spin

Gazdag Gazda Konferenciasorozat

Erre az eseményre a
regisztráció már lezárult,

figyelje oldalunkat, hamarosan
újabb témákkal jelentkezünk.

Regisztráció

Miről lesz szó?

Miért termelnek nyugaton másfélszer annyi kukoricát vagy búzát hektáronként, mint itthon? Hogyan lehet elérni azt a hatékonyságot? Az előadások részletezik a legújabb tudnivalókat, a legfrissebb kutatások eredményeit a talajelőkészítéstől a betakarításig. Garantáljuk, hogy még az „öreg rókák” is sok újdonságot fognak hallani.

Kiknek szól?

Azoknak a fiatal gazdáknak és kezdő termelőknek, akik keresik a legjobb megoldásokat, többet és hatékonyabban akarnak termeszteni, mint az elődeik. Azoknak, akik nagy tapasztalatokkal rendelkeznek, de talán pont ezért a megszokásaik rabjai és nem mondtak le arról, hogy egyszer utolérjék termelékenységben a nyugatot.

Mitől különleges?

Három helyre látogatunk el, így csak ki kell választania, melyik esik Önhöz a legközelebb. Május 26-án Budapesten kezdünk, majd június 2-én Kaposvárt keressük fel, végül Szegeden zárjuk a konferenciasorozatot június 9-én.

Miért érdemes eljönnie?

A gyakorlatias és naprakész tudás megszerzése után azonnal vissza tudja forgatni a gazdaságába az információkat, hogy 2017-ben eredményesebben gazdálkodhasson. Emellett minden résztvevő garantált ajándékot kap és értékes nyereményeket is kisorsolunk.

PROGRAM

A programot úgy válogattuk össze, hogy részletesen taglalja mind a kukorica, mind a búza teljes termesztési ciklusát. Számos cég érkezik olyan újdonságokkal, amikről eddig szinte biztos, hogy nem hallott. Ezekre a kérdésekre keressük a választ:

 1. Hol (tájegység, talaj, klíma) lehet/nem lehet/érdemes foglalkozni vele?
 2. Talaj szükséges előkészítése (földmunkák, gépigény, talajoltás, talajbaktériumok, műtrágyázás) ezek időzítése, ezek hektárköltsége.
 3. Fajtaválasztás, hova milyen érésű vetőmag javasolt, pro és kontra, hektárköltsége.
 4. Ajánlott sortávolság, érvek-ellenérvek.
 5. Növényvédelem (gyakoriság, javasolt szerek, időzítés), hektárköltsége.
 6. Tápanyag utánpótlás (javasolt szerek, gyakoriság, időzítés), hektárköltség.
 7. Tipikus betegségei, kórokozói, kártevői, ezek jelentkezése és ezek kezelése, hektárköltsége.
 8. Betakarítás időzítése.
 9. Értékesítés optimális időzítése, alapvető tőzsdei ismeretek.
 10. Utómunkálatok.
Olvassa el részletes programunkat!

Regisztráció

RegisztrációA budapesti állomás házigazdája a K&H Bank Zrt.

Köszöntő

Köszöntő

A változó éghajlat hatása a terménykereskedelemre

A változó éghajlat hatása a terménykereskedelemreVáltozékony időjárás esetén a várható termésmennyiség nehezebben becsülhető. A termeltetői szerződésnek való megfelelés kockázatosabbá válik. Az árak változékonyabbá válnak. Ilyen viszonyok között kulcskérdés lesz az adásvételek jó időzítése. Ehhez információ, széles potenciális ügyfélkör és még egy sor egyéb feltételnek való megfelelés szükséges. Az előadásban ezeket, no meg mindezek menedzselését nézzük meg és azt, hogy segíti mindezt az internet.

A klímaváltozás hatásai a mezőgazdasági termelésre

A klímaváltozás hatásai a mezőgazdasági termelésreA mezőgazdasági termelés és az élelmiszeripar közvetlenül, és részben közvetve, pontosabban áttételeken keresztül ki van téve az időjárási hatásoknak. A jelenlegi problémák igen sokrétűek, de alapjában véve két nagyobb csoportba lehet őket sorolni: 1 - A klímaváltozással kapcsolatos jelenségek; szárazodás, aszály, szélsőséges meteorológiai jelenségek (hőmérsékleti anomáliák – fagyok, hőségnapok, extrém időszakok tartama; csapadék – özönvízszerű esők, jégesők, sárlavinák; légmozgás – viharok, széllökések; megváltozott radiáció és annak következményei). 2 - Gazdasági, társadalmi, szakpolitikai eredetű problémák, amelyek a meteorológiai jelenségekkel szemben általában, a klímaváltozás hatására fokozódó problémákkal szemben pedig különösen negatívan hatnak a mezőgazdaság és az élelmiszeripar alkalmazkodóképességére.

Házigazda előadása – A fenntartható agrárium pénzügyi rendszere

Házigazda előadása – A fenntartható agrárium pénzügyi rendszereÁttekintjük az EU támogatáspolitikájának változását az idő tükrében, célok és hangsúlyok változását, a Gazdasági Közösség Unióvá formálódását. Megnézzük, milyen következtetésekre juthatunk a közvetlen kifizetések és azok megjelenése kapcsán a nettó hozzáadott értékben. Kérdés, hogy kihasználjuk-e lehetőségeinket, adottságainkat Magyarországon? Szó lesz arról is, kell-e módosítani elképzeléseinket, szokásainkat a klimatikus viszonyok változása miatt, és hogyan tovább?

Úgy bánj a talajaiddal, mintha az életed múlna rajta!

Úgy bánj a talajaiddal, mintha az életed múlna rajta!Mert ez az igazság. Ígérhet magas termést a vetőmag, lehet világbajnok a műtrágya, a befektetés megtérülésének alapja a termőtalaj. Hogyan készülhetünk fel a klímaváltozás, az erózió vagy a szélsőséges csapadékeloszlás hatásaira talajaink megfelelő kezelésével? Valóban meg tudjuk mondani egy marék földből, mikorra érdemes időzíteni az alaptrágyázást, vagy azt, milyen lesz a terület nitrogénszolgáltató képessége 10 év múlva? Hogyan tudjuk a talaj fizikai, kémiai és biológiai jellemzőit hadrendbe állítani a kiemelkedő és fenntartható hozam elérése érdekében? Előadásunkban többek közt ezekre a kérdésekre keressük a választ.

Hatékony műtrágyázási megoldások repcében és kalászosokban

Hatékony műtrágyázási megoldások repcében és kalászosokbanAz őszi vetésű repce, kalászosok hatékony tápanyag-utánpótlásához adunk hasznos tanácsokat, segítünk abban, milyen szempontok alapján válassza ki a termelő földterületére és a termeszteni kívánt növénykultúra számára legmegfelelőbb műtrágya összetételt, hogy a legjobb terméseredményt érje el? A hagyományos műtrágyák mellett a jelen kor elvárásainak megfelelő, előremutató agrotechnológiai megoldásokat mutatunk be, így a mikrogranulált starterek jelentőségét és a talajra fókuszálva a talajtermékenység fokozásában rejlő lehetőségeket!

Az agrometeorológia szerepe a mezőgazdaságban

Az agrometeorológia szerepe a mezőgazdaságbanA mezőgazdaság az időjárásnak leginkább kitett iparágak közé sorolható. A vetés, az aratás időpontjának helyes megválasztása nagy befolyással bír a terméshozamra. Az ország különböző részein ezek más-más időpontra eshetnek, de évről-évre is változhatnak. Ezért nagyon fontos, hogy időben és térben is precíz időjárási adatok álljanak rendelkezésünkre. Egy sikeres gazdálkodó ma már nehezen boldogul a professzionális időjárás-előrejelzések nélkül. A prognózisok közötti különbséget az időbeli felbontás és a pontos, adott helyszínre vonatkozó előrejelzések jelentik. Az egyes munkálatok, pl. permetezés, öntözés, trágyázás, valamint a rendelkezésünkre álló erőforrások bevetésének optimalizálásához az előrejelzések elengedhetetlen információkat szolgáltatnak.

Kávészünet

Kávészünet
 • A résztvevők kávéval frissülhetnek fel, és pogácsával alapozhatnak ebédig.
 • A nyitó, budapesti állomáson pálinkakóstolóval is várjuk!
 • A szünetben kérdezhetnek a már elhangzott előadásokkal kapcsolatban.
 • Kiváló lehetőség arra, hogy új kapcsolatokat építsen ki.

Agrár-káresemények enyhítésének innovatív eszközei

Agrár-káresemények enyhítésének innovatív eszközeiGazdálkodóként sokszor szembesülünk azzal, hogy termesztett növényeinket valamely szélsőséges időjárási körülmény károsítja. Ilyenkor felmerül a kérdés, mit tehettem volna, hogy a bevétel nagy részét megmentsem? Az érintettek tudják, hogy érdemes növénybiztosításban gondolkodni, főleg, hogy ma már új és innovatív módon lehet biztosításokat összehasonlítani és kötni az interneten. Ebben segít az Agrisk, a termelők első növénybiztosítási portálja.

Biztos védelem minden gazdaságnak, akár esik, akár fúj!

Biztos védelem minden gazdaságnak, akár esik, akár fúj!A változékony időjárás sok bizonytalanságot szül minden gazdaság életében, a Frisomat gazdaságos és megbízható épületmegoldást kínál az értékes termény és géppark védelmében, hogy legalább ezért ne kelljen aggódni. A Frisomat acélcsarnokai gyorsan felépíthető megoldást jelentenek a legegyszerűbb terménytároló megoldásoktól a legkomolyabb szakértelmet igénylő hűtőházi csarnokig. Raport László, a belga Frisomat cég magyar leányvállalatának ügyvezető igazgatója előadásából megtudhatjuk  a változatos igények kielégítésére alkalmas, költséghatékony, egyszerű és praktikus, mégis egy életen át tartós csarnokmegoldások előnyeit.

A kalászos nemesítés válaszai a klímaváltozásra

A kalászos nemesítés válaszai a klímaváltozásraA globális klímaváltozás következtében Magyarországon gyakran uralkodó szélsőséges időjárási viszonyok és évről évre változó növénykórtani körülmények mellett csak azok a növényfajták lehetnek sikeresek, amelyek a nagy terméspotenciál mellett kiváló alkalmazkodó képességgel is rendelkeznek. A folyamatosan változó környezeti viszonyok mellett szükség van a nemesítés eszköztárának bővítésére, hatékony szelekciós módszerek bevezetésére. A biztosan realizálható nagy szemtermés mennyisége mellett fontos nemesítési cél a minőség is.

A fenntartható mezőgazdaság ismérvei

A fenntartható mezőgazdaság ismérveiAmennyiben komolyan vesszük, hogy a talajélet fenntartása és megújítása azonnali feladatunk és a jövő élelmiszer termelésének záloga, akkor ez a munka rögtön az aratás után megkezdődik. Nagyot hibázik az a gazda, aki az állatártáshoz szükséges mennyiségen túl szármaradványt visz le a földjéről, hogy hőerőműveknek vagy papírgyáraknak eladja. Az így kapott haszon századunk Júdás pénze. A visszaforgatott szármaradvány ugyanis biztosítja a termőföld egészségét, csökkenti a pentozánhatást, és jelentős kiadásoktól kímélheti meg a gazdát.

Terményhozam növelés informatikai eszközök által

Terményhozam növelés informatikai eszközök általA szántóföldi növénytermesztés során a gazdálkodóknak korszerű termelési módszerek, eszközök és anyagok hatékony kombinációját kell kialakítaniuk ahhoz, hogy versenyképesek maradhassanak. A környezeti tényezők többségét azonban nem képesek befolyásolni, csupán alkalmazkodhatnak hozzájuk. Ebben nyújtanak segítséget a termőterületre kihelyezett, komplex szenzorrendszer által gyűjtött nagy felbontású idősoros adatok elemzését végző döntéstámogató rendszer megvalósítását eredményező fejlesztések, melyek által a gazdálkodók olyan többletinformációkhoz jutnak, ami lehetővé teszi a gyorsabb reagálást és csökkentheti a döntések során felmerülő bizonytalanság mértékét.

Ebédszünet

Ebédszünet
 • Finom szendvicsekkel és frissítő üdítőkkel kínáljuk a résztvevőket.
 • A nyitó, budapesti állomáson pálinkakóstolóval is várjuk!
 • A szünetben kérdezhetnek a már elhangzott előadásokkal kapcsolatban.
 • És lesz idő arra is, hogy új kapcsolatokat építsen ki.

Hogyan alkalmazkodjunk a megváltozott viszonyokhoz – növényvédőszerek és kártevők

Hogyan alkalmazkodjunk a megváltozott viszonyokhoz – növényvédőszerek és kártevőkAz elkövetkezendő évtizedekben folyamatos felmelegedést jósolnak a szakemberek, 2100-ig 1,4-5,8 ° C átlaghőmérséklet növekedés történhet, amely drámaian fogja befolyásolni az ökoszisztémát és egyben új kölcsönhatásokat teremt növények, kártevők, kórokozók és azok vektorai között. A klímaváltozás következményei meglehetősen bonyolultak, segítünk eligazodni.

Optimum® AQUAmax® – szélsőséges időjárásra is nemesítve

Optimum® AQUAmax® – szélsőséges időjárásra is nemesítveA világon mindenütt, de a Magyarországon talán még inkább az elérhető csapadék mennyiségének van a legnagyobb hatása a termés mennyiségére. Az elmúlt évek hazai kukorica átlag termései igen nagy szélsőségeket mutatnak: 4-től 8 t/ha-os termésátlagig szóródtak az országos átlagok. Jó lenne egy kiváló aszálytűrő, ugyanakkor a normál évjáratokban is rekordtermő hibrid. A nagy termésbiztonság mellett fontos a helyre adaptált hibrid választása, és az adott környezet pontos meteorológiai jellemzői.

1.300 milliárd forintnyi agrárpályázat kapott zöld utat Brüsszelben

1.300 milliárd forintnyi agrárpályázat kapott zöld utat BrüsszelbenAz éghajlatváltozással összhangban jelentős forrásokat lehet igényelni ősztől. Továbbra is támogatják a fiatal gazdák megerősödését, lehet támogatást igényelni élelmiszer-feldolgozók fejlesztésére, ültetvények, üvegházas kertészet létesítésére, a meglévő kertészetek technológiai korszerűsítésére, az igen fontos öntözésfejlesztésre, de az állattenyésztők sem maradnak ki a lehetőségek közül. A konferencián sorra vesszük ezeket a területeket, és hogy hogyan aknázzuk ki az óriási lehetőségeket ősszel. Minden kérdésre válaszolunk itt és a nap végi kerekasztal beszélgetésben.

Szociális innováció és márkaépítés bio szemlélettel

Szociális innováció és márkaépítés bio szemlélettel2010 decemberében olyan útra lépett a „Kassa-Miskolc tengelyen” félúton található 445 lelkes Hernádszentandrás, mely alapjaiban változtatta meg súlyát, megítélését, és szerepét a térségi és az országos vérkeringésben. Meghaladva a napjainkban jellemző panaszkodás és a csodavárás logikáját, egy olyan – helyi adottságokra épülő – üzleti alapokra helyezett, számos szociális elemet tartalmazó vállalkozás létrehozása vette kezdetét, mely célul tűzte ki, hogy 5 éven belül kialakuljanak az önálló működés komplex feltételei. A nyár elején lett nyilvános, hogy BioSzentandrás bekerült a legjobb 16 közé az Európai Befektetési Bank által meghirdetett „Szociális Innovációk Európai Versenyén”, és részt vehet a prezentációs döntőben Milánóban 2015. szeptember 24-én.

Az éghajlatváltozás hatása a mezőgazdaságra, az alkalmazkodás lehetőségei

Az éghajlatváltozás hatása a mezőgazdaságra, az alkalmazkodás lehetőségeiAz éghajlatváltozás mára elfogadott tény, amelynek mérséklésére számos erőfeszítést teszünk, ugyanakkor elengedhetetlen, hogy ezzel egy időben a várható hatásokra is felkészüljünk. Mivel a klímaváltozás a kulcsfontosságú, különösen nagy termelési potenciállal rendelkező ágazatot, a mezőgazdaságot is érzékenyen fogja érinteni, többek között a hőmérséklet növekedésének, a csapadékmennyiség és –eloszlásváltozásnak illetve a szélsőséges időjárási jelenségek gyakoriságának növekedése következtében, elengedhetetlen az ehhez alkalmazkodó jó mezőgazdasági gyakorlat kialakítása, elsajátítása és alkalmazása.

Kerekasztal beszélgetés

Kerekasztal beszélgetésModerátor: Bódis László (cégvezető, Agrofórum) A kerekasztal beszélgetés során saját tapasztalatukról beszélnek helyi gazdák, ezen kívül szó lesz a változó talajviszonyokról, növényvédőszerekről és kártevőkről, a biogazdálkodás sajátosságairól, de sor kerül az aktuális pályázati és az agrár pénzügyi lehetőségekre is. A beszélgetést a moderátor vezeti, a résztvevők is feltehetik kérdéseiket.
A kerekasztal tagjai: Diriczi Zsombor (ügyvezető, Démétér Biosystems Bt.), Dr. Ripka Géza (osztályvezető, Nébih), Kanyó Balázs (növénytermesztő), Miklovicz Péter (pályázati szakértő, Gordius Solutions Tender Kft.), Szlovák Gábor (növénytermesztő), Tresó István (ügyvezető igazgató, K&H Agrárüzletág), Üveges Gábor és Balla Adrienn (BioSzentandrás), Varró Gábor (növénytermesztő)

Nyereménysorsolás, nyeremények átadása

Nyereménysorsolás, nyeremények átadásaMinden helyszínen, a nap végén kisorsoljuk a résztvevők között a következő értékes nyereményeket:
 • Egy-egy 25 kg-os Supremo W 20/20/20 +TE és Supremo W 10/50/10 +TE nevű lombtrágyát 30.000 Ft értékben a Borealis L.A.T. jóvoltából.
 • Egy-egy 1 hektárra elegendő Phylazonitot és 10 literes Energia Humin készítményt 31.800 Ft értékben a Phylazonit felajánlásával.
 • 1 db 5 literes Terra Sorb Foliar növénykondicionáló terméket 15.000 Ft értékben Pro-Feed Kft. felajánlásának köszönhetően.
 • 1 db 10 literes 10 hektárra elegendő BactoFil Cell szár- és gyökérmaradvány bontó baktériumkészítményt, illetve 1 db 1 literes Algafix biostimulátor lombtrágyát összesen 76.900 Ft értékben az AGRO.bio Hungary Kft. jóvoltából.
 • 3 db 1 kg-os UMG MICRO starter műtrágya általános kerti használatra a Fertilia Kft. felajánlásának köszönhetően.

Regisztráció

RegisztrációA kaposvári állomás házigazdája az AGRO.bio Hungary Kft.

Köszöntő

Köszöntő

A változó éghajlat hatása a terménykereskedelemre

A változó éghajlat hatása a terménykereskedelemreVáltozékony időjárás esetén a várható termésmennyiség nehezebben becsülhető. A termeltetői szerződésnek való megfelelés kockázatosabbá válik. Az árak változékonyabbá válnak. Ilyen viszonyok között kulcskérdés lesz az adásvételek jó időzítése. Ehhez információ, széles potenciális ügyfélkör és még egy sor egyéb feltételnek való megfelelés szükséges. Az előadásban ezeket, no meg mindezek menedzselését nézzük meg és azt, hogy segíti mindezt az internet.

Házigazda előadása – A fenntartható mezőgazdaság ismérvei

Házigazda előadása – A fenntartható mezőgazdaság ismérveiAmennyiben komolyan vesszük, hogy a talajélet fenntartása és megújítása azonnali feladatunk és a jövő élelmiszer termelésének záloga, akkor ez a munka rögtön az aratás után megkezdődik. Nagyot hibázik az a gazda, aki az állatártáshoz szükséges mennyiségen túl szármaradványt visz le a földjéről, hogy hőerőműveknek vagy papírgyáraknak eladja. Az így kapott haszon századunk Júdás pénze. A visszaforgatott szármaradvány ugyanis biztosítja a termőföld egészségét, csökkenti a pentozánhatást, és jelentős kiadásoktól kímélheti meg a gazdát.

Úgy bánj a talajaiddal, mintha az életed múlna rajta!

Úgy bánj a talajaiddal, mintha az életed múlna rajta!Mert ez az igazság. Ígérhet magas termést a vetőmag, lehet világbajnok a műtrágya, a befektetés megtérülésének alapja a termőtalaj. Hogyan készülhetünk fel a klímaváltozás, az erózió vagy a szélsőséges csapadékeloszlás hatásaira talajaink megfelelő kezelésével? Valóban meg tudjuk mondani egy marék földből, mikorra érdemes időzíteni az alaptrágyázást, vagy azt, milyen lesz a terület nitrogénszolgáltató képessége 10 év múlva? Hogyan tudjuk a talaj fizikai, kémiai és biológiai jellemzőit hadrendbe állítani a kiemelkedő és fenntartható hozam elérése érdekében? Előadásunkban többek közt ezekre a kérdésekre keressük a választ.

Hatékony műtrágyázási megoldások repcében és kalászosokban

Hatékony műtrágyázási megoldások repcében és kalászosokbanAz őszi vetésű repce, kalászosok hatékony tápanyag-utánpótlásához adunk hasznos tanácsokat, segítünk abban, milyen szempontok alapján válassza ki a termelő földterületére és a termeszteni kívánt növénykultúra számára legmegfelelőbb műtrágya összetételt, hogy a legjobb terméseredményt érje el? A hagyományos műtrágyák mellett a jelen kor elvárásainak megfelelő, előremutató agrotechnológiai megoldásokat mutatunk be, így a mikrogranulált starterek jelentőségét és a talajra fókuszálva a talajtermékenység fokozásában rejlő lehetőségeket!

Az agrometeorológia szerepe a mezőgazdaságban

Az agrometeorológia szerepe a mezőgazdaságbanA mezőgazdaság az időjárásnak leginkább kitett iparágak közé sorolható. A vetés, az aratás időpontjának helyes megválasztása nagy befolyással bír a terméshozamra. Az ország különböző részein ezek más-más időpontra eshetnek, de évről-évre is változhatnak. Ezért nagyon fontos, hogy időben és térben is precíz időjárási adatok álljanak rendelkezésünkre. Egy sikeres gazdálkodó ma már nehezen boldogul a professzionális időjárás-előrejelzések nélkül. A prognózisok közötti különbséget az időbeli felbontás és a pontos, adott helyszínre vonatkozó előrejelzések jelentik. Az egyes munkálatok, pl. permetezés, öntözés, trágyázás, valamint a rendelkezésünkre álló erőforrások bevetésének optimalizálásához az előrejelzések elengedhetetlen információkat szolgáltatnak.

Kávészünet

Kávészünet
 • A résztvevők kávéval frissülhetnek fel, és pogácsával alapozhatnak ebédig.
 • A nyitó, budapesti állomáson pálinkakóstolóval is várjuk!
 • A szünetben kérdezhetnek a már elhangzott előadásokkal kapcsolatban.
 • Kiváló lehetőség arra, hogy új kapcsolatokat építsen ki.

Agrár-káresemények enyhítésének innovatív eszközei

Agrár-káresemények enyhítésének innovatív eszközeiGazdálkodóként sokszor szembesülünk azzal, hogy termesztett növényeinket valamely szélsőséges időjárási körülmény károsítja. Ilyenkor felmerül a kérdés, mit tehettem volna, hogy a bevétel nagy részét megmentsem? Az érintettek tudják, hogy érdemes növénybiztosításban gondolkodni, főleg, hogy ma már új és innovatív módon lehet biztosításokat összehasonlítani és kötni az interneten. Ebben segít az Agrisk, a termelők első növénybiztosítási portálja.

Biztos védelem minden gazdaságnak, akár esik, akár fúj!

Biztos védelem minden gazdaságnak, akár esik, akár fúj!A változékony időjárás sok bizonytalanságot szül minden gazdaság életében, a Frisomat gazdaságos és megbízható épületmegoldást kínál az értékes termény és géppark védelmében, hogy legalább ezért ne kelljen aggódni. A Frisomat acélcsarnokai gyorsan felépíthető megoldást jelentenek a legegyszerűbb terménytároló megoldásoktól a legkomolyabb szakértelmet igénylő hűtőházi csarnokig. Raport László, a belga Frisomat cég magyar leányvállalatának ügyvezető igazgatója előadásából megtudhatjuk  a változatos igények kielégítésére alkalmas, költséghatékony, egyszerű és praktikus, mégis egy életen át tartós csarnokmegoldások előnyeit.

A kalászos nemesítés válaszai a klímaváltozásra

A kalászos nemesítés válaszai a klímaváltozásraA globális klímaváltozás következtében Magyarországon gyakran uralkodó szélsőséges időjárási viszonyok és évről évre változó növénykórtani körülmények mellett csak azok a növényfajták lehetnek sikeresek, amelyek a nagy terméspotenciál mellett kiváló alkalmazkodó képességgel is rendelkeznek. A folyamatosan változó környezeti viszonyok mellett szükség van a nemesítés eszköztárának bővítésére, hatékony szelekciós módszerek bevezetésére. A biztosan realizálható nagy szemtermés mennyisége mellett fontos nemesítési cél a minőség is.

A fenntartható agrárium pénzügyi rendszere

A fenntartható agrárium pénzügyi rendszereÁttekintjük az EU támogatáspolitikájának változását az idő tükrében, célok és hangsúlyok változását, a Gazdasági Közösség Unióvá formálódását. Megnézzük, milyen következtetésekre juthatunk a közvetlen kifizetések és azok megjelenése kapcsán a nettó hozzáadott értékben. Kérdés, hogy kihasználjuk-e lehetőségeinket, adottságainkat Magyarországon? Szó lesz arról is, kell-e módosítani elképzeléseinket, szokásainkat a klimatikus viszonyok változása miatt, és hogyan tovább?

Terményhozam növelés informatikai eszközök által

Terményhozam növelés informatikai eszközök általA szántóföldi növénytermesztés során a gazdálkodóknak korszerű termelési módszerek, eszközök és anyagok hatékony kombinációját kell kialakítaniuk ahhoz, hogy versenyképesek maradhassanak. A környezeti tényezők többségét azonban nem képesek befolyásolni, csupán alkalmazkodhatnak hozzájuk. Ebben nyújtanak segítséget a termőterületre kihelyezett, komplex szenzorrendszer által gyűjtött nagy felbontású idősoros adatok elemzését végző döntéstámogató rendszer megvalósítását eredményező fejlesztések, melyek által a gazdálkodók olyan többletinformációkhoz jutnak, ami lehetővé teszi a gyorsabb reagálást és csökkentheti a döntések során felmerülő bizonytalanság mértékét.

Ebédszünet

Ebédszünet
 • Finom szendvicsekkel és frissítő üdítőkkel kínáljuk a résztvevőket.
 • A nyitó, budapesti állomáson pálinkakóstolóval is várjuk!
 • A szünetben kérdezhetnek a már elhangzott előadásokkal kapcsolatban.
 • És lesz idő arra is, hogy új kapcsolatokat építsen ki.

Az éghajlatváltozás hatásai a károsítókra

Az éghajlatváltozás hatásai a károsítókraAz elkövetkezendő évtizedekben folyamatos felmelegedést jósolnak a szakemberek, 2100-ig 1,4-5,8 ° C átlaghőmérséklet növekedés történhet, amely drámaian fogja befolyásolni az ökoszisztémát és egyben új kölcsönhatásokat teremt növények, kártevők, kórokozók és azok vektorai között. A klímaváltozás következményei meglehetősen bonyolultak, segítünk eligazodni.

Optimum® AQUAmax® – szélsőséges időjárásra is nemesítve

Optimum® AQUAmax® – szélsőséges időjárásra is nemesítveA világon mindenütt, de a Magyarországon talán még inkább az elérhető csapadék mennyiségének van a legnagyobb hatása a termés mennyiségére. Az elmúlt évek hazai kukorica átlag termései igen nagy szélsőségeket mutatnak: 4-től 8 t/ha-os termésátlagig szóródtak az országos átlagok. Jó lenne egy kiváló aszálytűrő, ugyanakkor a normál évjáratokban is rekordtermő hibrid. A nagy termésbiztonság mellett fontos a helyre adaptált hibrid választása, és az adott környezet pontos meteorológiai jellemzői.

1.300 milliárd forintnyi agrárpályázat kapott zöld utat Brüsszelben

1.300 milliárd forintnyi agrárpályázat kapott zöld utat BrüsszelbenAz éghajlatváltozással összhangban jelentős forrásokat lehet igényelni ősztől. Továbbra is támogatják a fiatal gazdák megerősödését, lehet támogatást igényelni élelmiszer-feldolgozók fejlesztésére, ültetvények, üvegházas kertészet létesítésére, a meglévő kertészetek technológiai korszerűsítésére, az igen fontos öntözésfejlesztésre, de az állattenyésztők sem maradnak ki a lehetőségek közül. A konferencián sorra vesszük ezeket a területeket, és hogy hogyan aknázzuk ki az óriási lehetőségeket ősszel. Minden kérdésre válaszolunk itt és a nap végi kerekasztal beszélgetésben.

Szociális innováció és márkaépítés bio szemlélettel

Szociális innováció és márkaépítés bio szemlélettel2010 decemberében olyan útra lépett a „Kassa-Miskolc tengelyen” félúton található 445 lelkes Hernádszentandrás, mely alapjaiban változtatta meg súlyát, megítélését, és szerepét a térségi és az országos vérkeringésben. Meghaladva a napjainkban jellemző panaszkodás és a csodavárás logikáját, egy olyan – helyi adottságokra épülő – üzleti alapokra helyezett, számos szociális elemet tartalmazó vállalkozás létrehozása vette kezdetét, mely célul tűzte ki, hogy 5 éven belül kialakuljanak az önálló működés komplex feltételei. A nyár elején lett nyilvános, hogy BioSzentandrás bekerült a legjobb 16 közé az Európai Befektetési Bank által meghirdetett „Szociális Innovációk Európai Versenyén”, és részt vehet a prezentációs döntőben Milánóban 2015. szeptember 24-én.

Az éghajlatváltozás hatása a mezőgazdaságra, az alkalmazkodás lehetőségei

Az éghajlatváltozás hatása a mezőgazdaságra, az alkalmazkodás lehetőségeiAz éghajlatváltozás mára elfogadott tény, amelynek mérséklésére számos erőfeszítést teszünk, ugyanakkor elengedhetetlen, hogy ezzel egy időben a várható hatásokra is felkészüljünk. Mivel a klímaváltozás a kulcsfontosságú, különösen nagy termelési potenciállal rendelkező ágazatot, a mezőgazdaságot is érzékenyen fogja érinteni, többek között a hőmérséklet növekedésének, a csapadékmennyiség és –eloszlásváltozásnak illetve a szélsőséges időjárási jelenségek gyakoriságának növekedése következtében, elengedhetetlen az ehhez alkalmazkodó jó mezőgazdasági gyakorlat kialakítása, elsajátítása és alkalmazása.

Kerekasztal beszélgetés

Kerekasztal beszélgetésModerátor: Torma Sándor (igazgató, FM DASZK Szakképző Iskola)

A kerekasztal beszélgetés során saját tapasztalatukról beszélnek helyi gazdák, ezen kívül szó lesz a változó talajviszonyokról, növényvédőszerekről és kártevőkről, a biogazdálkodás sajátosságairól, de sor kerül az aktuális pályázati és az agrár pénzügyi lehetőségekre is. A beszélgetést a moderátor vezeti, a résztvevők is feltehetik kérdéseiket.

A kerekasztal tagjai: Csóri Csaba (növénytermesztő), Diriczi Zsombor (ügyvezető, Démétér Biosystems Bt.), Jordán László (elnökhelyettes, NÉBIH), Heicz Péter (üzletfejlesztési vezető, Syngenta Kft.), Miklovicz Péter (pályázati szakértő, Gordius Solutions Tender Kft.), Murvai József (növénytermesztő), Tresó István (ügyvezető igazgató, K&H Agrárüzletág), Üveges Gábor és Balla Adrienn (BioSzentandrás)

Nyereménysorsolás, nyeremények átadása

Nyereménysorsolás, nyeremények átadásaMinden helyszínen, a nap végén kisorsoljuk a résztvevők között a következő értékes nyereményeket:
 • Egy-egy 25 kg-os Supremo W 20/20/20 +TE és Supremo W 10/50/10 +TE nevű lombtrágyát 30.000 Ft értékben a Borealis L.A.T. jóvoltából.
 • Egy-egy 1 hektárra elegendő Phylazonitot és 10 literes Energia Humin készítményt 31.800 Ft értékben a Phylazonit felajánlásával.
 • 1 db 5 literes Terra Sorb Foliar növénykondicionáló terméket 15.000 Ft értékben Pro-Feed Kft. felajánlásának köszönhetően.
 • 1 db 10 literes 10 hektárra elegendő BactoFil Cell szár- és gyökérmaradvány bontó baktériumkészítményt, illetve 1 db 1 literes Algafix biostimulátor lombtrágyát összesen 76.900 Ft értékben az AGRO.bio Hungary Kft. jóvoltából.
 • 3 db 1 kg-os UMG MICRO starter műtrágya általános kerti használatra a Fertilia Kft. felajánlásának köszönhetően.

Regisztráció

RegisztrációA szegedi állomás házigazdája a Gabonakutató Nonprofit Kft.

Köszöntő

Köszöntő

A változó éghajlat hatása a terménykereskedelemre

A változó éghajlat hatása a terménykereskedelemreVáltozékony időjárás esetén a várható termésmennyiség nehezebben becsülhető. A termeltetői szerződésnek való megfelelés kockázatosabbá válik. Az árak változékonyabbá válnak. Ilyen viszonyok között kulcskérdés lesz az adásvételek jó időzítése. Ehhez információ, széles potenciális ügyfélkör és még egy sor egyéb feltételnek való megfelelés szükséges. Az előadásban ezeket, no meg mindezek menedzselését nézzük meg és azt, hogy segíti mindezt az internet.

A klímaváltozás hatása a szántóföldi növénytermesztésre

A klímaváltozás hatása a szántóföldi növénytermesztésreA prezentáció bemutatja a jelenkori globális melegedés igen bonyolult kapcsolatrendszerét, a múltbeli klímaváltozásokat, azok okait, a jelen klímaváltozásainak a hátterét, következményeit, a regionális változásokat, majd a hazai klímaváltozást, és kitér a megelőzés, illetve az alkalmazkodás lehetőségeire. Ez utóbbi kapcsán az alkalmazható agrotechnikai eljárások, illetve a sikeresen termeszthető növényfajok kerülnek bemutatásra.

Házigazda előadása – A kalászos nemesítés válaszai a klímaváltozásra

Házigazda előadása – A kalászos nemesítés válaszai a klímaváltozásraA globális klímaváltozás következtében Magyarországon gyakran uralkodó szélsőséges időjárási viszonyok és évről évre változó növénykórtani körülmények mellett csak azok a növényfajták lehetnek sikeresek, amelyek a nagy terméspotenciál mellett kiváló alkalmazkodó képességgel is rendelkeznek. A folyamatosan változó környezeti viszonyok mellett szükség van a nemesítés eszköztárának bővítésére, hatékony szelekciós módszerek bevezetésére. A biztosan realizálható nagy szemtermés mennyisége mellett fontos nemesítési cél a minőség is.

Úgy bánj a talajaiddal, mintha az életed múlna rajta!

Úgy bánj a talajaiddal, mintha az életed múlna rajta!Mert ez az igazság. Ígérhet magas termést a vetőmag, lehet világbajnok a műtrágya, a befektetés megtérülésének alapja a termőtalaj. Hogyan készülhetünk fel a klímaváltozás, az erózió vagy a szélsőséges csapadékeloszlás hatásaira talajaink megfelelő kezelésével? Valóban meg tudjuk mondani egy marék földből, mikorra érdemes időzíteni az alaptrágyázást, vagy azt, milyen lesz a terület nitrogénszolgáltató képessége 10 év múlva? Hogyan tudjuk a talaj fizikai, kémiai és biológiai jellemzőit hadrendbe állítani a kiemelkedő és fenntartható hozam elérése érdekében? Előadásunkban többek közt ezekre a kérdésekre keressük a választ.

Hatékony műtrágyázási megoldások repcében és kalászosokban

Hatékony műtrágyázási megoldások repcében és kalászosokbanAz őszi vetésű repce, kalászosok hatékony tápanyag-utánpótlásához adunk hasznos tanácsokat, segítünk abban, milyen szempontok alapján válassza ki a termelő földterületére és a termeszteni kívánt növénykultúra számára legmegfelelőbb műtrágya összetételt, hogy a legjobb terméseredményt érje el? A hagyományos műtrágyák mellett a jelen kor elvárásainak megfelelő, előremutató agrotechnológiai megoldásokat mutatunk be, így a mikrogranulált starterek jelentőségét és a talajra fókuszálva a talajtermékenység fokozásában rejlő lehetőségeket!

Az agrometeorológia szerepe a mezőgazdaságban

Az agrometeorológia szerepe a mezőgazdaságbanA mezőgazdaság az időjárásnak leginkább kitett iparágak közé sorolható. A vetés, az aratás időpontjának helyes megválasztása nagy befolyással bír a terméshozamra. Az ország különböző részein ezek más-más időpontra eshetnek, de évről-évre is változhatnak. Ezért nagyon fontos, hogy időben és térben is precíz időjárási adatok álljanak rendelkezésünkre. Egy sikeres gazdálkodó ma már nehezen boldogul a professzionális időjárás-előrejelzések nélkül. A prognózisok közötti különbséget az időbeli felbontás és a pontos, adott helyszínre vonatkozó előrejelzések jelentik. Az egyes munkálatok, pl. permetezés, öntözés, trágyázás, valamint a rendelkezésünkre álló erőforrások bevetésének optimalizálásához az előrejelzések elengedhetetlen információkat szolgáltatnak.

Kávészünet

Kávészünet
 • A résztvevők kávéval frissülhetnek fel, és pogácsával alapozhatnak ebédig.
 • A nyitó, budapesti állomáson pálinkakóstolóval is várjuk!
 • A szünetben kérdezhetnek a már elhangzott előadásokkal kapcsolatban.
 • Kiváló lehetőség arra, hogy új kapcsolatokat építsen ki.

Agrár-káresemények enyhítésének innovatív eszközei

Agrár-káresemények enyhítésének innovatív eszközeiGazdálkodóként sokszor szembesülünk azzal, hogy termesztett növényeinket valamely szélsőséges időjárási körülmény károsítja. Ilyenkor felmerül a kérdés, mit tehettem volna, hogy a bevétel nagy részét megmentsem? Az érintettek tudják, hogy érdemes növénybiztosításban gondolkodni, főleg, hogy ma már új és innovatív módon lehet biztosításokat összehasonlítani és kötni az interneten. Ebben segít az Agrisk, a termelők első növénybiztosítási portálja.

Biztos védelem minden gazdaságnak, akár esik, akár fúj!

Biztos védelem minden gazdaságnak, akár esik, akár fúj!A változékony időjárás sok bizonytalanságot szül minden gazdaság életében, a Frisomat gazdaságos és megbízható épületmegoldást kínál az értékes termény és géppark védelmében, hogy legalább ezért ne kelljen aggódni. A Frisomat acélcsarnokai gyorsan felépíthető megoldást jelentenek a legegyszerűbb terménytároló megoldásoktól a legkomolyabb szakértelmet igénylő hűtőházi csarnokig. Raport László, a belga Frisomat cég magyar leányvállalatának ügyvezető igazgatója előadásából megtudhatjuk  a változatos igények kielégítésére alkalmas, költséghatékony, egyszerű és praktikus, mégis egy életen át tartós csarnokmegoldások előnyeit.

A fenntartható mezőgazdaság ismérvei

A fenntartható mezőgazdaság ismérveiAmennyiben komolyan vesszük, hogy a talajélet fenntartása és megújítása azonnali feladatunk és a jövő élelmiszer termelésének záloga, akkor ez a munka rögtön az aratás után megkezdődik. Nagyot hibázik az a gazda, aki az állatártáshoz szükséges mennyiségen túl szármaradványt visz le a földjéről, hogy hőerőműveknek vagy papírgyáraknak eladja. Az így kapott haszon századunk Júdás pénze. A visszaforgatott szármaradvány ugyanis biztosítja a termőföld egészségét, csökkenti a pentozánhatást, és jelentős kiadásoktól kímélheti meg a gazdát.

A fenntartható agrárium pénzügyi rendszere

A fenntartható agrárium pénzügyi rendszereÁttekintjük az EU támogatáspolitikájának változását az idő tükrében, célok és hangsúlyok változását, a Gazdasági Közösség Unióvá formálódását. Megnézzük, milyen következtetésekre juthatunk a közvetlen kifizetések és azok megjelenése kapcsán a nettó hozzáadott értékben. Kérdés, hogy kihasználjuk-e lehetőségeinket, adottságainkat Magyarországon? Szó lesz arról is, kell-e módosítani elképzeléseinket, szokásainkat a klimatikus viszonyok változása miatt, és hogyan tovább?

Terményhozam növelés informatikai eszközök által

Terményhozam növelés informatikai eszközök általA szántóföldi növénytermesztés során a gazdálkodóknak korszerű termelési módszerek, eszközök és anyagok hatékony kombinációját kell kialakítaniuk ahhoz, hogy versenyképesek maradhassanak. A környezeti tényezők többségét azonban nem képesek befolyásolni, csupán alkalmazkodhatnak hozzájuk. Ebben nyújtanak segítséget a termőterületre kihelyezett, komplex szenzorrendszer által gyűjtött nagy felbontású idősoros adatok elemzését végző döntéstámogató rendszer megvalósítását eredményező fejlesztések, melyek által a gazdálkodók olyan többletinformációkhoz jutnak, ami lehetővé teszi a gyorsabb reagálást és csökkentheti a döntések során felmerülő bizonytalanság mértékét.

Ebédszünet

Ebédszünet
 • Finom szendvicsekkel és frissítő üdítőkkel kínáljuk a résztvevőket.
 • A nyitó, budapesti állomáson pálinkakóstolóval is várjuk!
 • A szünetben kérdezhetnek a már elhangzott előadásokkal kapcsolatban.
 • És lesz idő arra is, hogy új kapcsolatokat építsen ki.

Hogyan alkalmazkodjunk a megváltozott viszonyokhoz – növényvédőszerek és kártevők

Hogyan alkalmazkodjunk a megváltozott viszonyokhoz – növényvédőszerek és kártevőkAz elkövetkezendő évtizedekben folyamatos felmelegedést jósolnak a szakemberek, 2100-ig 1,4-5,8 ° C átlaghőmérséklet növekedés történhet, amely drámaian fogja befolyásolni az ökoszisztémát és egyben új kölcsönhatásokat teremt növények, kártevők, kórokozók és azok vektorai között. A klímaváltozás következményei meglehetősen bonyolultak, segítünk eligazodni.

Optimum® AQUAmax® – szélsőséges időjárásra is nemesítve

Optimum® AQUAmax® – szélsőséges időjárásra is nemesítveA világon mindenütt, de a Magyarországon talán még inkább az elérhető csapadék mennyiségének van a legnagyobb hatása a termés mennyiségére. Az elmúlt évek hazai kukorica átlag termései igen nagy szélsőségeket mutatnak: 4-től 8 t/ha-os termésátlagig szóródtak az országos átlagok. Jó lenne egy kiváló aszálytűrő, ugyanakkor a normál évjáratokban is rekordtermő hibrid. A nagy termésbiztonság mellett fontos a helyre adaptált hibrid választása, és az adott környezet pontos meteorológiai jellemzői.

1.300 milliárd forintnyi agrárpályázat kapott zöld utat Brüsszelben

1.300 milliárd forintnyi agrárpályázat kapott zöld utat BrüsszelbenAz éghajlatváltozással összhangban jelentős forrásokat lehet igényelni ősztől. Továbbra is támogatják a fiatal gazdák megerősödését, lehet támogatást igényelni élelmiszer-feldolgozók fejlesztésére, ültetvények, üvegházas kertészet létesítésére, a meglévő kertészetek technológiai korszerűsítésére, az igen fontos öntözésfejlesztésre, de az állattenyésztők sem maradnak ki a lehetőségek közül. A konferencián sorra vesszük ezeket a területeket, és hogy hogyan aknázzuk ki az óriási lehetőségeket ősszel. Minden kérdésre válaszolunk itt és a nap végi kerekasztal beszélgetésben.

Az éghajlatváltozás hatása a mezőgazdaságra, az alkalmazkodás lehetőségei

Az éghajlatváltozás hatása a mezőgazdaságra, az alkalmazkodás lehetőségeiAz éghajlatváltozás mára elfogadott tény, amelynek mérséklésére számos erőfeszítést teszünk, ugyanakkor elengedhetetlen, hogy ezzel egy időben a várható hatásokra is felkészüljünk. Mivel a klímaváltozás a kulcsfontosságú, különösen nagy termelési potenciállal rendelkező ágazatot, a mezőgazdaságot is érzékenyen fogja érinteni, többek között a hőmérséklet növekedésének, a csapadékmennyiség és –eloszlásváltozásnak illetve a szélsőséges időjárási jelenségek gyakoriságának növekedése következtében, elengedhetetlen az ehhez alkalmazkodó jó mezőgazdasági gyakorlat kialakítása, elsajátítása és alkalmazása.

Kerekasztal beszélgetés

Kerekasztal beszélgetésModerátor: Sándor Ildikó (főszerkesztő, Agrárágazat) A kerekasztal beszélgetés során saját tapasztalatukról beszélnek helyi gazdák, ezen kívül szó lesz a változó talajviszonyokról, növényvédőszerekről és kártevőkről, a biogazdálkodás sajátosságairól, de sor kerül az aktuális pályázati és az agrár pénzügyi lehetőségekre is. A beszélgetést a moderátor vezeti, a résztvevők is feltehetik kérdéseiket.
A kerekasztal tagjai: Gábriel Géza (igazgatóhelyettes, NÉBIH), Forrai Alfréd (növénytermesztő), Miklovicz Péter (pályázati szakértő, Gordius Solutions Tender Kft.), Tokodiné Kun Zsuzsanna (csicsóka és batáta termesztő), Tresó István (ügyvezető igazgató, K&H Agrárüzletág)

Nyereménysorsolás, nyeremények átadása

Nyereménysorsolás, nyeremények átadásaMinden helyszínen, a nap végén kisorsoljuk a résztvevők között a következő értékes nyereményeket:
 • Egy-egy 25 kg-os Supremo W 20/20/20 +TE és Supremo W 10/50/10 +TE nevű lombtrágyát 30.000 Ft értékben a Borealis L.A.T. jóvoltából.
 • Egy-egy 1 hektárra elegendő Phylazonitot és 10 literes Energia Humin készítményt 31.800 Ft értékben a Phylazonit felajánlásával.
 • 1 db 5 literes Terra Sorb Foliar növénykondicionáló terméket 15.000 Ft értékben Pro-Feed Kft. felajánlásának köszönhetően.
 • 1 db 10 literes 10 hektárra elegendő BactoFil Cell szár- és gyökérmaradvány bontó baktériumkészítményt, illetve 1 db 1 literes Algafix biostimulátor lombtrágyát összesen 76.900 Ft értékben az AGRO.bio Hungary Kft. jóvoltából.
 • 3 db 1 kg-os UMG MICRO starter műtrágya általános kerti használatra a Fertilia Kft. felajánlásának köszönhetően.

Mit mondtak a résztvevők az előző Gazdag Gazda Konferenciákon?

A RÉSZVÉTELLEL NYERHET IS!A nap végén minden helyszínen több értékes, a gazdaságban használható ajándékot sorsolunk ki a résztvevők között.

Köszönhetően az Ubimetnek, minden résztvevő ajándékban részesül. A cég felajánl egy-egy 2 hetes tesztlehetőséget időjárás előrejelző online portáljához, az UBIMET Weather Cockpit-hoz, amit kipróbálhat gazdaságában.

Ezen kívül pedig minden helyszínen, a nap végén kisorsoljuk a résztvevők között a következő értékes nyereményeket:

 • 1 db 25 kg-os Supremo W 20/20/20 +TE és 1 db Supremo W 10/50/10 +TE nevű lombtrágyát 30.000 Ft értékben a Borealis L.A.T. jóvoltából
 • 1 db 1 hektárra elegendő Phylazonitot és egy 10 literes Energia Humin készítményt 31.800 Ft értékben a Phylazonit felajánlásával
 • 1 db 5 literes Terra Sorb Foliar növénykondicionáló terméket 15.000 Ft értékben a Pro-Feed Kft. felajánlásának köszönhetően.
 • 1 db 10 literes 10 hektárra elegendő BactoFil Cell szár- és gyökérmaradvány bontó baktériumkészítményt, illetve 1db 1 literes Algafix biostimulátor lombtrágyát összesen 76.900 Ft értékben az AGRO.bio Hungary Kft. felajánlásával.
 • 3 db 1 kg-os UMG MICRO starter műtrágya általános kerti használatra a Fertilia Kft. felajánlásának köszönhetően.

JELENTKEZÉS

Figyelem! Az egész napos szakmai rendezvény nem csupán új ismeretek megszerzésére nyújt lehetőséget, de kitűnő alkalmat teremt szakmai kapcsolatok ápolására, kialakítására. A szakmai konferencia és konzultáció részvételi díja 0 Ft, amely tartalmazza a szendvicsebédet, italfogyasztást, az elhangzott előadások anyagait (amely előadók hozzájárulnak), 2 hetes tesztlehetőséget egy időjárás előrejelző portálhoz, a kisorsolt nyereményeket több százezer forint értékben, és egy meglepetés ajándékot minden résztvevő számára. A Nobilis Pálinka jóvoltából a szegedi helyszínen regisztrálók számára még egy 0,2 literes pálinkát is adunk ajándékba.  

Figyelem, a jelentkezés mind a négy állomásra lezárult!

0 Ft2015. szeptember áfával
BIZTOSÍTSA HELYÉT!
 

Az esemény szervezője a magro_logo_jpg, az online kereskedelem és innovatív agrár megoldások elkötelezett híve.

Támogatóink

mnvh

Médiapartnereink


A konferencia szervezőjéről, a Magro.hu-ról


A Magro.hu egy speciálisan a mezőgazdaságra tervezett online piactér, ahol mindenféle mezőgazdasági termék forog. Ezen belül kiemelten hangsúlyos a gabonakereskedelem, főként a kukorica és búza értékesítése, hiszen az elmúlt 4 évben közel 4,5 millió tonna fordult meg belőlük a piactéren.
A piactér kiegészítő, ugyanakkor fontosnak tartott tevékenységei közé tartoznak a gazdák internetes ismereteinek bővítése. Ennek érdekében főiskolákon, egyetemeken, szakmai fórumokon adnak elő a cég vezetői, valamint webkonferenciákat, konferenciákat szerveznek, hogy hasznos és használható tudást tudjanak átadni az agrárpiaci szereplőknek.

További információért látogasson el www.magro.hu oldalra! Jelentkezzen aktuális konferenciánkra, és legyen sikeresebb gazdálkodó az új ismeretek birtokában!


Jelentkezési feltételek
A konferencia előzetes jelentkezéshez és regisztrációs díjhoz kötött, melynek menete a következő:
1. Regisztrációs gomb megnyomása után megjelenő Jelentkezési lap kitöltése.
2. A befogadott regisztrációt követően, a regisztrációs űrlapon megadott adatok alapján díjbekérőt küldünk.
3. A díjbekérőn szereplő összeg banki jóváírást követően érvényesül végleges regisztrációnak. A banki jóváírás tényéről e-mail-ben vagy telefonon értesítjük.
A részvételi díj a következőket foglalja magában: a Gazdag Gazda Konferenciasorozatának regisztráció során kiválasztott állomásán való részvételt, valamint részvételt az esemény nyereménysorsolásán.*
A rendezvényre való regisztráció és a részvételi díj elfogadása a szolgáltatás megrendelésének minősül, ezért fizetési kötelezettséget von maga után. Kérjük, a regisztráció visszaigazolásától számított 48 órán belül utalja el a részvételi díjat. Lemondásra nincs lehetőség.
A rendezvényt megelőző 1-2 munkanapon történő regisztrációnál elképzelhető, hogy a részvételi díj átutalása nem érkezik meg számlánkra, ekkor elfogadjuk az átutalás megtörténtéről szóló banki igazolást is.
Amennyiben egy cégtől többen részt kívánnak venni, egyéni kedvezményeket tudunk nyújtani. Kérjük, írja meg ilyen irányú igényét az alábbi címre:
A jelentkezők részvételükkel hozzájárulnak, hogy a konferencia egyes állomásain videó és/vagy képi felvételek készülhetnek róluk, amit később, a szervező és partnerei szabadon felhasználhat.

*A cégek által felajánlott nyereményeket az adott állomáson megjelent résztvevők között sorsoljuk ki a helyszínen, a nap végén. Ha a sorsolás során olyan személy neve kerül kihúzásra, aki már nem tartózkodik a helyszínen, másik nevet húzunk. Az aktuálisan felajánlott nyereményeket feljebb, a "Részvétellel nyerhet is!" elnevezésű részben találja részletezve.

Adatvédelmi nyilatkozat

A MagroPontHu Kft., a konferencia szervezője tiszteletben tartja a honlapot felkereső minden természetes személy személyiségi jogait. A honlapon keresztül gyűjtött adatokat elsősorban a kért szolgáltatás teljesítéséhez, másodsorban cégünk általános tevékenységének fejlesztéséhez használja fel, tájékoztatás, reklám, információnyújtás céljából írásbeli és szóbeli kapcsolatfelvétel formájában. Amennyiben felhasználó ezen felhatalmazását meg kívánja tagadni, vagy vissza kívánja vonni, abban az esetben ezt az üzemeltető elérhetőségeinek igénybevétele útján tudja kifejezett, írásbeli formában megtenni.

Kapcsolat
MagroPontHu Kft.
1074 Budapest,
Dohány u. 58-62.
Mobil: 06-30-788-7286
Tel: 061-848-0227, 06-23-611-028
E-mail:


@ 2015 Magro.hu
A szervező a programváltozás jogát fenntartja magának.