Jelenleg nincs élő ajánlat ebben a kategóriában (almacefre).

Töltse fel saját ajánlatát, a saját igényeivel, jelezze mások felé eladási vagy vételi szándékát! Eladna vagy venne? Ha még nem regisztrált, itt most megteheti gyorsan és ingyenesen!

Ezek is érdekelhetik

A Brexit hatása a magyar agráriumra és a magyar gazdákra

2019. október 31. helyett – jelen állás szerint – 2020. január 31-én lép ki az Egyesült Királyság az EU-ból. A most érvényes rendezett Brexit esetén új helyzetre kell felkészülniük az exportban érintett magyar agrár- és élelmiszeripari cégeknek. […]

Nem tartják tovább elzárva a baktériumokat: 1800 hasznos törzset tett elérhetővé a Danone

Az első joghurtja elkészítésének 100. évfordulóját ünneplő Danone májusban jelentette be, hogy kutatási célokra megnyitja 1800 hasznos törzsből álló baktériumgyűjteményét. Ez a Pasteur Intézetben őrzött 193 tejsav- és bifidobaktérium fermentációs törzset és a Danone részéről a Párizs-Saclay Kutatási és Innovációs Központjában tartott több, mint 1600 törzset jelenti. A törzsek szabadon elérhetőek lesznek a kutatók számára. […]

Megjelent a génszerkesztett műhús a Burger King éttermeiben

Annyira megtetszett a Burger King amerikai közönségének a műhús alapanyagú Whopper szendvics, hogy alig néhány hétnyi tesztüzem után a gyorsétteremlánc eldöntötte, év végéig az egész Egyesült Államokban, mind a 7300 éttermében bevezeti a termékek közé a génszerkesztett műhús alapú fogását. Az étteremlánc legismertebb szendvicsének műhúsos változatát idén április elejétől lehetett a gyorséttermek pultjainál rendelni, de mindeddig kizárólag St. Louis közel 60 burgerezőjében. […]

Szokatlan újítások az élelmiszeriparban: vega steak, rózsaízű vodka és szén-dioxiddal elrakott zöldség

Nem pihennek az élelmiszeripari mérnökök és a kutatók: olyan új ötleteket és termékeket fejlesztettek ki, amik eléggé meglepőek. Többet már a gyakorlatban is bevezettek, ezekből sorolunk fel néhányat. Ivott már például uborkaízű vodkát? Tudja, hogy milyen a vega steak? Vagy rakott már el zöldséget és gyümölcsöt szén-dioxiddal? […]

Ezzel a takarmánnyal nem lesz iszapízű és zsíros a pontyhús, sőt, még spórolhat is vele

Bár viszonylag sokat fogyasztunk belőle, Magyarországon a tógazdasági ponty fogyasztói megítélése rossz. A szálkák mellett a fő kifogás, hogy a pontyhús zsíros és kellemetlen iszapíze van. Ezek a rossz tulajdonságok összefüggésben vannak az életmódjával és a tartástechnológiával, leginkább a takarmányozással. A haltermelőknek ezért oda kell figyelniük a tenyésztett halak minőségére is. Érdemes más haltápra váltani: az új irányok követésével több pénz és jobb minőségű termék érhető el a tavi pontytakarmányozás megváltozásával. […]

Agrárhírek

Visszaáll a több 1000 éves rend: bölények barangolnak az Őrségben

Európai bölényeket telepített az Őrségi Nemzeti Park egy 70 hektáros területre. A park vezetése több mint egy évtizeddel ezelőtt döntött úgy, hogy létrehoz egy, a természetes... Tovább...

Ultramodern kínai állattartás: pofa- és hangfelismerőt fejlesztenek a sertéseknek

Egyedi tulajdonságokat felismerő rendszerrel, szenzorokkal, robotokkal, kamerákkal és blockchain adatkezeléssel újít a sertéstartás technológiáján egy kínai állattenyésztő telep.... Tovább...

A fenyércirok miatt van veszélyben a magyar kukorica, nem sok lehetőség van a védekezésre

Komoly gondot és nagy terméskiesést okoz a kukoricában a fenyércirok. A gyomnövény könnyen és gyorsan terjed az állományban, mivel a kombájnnal és az ekével is tovább lehet hordani a... Tovább...


TermékLegolcsóbbÁtlagUtolsó
kukorica45 000 Ft/t45 992 Ft/t46 000 Ft/t
malmi I. búza50 000 Ft/t54 167 Ft/t50 000 Ft/t

Tisztában van a gabonafélék áraival? Nézze meg a Magro.hu-n, hogyan alakul a gabona ára, ezen belül a kukorica ára, a búza ára, a napraforgó ára. Nézzen szét online piacterünkön, hogy van-e eladó alma, eladó burgonya, eladó zab, eladó széna vagy szalma az ajánlati listánkban. Haszonállatot szeretne venni? Tekintse meg szarvasmarha kínálatunkat, és kattintson a linkekre, hogy van-e eladó sertés, eladó kecske, vagy eladó juh az oldalainkon.