Jelentkezési, fizetési és lemondási feltételek

A rendezvénysorozat előzetes regisztrációhoz és regisztrációs díjhoz kötött. A konferenciasorozat egyes állomásaira a Jelentkezési űrlap kitöltésével lehet beregisztrálni. A regisztrációs díj mértékét meghatározza az, hogy a Jelentkező regisztrált felhasználója-e a Magro.hu online mezőgazdasági piactérnek. Amennyiben a jelentkező már regisztrált tagja a Magro.hu piactérnek, vagy a jelentkezés során beregisztrál, regisztrációs díja bruttó 1000 Ft. Ha a rendezvényre jelentkező személy még nem tagja a Magro.hu online mezőgazdasági piactérnek, és a jelentkezés során nem is kíván az ingyenes regisztrációs lehetőséggel élni, regisztrációs díja bruttó 3000 Ft. A regisztrált email címek ellenőrzésre kerülnek. A rendezvényre való sikeres regisztrációt egy felugró ablak megjelenése jelzi a kitöltött jelentkezési űrlap elküldését követően. A rendezvényre való regisztráció a kiválasztott részvételi díj elfogadásának és egyben a szolgáltatás megrendelésének minősül, ezért a rendezvény megvalósulása esetén fizetési kötelezettséget von maga után. Kérjük, a regisztráció visszaigazolásától számított 48 órán belül az itt megadott és a jelentkezési űrlapon is feltüntetett bankszámlaszámra utalják el a részvételi díjat. Amennyiben a megadott határidőn belül a megadott bankszámlaszámra nem érkezik meg a jelentkező részvételi díja, erről emailen és telefonos megkeresésen keresztül értesítjük a jelentkezőt.

A rendezvényt megelőző 1-2 munkanapon történő regisztrációnál elképzelhető, hogy a részvételi díj átutalása nem érkezik meg számlánkra, ekkor elfogadjuk az átutalás megtörténtéről szóló banki igazolást is. Mivel az online jelentkezés megrendelésnek minősül, ezért utólagos reklamációkat – beleértve az átutalás hiánya miatti rendezvénytől való távolmaradást is – nem fogadunk el.

A jelentkezési űrlap kitöltése során jelzett számlaigényekről a kiállított számlát a jelentkezés során megadott email címre küldjük el.

A rendezvényen azok vehetnek részt, akik érvényes regisztrációt küldtek el és a részvételi díjat is befizették. A részvétel átruházható, de lemondásokat nem áll módunkban elfogadni. A rendezvényről való távolmaradás nem mentesít a részvételi díj fizetése alól. Amennyiben a résztvevő nem jelenik meg a konferencián, a részvételi díjat nem áll módunkban visszafizetni, illetve a részvételi díjra vonatkozó követelésünk érvényesítésétől eltekinteni.

A regisztrálással, illetve a jelen tájékoztató tudomásul vételével, illetve a weboldal használatával kifejezett hozzájárulását adja ahhoz, hogy a Magro.hu Kft. vagy a konferencia támogatói szolgáltatásainak nyújtásával összefüggésben tájékoztatás, reklám, információnyújtás, egyéb célból közvetlenül a felhasználót megkeressék üzenetküldés, egyéb írásbeli és szóbeli kapcsolatfelvétel formájában a felhasználó által megadott elérhetőségek bármelyikén. Amennyiben felhasználó ezen felhatalmazását meg kívánja tagadni, vagy vissza kívánja vonni, abban az esetben ezt az üzemeltető/adatkezelő elérhetőségeinek igénybevétele útján tudja kifejezett, írásbeli formában megtenni.

Felhívjuk a regisztrálók figyelmét, hogy a rendezvényekről kép- és hangfelvétel, illetve fotók készülhetnek. Ezeket a hang és képanyagokat print és online lapokban, a konferenciáról tudósításban felhasználhatjuk.