Halmai Géza, Landasin Agrogazda Kft.

Halmai Géza
Products Manager
Landasin Agrogazda Kft.

A szakember 2 éve dolgozik a cég értékesítési területén, ahol több mint 20 éves, széleskörű és ügyfél-centrikus kereskedelmi tapasztalatát kamatoztatja. Tanulmányait Angliában végezte, ahol 2 évet töltött el. A Landasin értékesítési részlegén aktívan segíti a mezőgazdaságban dolgozók problémáinak megoldását, amelyekről a roadshow sokat elárul majd.
A Landasin – Agrogazda Kft. agrárelektronikai mérőműszerek gyártásával, fejlesztésével és értékesítésével foglalkozik. Termékpalettájukat úgy alakították ki, hogy a néhány száz hektáros vállalkozástól a több ezer hektáros gazdaságok számára egyaránt használható, korszerű, a termelés színvonalát és gazdaságosságot egyaránt javító eszközökkel álljanak rendelkezésre.
Termékeik egy része a saját fejlesztésű, LD-Agro márkanevű mezőgazdasági GPS termékcsalád köré csoportosul. Ide tartoznak többek között a piacon egyedülálló hordozható területmérő berendezéseik. Valamint az LD-Agro sorvezető GPS készülékek is, melyek a munkagépek nagy pontosságú párhuzamos nyomvonalkövetését teszik lehetővé. Mezőgazdasági gépvezérlésben pedig az automata kormányzás, flottakövetés és automata szakaszolás nyújt segítséget a felhasználóknak.