2147483647 l Agrováció SulStar Magnézium lombtrágya eladó

Ajánlatfigyelőt kérek >>

Magro Fizetési GaranciaCégünk egyedülálló módon, 100%-os fizetési garanciával biztosítja az eladót arról, hogy a termék eladását követően megkapja annak árát. A vevőt pedig arról, hogy nem szerződésszerű teljesítés esetén visszakapja a pénzét. Szolgáltatásunkat Prémium + előfizetőink vehetik igénybe.


Nettó ár:
861 Ft/l (Bruttó ár: 861) Alkut indítok
Mennyiség:
2 147 483 647 l
Hely:
Baranya megye
Kívánt fizetési mód:
Magro Fizetési Garancia
Ajánlattevő:
Az ajánlatok minden adata bejelentkezés után tekinthető meg.
Bejelentkezés
Ön még nem regisztrált? Ide kattintva megteheti 2 percben.
Regisztráció
Bizalmi index:
nincs adat

A felhasználók egymást több szempontból értékelik: kapcsolatfelvétel, fizikai teljesítés, pénzügyi teljesítés.

Az Ön adókategóriája:
Leütni kívánt mennyiség:
l (minimum: 5 l)
Ajánlat kezdete:
2021.02.09.
Ajánlat lejárta:
2021.12.31

A termék adatlapja és a webes vásárlás itt található: https://www.agrovacio.hu/sulstar-magnezium-minosegjavito-lombtragya_c10

SulStar Magnézium, tápláld olajos növényeidet az egyik leghatékonyabb kénes cink-bór komplexszel!

Makroelem:

Nitrogén (N) 12,8 m/v%

Kén (SO3) 59 m/v%Mezoelem:

Magnézium(MgO) 2,6 m/v%Mikroelemek:

Mangán (Mn) 1,3 m/v%Látványos fejlődési ugrás minőségi javítással – kifejezetten a magas kén- és magnézium igényű kultúrák (pl. repce, napraforgó, burgonya, stb.) számára, a legjobb hatás érdekében mangán mikroelemmel dúsítva. A kén a kénigényes fehérjék szintézisének nélkülözhetetlen eleme, hiánya fejlődési és terméskötődési rendellenességekhez vezet. Emellett fontos szerepet játszik a zsírsavak szintézisében, ezzel hozzájárul az olajképzéshez. Különösen virágzás közepéig intenzív a kén felvétel. A magnézium a fotoszintézishez létfontosságú ásványi elem, hektáronként 10-50 kg felvétele történik meg évente. Az FNE SulStar Magnézium lombon keresztül, ionos formában biztosít azonnali hatást. A jelentős nitrogén tartalom a vegetatív fejlődésben okoz látványos ugrást. A mangán a fotoszintézis nélkülözhetetlen enzimaktivátora, a szárszilárdság növelésében, szénhidrát, cukrok képzésében van fontos szerepe. A megfelelő arányú nitrogén-magnézium ellátással kialakítjuk a nagy vegetatív levélfelületet, ezzel megalapozzuk a termés mennyiségi növelését. A kén az egészséges fejlődéshez, a kiváló beltartalmi mutatókhoz, a magas olajtartalomhoz járul hozzá. A jó mangán ellátással elkerülhető a megdőlés, könnyebb a betakarítás, kisebbek a veszteségek. A növényi fejlődés kezdeti szakaszától ajánlott a termésérésig, lombra permetezve, illetve növényvédelmi kezelésekkel is kombinálható. A kezelések ismételhetők, de az első kezelést még virágzás előtt végezzük el.

Az FNE SulStar Magnézium folyékony levéltrágya a kifejezetten magas kén- és magnézium igényű kultúrák (gabonafélék, olajos növények, cukorrépa, zöldség- és gyümölcsfélék) számára. Azokat a tápelemeket tartalmazza optimális arányokban, amelyek szakirodalmi adatok és gyakorlati tapasztalatok alapján a növények életfolyamatait a termésképzés időszakában döntően befolyásolják (fotoszintetikus aktivitás, fehérje- és olajképződés, szárszilárdítás).

A kén nélkülözhetetlen a fehérjék bioszintéziséhez, egyes életfontosságú aminosavak építőeleme. Hiányában a növények fejlődése lelassul, terméskötődési problémák lépnek fel. Megfelelő kénellátással a hiánytünetek megelőzhetőek, valamint kalászos gabonáknál a sütőipari értékeket, olajos növényeknél az olajösszetételt javíthatjuk. Az olajos növények, káposztafélék, hagymafélék különösen igényesek a jó kénellátásra.

A magnézium a növekedésben meghatározó tápelem. Jelentősége elsősorban a fotoszintézishez kötődik, a növények zöld színtesteinek központi ionja, emellett energiatermelő folyamatokat is szabályoz. A felvett tápelemek között mennyiségben általában az 5. helyen áll. Hiánya a meszesebb talajokon, vagy nagyobb adagú káliumtrágyázás után valószínű.

Felvétele az intenzív növekedési szakaszban a legerősebb. A magnézium ellátásra érzékeny növényeknél, mint a gabonafélék, repce, zöldségfélék, almatermésűek, csonthéjas gyümölcsök, szőlő és több dísznövény is, a technológiából a magnéziumpótlás nem maradhat el. A magnézium hiánya a zöld színtestek képződését lelassítja, csökken a fotoszintézis aktivitása, az asszimiláták hiányában lelassul a növekedés.

A mangán mikroelem, tehát igen kicsiny mennyiségben igényli a növény, jelentősége azonban meghatározó a növények életében. Az életfolyamatok legkisebb részleteinek szabályozója, enzimek alkotóelemeként meghatározó szereplő a növények életműködésében. Mivel a szabályozó enzimek építőanyaga, a tenyészidőszak első felére esik a felvétel döntő része.

A nitrogén az intenzív növekedés fokozott igényét képes kielégíteni, más nitrogénpótlásra lombtrágya formájában nincsen szükség.

Az SulStar Magnézium folyékony lombtrágya hatékony megoldás a kén- és magnézium igényes szántóföldi és kertészeti növények levéltrágyázására. A készítmény adalékanyagai révén hatékonyan felszívódik levélen keresztül, hatóanyagai gyorsan szállítódnak a növény szöveteiben, ezért látványos mennyiségi és minőségi termésgyarapodást eredményez.

Felhasználás és dózisok:
Napraforgó 2-3 l/ha, 6-8 leveles kortól virágzás kezdetéig 1-2 alkalommal 150-250 l/ha vízzel lombtrágyaként
Cukorrépa 2-3 l/ha 4-6 leveles kortól a termésérésig 2-4 alkalommal lombtrágyaként 200-300 l/ha vízzel
Repce 2-3 l/ha 4-8 leveles korban ősszel vagy kora tavasszal és virágzás előtt lombtrágyaként a növényvédelmi permetezésekkel egy menetben
Kukorica (áru- és csemege) 2-4 l/ha 4-6 leveles kortól címerhányásig 2 alkalommal lombra kijuttatva
Kalászosok (búza, árpa, zab, rozs, tritikálé), rizs 2-3 l/ha Kalászoláskor/bugahányáskor a növényvédelmi permetezésekkel egy menetben lombra
Burgonya 3-4 l/ha Sorzáródástól a gumókötés végéig 2-3 alkalommal a növényvédelmi permetezésekkel egy menetben
Zöldségfélék (paprika, paradicsom, uborka, dinnye) 3-4 l/ha
Virágzás után 14 naponta 3-4 alkalommal lombtrágyaként kijuttatva
Gyökérzöldségek (sárgarépa, petrezselyem, zeller) 3-4 l/ha 4-6 leveles kortól a termésérésig 2-3 alkalommal lombra permetezve
Bab, borsó, szója 2-3 l/ha virágzás előtt a terméskötődés elősegítésére egyszer
Hagymafélék 2-3 l/ha 3-4 leveles kortó 1-2 alkalommal lombtrágyaként
Káposztafélék 2-3 l/ha fejesedés kezdetétől 7-10 nap múlva 1-2 alkalommal lombkezelésre
Almatermésűek 2-3 l/ha Virágzás után 2-3 alkalommal kipermetezve
Csonthéjasok 2-3 l/ha Sziromhullás kezdetéstől 2 alkalommal kipermetezve


Egyéb szállítási, fizetési, garanciális információk:

600 l felett ingyenes szállítás

Az ajánlat adatainak megtekintéséhez, kérjük, jelentkezzen be!

Amennyiben nem rendelkezik regisztrációval, de szeretné látni az ajánlatot és adni-venni a rendszeren keresztül, a regisztrációt most itt is megteheti: kattintson a regisztrációért!

Szállítási díj kalkulátor az ajánlat leütéséhez

Kérjük, írja be a termék adatlapján található fehér mezőbe a Leütni kívánt mennyiséget, majd a térkép fölé azt a települést, ahova vagy ahonnan a szállítás történne. Rendszerünk ezután szállítási költséget számot, a térkép mellett megjelenítve. Az ajánlatokat ezt követően a szállítókkal közvetlenül egyeztetheti, pontosíthatja.

TEST fc\magro\offermodel Object ( [id] => 14014 [e_id] => [user_id] => 17176 [user_company_id] => 816 [type] => seller [product_id] => 5419 [grade_id] => [gradetype] => 0 [prod_cert_text] => [max] => 2147483647 [min] => 5 [unit] => l [deliverypalce] => [city] => Hidas [county] => 11742 [lat] => 46.2575 [long] => 18.4937 [transmission_text] => 600 l felett ingyenes szállítás [cantransport] => 2 [canstowage] => 1 [netto_price] => 861 [calcprice] => 820 [origin_netto_price] => 820 [vat] => 0 [paymod] => 99999 [sort_product_text] => A termék adatlapja és a webes vásárlás itt található: https://www.agrovacio.hu/sulstar-magnezium-minosegjavito-lombtragya_c10 SulStar Magnézium, tápláld olajos növényeidet az egyik leghatékonyabb kénes cink-bór komplexszel! Makroelem: Nitrogén (N) 12,8 m/v% Kén (SO3) 59 m/v% Mezoelem: Magnézium(MgO) 2,6 m/v% Mikroelemek: Mangán (Mn) 1,3 m/v% Látványos fejlődési ugrás minőségi javítással – kifejezetten a magas kén- és magnézium igényű kultúrák (pl. repce, napraforgó, burgonya, stb.) számára, a legjobb hatás érdekében mangán mikroelemmel dúsítva. A kén a kénigényes fehérjék szintézisének nélkülözhetetlen eleme, hiánya fejlődési és terméskötődési rendellenességekhez vezet. Emellett fontos szerepet játszik a zsírsavak szintézisében, ezzel hozzájárul az olajképzéshez. Különösen virágzás közepéig intenzív a kén felvétel. A magnézium a fotoszintézishez létfontosságú ásványi elem, hektáronként 10-50 kg felvétele történik meg évente. Az FNE SulStar Magnézium lombon keresztül, ionos formában biztosít azonnali hatást. A jelentős nitrogén tartalom a vegetatív fejlődésben okoz látványos ugrást. A mangán a fotoszintézis nélkülözhetetlen enzimaktivátora, a szárszilárdság növelésében, szénhidrát, cukrok képzésében van fontos szerepe. A megfelelő arányú nitrogén-magnézium ellátással kialakítjuk a nagy vegetatív levélfelületet, ezzel megalapozzuk a termés mennyiségi növelését. A kén az egészséges fejlődéshez, a kiváló beltartalmi mutatókhoz, a magas olajtartalomhoz járul hozzá. A jó mangán ellátással elkerülhető a megdőlés, könnyebb a betakarítás, kisebbek a veszteségek. A növényi fejlődés kezdeti szakaszától ajánlott a termésérésig, lombra permetezve, illetve növényvédelmi kezelésekkel is kombinálható. A kezelések ismételhetők, de az első kezelést még virágzás előtt végezzük el. Az FNE SulStar Magnézium folyékony levéltrágya a kifejezetten magas kén- és magnézium igényű kultúrák (gabonafélék, olajos növények, cukorrépa, zöldség- és gyümölcsfélék) számára. Azokat a tápelemeket tartalmazza optimális arányokban, amelyek szakirodalmi adatok és gyakorlati tapasztalatok alapján a növények életfolyamatait a termésképzés időszakában döntően befolyásolják (fotoszintetikus aktivitás, fehérje- és olajképződés, szárszilárdítás). A kén nélkülözhetetlen a fehérjék bioszintéziséhez, egyes életfontosságú aminosavak építőeleme. Hiányában a növények fejlődése lelassul, terméskötődési problémák lépnek fel. Megfelelő kénellátással a hiánytünetek megelőzhetőek, valamint kalászos gabonáknál a sütőipari értékeket, olajos növényeknél az olajösszetételt javíthatjuk. Az olajos növények, káposztafélék, hagymafélék különösen igényesek a jó kénellátásra. A magnézium a növekedésben meghatározó tápelem. Jelentősége elsősorban a fotoszintézishez kötődik, a növények zöld színtesteinek központi ionja, emellett energiatermelő folyamatokat is szabályoz. A felvett tápelemek között mennyiségben általában az 5. helyen áll. Hiánya a meszesebb talajokon, vagy nagyobb adagú káliumtrágyázás után valószínű. Felvétele az intenzív növekedési szakaszban a legerősebb. A magnézium ellátásra érzékeny növényeknél, mint a gabonafélék, repce, zöldségfélék, almatermésűek, csonthéjas gyümölcsök, szőlő és több dísznövény is, a technológiából a magnéziumpótlás nem maradhat el. A magnézium hiánya a zöld színtestek képződését lelassítja, csökken a fotoszintézis aktivitása, az asszimiláták hiányában lelassul a növekedés. A mangán mikroelem, tehát igen kicsiny mennyiségben igényli a növény, jelentősége azonban meghatározó a növények életében. Az életfolyamatok legkisebb részleteinek szabályozója, enzimek alkotóelemeként meghatározó szereplő a növények életműködésében. Mivel a szabályozó enzimek építőanyaga, a tenyészidőszak első felére esik a felvétel döntő része. A nitrogén az intenzív növekedés fokozott igényét képes kielégíteni, más nitrogénpótlásra lombtrágya formájában nincsen szükség. Az SulStar Magnézium folyékony lombtrágya hatékony megoldás a kén- és magnézium igényes szántóföldi és kertészeti növények levéltrágyázására. A készítmény adalékanyagai révén hatékonyan felszívódik levélen keresztül, hatóanyagai gyorsan szállítódnak a növény szöveteiben, ezért látványos mennyiségi és minőségi termésgyarapodást eredményez. Felhasználás és dózisok: Napraforgó 2-3 l/ha, 6-8 leveles kortól virágzás kezdetéig 1-2 alkalommal 150-250 l/ha vízzel lombtrágyaként Cukorrépa 2-3 l/ha 4-6 leveles kortól a termésérésig 2-4 alkalommal lombtrágyaként 200-300 l/ha vízzel Repce 2-3 l/ha 4-8 leveles korban ősszel vagy kora tavasszal és virágzás előtt lombtrágyaként a növényvédelmi permetezésekkel egy menetben Kukorica (áru- és csemege) 2-4 l/ha 4-6 leveles kortól címerhányásig 2 alkalommal lombra kijuttatva Kalászosok (búza, árpa, zab, rozs, tritikálé), rizs 2-3 l/ha Kalászoláskor/bugahányáskor a növényvédelmi permetezésekkel egy menetben lombra Burgonya 3-4 l/ha Sorzáródástól a gumókötés végéig 2-3 alkalommal a növényvédelmi permetezésekkel egy menetben Zöldségfélék (paprika, paradicsom, uborka, dinnye) 3-4 l/ha Virágzás után 14 naponta 3-4 alkalommal lombtrágyaként kijuttatva Gyökérzöldségek (sárgarépa, petrezselyem, zeller) 3-4 l/ha 4-6 leveles kortól a termésérésig 2-3 alkalommal lombra permetezve Bab, borsó, szója 2-3 l/ha virágzás előtt a terméskötődés elősegítésére egyszer Hagymafélék 2-3 l/ha 3-4 leveles kortó 1-2 alkalommal lombtrágyaként Káposztafélék 2-3 l/ha fejesedés kezdetétől 7-10 nap múlva 1-2 alkalommal lombkezelésre Almatermésűek 2-3 l/ha Virágzás után 2-3 alkalommal kipermetezve Csonthéjasok 2-3 l/ha Sziromhullás kezdetéstől 2 alkalommal kipermetezve [start_date] => 2021-02-09 [availability_date] => 2021-02-09 [end_date] => 2021-12-31 [partner_user_id] => [partner_company_id] => [quantity_purchased] => [comm_amount] => [trans_comm_amount] => [bid_time] => [bid_lat] => [bid_long] => [external_transfer] => [transfer_id] => [transport_cost] => [commission_pay_status] => [commission_pay_status_date] => [user_contact] => [partner_contact] => [user_pass_get] => [partner_pass_get] => [customer_pay] => [create_time] => 2020-06-04 18:23:52 [modify_time] => 2021-02-09 18:33:29 [status] => 1 [bidtype] => 0 [user_vat_category] => afa [uvc_percent] => 0 [partner_vat_category] => [pvc_percent] => [final_vat_category] => [fvc_percent] => [requireEscrow] => 1 [ismachine] => 0 [workinghours] => [machine_location] => [machine_date] => -1 [m_cond] => [machinehp] => [machinetype] => [constructor] => -1 [_data:protected] => Array ( [CERT_TYPE] => Array ( [seller] => Array ( [1] => I have a certified [0] => I do not have certified ) [customer] => Array ( [1] => Must certified [0] => The rating is not important ) [suppliers] => Array ( [1] => I have a certified [0] => I do not have certified ) ) [OWN_CERT_TYPE] => Array ( [seller] => Array ( [1] => Have own product certification [0] => Haven´t own product certification ) [customer] => Array ( [1] => Must certified [0] => The rating is not important ) [suppliers] => Array ( [1] => Have own product certification [0] => Haven´t own product certification ) ) ) )