Raport László, Frisomat Kft.

Raport László
Ügyvezető igazgató
Frisomat Kft.

Középiskolai tanulmányaimat az Alföld legszebb kisvárosában Gyulán végeztem, az Erkel Ferenc Gimnázium speciális matematika, fizika szakos osztályában.
Egy év kötelező katonaság után, 1983-1988-ig a Budapesti Műszaki Egyetem Villamosmérnöki Karának Erősáramú szakán tanultam és diplomáztam.
Innen a Gyulai Körösvidéki Vízügyi Igazgatósághoz mentem dolgozni, ahol 1991.-ig maradtam. Ebben az évben ismerkedtem meg a Frisomat belga tulajdonosaival, és a szerencsém úgy hozta, hogy a volt keleti blokk országai közül elsőként Magyarországon leányvállalatot alapítottak, aminek mindjárt a kezdetek óta a vezetője vagyok.
1995 – 1996 években közgazdasági szakokleveles mérnöki képzést kaptam a Pénzügyi és Számviteli Főiskolán. Azóta is folyamatosan, évente több alkalommal, részt veszek a cég által szervezett szakmai képzéseken és gyakorlatokon.
A magyar Frisomat Kft hivatalosan 1991. november 1.-én alakult. Az azóta eltelt 23 sikeres év kizárólag a jó csapatmunka eredménye. Mind az anyacégünknél Belgiumban, mind pedig itthon, lelkes, jól felkészült dolgozói háttér biztosítja a folyamatos jó minőséget.