Sokan esküsznek a New Holland gépekre. Már 1 éve annak, hogy aki újat szeretne belőle vásárolni, annak az Agrotec Kft-nél kell kopogtatnia. Új telephelyek, növekvő beruházási kedv jellemzi a céget, millió eurós ráfordításokkal.

Az Agrotec Magyarország Kft. mezőgazdasági gépek és alkatrészek forgalmazásával, illetve szervizeléssel foglalkozik. A cég egy éve jelent meg a magyar piacon, mint a New Holland típusú gépek kizárólagos magyar forgalmazója. Azóta pedig egyre szilárdabb pozíciót vív ki magának a versenytársak között.

Elsőre az Agrotec Kft. új szereplőnek tűnhetett a piacon, viszont azt kevesen tudják, hogy egy nagy múltú, sok tapasztalattal és erős pénzügyi háttérrel rendelkező vállalkozás, a 100%-ban a csehországi Agrotec a.s. áll mögötte. A társaság csehországi anyacége hosszú ideje megbízható partnere a CNHI-nak, és már több, mint két évtizede látja el a New Holland márka kizárólagos forgalmazói szerepét Csehországban. A cseh Agrotec stabil, erős cégnek számít; 2006 óta tagja annak az Agrofert Holdingnak, amely csoport jelentősége vitathatatlan: jelenleg mintegy 230, főleg mezőgazdasági és élelmiszeripari céggel rendelkezik Közép-Európában.

Az Agrotec Magyarország Kft. egy éve kizárólagos forgalmazója a New Holland márkának Magyarországon
 

A csoportnak nem ez az első befektetése hazánkban, hiszen az IKR Agrár Kft. ugyanennek a családnak a tagja, így a vállalatcsoport inputanyag-forgalmazása kiegészül a gépforgalmazással. Amint az ismert, a New Holland a világ egyik vezető mezőgazdasági gépgyártója. Kétezer dílerén keresztül, több mint 170 országban kínálja termékeit. A traktorok, betakarítógépek és rakodók 20 sorozata 80-nál több termékcsaládot ölel fel, ez pedig több, mint 300 különböző modellt jelent.

A New Holland mellett a forgalmazott márkák között szerepel a Fliegl, a Pöttinger, a Dondi, a Great Plains és az Amazone munkagépek. Az alkatrész kereskedelmi osztály többek között John Deere, Kuhn, Amazone, Kverneland, Lemken alkatrészeket, gumiabroncsokat, kötőelemeket, kertészeti és erdészeti kisgépeket, csapágyakat kínál a partnereknek.

Hálózatos rendszerben Az Agrotec Magyarország Kft. országos hálózattal rendelkezik, jelenleg 13 területi központban várja a partnereit, fő bázisa pedig Bábolnán van. Jelenleg 170 fő dolgozik a cégnél, amely szám jövőre emelkedik fog.

A cég beszámolója szerint idén szerszámfejlesztésekre, IT beruházásokra, logisztikai és telephelyfejlesztésekre több mint 2 millió eurót fordítottak. Két átfogóan felújított telephelyet adtak át: Szentlőrincen és Orosházán. Jövőre Szekszárdon, Füzesabonyban, Enyingen és Komáromban folytatódnak a beruházások.

Megosztás

További híreink

A malacok vére fiatalító csodaszer, 80 évesekből újra 25 éveseket csinálhat

2024.07.14.

A malacok vérében olyan összetevőt fedeztek fel, amely képes lehet fiatalítani a szervezetet. Az egereknek beadva megfordította számos szerv öregedési folyamatát. A kutatás szerzői kijelentik, hogy ha hasonló hatást lehetne elérni embereknél, a 80 évesek visszatérhetnének a 25 évesek kondíciójába.

Kannibalizmus baromfinál: okok és megoldások

2024.07.14.

Miért csipkedik, tépik és sebesítik egymást a baromfik? Megbeszéljük a kannibalizmus leggyakoribb okait és a probléma megoldásának módjait.

Tudja mi az egyre gyakoribb hőhullámok oka?

2024.07.14.

A bőrünkön érezzük és a mérések is igazolják, hogy az éghajlatváltozás legnyilvánvalóbb tünete térségünkben a hőségperiódusok gyakoriságának növekedése. Egy hőhullámon már túl vagyunk idén is, a második ennél komolyabbnak ígérkezik, a hatásait épp elszenvedjük.

7 napos időjárás-előrejelzés: marad a napos idő, zivatarokkal és felhőszakadásokkal

2024.07.14.

Vasárnap nagyobb eséllyel a Duna vonalában, illetve attól keletre lesz erőteljes a gomolyfelhő-képződés, és főleg arrafelé kell számítani záporok, zivatarok kialakulására. A cellákat elsősorban felhőszakadás kísérheti. A zivatarok éjszakára sem szűnek meg teljesen. Az egyre nagyobb területen északias irányba forduló szelet a Dunántúlon időnként élénk lökések is kísérhetik, zivatarok környezetében viharos lökések is lehetnek. A csúcshőmérséklet északnyugaton, nyugaton általában 30 és 35, míg délkeletebbre továbbra is 35 és 40 fok között alakul. Késő estére 20 és 30 fok közé hűl le a levegő.

Partner

Újra érték a minőség a búzatermesztésben

2024.07.14.

Újra érték a minőség, ezt vallja és nyomós érvekkel alá is tudja támasztani a Karintia Kft., amely a megalapítása óta, közel 30 éve abban hisz, hogy Magyarországon a kalászosoknál a minőségi búzatermesztés az egyik leginkább járható út. Az ukrán-orosz háború pedig csak felerősítette ezt az irányt és rávilágított, hogy kizárólag a bő termés hajszolása nem vezet sikerre. Bene Zoltánnal, a Karintia Kft. cégvezetőjével a Magro.hu beszélgetett.

Egy forradalmi jármű, ami megmentheti Ukrajna mezőgazdaságát az aknáktól

2024.07.14.

A Pronar, amely mezőgazdasági és kommunális gépeket gyárt, egy különleges aknamentesítő gépet szabadalmaztat.

Partnerhírek
Partner

Újra érték a minőség a búzatermesztésben

2024.07.14.

Újra érték a minőség, ezt vallja és nyomós érvekkel alá is tudja támasztani a Karintia Kft., amely a megalapítása óta, közel 30 éve abban hisz, hogy Magyarországon a kalászosoknál a minőségi búzatermesztés az egyik leginkább járható út. Az ukrán-orosz háború pedig csak felerősítette ezt az irányt és rávilágított, hogy kizárólag a bő termés hajszolása nem vezet sikerre. Bene Zoltánnal, a Karintia Kft. cégvezetőjével a Magro.hu beszélgetett.

Partner

Új korszak kezdődik a Lidea életében az újgenerációs repcehibridek érkezésével

2024.07.12.

2009-ben a Lidea teljesen megújította a repce nemesítési programját. 13 év fejlesztési munkája érett be, mely eredményeképp olyan korszerű hibrideket sikerült előállítani, amelyek Európa szerte, eltérő termesztési körülmények között bizonyítottan felveszik a versenyt a legnevesebb konkurens repcékkel.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren
Jász-Nagykun-Szolnok, Tiszaföldvár

Valentini Sioux erdészeti szárzúzó

Hitelesített telefonszám
Keressenek az ár miatt!

Magro.hu Piactér

Több mint 3.200 hirdetés 81 kategóriában!

Megnézem a hirdetéseket
Hirdetésfeladás