Hatékony 1 liter/ha dózisú Algafix® kezeléssel gyorsan, ha 1-2 hét alatt, kell kirántani az árpát a gombabetegség okozta kínlódásból!!!

Algafix® az élőalgás mikrobiológiai lombtrágya, amitől a növénye biztonságban lesz, jobban fejlődik és többet terem.

A tengeri és az édesvízi algák kiemelkedő antioxidáns és sejttápláló hatása régóta közismert. Napjainkban a funkcionális élelmiszerek jelentős része legalább 2-3%-ban algát tartalmaz. Az algák azonban nem csak az emberi szervezet működését segítik, hanem a termesztett növények fejlődésére és termésképzésére is kedvező hatással vannak.

Az elmúlt évek kétségtelenül meggyőző kisparcellás és nagyüzemi kísérleti eredményei alapján az idei szezontól az AGRO.bio Hungary Kft. megkezdi az Algafix mikrobiológiai lombtrágya forgalmazását, amely egy Chlorococcales rendbe tartozó Scenedesmus obtisausculus mikroalgát-, makro- és mikroelemeket valamint az algasejtek által termelt növényi hormonokat tartalmazó, fotofermentációs technológiával előállított tenyészet.

Ezek az algák értékes növényi hormont, kinetint termelnek, amelyek részben kikerülnek a sejtjükbőlésa készítményből a levelekbe szívódnak, másrészt miután elpusztultak, a növény a sejtjükben lévő hormonokat is felveszi. A hormonok mellett számos fehérje és zsírsav is szerepet játszik az Algafixben lévő algák növénytámogató hatásában.

Az ábrák az Algafixkezelések időzítését mutatják a három legnagyobb felületen termesztett szántóföldi kultúrában. Az adag kétszeri kezelés esetén kezelésenként 1-1 liter/ha. Ha csak egy Algafixes kezelést tervezünk, akkor a hektárdózist célszerű 2 literre növelni.

A további részletekért kattintson!

Daoda Zoltán
szakmai igazgató
AGRO.bio Hungary Kft.

(x)

További híreink

Megkapták a Ramsari Egyezmény védelmét a Dunai Természetes és Természetszerű Szigetek

2024.07.18.

A Dunai Természetes és Természetszerű Szigetek (Danube Wild Islands) egy nyolc országra kiterjedő nemzetközi Regionális Ramsari Területi Kezdeményezésként a Ramsari Egyezmény védelme alá kerültek.

Nagyot nőtt az érdeklődés a MATE doktori képzései iránt

2024.07.18.

Kiemelkedő érdeklődés tapasztalható a Magyar Agrár- és Élettudományi Egyetem doktori képzései iránt, az idei tanévben 137 pályázat érkezett a 110 fős állami keretre.

Nincs más út: július elsejétől csak online lehet jelenteni a fásításban tervezett fakitermeléseket

2024.07.17.

Változtattak a szabályon, 2024. július elsejétől a Nébih elektronikus felületén kell jelenteni a fásításban tervezett fakitermeléseket.

Elérhető a mobilGAZDA alkalmazás új változata 

2024.07.17.

A mobilGAZDA alkalmazás új verziójában több újdonság is megkönnyíti a felhasználók dolgát.

A zöldsor gépeit fejlesztette a CLAAS, sok újdonságot mutattak be a németek

2024.07.17.

Az eseményen a CLAAS 4 új VOLTO modellt mutatott be, amelyekkel a rendterítők munkaszélessége 4,5 métertől egészen 15,1 méterig terjed - Fotó: CLAAS

Kötelező lesz egészségügyi szűrővizsgálatokon részt venni és változnak a méltányossági támogatás szabályai

2024.07.16.

Az egészségügyi és az egészségbiztosítási törvényeket is módosítja a Magyar Közlöny 66. számában kihirdetett 2024. évi XXIX. törvény.

Partnerhírek
Partner

Kramer teleszkópos rakodók az állattenyésztésben

2024.07.16.

Az állattenyésztő telepek elengedhetetlen és meghatározó eszközei a rakodók. Legyen szó a bálák rakodásáról vagy akár almozásról, ezek gépek a munkafolyamatok elengedhetetlen eszközei. A KITE Zrt. a Kramer rakodók széles portfóliójával áll a felhasználók rendelkezésére. A széles méret- és teljesítménykínálatból bárki megtalálhatja az üzemméretének megfelelő rakodót.

Partner

Újra érték a minőség a búzatermesztésben

2024.07.14.

Újra érték a minőség, ezt vallja és nyomós érvekkel alá is tudja támasztani a Karintia Kft., amely a megalapítása óta, közel 30 éve abban hisz, hogy Magyarországon a kalászosoknál a minőségi búzatermesztés az egyik leginkább járható út. Az ukrán-orosz háború pedig csak felerősítette ezt az irányt és rávilágított, hogy kizárólag a bő termés hajszolása nem vezet sikerre. Bene Zoltánnal, a Karintia Kft. cégvezetőjével a Magro.hu beszélgetett.

Hirdessen a Magro.hu oldalon!

Válasszon prémium megjelenési megoldásaink közül!

Médiaajánlat
Kiemelt hirdetések a Piactéren
Kiemelt
30 db Solis eladó
Bács-Kiskun, Kecskemét

30 db Solis eladó

Hitelesített telefonszám

3 650 000 HUF

+ áfa
Kiemelt
10 db Talajmaró eladó
Bács-Kiskun, Kecskemét

10 db Talajmaró eladó

Hitelesített telefonszám

550 000 HUF

+ áfa

Magro.hu Piactér

Több mint 3.300 hirdetés 93 kategóriában!

Megnézem a hirdetéseket
Hirdetésfeladás