Hogyan kereskedjünk sikeresen a mezőgazdaságban?

Konferencia 4 helyszínen a Magro.hu-tól az online kereskedelemről!

A Magro.hu mezőgazdasági piactér szeptember elején, 4 helyszínen egész napos rendezvényen kínál hiánypótló, aktuális és korszerű tudásanyagot azon mezőgazdasági termelők számára, akik szeretnének megismerkedni a sikeres online kereskedelem fortélyaival. Emellett több hasznos téma is napirendre kerül a pályázatírástól az ártárgyalásokon át a mezőgazdasági épületek korszerűsítésének lehetőségéig.

Gazdag Gazda Roadshow a Magro.hu-tól

A mezőgazdasági kereskedés szakértőjeként számon tartott Magro.hu munkatársai a leghangsúlyosabb online mezőgazdasági kereskedelem mellett olyan további témákban hívtak meg előadókat a rendezvényre, aminek révén a résztvevők mindenképpen gazdagabban távozhatnak a konferenciáról.

A témák között szerepel:

  • Hogyan kereskedjünk sikeresen? Fókuszban az online megoldások!
  • Az ártárgyalás fortélyai: fontosak a vevő igényei, de mi a helyzet a miénkkel?
  • Vidékfejlesztési Program 2014-2020 és a pályázati lehetőségek!
  • Továbbképzések: mit tanuljunk és mit ne?
  • A háttéripari blokkban építőipari cégek osztják meg legfrissebb technológiáikról szóló információkat azokkal, akiknek üzletfejlesztési terveik között építőipari beruházások is szerepelnek.

A konferencián gyakorlati példákon keresztül mutatjuk be a gazdáknak, hogyan és hol tudják termékeiket, avagy szolgáltatásaikat hatékonyan népszerűsíteni, és honnan szerezhetik a legjobb információkat a felvásárló cégek a jó döntéseikhez. Szó lesz az internetes kereskedelem törvényes hátteréről, szabályokról, a termékhirdetések ideális elhelyezéséről, az AdWords megjelenésekről, a honlap készítésről, az internetes fizetési garanciáról, a különböző tartalmak elkészítéséről. A résztvevők tippeket kaphatnak arról is, hogyan növeljék forgalmukat kapcsolataikon keresztül az eddigieknél hatékonyabban.
A nap végén a résztvevők ajándékba kapják a Magro Gazdag Gazda Tudásanyagot is, amely a tanultak összefoglalását tartalmazza bővített példákkal, tippekkel, és konkrét háttéranyagokkal.

Olyan kísérő előadások színesítik az eseményt és erősítik hasznosságát:

  • amelyek a mezőgazdaság résztvevői számára rendkívül fontos pályázatok körüli szabályokat és pályázatírási fortélyokat taglalják,
  • a szakszerűen előállított termékek szakszerű értékesítésében nyújt támogatást a programba került értékesítés-technikai előadás, amely a hatékony tárgyalástechnikát és kifogáskezelést helyezi a középpontba,
  • további előadás foglalkozik a korszerű tudás megszerzésének és fejlesztésének lehetőségeivel, tehát a felnőttképzések manapság igen aktuális témájával,
  • a háttéripari blokkban azon építőipari cégek adnak a megjelenteknek a gyakorlatban is alkalmazható tanácsokat, akik kimondottan a mezőgazdasági épületek (terménytároló, állattartó célú épületek stb.) építésében és korszerűsítésében hatékonyan használható termékeket kínálnak.
Helyszínek és időpontok:
2014. szeptember 2. (kedd) – Hajdúböszörmény
2014. szeptember 4.(csütörtök) – Szeged
2014. szeptember 9. (kedd) – Györköny
2014. szeptember 11.(csütörtök) – Budapest

Minden helyszínen a rendezvények 9.30-tól 14.30-ig tartanak.
A nap hasznosságáról szakértő előadók gondoskodnak.

 A jelenlévők között minden helyszínen kisorsolunk
egy bruttó 40.640 Ft értékű PFEUFFER GT1 halom hőmérő pálcát a Landasin-Agrogazda Kft. felajánlásával! 
Vegyen részt konferenciánkon és gyarapítsa tudását, hogy gyarapítsa vagyonát!

 

JELENTKEZEM