Iratkozzon fel az értékes nyereményekért!

Iratkozzon fel az értékes nyereményekért!

Szántóföld Kertészet

Állattenyésztés Gépészet

Erdészet


Ismerem és elfogadom a nyereményjáték játékszabályát és az adatkezelési nyilatkozatot.


A NYEREMÉNY bemutatása

A feliratkozók között kisorsolunk 5 zsák káposztarepce vetőmagot, 450.000 Ft összértékben, zsákonkénti listaáruk 90.000 Ft. Ön tudta, hogy az Arsenal vetőmag 2012-ben Állami Elismerést kapott, 2016-ban pedig itthon a 3. legnagyobb területen termesztett hibrid lett? Legyen Ön is a szerencsések között, akik elnyerik az értékes zsákokat!

Miben rejlik a vetőmag értéke?

Kimagasló termő- és alkalmazkodóképessége, magas szintű termésbiztonsága és fóma rezisztenciája teszi a jelenleg LEGNÉPSZERŰBB Limagrin repcévé. Kezdeti fejlődési erélye nagyon jó, ezért a szükséges tápanyagellátással támogatva, száraz körülmények között is eléri az átteleléshez szükséges elterülő állapotot. Tavasszal gyors regenerálódás, intenzív tápanyagbeépítés és termésképzés jellemzi!

Szakmai agrárhírek INGYEN

Hetente értesülhet szakmai hírlevelünkből a mezőgazdaság legfontosabb témáiról. Ha feliratkozik rá, Ön duplán nyert: a vetőmagok mellé segítséget kap a mindennapokhoz, naprakész információkat a támogatásokról, pályázati lehetőségekről, árakról. A nyereményekért 2016. szeptember 5. éjfélig tud feliratkozni.

A szerencse nem más, mint a felkészültség találkozása a lehetőséggel! - Magro.hu

© 2016 www.magro.hu