Az Ön által keresett ajánlat lejárt, vagy a termék időközben elkelt.

Kérjük, töltse fel hirdetését, vagy keressen hasonló ajánlatot a piactéren.

4000 l bor eladó

Ajánlatfigyelőt kérek >>

Magro Fizetési GaranciaCégünk egyedülálló módon, 100%-os fizetési garanciával biztosítja az eladót arról, hogy a termék eladását követően megkapja annak árát. A vevőt pedig arról, hogy nem szerződésszerű teljesítés esetén visszakapja a pénzét.Szolgáltatásunkat Prémium + előfizetőink vehetik igénybe.


Nettó ár:
700 Ft/l (Bruttó ár: 889) Alkut indítok
Mennyiség:
4 000 l
Hely:
Tolna megye
Kívánt fizetési mód:
átadáskor személyesen
Ajánlattevő:
Az ajánlatok minden adata előfizetőink számára érhető el. Válasszon előfizetést ide kattintva>>.

Bizalmi index:
nincs adat

A felhasználók egymást több szempontból értékelik: kapcsolatfelvétel, fizikai teljesítés, pénzügyi teljesítés.

Az Ön adókategóriája:
Leütni kívánt mennyiség:
l (minimum: 100 l)
Ajánlat kezdete:
2017.06.08.
Ajánlat lejárta:
2017.07.08

Ellenőrzött ökológiai gazdálkodásból származó alapanyagból készült, oltalom alatt álló eredetmegjelenésű, 2013. évjáratú szekszárdi cabernet sauvignon vörösbor eladó. Palackozásra azonnal alkalmas, NÉBIH engedéllyel rendelkezik. Mintaküldésre van lehetőség.


Egyéb szállítási, fizetési, garanciális információk:

A szállítást meg tudom oldani az ország egész területére. A fizetés a futárszolgálatnak áruátvételkor, készpénzes áfás számla ellenében történik. Kannát tudok biztosítani (5,10, 20 l-es űrtartalommal), esetleg 1000 l-es élelmiszeripari minőségű tanúsítvánnyal ellátott IBC tartályt is, előzetes áregyeztetés alapján). A termék ára nem tartalmazza a szállító edényzet értékét. A megrendelő is biztosíthat szállításra alkalmas kannát ill. tartályt, viszont azokat/ azt a termék szállítása előtt az eladó címére kell szállítania. A termékhez tartozó kép illusztráció, nem tartalmazza a szóban forgó terméket. A fényképen a nemzetközi Vinagora borversenyen elért eredményeim láthatók.

Ossza meg ismerőseivel ezt az ajánlatot:

Az ajánlatok minden adata előfizetőink számára érhető el. Válasszon előfizetést ide kattintva>>.

Szállítási díj kalkulátor az ajánlat leütéséhez

Kérjük, írja be a termék adatlapján található fehér mezőbe a Leütni kívánt mennyiséget, majd a térkép fölé azt a települést, ahova vagy ahonnan a szállítás történne. Rendszerünk ezután szállítási költséget számot, a térkép mellett megjelenítve. Az ajánlatokat ezt követően a szállítókkal közvetlenül egyeztetheti, pontosíthatja.