termelők számára. A téma főbb pontjai: 1. Hazai és nemzetközi piaci tendenciák alakulása, árutőzsdei árak alakulása. 2. Export irányok és volumenek. 3. Minőségi ellenőrzések formájában való kapcsolódás a ""MÉRÉS"" témakörhöz.

Kávészünet

Kávészünet
 • A résztvevők kávéval frissülhetnek fel.
 • A szünetben kérdezhetnek a már elhangzott előadásokkal kapcsolatban.
 • Kiváló lehetőség arra, hogy új kapcsolatokat építsen ki.

A gabona beltartalmának, toxintartalmának gyors, reprezantatív mérési lehetősége

A gabona beltartalmának, toxintartalmának gyors, reprezantatív mérési lehetőségeA Noack Magyarország lefedi a teljes kelet-közép európai térséget, amelyben a magyar vezetőhöz a Takarmány és Analitikai üzletág tartozik hozzá. Tamás 8 évet töltött Hollandiában, Németországban, és amerikai farmgazdaságokban, valamint 2000-2004 között saját gazdaságot vezetett. Vallja, hogy cége, a Noack segítségével a gazdák pontosan és gyorsan kapott eredmények tudatában tudják jó áron értékesíteni gabonáikat, előadásában is ezekről az adatokról fog beszélni. 

MAS SEEDS AgroTempo mobil alkalmazással a mérhetőségért és a racionális döntésekért

MAS SEEDS AgroTempo mobil alkalmazással a mérhetőségért és a racionális döntésekértAgrármérnök, növényvédelmi szakmérnök, a MAS SEEDS -et képviseli a régióban. 25 éve kezdte a karrierjét az ország északnyugati régiójában, vetőmagos területi képviselőként. Az FMCG szektorban is dolgozott, majd 2013. óta ismét az agráriumban tevékenykedik. Fő területe a szántóföldi vetőmagok: kukorica, napraforgó, repce, termék és marketing menedzsment, vezetés. Azt mutatja be, hogyan lehet egy új, digitális alkalmazás bevonásával a gazdálkodást még jobban mérhetővé, nyomon követhetővé tenni, a szakmai döntések időzítését optimalizálni. Az előadás végére ez ki fog derülni.

Hogyan segíti a gazdálkodókat a GPS alapú talajmintavétel, a tábladiagnózis és adatelemzés a hatékony termelésben

Hogyan segíti a gazdálkodókat a GPS alapú talajmintavétel, a tábladiagnózis és adatelemzés a hatékony termelésben2002-ben a Veszprémi Egyetem Georgikon Mezőgazdaság-tudományi karán okleveles agrárkémikus-agrármérnökként végzett – felsőfokú növényvédelmi képesítéssel. Szakmai pályafutását intézeti mérnökként Gabonatermesztési Kutató Kht.-ben kezdte (2002-2006), mellyel párhuzamosan 2002 és 2004 között a Szent István Egyetem Mezőgazdasági és Környezettudományi Karán növénygenetikai és növénynemesítési szakmérnök képesítést szerzett. Ezt követően 2006-tól 2011-ig kutató munkatársként, vezető kutató munkatársként majd kísérlet- és kutatóállomás-vezetőként erősítette a PioneerHi.Bred Zrt. csapatát. 2011 és 2013 között a Monsanto Hungária Kft. kísérletvezetője; 2013-tól 2016-ig pedig étkezési-napraforgó nemesítőként tevékenykedett a Mogyi Kft.-nél. A Timac AGRO Hungária Kft.-nél 2017-től dolgozik, ahol a cég által forgalmazott termékek engedélyezési folyamatának felelőse. Emellett részt vesz az anyacég, a Roullier cégcsoport régiós fejlesztési kísérleteiben, 2019-től pedig a cég Yield Service szolgáltatásának vezetője.

Ásó, kapa, BIG-DATA

Ásó, kapa, BIG-DATAInformatikus mérnök, 20 éve informatikai és üzleti rendszerek értékesítésével foglalkozik. Tapasztalatait kis és multi cégek különböző beosztásaiban szerezte. Mivel az IT szektor az elmúlt 30 évben nagyon sok technológiai és üzleti forradalmon ment keresztül (mint most az Agrár 4.0), a hangzatos nevek mögötti tényleges tartalomról ad áttekintést ezen a rendezvényen. Tapasztalatból fakadóan másfajta szemléletet mutat be, mely segít a hallgatóság számára eligazodni a jelen és főleg a jövő történésein.

Magro.hu Nyereménysorsolás, a nyeremények átadása, fotózkodás

A nap végén a résztvevők között értékes nyereményeket sorsolunk ki:
 • 10 zsák Neffel vetőmagot a KITE Zrt. jóvoltából. A felajánlás értéke listaáron 36 990 Ft/zsák, összesen 369 900 Ft. A Neffel FAO340-360, szemes hasznosítású, korai vetésekhez kifejezetten ajánlható hibrid kukorica. Három különböző évjáratú év kísérleti eredményei alapján a Neffel az április eleji vetésekben az optimális vetésidőben elért, vagy annál magasabb termést képes adni. Termése éréscsoportjában kiemelkedő (17 t/ha Püski 2018.), üzemi táblákon (14,6-14,9 t/ha), de az átlagosnál gyengébb termesztési feltételek mellett is jól terem, jó alkalmazkodó képessége révén.
 • 10 db 3 literes Amalgerol terméket, összesen 100.000 Ft értékben a Hechta Kft. jóvoltából.
 • 1 fő részére egy tavaszi Barcelona Bajnokok Ligája mérkőzésre belépőt és szállást az RAGT Kft. jóvoltából (utazás a nyertes költsége).
 • 2 db Green BZn gyökeresedés, bokrosodás elősegítésére ajánlott készítményt 5 l-es kiszerelésben. Értéke: 55 000 Ft a Seedplus Kft. jóvoltából.
 • 1 db gabona csomagot (1 csomag: 20 liter FH Gabona + 20 liter FH Turbo Kén), valamint 1 db Repce csomag (1 csomag: 20 liter Polybór Plusz + 20 liter FH Turbo Kén). A csomag értéke 75.500 Ft, felajánlója a Fitohorm Kft.
 • 1 db Vadalarm Pro vadriasztót összesen 29.900 Ft értékben, valamint 1 db Vadalarm Rágcsálóriasztót összesen 18.990 Ft értékben a Nowton Bt. jóvoltából.
 • 25 kg-os PHYSIOSTART starter műtrágya a Timac AGRO Hungária Kft. jóvoltából, értéke: 27 250 Ft.
 • Mas 56.A: FAO 490 Felhasználás: szemes, Sorok száma: 18-22, Szem/sor szám: 34-38. A termék értéke 40. 000 Ft, felajánlója az RWA Magyarország Kft. A Mas 56.A termék reprezentálja a Mas Seed kiváló genetikáját. Az éréscsoportjához képest gyors vízleadása és korai virágzása lehetővé teszi, hogy Magyarországon széles körben termeszthető legyen – akár Észak-Kelet Magyarországon is. Terméshozama évről-évre a legjobbak között van. A bizalmat teljesítménnyel hálálja meg.

Igény szerint kötetlen beszélgetés az előadókkal és a gazdákkal

Igény szerint kötetlen beszélgetés az előadókkal és a gazdákkalHa a nap folyamán nem tudott kérdezni a szakemberektől, vagy a gazdákkal szeretne még beszélgetni a hallottakról, egy üdítő és a kisorsolt nyeremények társaságában ekkor még megteheti. Maradjon velünk, zárjuk együtt a napot!

Regisztráció

RegisztrációFigyelem! A konferencia helyszíne megváltozott, új helyszín a SZUSZ Park, céges rendezvény és szabadidőpark.

Köszöntő és Megnyitó

Köszöntő és MegnyitóAz eseményt megnyitja: Bóné Tímea – főszervező, a Magro.hu mezőgazdasági piactér egyik alapítója és Hadászi László, a KITE Zrt. innovációs főigazgatója, a rendezvény főtámogatója.

Karcolásos talajművelés és okszerű, energiatakarékos talajművelési lehetőségek

Karcolásos talajművelés és okszerű, energiatakarékos talajművelési lehetőségekVégzettsége: agrármérnök, Pannon Egyetem Georgikon Kar, Keszthely 2003., Munkahelyek: Güttler Kft. Értékesítési vezető - 2016., Güttler Kft. Értékesítési menedzser- 2008., Hódagro Mezőgazdasági Zrt. Növénytermesztési ágazatvezető - 2003., Lakhelye: Hódmezővásárhely, Hobbija: tájfutás, sportesemények szervezése, Hód-mentor SE alelnöke. Előadásában a karcolásos talajművelést és ennek a technológiának a sokrétű alkalmazhatóságát mutatja be. Kitér a modern mezőgazdasági eszközök alkalmazásával történő, okszerű, energiatakarékos talajművelés lehetőségeire.

A martonvásári kukorica hibridek és a martonvásári búzafajták értékmérő tulajdonságai: mérésük, adatok és eredmények

A martonvásári kukorica hibridek és a martonvásári búzafajták értékmérő tulajdonságai: mérésük, adatok és eredményekDr. Oross Dénes a Martonvásári Bázismag Kft. és a Martonvásári Elitmag Kft. ügyvezető igazgatója. Agrármérnök, növénygenetikai szakmérnök, Master of Business Administration (MBA-BME pénzügy és közgazdaságtan). A szántóföldi növények új fajtáinak létrehozása folyamatos kihívások elé állítja nemesítőinket. Miközben a gazdák a hektáronként elérhető profit maximalizálásában érdekeltek, az évenkénti átlagtermések a klimatikus változások következtében (és több egyéb faktornak köszönhetően is) nagy variációt mutatnak, s a gazdasági környezet a még annyira kiváló hozamokat is relativizálhatja. Egyszerűnek tūnő célok megvalósításához komplex rendszereken keresztül vezet az út: létrehozni, kísérletezni, mérni, analizálni. Így születnek napjaink új fajtái.

Duo System technológia a mérleg nyelvén! Avagy a fenyércirok elleni védelem kukoricában

Duo System technológia a mérleg nyelvén! Avagy a fenyércirok elleni védelem kukoricábanAgrármérnök (DATE 1990), növényvédelmi szakmérnök (GATE 1999). 20 éven át dolgozott a Mezőfalvai Zrt-ben, és jogelődjénél a Mezőfalvai Mezőgazdasági Kombinátban növénytermesztő agronómusként, kerületvezetőként, majd az 1997-évi átszervezés után ágazatvezetőkét, 1999-től a cég növényvédelmi, és trágyázási vezetőjeként. 2010 nyara óta dolgozik az RAGT Vetőmag Kft-nél területi értékesítőként Dél-Dunántúlon, ezzel szerves egységben 2011-től az Agro. bio Hungary Kft. Fejér megyei szaktanácsadójaként is dolgozik. Az RAGT Vetőmag Kft-ben 2016 nyara óta látja el a Szakmai Bizottság vezetői posztját. Előadásában szeretné bemutatni a fenyércirok - ezen belül is az SU rezisztens cirok - magyarországi terjedését, valamint az ez elleni védekezés lehetőségét az RAGT Vetőmag Kft. Duo System kukorica hibridjein keresztül.

Az Arylex útja a kutatástól a szántóföldig

Az Arylex útja a kutatástól a szántóföldig2018- ban csatlakozott a Corteva Agrosciences Hungary csapatához Dunántúlért felelős fejlesztőmérnökként. Feladatai közé tartozik a szántóföldi kísérletek beállítása és kivitelezése a bevezetés előtt álló és a már piacon lévő készítményekkel. Munkájában fontosnak tartja az időjárásváltozás folyamán fellépő új problémákra való fejlesztéseket. A növényvédelem több szegmensében tapasztalatot szerzett mint növényvédelmi szakmérnök: 2015-2018- Novochem Kft. területi képviselője, 2012-2015 Nagylózsi Kerért Kft. növényvédelmi szakirányítója, 2008-2012 Kite Zrt. Hegyfalu területi képviselője.

Talajközpontú tápanyagellátás kukoricában és búzában

Talajközpontú tápanyagellátás kukoricában és búzábanVégzettségét tekintve: agrármérnök, növényvédelmi szakmérnök. Diplomáját 2003-ban szerezte Gödöllőn, a Szent István Egyetemen. Tanulmányai után egyből a szakmában kezdett dolgozni. Több mint 10 éve foglalkozik tápanyag-utánpótlással. Hatodik éve erősíti a Fitohorm csapatát, ahol lombtrágyázási tanácsokkal látja el a gazdákat. Főbb területe a szántóföldi növénytermesztés és a számos gyümölcs kultúra! Előadásában a búza és a kukorica okszerű, célzott, lombon keresztüli tápanyag-utánpótlás fontosságára fogja helyezni a hangsúlyt.

Kávészünet

Kávészünet
 • A résztvevők kávéval frissülhetnek fel, és pogácsával alapozhatnak ebédig.
 • A szünetben kérdezhetnek a már elhangzott előadásokkal kapcsolatban.
 • Kiváló lehetőség arra, hogy új kapcsolatokat építsen ki.

Adatból ÉRTÉK

Adatból ÉRTÉK1992-ben végzett a Debreceni Agrártudományi Egyetemen okleveles agrármérnökként. Ezzel párhuzamosan ugyanebben az évben növényvédelmi szakmérnöki diplomát szerzett. 1995-ben gyombiológusi képesítésre tett szert. 1995 óta az Újvárosi Miklós Gyombiológiai Társaság tagja, 2017 óta pedig a Precíziós Gazdálkodók Magyarországi Egyesületének elnökségi tagja. 1992-től a KITE Zrt.-nél dolgozik Kutatás + Fejlesztés területen. Több évtizedes tapasztalattal rendelkezik a komplex szántóföldi- és kertészeti technológiai fejlesztések területén.

Növényi stresszkezelés felsőfokon

Agrármérnök, növényvédelmi mérnök, közgazdász. Több mint 20 éve a növényvédő szereket és termésnövelő anyagokat forgalmazó cégeknél töltött be különböző munkaköröket. A Cheminova Magyarország Kft létrehozója és korábbi vezetője. Az Amalgerol növénykondícionáló készítmény az általa vezetett Cheminova szárnyai alatt lett a növényi kondícionálópiac vezető terméke. Előadásának témája a növényi kondícionáló szerek a növénytermesztésben betöltött szerepe, a növényi kondícionáló szerek fajtái, használata és újfajta megközelítése a növénytermesztésben.

Hiába a kemény munka, ha nem átgondolt az értékesítés

Hiába a kemény munka, ha nem átgondolt az értékesítésKözgazdász, a Magro.hu mezőgazdasági piactér társalapítója és -tulajdonosa, valamint ügyvezetője. Élelmiszeripari és agrárkutatásokat vezetett 20 éven át. Fő elemzési területe a gabonapiac, azon belül a kukorica és a búza árváltozása. Előadásának témája a szabadpiaci gabonaértékesítés. Azt mutatja be, hogyan lehet az éves átlagár felelti áron értékesíteni egy olyan környezetben, amikor a gabonatermesztők tonnánként 5 ezer forint elmaradt hasznot produkálnak az értékesítéseik során. A titok a piaci adatok ismeretében, a jó következtetések levonásában és a megfelelő időzítésben rejlik. Ennek módját mindenki megtanulhatja az előadás végére.

Kerekasztal beszélgetés és tanácsadás, avagy hogy és mit mér ma a gazda, és hogyan kellene, jó és rossz példákkal alátámasztva a nagyobb terméshozam érdekében.

Kerekasztal beszélgetés és tanácsadás, avagy hogy és mit mér ma a gazda, és hogyan kellene, jó és rossz példákkal alátámasztva a nagyobb terméshozam érdekében.Az ebéd előtti blokk zárásaként egy izgalmas beszélgetés következik, ahol az előadásokon elhangzott legfőbb üzeneteket beszéljünk át egy még gyakorlatiasabb szemszögből. A cél az, hogy minden gazda számára egyértelmű legyen, hogy mik azok az apró szemléletbeli változtatások, amikkel professzionálisabb lehet a termelés. Hogy az adatokra értékként és ne úri huncutságként tekintsenek, de tudják is melyek azok az adatok, amelyek ismeretére feltétlenül szükség van a talaj vagy a növény állapotáról, hogy a kívánt inputanyagokat kiválaszthassák és a gépeket, valamint eszközöket optimálisan beállíthassák.

Ebédszünet és kapcsolatépítés

Ebédszünet és kapcsolatépítés
 • Finom szendvicsekkel és frissítő üdítőkkel kínáljuk a résztvevőket.
 • A szünetben kérdezhetnek a már elhangzott előadásokkal kapcsolatban.
 • És lesz idő arra is, hogy új kapcsolatokat építsen ki.

Hogyan támogatjuk az adatalapú döntéseket?

Hogyan támogatjuk az adatalapú döntéseket?Gazdasági agrármérnök diplomáját a Kaposvári Egyetemen vette át 2003-ban, majd a Budapesti Gazdasági Főiskolán mérlegképes könyvelői végzettséget szerzett. Hitvallása, hogy az ügyfél és a pénzintézet számára is előnyös, személyes kapcsolatokkal alapozhatjuk meg a hosszú távú együttműködést. Szívesen beszél somogyi származásáról és mezőgazdasági termeléshez közeli élményeiről, amely megalapozta az eredményes agrárfinanszírozáshoz szükséges látásmódját.

Hogyan lehet a talajvizsgálat és levélanalízis alapján a termésbiztonságra alapozva a hozamokat növelni speciális lomb és talajtrágyákkal – Green Has Italia termékek a szántóföldön

Hogyan lehet a talajvizsgálat és levélanalízis alapján a termésbiztonságra alapozva a hozamokat növelni speciális lomb és talajtrágyákkal – Green Has Italia termékek a szántóföldönKörnyezetgazdálkodási agrármérnök, a Green Has Italia termékek technológusa, termékfejlesztője és felelőse. 10 éve foglalkozik inputanyag kereskedelemmel, 6 éve speciális tápanyagokkal elsősorban. Témája a szántóföldi növények újszerű technológiával megvalósított lombtrágyázása, különleges termékek, bioaktivátorok példáján. Bemutatójában a terméseredmény növelése mellett a költségek optimalizálásával foglalkozik.

Optimális tervezés automatizált mérési adatfeldolgozással, avagy a kukorica csepegtető öntözése

Optimális tervezés automatizált mérési adatfeldolgozással, avagy a kukorica csepegtető öntözéseNagy Tamás vagyok, a Metra Kft. projektreferense. Hogy ez mit jelent? Elsősorban az új beruházások, területek felmérésével, tervezésével foglalkozom. Minden projekt más és más, ahogy a partnerek is. Célom az, hogy mindenkinek személyre és területre szabott, egyedi megoldást kínáljak az öntözéstechnika világában, ami egyben párosul terménynövekedéssel és hatékonysággal, viszont pénztárcabarát módon.

Precíziós öntözésvezérlés talajszenzorokkal

Tartott már előadásokat precíziós gazdálkodással foglalkozó konferencián, valamint a Magyar Öntözési Egyesület éves konferenciáján. Úgy nevezi a szakterületét, hogy precíziós távérzékelés. Villamosmérnök, de 30 éve foglakozik öntözéssel, főleg park és kert témában. A közelmúltban elvégezte a SZIE Mezőgazdasági Öntözéstechnikai Szakmérnöki képzését. A szakember a fenti területeket ötvözi a „Precíziós Gazdálkodás” –nak nevezett újhullám tengerében, és az előadása is ezekről az újdonságokról fog szólni.

Kukorica és búzapiaci kilátások 2019/2020-as szezonban

Kukorica és búzapiaci kilátások 2019/2020-as szezonbanTerületi képviselőként immár 11 éve a Glencore Agriculture magyarországi cégcsoport munkavállalóit erősíti. A cég tevékenységének két fő iránya a gabonafélékkel, olajos magvakkal és állati takarmány-alapanyagokkal való kereskedés, valamint a növényolaj-gyártás. Szakmai és kereskedelmi tapasztalatuk hatékony és stabil támogatást nyújt a hazai mezőgazdasági termelők számára. A téma főbb pontjai: 1. Hazai és nemzetközi piaci tendenciák alakulása, árutőzsdei árak alakulása. 2. Export irányok és volumenek. 3. Minőségi ellenőrzések formájában való kapcsolódás a ""MÉRÉS"" témakörhöz.

Kávészünet

Kávészünet
 • A résztvevők kávéval frissülhetnek fel.
 • A szünetben kérdezhetnek a már elhangzott előadásokkal kapcsolatban.
 • Kiváló lehetőség arra, hogy új kapcsolatokat építsen ki.

A gabona beltartalmának, toxintartalmának gyors, reprezantatív mérési lehetősége

A gabona beltartalmának, toxintartalmának gyors, reprezantatív mérési lehetőségeA Noack Magyarország lefedi a teljes kelet-közép európai térséget, amelyben a magyar vezetőhöz a Takarmány és Analitikai üzletág tartozik hozzá. Tamás 8 évet töltött Hollandiában, Németországban, és amerikai farmgazdaságokban, valamint 2000-2004 között saját gazdaságot vezetett. Vallja, hogy cége, a Noack segítségével a gazdák pontosan és gyorsan kapott eredmények tudatában tudják jó áron értékesíteni gabonáikat, előadásában is ezekről az adatokról fog beszélni. 

MAS SEEDS AgroTempo mobil alkalmazással a mérhetőségért és a racionális döntésekért

MAS SEEDS AgroTempo mobil alkalmazással a mérhetőségért és a racionális döntésekértAgrármérnök, növényvédelmi szakmérnök, a MAS SEEDS -et képviseli a régióban. 25 éve kezdte a karrierjét az ország északnyugati régiójában, vetőmagos területi képviselőként. Az FMCG szektorban is dolgozott, majd 2013. óta ismét az agráriumban tevékenykedik. Fő területe a szántóföldi vetőmagok: kukorica, napraforgó, repce, termék és marketing menedzsment, vezetés. Azt mutatja be, hogyan lehet egy új, digitális alkalmazás bevonásával a gazdálkodást még jobban mérhetővé, nyomon követhetővé tenni, a szakmai döntések időzítését optimalizálni. Az előadás végére ez ki fog derülni.

Hogyan segíti a gazdálkodókat a GPS alapú talajmintavétel, a tábladiagnózis és adatelemzés a hatékony termelésben

Hogyan segíti a gazdálkodókat a GPS alapú talajmintavétel, a tábladiagnózis és adatelemzés a hatékony termelésben2002-ben a Veszprémi Egyetem Georgikon Mezőgazdaság-tudományi karán okleveles agrárkémikus-agrármérnökként végzett – felsőfokú növényvédelmi képesítéssel. Szakmai pályafutását intézeti mérnökként Gabonatermesztési Kutató Kht.-ben kezdte (2002-2006), mellyel párhuzamosan 2002 és 2004 között a Szent István Egyetem Mezőgazdasági és Környezettudományi Karán növénygenetikai és növénynemesítési szakmérnök képesítést szerzett. Ezt követően 2006-tól 2011-ig kutató munkatársként, vezető kutató munkatársként majd kísérlet- és kutatóállomás-vezetőként erősítette a PioneerHi.Bred Zrt. csapatát. 2011 és 2013 között a Monsanto Hungária Kft. kísérletvezetője; 2013-tól 2016-ig pedig étkezési-napraforgó nemesítőként tevékenykedett a Mogyi Kft.-nél. A Timac AGRO Hungária Kft.-nél 2017-től dolgozik, ahol a cég által forgalmazott termékek engedélyezési folyamatának felelőse. Emellett részt vesz az anyacég, a Roullier cégcsoport régiós fejlesztési kísérleteiben, 2019-től pedig a cég Yield Service szolgáltatásának vezetője.

Ásó, kapa, BIG-DATA

Ásó, kapa, BIG-DATAInformatikus mérnök, 20 éve informatikai és üzleti rendszerek értékesítésével foglalkozik. Tapasztalatait kis és multi cégek különböző beosztásaiban szerezte. Mivel az IT szektor az elmúlt 30 évben nagyon sok technológiai és üzleti forradalmon ment keresztül (mint most az Agrár 4.0), a hangzatos nevek mögötti tényleges tartalomról ad áttekintést ezen a rendezvényen. Tapasztalatból fakadóan másfajta szemléletet mutat be, mely segít a hallgatóság számára eligazodni a jelen és főleg a jövő történésein.

Magro.hu Nyereménysorsolás, a nyeremények átadása, fotózkodás

A nap végén a résztvevők között értékes nyereményeket sorsolunk ki:
 • 10 zsák Neffel vetőmagot a KITE Zrt. jóvoltából. A felajánlás értéke listaáron 36 990 Ft/zsák, összesen 369 900 Ft. A Neffel FAO340-360, szemes hasznosítású, korai vetésekhez kifejezetten ajánlható hibrid kukorica. Három különböző évjáratú év kísérleti eredményei alapján a Neffel az április eleji vetésekben az optimális vetésidőben elért, vagy annál magasabb termést képes adni. Termése éréscsoportjában kiemelkedő (17 t/ha Püski 2018.), üzemi táblákon (14,6-14,9 t/ha), de az átlagosnál gyengébb termesztési feltételek mellett is jól terem, jó alkalmazkodó képessége révén.
 • 10 db 3 literes Amalgerol terméket, összesen 100.000 Ft értékben a Hechta Kft. jóvoltából.
 • 1 fő részére egy tavaszi Barcelona Bajnokok Ligája mérkőzésre belépőt és szállást az RAGT Kft. jóvoltából (utazás a nyertes költsége).
 • 1 db Magic P Star Prémium kategóriás folyékony starter műtrágyát 20 literes kiszerelésben. Értéke: 37 000 Ft a Seedplus Kft. jóvoltából
 • 1 db gabona csomagot (1 csomag: 20 liter FH Gabona + 20 liter FH Turbo Kén), valamint 1 db Repce csomag (1 csomag: 20 liter Polybór Plusz + 20 liter FH Turbo Kén). A csomag értéke 75.500 Ft, felajánlója a Fitohorm Kft.
 • 1 db Vadalarm Pro vadriasztót összesen 29.900 Ft értékben, valamint 1 db Vadalarm Rágcsálóriasztót összesen 18.990 Ft értékben a Nowton Bt. jóvoltából.
 • 25 kg-os PHYSIOSTART starter műtrágya a Timac AGRO Hungária Kft. jóvoltából, értéke: 27 250 Ft.
 • Persic: FAO 450 Felhasználás: szemes, Sorok száma: 16-20, Szem/sor szám: 28-40 A termék értéke 40.000 Ft, felajánlója az RWA Magyarország Kft. A G-Seed kukorica hibridek új vezető hibridje. Intenzív és extenzív körülmények között kiválóan teljesít. Erős szár és levelek jellemzik. A 2019-es betakarítási eredményi között nem volt ritka a 14 t/ha feletti termés.
 • 1 zsák Mv 204 és 1 zsák Olek nevű Marton Genetics vetőmagot a Bázismag Kft. jóvoltából. Egy zsák értéke kb. 40-50 ezer Forint között van.
 • 3 db digitális tenziómétert, amelyekkel a talajnedvességet lehet monitorozni a T-Markt Kereskedőház Kft. jóvoltából, akik a SmartGreen Projekttel vesznek részt a rendezvényen. A termék ára bruttó 28.000 Ft darabonként.
 •  20 db belépőjegyet a 2020. január 22-25-én megrendezésre kerülő Agromash Expo és Agrárgépshow-ra, összesen 50.000 Ft értékben Hungexpo Zrtfelajánlásával.

Igény szerint kötetlen beszélgetés az előadókkal és a gazdákkal

Igény szerint kötetlen beszélgetés az előadókkal és a gazdákkalHa a nap folyamán nem tudott kérdezni a szakemberektől, vagy a gazdákkal szeretne még beszélgetni a hallottakról, egy üdítő és a kisorsolt nyeremények társaságában ekkor még megteheti. Maradjon velünk, zárjuk együtt a napot!

Mit mondtak a résztvevők az előző konferenciákon?

 

A RÉSZVÉTELLEL NYERHET IS!A konferencia partnereinek jóvoltából a nap végén minden helyszínen több százezer forint értékű input anyagot és tárgynyereményeket sorsolunk ki.

 • 10-10 zsák Neffel vetőmagot a KITE Zrt. jóvoltából. A felajánlás értéke listaáron 36 990 Ft/zsák, összesen 739 800 Ft. A NeffelFAO340-360, szemes hasznosítású, korai vetésekhez kifejezetten ajánlható hibrid kukorica. Három különböző évjáratú év kísérleti eredményei alapján a Neffel az április eleji vetésekben az optimális vetésidőben elért, vagy annál magasabb termést képes adni. Termése éréscsoportjában kiemelkedő (17 t/ha Püski 2018.), üzemi táblákon (14,6-14,9 t/ha), de az átlagosnál gyengébb termesztési feltételek mellett is jól terem, jó alkalmazkodó képessége révén.
 • 10-10 db 3 literes Amalgerol terméket, összesen 200.000 Ft értékben a Hechta Kft. jóvoltából.
 • 1-1 fő részére a tavaszi Barcelona Bajnokok Ligája mérkőzésre belépőt és szállást az  RAGT Kft. jóvoltából (utazás a nyertes költsége).
 • 2 db gabona csomagot (1 csomag: 20 liter FH Gabona + 20 liter FH Turbo Kén), valamint 2 db Repce csomagot (1 csomag: 20 liter Polybór Plusz + 20 liter FH Turbo Kén). A csomag értéke 150.000 Ft, felajánlója a Fitohorm Kft.
 • 1 db Magic P Star Prémium kategóriás folyékony starter műtrágyát 20 l kiszerelésben. Értéke: 37.000 Ft a Seedplus Kft. jóvoltából. Valamint 2 db Green BZn gyökeresedés, bokrosodás elősegítésére ajánlott készítményt 5 l-es kiszerelésben. Értéke: 55 000 Ft szintén a Seedplus Kft. jóvoltából. 
 • 2 db Vadalarm Pro vadriasztót összesen 59.800 Ft értékben, valamint 2 db Vadalarm Rágcsálóriasztót összesen 37.980 Ft értékben a Nowton Bt. jóvoltából.  
  Vadalarm Pro vadriasztó: Az ország legnépszerűbb ultrahangos vadriasztója. A Vadalarm Pro nem igényel gondozást, napeleme és belső akkumulátora látja el árammal, és így állandó védelmet képes biztosítani akár másfél hektárnyi területnek. Ráadásul egyedülálló módon a Vadalarmnál lopásbiztosítást is lehet rá kötni, ha valaki attól félne, hogy lába kél.  
  Vadalarm RágcsálóriasztóA Vadalarm rágcsálóriasztó hatékony módja, hogy távol tartsuk az nyesteket, egereket, patkányokat, és egyéb rágcsálókat a lakóépületektől és a mezőgazdasági gépektől. Sok százezres károk, egészségügyi és higiéniai problémák előzhetők meg vele hatékonyan, gyorsan, és vegyszermentesen.
 • Mindkét helyszínen egy-egy 25 kg-os PHYSIOSTART starter műtrágyát a Timac AGRO Hungária Kft. jóvoltából, melyek összértéke: 55.000 Ft.
 • 1-1 zsák vetőmag utalvány formájában, melynek értéke 2* 40 000 Ft az RWA Magyarország Kft. jóvoltából. Mas 56.A: FAO 490 Felhasználás: szemes, Sorok száma: 18-22, Szem/sor szám: 34-38termék reprezentálja a Mas Seed kiváló genetikáját. Az éréscsoportjához képest gyors vízleadása és korai virágzása lehetővé teszi, hogy Magyarországon széles körben termeszthető legyen – akár Észak-Kelet Magyarországon is. Terméshozama évről-évre a legjobbak között van. A bizalmat teljesítménnyel hálálja meg. Persic: FAO 450 Felhasználás: szemes, Sorok száma: 16-20, Szem/sor szám: 28-40 A G-Seed kukorica hibridek új vezető hibridje. Intenzív és extenzív körülmények között kiválóan teljesít. Erős szár és levelek jellemzik. A 2019-es betakarítási eredményi között nem volt ritka a 14 t/ha feletti termés.
 • zsák Mv 204 és 1 zsák Olek nevű Marton Genetics vetőmagot a Bázismag Kft. jóvoltából. Egy zsák értéke kb. 40-50 ezer Forint között van.
 • 3 db digitális tenziómétert, amelyekkel a talajnedvességet lehet monitorozni a T-Markt Kereskedőház Kft. jóvoltából, akik a SmartGreen Projekttel vesznek részt a rendezvényen. A termék ára bruttó 28.000 Ft darabonként.
 • 20 db belépőjegyet a 2020. január 22-25-én megrendezésre kerülő Agromash Expo és Agrárgépshow-ra, összesen 50.000 Ft értékben Hungexpo Zrtfelajánlásával.  

JELENTKEZÉS

Figyelem! A szakmai rendezvény nem csupán új ismeretek megszerzésére nyújt lehetőséget, de kitűnő alkalmat teremt szakmai és termelői kapcsolatok kialakítására. Szponzorainknak köszönhetően a rendezvényen ÉVRŐL-ÉVRE ALACSONYAN tudjuk tartani a belépőjegy árát, ami így idén is csak 5.500 Ft-ba kerül. A belépő tartalmazza a szakmai előadások meghallgatását, a szendvicsebédet, kávé-és üdítő fogyasztását, az elhangzott előadások anyagait utólag megküldött emailben, partneri ajándékokat a helyszínen átadott táskákban, a kisorsolt input anyagokat és a különböző értékes tárgyi nyereményeket, szolgáltatásokat. Az online regisztráció Kaposvárra 2019. december 11., 12.00 óráig, Debrecenbe pedig 2020. január 15., 12.00 óráig tart, ezután leállítjuk az online jelentkezési felületet. FONTOS: mindkét rendezvény a Nemzeti Agrárgazdasági Kamara által AKKREDITÁLT, és rendezvényenként 4-4 KREDITPONTOT ér.  Tartson velünk!

2019. december 12.
5.500 Ft- áfával

Kaposvári Egyetem

Guba Sándor u. 40.

2020. január 16.
5.500 Ft- áfával

Debrecen SZUSZ Park

Kalocsa utca 5.

Az esemény szervezője a magro_logo_jpg, ahol eddig közel 6,5 millió tonna gabona fordult meg, és ahol napi szinten nyomon tudják követni a gabonák árának alakulását.


Miért lehet biztos benne, hogy Önnek is tetszeni fog ez a konferencia? • GYAKORLATIASSÁG - A hazai kukorica- és búzatermesztők nehéz időszakot élnek át. Világszinten sok a termény és nagy a verseny a világpiacon, sőt a külföldi árualap már itthon is megjelenik, mert külföldön olcsóbban termelnek. Ezt a krízist az "éli túl", aki a mostaninál hatékonyabban termel és értékesíteni is tud. A kérdés már csak az, hogy mindezt hogyan? Ezt mutatjuk be életszerű, azonnal használható példákon keresztül az adatokon és információkon keresztül. Aztán akár már másnap elkezdheti alkalmazni.

 • ÉRTHETŐSÉG - Minden előadónk azt szeretné, hogy a mondanivalója lényege eljusson a hallgatósághoz, és ez a résztvevők érdeke is. Ez csak úgy érhető el, ha az egyszerűségre törekszünk.

 • INFORMÁCIÓ MENNYISÉGE - Nagyon sok információt sűrítettünk egy napba. Mind a kukorica-, mind és búzatermesztést részletesen bemutatjuk a talajelőkészítéstől az értékesítés folyamatáig. Annyi információt hallhat majd nálunk, amit máskülönben hosszú hónapok alatt tudna csak összegyűjteni.
Főtámogatóink

Kiemelt Partnereink

Előadó és kiállító partnereink

Médiapartnereink

Tekintse meg képeinket a IV. Kukorica és Búza Konferenciasorozatról

Tekintse meg képeinket és felvételünket a III. Kukorica és Búza Konferenciasorozatról

Tekintse meg képeinket és felvételünket a II. Kukorica és Búza Konferenciasorozatról

Németh István, a Magro.hu ügyvezetője nyilatkozott a Soroló című agrár műsornak a konferenciáról.

A konferencia szervezőjéről, a Magro.hu-ról

A Magro.hu mezőgazdasági piactér egy kereskedelmi felület, ahol mindenféle mezőgazdasági terményt és terméket hirdetnek a gazdálkodók. Ezen belül hangsúlyos a gabonakereskedelem, főként a kukorica és búza értékesítése, hiszen az elmúlt 7 évben közel 6,5 millió tonna fordult meg belőlük a piactéren. A portál erősségei a gabona árinformációs rendszere (MGX), és az Agrárhírek oldal. A portál havi átlagos látogatottsága 225.060-an (Similarweb, 2019. októberi adat), az oldalra látogatók gazdálkodók és döntéshozók a beruházásaikban. Látogatottságát tekintve az egyik vezető agrár portál a Magro, az ide látogató gazdálkodók pedig átlagosan 200 ha területen dolgoznak, de vannak kisebb és nagyobb termelők is, akik meghirdetik terményeiket. A Magro-nak jelenleg 16.100 regisztrált partnere van.

A piactér profiljába tartozik szakmai rendezvénye, a KUKORICA és BÚZA Konferenciasorozat, amely a két fő szántóföldi növény termesztéstechnológiai újdonságait mutatja be évről évre, amelyen több száz gazda vesz részt, és az Agrostratéga 2019-es felmérése szerint az agráriumban a gazdák számára a 3. legnépszerűbb és leglátogatottabb esemény.

További információért látogasson el www.magro.hu oldalra! Jelentkezzen aktuális konferenciánkra, és legyen sikeresebb gazdálkodó az új ismeretek birtokában!


Jelentkezési feltételek
A konferencia előzetes jelentkezéshez és regisztrációs díjhoz kötött, melynek menete a következő:
1. Regisztrációs gomb megnyomása után megjelenő Jelentkezési lap kitöltése.
2. A befogadott regisztrációt követően, a regisztrációs űrlapon megadott adatok alapján díjbekérőt küldünk.
3. A díjbekérőn szereplő összeg banki jóváírást követően érvényesül végleges regisztrációnak. A banki jóváírás tényéről e-mail-ben vagy telefonon értesítjük.
A részvételi díj a következőket foglalja magában: a IV. Kukorica és Búza Konferenciasorozaton való részvételt, az előadásanyagokat elektronikus formában, az esemény támogatóinak különböző ajándékait, kávé, üdítő, szendvicsebéd fogyasztást, valamint részvételt az esemény nyereménysorsolásán.*
A rendezvényre való regisztráció és a részvételi díj elfogadása a szolgáltatás megrendelésének minősül, ezért fizetési kötelezettséget von maga után. Kérjük, a regisztráció visszaigazolásától számított 48 órán belül utalja el a részvételi díjat. Lemondásra nincs lehetőség.
A rendezvényt megelőző 1-2 munkanapon történő regisztrációnál elképzelhető, hogy a részvételi díj átutalása nem érkezik meg számlánkra, ekkor elfogadjuk az átutalás megtörténtéről szóló banki igazolást is.
Amennyiben egy cégtől többen részt kívánnak venni, egyéni kedvezményeket tudunk nyújtani. Kérjük, írja meg ilyen irányú igényét az alábbi címre:
A jelentkezők részvételükkel hozzájárulnak, hogy a konferencia egyes állomásain videó és/vagy képi felvételek készülhetnek róluk, amit később, a szervező és partnerei szabadon felhasználhat.

*A cégek által felajánlott nyereményeket az adott állomáson megjelent résztvevők között sorsoljuk ki a helyszínen, a nap végén. Ha a sorsolás során olyan személy neve kerül kihúzásra, aki már nem tartózkodik a helyszínen, másik nevet húzunk. Az aktuálisan felajánlott nyereményeket feljebb, a "Részvétellel nyerhet is!" elnevezésű részben találja részletezve.

Adatvédelmi nyilatkozat

A MagroPontHu Kft., a konferencia szervezője tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban cégünk általános tevékenységének fejlesztéséhez használja fel, tájékoztatás, reklám, információnyújtás céljából írásbeli és szóbeli kapcsolatfelvétel formájában. Amennyiben felhasználó ezen felhatalmazását meg kívánja tagadni, vagy vissza kívánja vonni, abban az esetben ezt az üzemeltető elérhetőségeinek igénybevétele útján tudja kifejezett, írásbeli formában megtenni.

Kapcsolat
MagroPontHu Kft.
1136 Budapest,
Pannónia utca 43. II/1.
Mobil: 06-20-529-0690
E-mail:


@ 2019-2020 Magro.hu
A szervező a programváltozás jogát fenntartja magának.